Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2011.01.29. 01:57

admin írta:
910203 írta:Szentesen 540? :o
Miért szerinted nincs?

Eddig nem találkoztam vele,de majd figyelek.

2011.01.29. 08:21

KoverT írta:
szala2 írta:
jackson írta:
szala2 írta:Sziasztok! Eladóvá vált az autóm! 1.100.000 ft az irányára! apróban feladtam, ott leírtam a hibáit is!

El olvastam.
Azért ezt kifejthetnéd bővebben is ami elejét venné a morgolódásnak amiért kb.dec17-én (ezt számoltam a 6 hétből vissza) eladod most jan28 környékén a kocsit.
Milyen kocsi veszel, miért muszály. Mert tudod mindenki gyanakvással fogadja a nagy örömmel megszerzett és rögtön eladandó kocsit.

Amúgy javasolom az Eladó autók topikban egy új topik nyitását. Ott könyebb a kocsival kapcsolatos kérdésekre válaszolni mint az apróhirdetésekben amit talán kevesebben néznek meg.

Jackson, aki ugyancsak kiváncsian várja a választ

Nem minden áron akarom eladni csak ha ennyiért elvinnék, mert az egyik ismerősöm felkínálta a 745i BMW-jét nagyon szép, fekete,2002 évjárat nagyon jó árban ismerem a kocsit nagyon jó! aztán elgondolkodtam rajta hátha, bár sajnálom ezt is ennyiért eladni de majd kiderül! ha eladja akkor természetesen marad nálam ez, mert nagyon tetszik ez is! Úgy hogy nem szabadulni akarok tőle!!! :)

Én nem gondolkodnék sokáig meg venném valahogyan, nagyon sok különbség nem lesz a fenetartási költségben.
Szerintem ezt ha nem léped meg mindig bánni fogod!!!!!!! Ha az 540i bírod tankolni akkor ezzel sem lesz gond és ezzel fiatalítasz is.

ÜDV :D

Hát igen a tankolás most már fájó pont de nem azért mert sokat fogyaszt hanem ezek a benzin árak már kiakasztók!
Nem szívesen hagyom ki ezt a vásárlást de hát a pezón is múlik! Majd kiderül!

2011.01.29. 08:28

910203 írta:
admin írta:
Miért szerinted nincs?

Igen Szentesen 540i!
Te szentesi vagy? Mert ha igen akkor megnézheted! Én is kíváncsi lennék az 535 IA-ra!
Szólj hogy mikor lenne jó neked és összefuthatunk! Legalább leigazolod a létezésem! :)
Üdv :)

2011.01.29. 08:53

szala2 írta:
910203 írta:
admin írta:
Miért szerinted nincs?

Igen Szentesen 540i!
Te szentesi vagy? Mert ha igen akkor megnézheted! Én is kíváncsi lennék az 535 IA-ra!
Szólj hogy mikor lenne jó neked és összefuthatunk! Legalább leigazolod a létezésem! :)

Ez a beszéd :!:

2011.01.29. 10:09

szala2 írta:
910203 írta:
admin írta:
Miért szerinted nincs?

Igen Szentesen 540i!

Huu,látom,őszinte vagy:-)
428ekm-rel soha nem veszik meg tőled:-(
Főleg ha a tied ami a hahun van fent.

2011.01.29. 10:23

zsolty-j írta:
szala2 írta:
910203 írta:
admin írta:
Miért szerinted nincs?

Igen Szentesen 540i!

Huu,látom,őszinte vagy:-)
428ekm-rel soha nem veszik meg tőled:-(
Főleg ha a tied ami a hahun van fent.

Az enyém igen! :)
Hát ha ennyi van benne! :) Tudod nem tekertetek vissza mert ahhoz képest tényleg jó állapotban van én nem szégyenlem hogy ennyi van benne! :) aki meg ért hozzá úgy is tudja hogy ennyi km, és ilyesmi évjáratú autóban megtalálható! Meg talán lehet hogy nem szívesen akarok tőle megválni! És erre most kezdek rájönni ahogy feladtam a hirdetést! :)

2011.01.29. 10:31

szala2 írta:Az enyém igen! :)
Hát ha ennyi van benne! :) Tudod nem tekertetek vissza mert ahhoz képest tényleg jó állapotban van én nem szégyenlem hogy ennyi van benne! :) aki meg ért hozzá úgy is tudja hogy ennyi km, és ilyesmi évjáratú autóban megtalálható! Meg talán lehet hogy nem szívesen akarok tőle megválni! És erre most kezdek rájönni ahogy feladtam a hirdetést! :)

Nem világít a pótféklámpád.

2011.01.29. 10:34

barbrady írta:

nem a fék világít hanem a lámpa! Led lámpák vannak benne! azaz a hátsó világítás!

2011.01.29. 10:38

szala2 írta:
barbrady írta:

nem a fék világít hanem a lámpa! Led lámpák vannak benne! azaz a hátsó világítás!

A két szélső alsó az nem a féklámpa?

2011.01.29. 10:41

barbrady írta:
szala2 írta:
barbrady írta:

A két szélső alsó az nem a féklámpa?

Hát nekem nem azok világítanak! A hátsóvilágítás azok ledek a többi sima égő!

2011.01.29. 12:27

Szala, én azért megfontolnám a helyedben az E65-re váltást!
Marha drága a fenntartása. Inkább szépen rendbetenném az E39-et, de persze ez a te döntésed, csak nehogy az első elromlott alkatrész áránál meglepetések érjenek. Vagy egy fékjavításnál.

2011.01.29. 12:35

tibi666 írta:Szala, én azért megfontolnám a helyedben az E65-re váltást!
Marha drága a fenntartása. Inkább szépen rendbetenném az E39-et, de persze ez a te döntésed, csak nehogy az első elromlott alkatrész áránál meglepetések érjenek. Vagy egy fékjavításnál.

Hát igen ez megfontolandó...Főnökömet is összetörték,a bal első lámpája bánta. Cirka 500 ezer volt csak 1 darab,én meg leestem a székről :D

2011.01.29. 14:09

tibi666 írta:Szala, én azért megfontolnám a helyedben az E65-re váltást!

Kezdek elgondolkodni! Körbenéztem és lehet hogy igazatok van!
lehet nem kellene elkapkodni! Na meg asszonykámnak ez jobban is tetszik mint a 7-es!
Alszom rá még egyet!
Lehet hogy ez pillanatnyi fellángolás volt!
Ezt is nagyon szeretem Úgy hogy lehet megtartom inkább ezt!

És belevetem magam a felújításba és bmw talin meglátjátok mit tudtam belőle kihozni! Legalább is reménykedem benne! :D Most úgy is vannak képek fent a jelenlegi állapotáról, májusra talán már látványos javulásba lesz része!

2011.01.29. 15:23

szala2 írta:
És belevetem magam a felújításba és bmw talin meglátjátok mit tudtam belőle kihozni! Legalább is reménykedem benne! :D Most úgy is vannak képek fent a jelenlegi állapotáról, májusra talán már látványos javulásba lesz része!

Hát főleg ha tényleg matt fekete lesz... 8)

2011.01.29. 15:28

strobi írta:
szala2 írta:

Hát főleg ha tényleg matt fekete lesz... 8)

Igen!! :D csak előre kell szerezzek egy m-s lököst a hátulját nem akarnám bántani!meg 4 szuper felnit, és első lámpákat mert már nagyon kopottak az elsők meg be is párásodnak. :( úgy hogy van mit csinálgatni na meg a hibákat kijavítani :)

2011.01.29. 15:39

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/540 ... 0i-4337714

Ez is szép járgány! És olcsóbb is lett 300-al!

Én az enyémet levettem nem árulom tovább megtartom és ez a végleges döntésem! :)
meggyógyítom pici lelkét! :)

2011.01.29. 15:54

szala2 írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/540/bmw_540_540i-4337714

Én az enyémet levettem nem árulom tovább megtartom és ez a végleges döntésem! :)

Ennek olyan szépen rohad a bal küszöbje és nem is tagadja mert be is mutatja a képek között a "pörsenést"... pedig azt gombokból lehetne kezelni!!!

Jól tetted,hogy levetted a hirdetést ennyiért árulni egy 540-et... :oops:
tudom vannak hibái de akkor is... :roll:

2011.01.29. 16:04

Szeva Szala2!

Jövőhéten kedd vagy szerda?

2011.01.29. 16:12

910203 írta:Szeva Szala2!

Jövőhéten kedd vagy szerda?

Szia! :) Jó persze! Te Szentesi vagy amúgy?
A kocsid meg van még?

2011.01.29. 16:17

strobi írta:
szala2 írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/540/bmw_540_540i-4337714

Ennek olyan szépen rohad a bal küszöbje és nem is tagadja mert be is mutatja a képek között a "pörsenést"... pedig azt gombokból lehetne kezelni!!!

Jól tetted,hogy levetted a hirdetést ennyiért árulni egy 540-et... :oops:
tudom vannak hibái de akkor is... :roll:

igen megkezdte az idő vas foga! :)

pillanatnyi elmezavarban szenvedtem! :) De már nem eladó! :)
Hozzászólás küldése

VigLink badge