![]() |
2011.02.25. 14:01
simi64 írta:peteeqe írta:BMWFUN írta:Tomy003 írta:Nem tud nekem valaki abban segiteni miért lehet az hogy múlthéten nem indult az autó megálltam az udvaron később mikor mentem volna tovább már nem indult be tankolásjelző éget már azt hittem kifogyott a gázolaj. Tankoltam bele ugysem indult Gázolaj szürőnél levettem a csövet nem jött belöle olaj. Később rájöttem hogy az AC a tankban nem is zug gondoltam ez lehet a baj biztositék és a relé ellenőrizve de mégsem megy. Ülés alatt a tankot megbontottam ahol az AC van de a pumpát nem vettem ki csak a szintjelzőt és rátettem a gyujtát és elindtult összeszeretlem az egészet lelégtelenitettem és indult. De mi lehetett a baja? Erre tegnap este megálltam a ház elött beugrottam egy pillanatra le sem állitottam mire kijöttem leállt magától. Megprobáltam egyszer inditani de semmi. AC nem megy megint kimértem árám van relé megy. Kiszedtem most már a pumpát is a tankból rákötöttem az aksi töltöre hibátlanul megy. Utána vissza dugtam a csatlakozót ugyis megy össze raktam megint lelégtelenitettem rögtön indult. Mi lehet a baj?
Nem értek hozzá, de lehet hogy érdemes lesz beszerezned egy új AC-t, mert az ilyen rapszodikus működés annak (is) az előjele.
30d-ben kettő AC van, én megnézném a vezető ülés alattit is
De ezt írta:Tomy003 írta:rájöttem hogy az AC a tankban nem is zug
Tehát biztos ő lehet a ludas.
Szerintem is kezd "behányni"
2011.02.25. 14:04
Schnitzer írta:simi64 írta:peteeqe írta:BMWFUN írta:Tomy003 írta:
Lehet hogy valami érintkezési bibi van,vezetéknél csatinál törés lehet benne,vagy már lassan tényleg a végét járja.
Ha ac gond van keress mert nekem van egy a polcon
2011.02.25. 14:18
szekeres írta:Schnitzer írta:simi64 írta:peteeqe írta:BMWFUN írta:Tomy003 írta:
Lehet hogy valami érintkezési bibi van,vezetéknél csatinál törés lehet benne,vagy már lassan tényleg a végét járja.
Schnitzer barátom, a jövő héten megyek Pestre! MAjd hívlak!
2011.02.25. 14:22
Schnitzer írta:szekeres írta:Schnitzer írta:simi64 írta:peteeqe írta:BMWFUN írta:Tomy003 írta:
De előtte való nap hívj,ne akkor mikor már itt suhansz a pályán felénk.![]()
![]()
![]()
2011.02.25. 14:22
2011.02.25. 14:38
Marco85 írta:Sziasztok!
A segitsegeteket szeretnem kerni, nem mukodik a bal hatso ablakom. Leengedni leengedi, de felfele nem huzza, csak kezzel lehet visszahuzni. Komplett cseres?
2011.02.25. 15:42
Jerry írta:Schnitzer írta:szekeres írta:Schnitzer írta:simi64 írta:peteeqe írta:BMWFUN írta:Tomy003 írta:
De előtte való nap hívj,ne akkor mikor már itt suhansz a pályán felénk.![]()
![]()
![]()
Ha már jársz Schnitzer felé, nem hoznád fel Pestre azokat a lomokat, amit rendeltem tőle? Nem kellene postázgatni.
2011.02.25. 15:48
szekeres írta:Jerry írta:Ha már jársz Schnitzer felé, nem hoznád fel Pestre azokat a lomokat, amit rendeltem tőle? Nem kellene postázgatni.
Elviszem, de akkor le kell egyeztetni, mert reggel 7 re pestre akarok érni
2011.02.25. 15:58
2011.02.25. 16:11
stupeki69 írta:Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, hogy lehet kinyitni a turingnak a hátsó ajtaját. A probléma a következő elindulást követöen kiírta, hogy nézzem meg a hátsó helyzetjelzöt, a tolatolámpát, meg a hátsó ködlámpát. Meg is tettem volna ha kitudom nyitni a hátsó ajtot, mert ahogy nyítnám az ablakot vagy a csomagtartotegyben a motor kinyomja az ajtot de nem lehet kinyitni. Valamint felkapcsoloma lámpát vagy lükibe teszem olyan mintha kiakarnám nyitni a csomagtartoajtot és müködésbehozza a behuzo motort. A segítséget előre is köszönöm.
2011.02.25. 21:20
2011.02.26. 00:37
Jerry írta: Esetleg a Parlamentnél 7-kor?
2011.02.26. 01:48
simi64 írta:Jerry írta: Esetleg a Parlamentnél 7-kor?
Tüntetni jársz, vagy képviselő vagy![]()
2011.02.26. 02:05
Jerry írta:simi64 írta:Jerry írta: Esetleg a Parlamentnél 7-kor?
Tüntetni jársz, vagy képviselő vagy![]()
Anyám jóravaló embert nevelt belőlem, így az utóbbi kizárt!
Tüntetni sem járok, a világmegváltást a naív fiatalokra hagyom. Egyszerűen csak arra járok el minden nap. Gondolom ez most csalódás...
2011.02.26. 02:16
orvil írta:joestet,
most ertem haza, alaneztunk a kocsinak ... vegeredmeny kepekben.
tagulasi tartaly most lett cserelve, ugyesen eltortek kozben a venti takarojat, a legtelenito csavarjat, szoval hetfon megyek is vissza a szervizben, mert 5 nap nem volt nekik eleg hogy visszahivjanak ... lenyeg:
csopogott az olajam, megemeltuk gepet, csinaltam par kepet, kinek mi a velemenye.
1. kep - fogalmam nincs mi ez igy este, valami erzekelo lehet, es mintha ebbol jonne az olaj (szembol nezve a bal oldalon, venti mogott kb)
2. kep - innen jon az olaj, hehe, kijatszotta a szimeringet, ennek a tarcsacserenek mi a menete (cimboram szerint az is cseres)?
3. kep - nem ez akartam lefenykepezni, de ha jol latom, akkor a kiegyenliton mintha valami hianyozna alulrol
...
minden jotanacsot, szereles menetet, alkatreszek nevet szivesen varom, nem szeretnem ha atb@sznanak a szervizben.
2011.02.26. 10:38
orvil írta:orvil írta:joestet,
most ertem haza, alaneztunk a kocsinak ... vegeredmeny kepekben.
tagulasi tartaly most lett cserelve, ugyesen eltortek kozben a venti takarojat, a legtelenito csavarjat, szoval hetfon megyek is vissza a szervizben, mert 5 nap nem volt nekik eleg hogy visszahivjanak ... lenyeg:
csopogott az olajam, megemeltuk gepet, csinaltam par kepet, kinek mi a velemenye.
1. kep - fogalmam nincs mi ez igy este, valami erzekelo lehet, es mintha ebbol jonne az olaj (szembol nezve a bal oldalon, venti mogott kb)
képhelye
2. kep - innen jon az olaj, hehe, kijatszotta a szimeringet, ennek a tarcsacserenek mi a menete (cimboram szerint az is cseres)?
kép helye
3. kep - nem ez akartam lefenykepezni, de ha jol latom, akkor a kiegyenliton mintha valami hianyozna alulrol
...
minden jotanacsot, szereles menetet, alkatreszek nevet szivesen varom, nem szeretnem ha atb@sznanak a szervizben.
mivel erdemi tanacs nem erkezett igy kenytelen voltam magam utanajarni a szivargasnak, mert azert azt nem akartam elhinni hogy a fotengely szimeringje eresz mert szetcsapta a kamu ekszijtarcsa .... Cn90 bimmerfest klubtarsnak koszonhetoen kiderult, hogy az olajszuro hazikojanak szimeringje ("the OFH gasket is warranted to leak at 8-10y/80-100K miles") adta fel, (jol tettem hogy nem hallgattam a szerelore ekszijtarcsa ugyben) mikor kivettem tort mint a ropi ... persze mire kikerult az csak 1 ora jatekot kovetelt
kp helye
ha mar a korulmenyek igy hoztak akkor gyorsba kicsereltuk a venti takaro muanyagot is, hamar a szervizben olyan szepen eltortek, plusz a szervo kiegyenlito aljan is laza volt a bilincs, nameg az egyik csapagy is a veget jarja alul a feszitonel, de az masik jatek lesz, szal minden jo ha jo a vege.
jah, es halkan megjegyzem, hogy talaltam egy csavarhuzot a legszurohoz kanyargo beomlo lokharitohoz kozeli reszeben, ajandek lonak ne nezd a fogat
2011.02.26. 16:20
2011.02.26. 16:31
Hero írta:Na akkor tudok nektek egy sajnálatos hibával szolgálni!
Ha erőtlen az autótok és nagyon füstöl de észrevehetően nagyon és szivó hangot hallotok a műszerfalból akkor a következő a problem:
Szétnyilt a szivótorok 110e HUF
Tönkrement a turbónyomásszabályzó ami az egészet okozta 21e HUF
És ez eddig a jobbik dolog, mert ha a turbó is gallyra ment az 350e HUF munkadijjal!
Ma válik el délelőtt hogy turbót is cserélnem kell vagy megúszom az "olcsóbbik" verziót....
Ha kocsit vesztek erre is figyeljetek és a nyomásszabályzót nézessétek meg, mert húzós a csere sajnos!
Üdv:Hero
2011.02.26. 16:33
skira21 írta:Hero írta:Na akkor tudok nektek egy sajnálatos hibával szolgálni!
Ha erőtlen az autótok és nagyon füstöl de észrevehetően nagyon és szivó hangot hallotok a műszerfalból akkor a következő a problem:
Szétnyilt a szivótorok 110e HUF
Tönkrement a turbónyomásszabályzó ami az egészet okozta 21e HUF
És ez eddig a jobbik dolog, mert ha a turbó is gallyra ment az 350e HUF munkadijjal!
Ma válik el délelőtt hogy turbót is cserélnem kell vagy megúszom az "olcsóbbik" verziót....
Ha kocsit vesztek erre is figyeljetek és a nyomásszabályzót nézessétek meg, mert húzós a csere sajnos!
Üdv:Hero
helo ugyanez a problémám de honnan tudjam meg hogy pont meik.?mert a turbom fütyül meg megy de a többi egyezik az elmondásoddal hol kezdjem előre is köszi.
2011.02.26. 17:28