Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: E39 Rádió

2013.10.21. 21:11

atesz25 írta:Hello, mit kellene cseréljek hogy a Tape felirat helyett Mode legyen. Elméletileg és gyakorlatilag is BMW Business RDS és MID van a kocsiban.

Miért kell neked a mode gomb?

Tapatalk 4

2013.10.22. 12:59

barbrady írta:
atesz25 írta:Hello, mit kellene cseréljek hogy a Tape felirat helyett Mode legyen. Elméletileg és gyakorlatilag is BMW Business RDS és MID van a kocsiban.

Tapatalk 4

Én is ezt kérdeztem tőle! :)

2013.10.22. 15:25

vaszarig írta:
barbrady írta:

Tapatalk 4

Én is ezt kérdeztem tőle! :)

Már ment pü. De a többieknek ahhoz hogy rákössem az iphone készülékem kell egy kábel néztem is de ott kizáró ok volt hogy a készülék csak Mode gombos egységgel megy. A teljességet megvallva csak körbe futottam a témát hátha le lehet egyszerűsíteni dolgot.
De azért köszi.

2013.10.22. 16:08

Sziasztok!

A CD-tár csatlakozóját merre kell keresni?
Csomagtartó bal oldala?

üdv
Gorcsev

2013.10.22. 16:46

gorcsev írta:Sziasztok!

Csomagtartó bal oldala?

üdv
Gorcsev

Sedan esetén ott van, igen. (Már van bent kábel persze ;))

TapaTalk4: NexusHD2

2013.10.23. 21:08

F_E_K_ írta:

Csomagtartó bal oldala?

üdv
Gorcsev

Szóval elképzelhető, hogy a rádió tudja vezérelni, de mivel nem kérték a vásárláskor a kábel sincs benne?
Akkor lehet egyszerűbb kicserélni a reverses magnót egy cd játszósra?

2013.10.28. 09:43

gorcsev írta:
F_E_K_ írta:

Csomagtartó bal oldala?

üdv
Gorcsev

Szóval elképzelhető, hogy a rádió tudja vezérelni, de mivel nem kérték a vásárláskor a kábel sincs benne?

Igen, alapból nekem sem volt bent a kábel, utólag raktam be a tárral együtt.

2013.10.28. 09:44

F_E_K_ írta:
gorcsev írta:
F_E_K_ írta:

Csomagtartó bal oldala?

üdv
Gorcsev

Igen, alapból nekem sem volt bent a kábel, utólag raktam be a tárral együtt.

Kábel be, összedug és már működött is.

2013.11.12. 23:19

Sziasztok!

Valaki használ olyan kütyüt,amit a gyári rádióhoz lehet csatlakoztatni és azon keresztül USB vagy AUX csatin rá lehet csatlakoztatni pendrive-ot , Iphone-t,stb...? Vagy van valakinek tapasztalata vagy esetleg beszerzési lehetőségről?

Köszönöm elöre is a válaszokat!

2013.11.13. 10:32

cszsolti írta:Sziasztok!

Valaki használ olyan kütyüt,amit a gyári rádióhoz lehet csatlakoztatni és azon keresztül USB vagy AUX csatin rá lehet csatlakoztatni pendrive-ot , Iphone-t,stb...? Vagy van valakinek tapasztalata vagy esetleg beszerzési lehetőségről?

Köszönöm elöre is a válaszokat!

Nekem egy olcsó féle van, ami tud MP3-at USB-ről, SD kártyáról és van AUX ki-, bemenete is.
ARCS-nak hívják és 50-60 ? körül van a német ebayen.
Annyi a hátránya, hogy CD tár emulátorként működik, vagyis nem tudsz 6-nál több mappát és mappánként max 99 számot kezelni vele.
Ennél kifinomultabb, ámbár jóval drágább megoldás a Dension termékei. Ami ráadásul magyar fejlesztés, úgyhogy a megvételével támogatod a hazai ipart.
ARCS részleteiért katt a képre.
Kép

Densionért meg erre a képre katt:
Kép

2013.11.13. 17:12

Sziasztok, kértésem lenne a hozzá ériőkhöz...Asszony pajtásnak újjítanék egy e46 compactot...rádiós magnó van benne...ha e-bayon veszek gyári cd-s rádiót, akkor csak "simán kicserélhető"..? csati szét-össze és kész, vagy ennél azért bonyolultabb..? köszi a válaszokat..

2013.11.13. 19:33

A szomszéd kérdezte, és nem tudtam a választ :( Hogy kell X3-on beállítani a rádión, hogy az infókat kiírja a rádió. Az adónevek megjelennek RDS-en, de van pár rádió amelyik a számcímet, baleset, trafipax infót is megjeleníti. Nekem 16:9-en ilyen. Viszont neki X3-n csak a rádió nevét, mást nem... Mi ennek a neve? Mit kell menüben keresni?

2013.12.21. 17:20

Sziasztok! Lehet,hogy már sokszor hangzott el ez a kérdés,de e39 99es busnies rádióm van kazettás...most nincs az autóban,de ez lényegtelen :P Azt szeretném kérdezni,hogy ezekre a rádiókra lehet kötni vmi aux kimenetet? :) Ipod-ot szeretnék hallgatni az autómban :) Ha lehet akkor mi a neve a kábelnek? Milyen néven keressem :?:

2013.12.28. 20:42

supreme írta:Sziasztok! Lehet,hogy már sokszor hangzott el ez a kérdés,de e39 99es busnies rádióm van kazettás...most nincs az autóban,de ez lényegtelen :P Azt szeretném kérdezni,hogy ezekre a rádiókra lehet kötni vmi aux kimenetet? :) Ipod-ot szeretnék hallgatni az autómban :) Ha lehet akkor mi a neve a kábelnek? Milyen néven keressem :?:

Ilyenre gondolsz: >>>> http://www.ebay.ie/itm/BMW-E46-E39-E38-Mini-Z8-MP3-iPod-iPhone-Aux-Input-Interface-Adaptor-CTVBMX002-/350407652950?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item5195ec7656

2014.01.02. 20:08

Saggitarius írta:
supreme írta:Sziasztok! Lehet,hogy már sokszor hangzott el ez a kérdés,de e39 99es busnies rádióm van kazettás...most nincs az autóban,de ez lényegtelen :P Azt szeretném kérdezni,hogy ezekre a rádiókra lehet kötni vmi aux kimenetet? :) Ipod-ot szeretnék hallgatni az autómban :) Ha lehet akkor mi a neve a kábelnek? Milyen néven keressem :?:

Ilyenre gondolsz: >>>> http://www.ebay.ie/itm/BMW-E46-E39-E38-Mini-Z8-MP3-iPod-iPhone-Aux-Input-Interface-Adaptor-CTVBMX002-/350407652950?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item5195ec7656

Ilyesmire,de ehhez már aux kimenet kell..nekem az sincs :S

2014.01.02. 23:21

supreme írta:
Saggitarius írta:

Ilyesmire,de ehhez már aux kimenet kell..nekem az sincs :S

Nem, ehhez nem kell, ezt a MID-be kell dugni, a másik végébe a MID kábelt. Emulálja a CD tárat, nyit egy bemenetet, és azt kötsz rá RCA-val amit akarsz. Persze CD tár OFF!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: supreme
Értékelés: 4.76%

E39 Rádió

2014.01.04. 22:06

Sziasztok ! Kérnék egy kis segítséget MID kábel utólagos bekötésével kapcsolatban ! Van egy leírásom a beszerelésről , ami azt írja , hogy a biztitábla 50-es , és 88-as helyére kell egy-egy kábel . Az első gondom , hogy az 50-esen már van kábel bekötve . A másik , hogy a 88-asba csak félig megy be a saru . Fogóval kell "rásegíteni" , vagy van valamilyen trükkje ?
Segítségeteket előre is köszönöm !

2014.01.04. 22:39

nono78 írta:Sziasztok ! Kérnék egy kis segítséget MID kábel utólagos bekötésével kapcsolatban ! Van egy leírásom a beszerelésről , ami azt írja , hogy a biztitábla 50-es , és 88-as helyére kell egy-egy kábel . Az első gondom , hogy az 50-esen már van kábel bekötve . A másik , hogy a 88-asba csak félig megy be a saru . Fogóval kell "rásegíteni" , vagy van valamilyen trükkje ?
Segítségeteket előre is köszönöm !

Ha azt írja hogy 50-es akkor mellé kell kötni. A bizti tábla végébe van egy fehér rudszerü cucc azt ki kell huzni és be megy rendesen a saru utána vissza tolni és kész.

Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el

2014.01.04. 22:44

Szia ! Azt hogy érted , hogy mellé kell kötni ?

2014.01.04. 22:55

Párhuzamosan mellé. Vannak biztik amik 3-4 fogyasztót is kiszolgálnak.

Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: nono78
Értékelés: 4.76%
Hozzászólás küldése

VigLink badge