![]() |
2011.04.07. 09:24
ptamas írta:SZép napot mindenkinek!
A Cégem lökött alám egy off autót, így a saját a garázsban alszik. Én okos, persze bezárva hagytam, vasárnap már nem nyitotta a központi zár. Hogy a fenébe tudom kinyitni, legalább a csomagtérfedelet, hogy feltöltsem az akksit? Kulcs persze nem nyitja egyik zárat sem.
Tamás
2011.04.07. 09:45
2011.04.07. 10:46
ptamas írta:SZép napot mindenkinek!
A Cégem lökött alám egy off autót, így a saját a garázsban alszik. Én okos, persze bezárva hagytam, vasárnap már nem nyitotta a központi zár. Hogy a fenébe tudom kinyitni, legalább a csomagtérfedelet, hogy feltöltsem az akksit? Kulcs persze nem nyitja egyik zárat sem.
Tamás
2011.04.07. 10:47
WIcemanW írta:Hali, pár napja kértem segítséget az akadozó üzemanyag fogyasztást mutató tű miatt, és kaptam is rejtett menüt.
Megnéztem és tényleg akad pontosabban nem megy a tú minden alkalommal végig, kb a 3/4 énél elakad úgy 20l környékén, 6 szor futtatam le műszerfaltesztet ebből 2x leakadt, az érdekes viszont hogy a fordulatszám mérőm is ugyanakkor leakad úgy 5000 nél.
Mi lehet a gond és van e rá megoldás(persze anélkül, hogy kicseréljem az óracsoportot-igazából annyira nem zavar-).
A másik dolog, megnéztem a hibatárolót - ha már kaptam rejtett menüt - mégegyszer köszönöm. 4 kódot adott ki
8C 84 000
BF C8 045
C7 81 000
F5 84 000
meg tudná valaki mondani mik ezek?
előre is köszönöm
2011.04.07. 11:10
MChris írta:WIcemanW írta:Hali, pár napja kértem segítséget az akadozó üzemanyag fogyasztást mutató tű miatt, és kaptam is rejtett menüt.
Megnéztem és tényleg akad pontosabban nem megy a tú minden alkalommal végig, kb a 3/4 énél elakad úgy 20l környékén, 6 szor futtatam le műszerfaltesztet ebből 2x leakadt, az érdekes viszont hogy a fordulatszám mérőm is ugyanakkor leakad úgy 5000 nél.
Mi lehet a gond és van e rá megoldás(persze anélkül, hogy kicseréljem az óracsoportot-igazából annyira nem zavar-).
A másik dolog, megnéztem a hibatárolót - ha már kaptam rejtett menüt - mégegyszer köszönöm. 4 kódot adott ki
8C 84 000
BF C8 045
C7 81 000
F5 84 000
előre is köszönöm
diag topikot nézegesd ott a konvertálás menete
2011.04.07. 12:44
Imco írta:MChris írta:WIcemanW írta:Hali, pár napja kértem segítséget az akadozó üzemanyag fogyasztást mutató tű miatt, és kaptam is rejtett menüt.
8C 84 000
BF C8 045
C7 81 000
F5 84 000
előre is köszönöm
De emlékeim szerint még senki nem fejtette meg pontosan a hexa kódokat.
2011.04.07. 15:45
WIcemanW írta:Imco írta:MChris írta:WIcemanW írta:Hali, pár napja kértem segítséget az akadozó üzemanyag fogyasztást mutató tű miatt, és kaptam is rejtett menüt.
8C 84 000
BF C8 045
C7 81 000
F5 84 000
előre is köszönöm
De emlékeim szerint még senki nem fejtette meg pontosan a hexa kódokat.
Akkor ez van, de azért kössz a segítséget.
2011.04.07. 17:10
MChris írta:
de ott volt egy program amibe bele kellett írni és az átkonvertálta valamire és az visszafejthető volt! Jacko még szolt is érte hogy írja tele a topikot senki hanem használja a konvertert
2011.04.07. 22:49
2011.04.07. 23:14
Marc528i írta:Üdv srácok! igazából nem tudtam hogy hova írjam a problémám.Egyszerűen nem működik a távirányítómon semelyik funkció.Elemet cseréltem minden de semmi.Annó nyitotta de már azt se.Lehet hogy a vevő része döglött be? (a másik kulcsal is ugyanez a helyzet)![]()
Előre is köszi
2011.04.07. 23:18
Imco írta:Marc528i írta:Üdv srácok! igazából nem tudtam hogy hova írjam a problémám.Egyszerűen nem működik a távirányítómon semelyik funkció.Elemet cseréltem minden de semmi.Annó nyitotta de már azt se.Lehet hogy a vevő része döglött be? (a másik kulcsal is ugyanez a helyzet)![]()
Előre is köszi
Ha unalmas, akkor a magyar manual 184 oldala.
2011.04.08. 13:55
2011.04.08. 15:26
ptom írta:Uraim valaki mondjon valami okosat.A motor beindítás után rászkódik egy darabig és szürkésen füstöl,majd fél perc után beáll az alapjárat és a füst is eltűnik.Mi lehet ennek az okozója?Nagyon nyugtalanít a dolog mert a váltóm is most kezd rosszalkodni.
2011.04.08. 16:49
ptom írta:Uraim valaki mondjon valami okosat.A motor beindítás után rászkódik egy darabig és szürkésen füstöl,majd fél perc után beáll az alapjárat és a füst is eltűnik.Mi lehet ennek az okozója?Nagyon nyugtalanít a dolog mert a váltóm is most kezd rosszalkodni.
2011.04.08. 17:02
kzolee írta:ptom írta:Uraim valaki mondjon valami okosat.A motor beindítás után rászkódik egy darabig és szürkésen füstöl,majd fél perc után beáll az alapjárat és a füst is eltűnik.Mi lehet ennek az okozója?Nagyon nyugtalanít a dolog mert a váltóm is most kezd rosszalkodni.
Próbáljátok meg diagolni, nem lehet, hogy valamelyik porlasztó rakoncátlankodik?
2011.04.08. 18:22
Rjani530d írta:kzolee írta:ptom írta:Uraim valaki mondjon valami okosat.A motor beindítás után rászkódik egy darabig és szürkésen füstöl,majd fél perc után beáll az alapjárat és a füst is eltűnik.Mi lehet ennek az okozója?Nagyon nyugtalanít a dolog mert a váltóm is most kezd rosszalkodni.
Próbáljátok meg diagolni, nem lehet, hogy valamelyik porlasztó rakoncátlankodik?
Én is erre gondolok, de sok minden más is lehet. Ha porlasztócsúcs, akkor inkább fekete a füst alapjáraton nem?
2011.04.08. 18:33
ptom írta:Rjani530d írta:kzolee írta:ptom írta:Uraim valaki mondjon valami okosat.A motor beindítás után rászkódik egy darabig és szürkésen füstöl,majd fél perc után beáll az alapjárat és a füst is eltűnik.Mi lehet ennek az okozója?Nagyon nyugtalanít a dolog mert a váltóm is most kezd rosszalkodni.
Én is erre gondolok, de sok minden más is lehet. Ha porlasztócsúcs, akkor inkább fekete a füst alapjáraton nem?
Indul könnyedén és megy is rendesen.Hozzáteszem azóta csinálja mióta megasel került bele de lehet,hogy ez csak egy véletlen egybeesés.Már nincs benne.Bíztam benne,hogy elmúlik de nem akar.Ha indítás után adok egy kis gázfröccsöt akkor rögtön elmúlik de közbe erősen szürkés füstöt tol magából mint amikor kajálja az olajat.
2011.04.08. 18:37
2011.04.08. 18:48
buffi írta:Sziasztok megoldódott a kuplung problémámVajon valós km van az autómba mert 235460km van benne és még a gyári kuplung szett volt a kocsiba.Meddig szokta bírni a kuplung????
2011.04.08. 18:57
hamoriarpi írta:ptom írta:Rjani530d írta:kzolee írta:ptom írta:Uraim valaki mondjon valami okosat.A motor beindítás után rászkódik egy darabig és szürkésen füstöl,majd fél perc után beáll az alapjárat és a füst is eltűnik.Mi lehet ennek az okozója?Nagyon nyugtalanít a dolog mert a váltóm is most kezd rosszalkodni.
Indul könnyedén és megy is rendesen.Hozzáteszem azóta csinálja mióta megasel került bele de lehet,hogy ez csak egy véletlen egybeesés.Már nincs benne.Bíztam benne,hogy elmúlik de nem akar.Ha indítás után adok egy kis gázfröccsöt akkor rögtön elmúlik de közbe erősen szürkés füstöt tol magából mint amikor kajálja az olajat.
A leírt hiba nekem izzítógyertyára utal első nekifutásból. Olaj eszegetés esetén kékes-lilás a füst. A fehéres füst a rossz előtöltés-szabályozás jele lehet. A szürke az nekem az enyhén fekete ilyen esetben, vagyis elégtelen égés. Lehet izzítógyertya, poralsztócsúcs, kompresszióhiány, kései befecsk. idő, stb, stb...
Izzítás-vizsgálattal kezdenék, mivel a hiba indítás után jelentkezik.