Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: E39 Rádió

2014.01.15. 08:33

Sziasztok.. Szeretnék érdeklődni.. 2000. 07 kiadású e 39 528 iA... kocsim van... 4:3 Tv Bordmonitor a problémám az hogy annak idején már rosszalkodott a zene dobozom. Mentem hallgattam.. vagy cd vagy rádió és néha néha elment jó darabig a hang majd vissza jött stb.. de most már egyáltalán nem szól a kicsike.... Kérdem én mi lehet a baj... ? De tovább megyek.. haveromnak kölcsön adtam a kocsit.. aztán elfüstölt a bordmonitorom. most már az sem működik.. el vittem szerelő és amikor kiszedte megnézni mi agáz .. hát nyilván zárlat lehetett mert a kazetta helyéről csak úgy záporoztak ki a húszforintosok :) Csókoltatom a haverom gyerekének kis kezét... na mindegy ez van... szóval azt biztos ki kell cserélnem.. de amiket eddig találtam, hát hogy is mondjam szerintem drágák.. Viszont találtam ... szerintem angol kocsiban volt ugyanúgy néz kis stb.. csak a monitor van a másik oldalon.. szerintetek az ennyimbe is belehet rakni.. vagy sem... ? mert elég kedvezőnek bizonyul.. és ahogy néztem ahhoz van tán rádió modul is... Mert gondolom az elmenő hang kérdésben az lehet a probléma.... (mindez 45 000 pénzért)
De az is megoldás lehet ha nem cserélek bordmonitort de hangot vissza varázsoljuk közösen.. mert akkor kormányról inkább majd vezérlem a zenét... Előre is köszönöm a segítséget.... Lassan már támadnak a falak annyira csend van a kocsiban... ááááá :)

2014.01.15. 09:29

Norbert31 írta:Sziasztok..

Felesleges naponta ismételni.
Töltsd ki az adatlapod és várj türelemmel, ha van aki tud, az segít.
Addig olvasgass vissza, hátha találsz valami számodra értékelhetőt.

2014.01.15. 09:35

Norbert31 írta:Sziasztok.. Szeretnék érdeklődni.. 2000. 07 kiadású e 39 528 iA... kocsim van... 4:3 Tv Bordmonitor a problémám az hogy annak idején már rosszalkodott a zene dobozom. Mentem hallgattam.. vagy cd vagy rádió és néha néha elment jó darabig a hang majd vissza jött stb.. de most már egyáltalán nem szól a kicsike.... Kérdem én mi lehet a baj... ? De tovább megyek.. haveromnak kölcsön adtam a kocsit.. aztán elfüstölt a bordmonitorom. most már az sem működik.. el vittem szerelő és amikor kiszedte megnézni mi agáz .. hát nyilván zárlat lehetett mert a kazetta helyéről csak úgy záporoztak ki a húszforintosok :) Csókoltatom a haverom gyerekének kis kezét... na mindegy ez van... szóval azt biztos ki kell cserélnem.. de amiket eddig találtam, hát hogy is mondjam szerintem drágák.. Viszont találtam ... szerintem angol kocsiban volt ugyanúgy néz kis stb.. csak a monitor van a másik oldalon.. szerintetek az ennyimbe is belehet rakni.. vagy sem... ? mert elég kedvezőnek bizonyul.. és ahogy néztem ahhoz van tán rádió modul is... Mert gondolom az elmenő hang kérdésben az lehet a probléma.... (mindez 45 000 pénzért)
De az is megoldás lehet ha nem cserélek bordmonitort de hangot vissza varázsoljuk közösen.. mert akkor kormányról inkább majd vezérlem a zenét... Előre is köszönöm a segítséget.... Lassan már támadnak a falak annyira csend van a kocsiban... ááááá :)

Szerintem a csatlakozása az angol 4:3 kijelzőnek ugyan az. A hangért a rádió modul a felelős gondolom BM24 van a kocsiba. Vagy veszel egy bontottat vagy meg javittatod. Ha jól rémlik a pixelfix-esek javitanak.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: Norbert31
Értékelés: 4.76%

2014.01.16. 20:48

Urak!

Az alap egyrészes rádiómat szeretném kicserélni MID-re,CD-s re.Tudom kell egy plusz kábel(újonnan is lehet,de ki is bontható normálisan?). Ha ezek megvannak és működik a dolog,akkor kiíratható vele a BC dolgai is? Tehát működni fog rendesen?

2014.01.16. 21:14

Hauzer írta:Urak!

Az alap egyrészes rádiómat szeretném kicserélni MID-re,CD-s re.Tudom kell egy plusz kábel(újonnan is lehet,de ki is bontható normálisan?). Ha ezek megvannak és működik a dolog,akkor kiíratható vele a BC dolgai is? Tehát működni fog rendesen?

Ha nagy BC van az autóba akkor igen kifog írni mindent.

Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el

2014.01.28. 21:40

admin írta:
Hauzer írta:Urak!

Ha nagy BC van az autóba akkor igen kifog írni mindent.

Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el

Nagy BC csak MID vagy Boardmonitor kíséretében volt rendelhető, ha nem tévedek nagyot.

2014.02.01. 23:29

Olyan problémám lenne, hogy a MID gombjai mintha nem működnének. Kezdem ott, hogy állítom az időt, de csak a perc + feletti gomb csinál valamit, vagy hangzásnál a bass +/- megy, de a treble + már nem, csak a - feletti gomb. A gombok látszólag nem kopottak, a hangerőszabályzó is mintha új lenne, igazán nem értem, mi lehet a gond.

2014.02.05. 22:28

Találkozott valaki olyan jelenséggel, hogy az összes hangszóró recseg ropog? Létezhet h az összes elszáll? Kicsit fura nekem, mert vannak percek, amikor jól szól, majd a hangerő állításával torzul.

2014.02.05. 23:12

mobala írta:Találkozott valaki olyan jelenséggel, hogy az összes hangszóró recseg ropog? Létezhet h az összes elszáll? Kicsit fura nekem, mert vannak percek, amikor jól szól, majd a hangerő állításával torzul.

BM54 hiba, ha van ilyened.

2014.02.09. 11:40

Hali!
Hogy lehet kivenni a rádiós részt a kazettással együtt? Vagy elég lenne a takarója is nekem, ami felnyílik előtte!
Köszi előre is

2014.02.09. 12:27

coole84 írta:Hali!
Hogy lehet kivenni a rádiós részt a kazettással együtt? Vagy elég lenne a takarója is nekem, ami felnyílik előtte!
Köszi előre is

Ha elég csak a takarója

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Haminda az itt látható tagok köszönték meg: coole84

2014.02.09. 20:04

Haminda írta:
Köszi előre is

Ha elég csak a takarója

Az a baj, h nem tudom kivenni se előle a kazettás rész sem jön ki, bár az egybe van a rádió résszel, de nem jöttem rá hogy jöhet ki?

2014.02.09. 20:26

coole84 írta:
Haminda írta:
Köszi előre is

Ha elég csak a takarója

Az a baj, h nem tudom kivenni se előle a kazettás rész sem jön ki, bár az egybe van a rádió résszel, de nem jöttem rá hogy jöhet ki?

Ha benéznél a tippek-trükkök topicba, megtalálnád a megoldást!

2014.02.09. 20:36

coole84 írta:
Haminda írta:
Köszi előre is

Ha elég csak a takarója

http://www.youtube.com/watch?v=bMDWjKclBWc
http://tis.bmwcats.com/doc1013545/

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Haminda az itt látható tagok köszönték meg: coole84

2014.02.09. 23:02

Gallaca írta:
coole84 írta:
Haminda írta:
Köszi előre is

Ha elég csak a takarója

Köszönöm a segítséget, de mielőtt ide írtam volna átnéztem azt a rovatot, és az a baj, ha az én rádióm egybe van a kazettás résszel, és ezért nem férek azokhoz a csavarokhoz amiket a tippek-tükkök rovatban láttam, ott a kettő rész nincs egyben... vagy teljesen hülye lennék? Persze lehet, h nem látok a saját szememtől!

2014.02.09. 23:09

Haminda írta:
coole84 írta:
Haminda írta:
Köszi előre is

Ha elég csak a takarója

http://www.youtube.com/watch?v=bMDWjKclBWc
http://tis.bmwcats.com/doc1013545/

Köszönöm szépen! Pedig kb 5x levettem a gombot, de mintha nem láttam volna ilyet ott,de biztosan ez lesz az, holnap reggel csak megnézem újra, köszi még egyszer!

2014.02.10. 00:01

coole84 írta:
Gallaca írta:
coole84 írta:
Haminda írta:
Köszi előre is

Ha elég csak a takarója

Köszönöm a segítséget, de mielőtt ide írtam volna átnéztem azt a rovatot, és az a baj, ha az én rádióm egybe van a kazettás résszel, és ezért nem férek azokhoz a csavarokhoz amiket a tippek-tükkök rovatban láttam, ott a kettő rész nincs egyben... vagy teljesen hülye lennék? Persze lehet, h nem látok a saját szememtől!

Ez esetben nem szóltam! :D
Ha egyben van a kettő, akkor lehet több variáció is. Lehet tekerős is, és lehet csavarhúzós is. Ha csavarhúzós akkor csak egy hosszúkás nyílás "sliccelés" van a tekerőgomb alatt a fémlemezen, abba kell bedugni a csavarhúzót, és elhúzni oldalra, vagy fordítani. Ez esetben a gomb alatt nem egy teli műanyag van egy lyukkal, hanem vékony műanyagokból egy háromágú csillag a poti tengelye körül, és benézve látod a fémvázat.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: coole84

2014.02.13. 19:56

Sziasztok!

Eltudom képzelni, hogy itt már agyonrágott téma, de nem találtam választ kérdésemre még. Hogy tudok BM24-ből aux alacsonyszintű jelet kivenni. Akinek lenne jó képe róla vagy bekötési rajza kérem ossza meg velem.

Előre is köszönöm!

ui.: hibás BM54-et vennék ha valakinek van

2014.02.15. 17:30

Hi!

Valaki találkozott már azzal, hogy beraktam egy kazettát a lejátszóba, és mikor kiakarom venni, akkor csak kattogást lehet hallani és nem adja ki? Úgy kellett kioperálnom a kazettát a lejátszóból, de már vissza se tudom rakni a kazit, mert a tokozás amibe a kazetta megy, azt valami lent tartja (úgy csinál mintha lenne benne kazetta). Most hogy üresen van a tokozása és megnyomom a kiadást, pont ugyan az a kattogás és nem történik semmi, nem áll helyre.

Ötletek?

2014.02.17. 11:03

Cxgrav írta:Hi!

Valaki találkozott már azzal, hogy beraktam egy kazettát a lejátszóba, és mikor kiakarom venni, akkor csak kattogást lehet hallani és nem adja ki? Úgy kellett kioperálnom a kazettát a lejátszóból, de már vissza se tudom rakni a kazit, mert a tokozás amibe a kazetta megy, azt valami lent tartja (úgy csinál mintha lenne benne kazetta). Most hogy üresen van a tokozása és megnyomom a kiadást, pont ugyan az a kattogás és nem történik semmi, nem áll helyre.

Ötletek?

Szerintem itt az ideje, hogy pár ezresért upgradelj CD-re. Olcsóbb, mint a kazettásra fektett idő.
Hozzászólás küldése

VigLink badge