![]() |
2014.01.15. 08:33
2014.01.15. 09:29
Norbert31 írta:Sziasztok..
2014.01.15. 09:35
Norbert31 írta:Sziasztok.. Szeretnék érdeklődni.. 2000. 07 kiadású e 39 528 iA... kocsim van... 4:3 Tv Bordmonitor a problémám az hogy annak idején már rosszalkodott a zene dobozom. Mentem hallgattam.. vagy cd vagy rádió és néha néha elment jó darabig a hang majd vissza jött stb.. de most már egyáltalán nem szól a kicsike.... Kérdem én mi lehet a baj... ? De tovább megyek.. haveromnak kölcsön adtam a kocsit.. aztán elfüstölt a bordmonitorom. most már az sem működik.. el vittem szerelő és amikor kiszedte megnézni mi agáz .. hát nyilván zárlat lehetett mert a kazetta helyéről csak úgy záporoztak ki a húszforintosokCsókoltatom a haverom gyerekének kis kezét... na mindegy ez van... szóval azt biztos ki kell cserélnem.. de amiket eddig találtam, hát hogy is mondjam szerintem drágák.. Viszont találtam ... szerintem angol kocsiban volt ugyanúgy néz kis stb.. csak a monitor van a másik oldalon.. szerintetek az ennyimbe is belehet rakni.. vagy sem... ? mert elég kedvezőnek bizonyul.. és ahogy néztem ahhoz van tán rádió modul is... Mert gondolom az elmenő hang kérdésben az lehet a probléma.... (mindez 45 000 pénzért)
De az is megoldás lehet ha nem cserélek bordmonitort de hangot vissza varázsoljuk közösen.. mert akkor kormányról inkább majd vezérlem a zenét... Előre is köszönöm a segítséget.... Lassan már támadnak a falak annyira csend van a kocsiban... ááááá
2014.01.16. 20:48
2014.01.16. 21:14
Hauzer írta:Urak!
Az alap egyrészes rádiómat szeretném kicserélni MID-re,CD-s re.Tudom kell egy plusz kábel(újonnan is lehet,de ki is bontható normálisan?). Ha ezek megvannak és működik a dolog,akkor kiíratható vele a BC dolgai is? Tehát működni fog rendesen?
2014.01.28. 21:40
admin írta:Hauzer írta:Urak!
Az alap egyrészes rádiómat szeretném kicserélni MID-re,CD-s re.Tudom kell egy plusz kábel(újonnan is lehet,de ki is bontható normálisan?). Ha ezek megvannak és működik a dolog,akkor kiíratható vele a BC dolgai is? Tehát működni fog rendesen?
Ha nagy BC van az autóba akkor igen kifog írni mindent.
Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el
2014.02.01. 23:29
2014.02.05. 22:28
2014.02.05. 23:12
mobala írta:Találkozott valaki olyan jelenséggel, hogy az összes hangszóró recseg ropog? Létezhet h az összes elszáll? Kicsit fura nekem, mert vannak percek, amikor jól szól, majd a hangerő állításával torzul.
2014.02.09. 11:40
2014.02.09. 12:27
coole84 írta:Hali!
Hogy lehet kivenni a rádiós részt a kazettással együtt? Vagy elég lenne a takarója is nekem, ami felnyílik előtte!
Köszi előre is
2014.02.09. 20:04
Haminda írta:coole84 írta:Hali!
Hogy lehet kivenni a rádiós részt a kazettással együtt? Vagy elég lenne a takarója is nekem, ami felnyílik előtte!
Köszi előre is
Ha elég csak a takarója
2014.02.09. 20:26
coole84 írta:Haminda írta:coole84 írta:Hali!
Köszi előre is
Ha elég csak a takarója
Az a baj, h nem tudom kivenni se előle a kazettás rész sem jön ki, bár az egybe van a rádió résszel, de nem jöttem rá hogy jöhet ki?
2014.02.09. 20:36
coole84 írta:Haminda írta:coole84 írta:Hali!
Köszi előre is
Ha elég csak a takarója
Az a baj, h nem tudom kivenni se előle a kazettás rész sem jön ki, bár az egybe van a rádió résszel, de nem jöttem rá hogy jöhet ki?
2014.02.09. 23:02
Gallaca írta:coole84 írta:Haminda írta:coole84 írta:Hali!
Köszi előre is
Ha elég csak a takarója
Ha benéznél a tippek-trükkök topicba, megtalálnád a megoldást!
2014.02.09. 23:09
Haminda írta:coole84 írta:Haminda írta:coole84 írta:Hali!
Köszi előre is
Ha elég csak a takarója
http://www.youtube.com/watch?v=bMDWjKclBWc
http://tis.bmwcats.com/doc1013545/
2014.02.10. 00:01
coole84 írta:Gallaca írta:coole84 írta:Haminda írta:coole84 írta:Hali!
Köszi előre is
Ha elég csak a takarója
Ha benéznél a tippek-trükkök topicba, megtalálnád a megoldást!
Köszönöm a segítséget, de mielőtt ide írtam volna átnéztem azt a rovatot, és az a baj, ha az én rádióm egybe van a kazettás résszel, és ezért nem férek azokhoz a csavarokhoz amiket a tippek-tükkök rovatban láttam, ott a kettő rész nincs egyben... vagy teljesen hülye lennék? Persze lehet, h nem látok a saját szememtől!
2014.02.13. 19:56
2014.02.15. 17:30
2014.02.17. 11:03
Cxgrav írta:Hi!
Valaki találkozott már azzal, hogy beraktam egy kazettát a lejátszóba, és mikor kiakarom venni, akkor csak kattogást lehet hallani és nem adja ki? Úgy kellett kioperálnom a kazettát a lejátszóból, de már vissza se tudom rakni a kazit, mert a tokozás amibe a kazetta megy, azt valami lent tartja (úgy csinál mintha lenne benne kazetta). Most hogy üresen van a tokozása és megnyomom a kiadást, pont ugyan az a kattogás és nem történik semmi, nem áll helyre.
Ötletek?