![]() |
2013.04.08. 20:00
hamoriarpi írta:stupeki69 írta:Sziasztok lengéscsillapitó csere elött / Első/ állok 3 évet bírt a monroe ugy hogy szeretnék kérdést tenni fel, hogy Bilstein, Flennor, Lip, Optimal véleményekre lennék kiváncsi mivel miért vegyek drága monroet ha az is kifingik 3 év alatt??
elöre is köszi a véleményeket.
Én Sachs/Boge párti vagyok. Tapasztalatok is jók.
2013.04.09. 10:11
stupeki69 írta:Sziasztok lengéscsillapitó csere elött / Első/ állok 3 évet bírt a monroe ugy hogy szeretnék kérdést tenni fel, hogy Bilstein, Flennor, Lip, Optimal véleményekre lennék kiváncsi mivel miért vegyek drága monroet ha az is kifingik 3 év alatt??
elöre is köszi a véleményeket.
2013.04.11. 20:59
2013.04.11. 21:05
Tomi.i írta:Helló
A kérdés: ha fékezéskor ráz a kormány azt féktárcsán kívül okozhatja más is?
2013.04.11. 21:28
imi36 írta:Tomi.i írta:Helló
Felni, gumi, axiális, szilentek, egyike vagy mindegyike.
2013.04.11. 21:34
jlaci74 írta:imi36 írta:Tomi.i írta:Helló
... először is az első lengőkar nagy bunkó szilentjét kell ellenőrizni . Leggyakoribb okozó...
2013.04.11. 21:38
jlaci74 írta:imi36 írta:Tomi.i írta:Helló
... először is az első lengőkar nagy bunkó szilentjét kell ellenőrizni . Leggyakoribb okozó...
2013.04.11. 21:40
Tomi.i írta:jlaci74 írta:imi36 írta:Tomi.i írta:Helló
Ezek a hiba lehetőségek akkor is lehetségesek ha amúgy semmi rendellenes hangot nem ad a futómű?
(Bocs a sok kérdésért csak autó vásárlása céljából ki próbált Bmw-ken tapasztalt hibák után szeretnék így érdeklődni mivel nincs kedvem minden 1-es autót szervizbe vinni.)
2013.04.22. 19:59
2013.04.22. 20:14
petya1 írta:Létezik, hogy egy szerelő elsőre megtalálja a hiba okát, vagy szépen sorban mindent ki kell cserélni?????? /Értem a rázásos problémára/
2013.04.22. 20:17
hamoriarpi írta:petya1 írta:Létezik, hogy egy szerelő elsőre megtalálja a hiba okát, vagy szépen sorban mindent ki kell cserélni?????? /Értem a rázásos problémára/
Csak speciális, mozgózsámolyos futóművizsgáló padon derül ki, hogy mi a ludas. Aki felemeli és a lógó futóművet kezdi el kézzel szakérteni, annak köszönd meg és gyere el.
Cserélj ki mindent, állíttass futóművet, aztán élvezd!
Én ezt tanácsolom.
2013.04.22. 20:19
leslie írta:hamoriarpi írta:petya1 írta:Létezik, hogy egy szerelő elsőre megtalálja a hiba okát, vagy szépen sorban mindent ki kell cserélni?????? /Értem a rázásos problémára/
Csak speciális, mozgózsámolyos futóművizsgáló padon derül ki, hogy mi a ludas. Aki felemeli és a lógó futóművet kezdi el kézzel szakérteni, annak köszönd meg és gyere el.
Én ezt tanácsolom.
És kb. száz ropinak integess, ami kiugrik a tárcádból a projekt végére![]()
2013.04.22. 20:26
hamoriarpi írta:leslie írta:hamoriarpi írta:petya1 írta:Létezik, hogy egy szerelő elsőre megtalálja a hiba okát, vagy szépen sorban mindent ki kell cserélni?????? /Értem a rázásos problémára/
Én ezt tanácsolom.
És kb. száz ropinak integess, ami kiugrik a tárcádból a projekt végére![]()
Lemförderből a szűk kétszerese.
Aki majmot tart...!!!
2013.04.22. 21:56
hamoriarpi írta:petya1 írta:Létezik, hogy egy szerelő elsőre megtalálja a hiba okát, vagy szépen sorban mindent ki kell cserélni?????? /Értem a rázásos problémára/
Én ezt tanácsolom.
2013.04.22. 22:37
petya1 írta:Létezik, hogy egy szerelő elsőre megtalálja a hiba okát, vagy szépen sorban mindent ki kell cserélni?????? /Értem a rázásos problémára/
2013.04.27. 10:38
2013.04.27. 10:41
2013.04.27. 20:37
perobesz525tds írta:Nekem volt ilyen jellegű problémám.
A kerékagy alján ahová csatlakozik a kormányösszekötő gömbfej és a két alsó lengőkar gömbfeje ott a perselyben ülnek.
Nekem az egyik elrepedt és ez okozta a kattogást.
Csak akkor derült ki,mikor kinyomattuk az összeset egyeséval és lám előbújt a kiskutya!
2013.04.27. 21:47
2013.04.27. 21:53
kovessyroli írta:perobesz525tds írta:Nekem volt ilyen jellegű problémám.
A kerékagy alján ahová csatlakozik a kormányösszekötő gömbfej és a két alsó lengőkar gömbfeje ott a perselyben ülnek.
Nekem az egyik elrepedt és ez okozta a kattogást.
Csak akkor derült ki,mikor kinyomattuk az összeset egyeséval és lám előbújt a kiskutya!
Melyik is volt az konkrétan?