![]() |
2010.12.01. 20:00
bmw520ds írta:Nem. Az úgy tökéletes. Az ennél nagyobb értéknél már szaga van az akksinakbonsai írta:Janek írta:Viper írta:bonsai írta:Helló urak!
Mennyit kellene mutatnia a titkos menüben a pillanatnyi feszültségnek menet közben?
üdv bonsai
14.6 V
Nekem 13,7 ha jól emlékszem.
Hát elég nagy a különbség!
14,6 kicsit sok nem? Más autókon eddig 13.8-14.2-re gondoltam azt hogy jó a töltés, csak nem tudom hogy a titkos menü amit kiír az egyenlő-e azzal amit esetleg az akksinál mérnénk, ezért is kérdeztem.
Ebben az ocsmány időben nem nagyon van kedvem az akksinál mérni....
Nekem a menüben 13.3-13.6-ot mutatott és úgy vélem ez kevés, nem?
2010.12.01. 20:20
Én úgy szoktam próbálni, hogy a fő fogyasztók be vannak kapcsolva, világítás, fűtés, ülésfűtés, rádió. Elméletileg alapjáraton is nézheted, ha túl töltene úgy is leszabályozza a fesszabályzó. Ami géppel dolgozom azon egész nap 13,8 V. Ha a fogyasztókat bekapcsolom (21 darab lámpa) fűtés és egyéb akkor sem kevesebb, de az Ugye nem BMW. De holnap reggel megnézem mit mutat az enyém számszerűsítve.bonsai írta:bmw520ds írta:Nem. Az úgy tökéletes. Az ennél nagyobb értéknél már szaga van az akksinakbonsai írta:Janek írta:Viper írta:bonsai írta:Helló urak!
Mennyit kellene mutatnia a titkos menüben a pillanatnyi feszültségnek menet közben?
üdv bonsai
14.6 V
14,6 kicsit sok nem? Más autókon eddig 13.8-14.2-re gondoltam azt hogy jó a töltés, csak nem tudom hogy a titkos menü amit kiír az egyenlő-e azzal amit esetleg az akksinál mérnénk, ezért is kérdeztem.
várj ez menet közbeni, tehát töltéssel ennyi, szerinted ez így jó?
2010.12.01. 20:35
bmw520ds írta:Én úgy szoktam próbálni, hogy a fő fogyasztók be vannak kapcsolva, világítás, fűtés, ülésfűtés, rádió. Elméletileg alapjáraton is nézheted, ha túl töltene úgy is leszabályozza a fesszabályzó. Ami géppel dolgozom azon egész nap 13,8 V. Ha a fogyasztókat bekapcsolom (21 darab lámpa) fűtés és egyéb akkor sem kevesebb, de az Ugye nem BMW. De holnap reggel megnézem mit mutat az enyém számszerűsítve.bonsai írta:bmw520ds írta:Nem. Az úgy tökéletes. Az ennél nagyobb értéknél már szaga van az akksinakbonsai írta:Janek írta:Viper írta:bonsai írta:Helló urak!
üdv bonsai
14.6 V
várj ez menet közbeni, tehát töltéssel ennyi, szerinted ez így jó?
2010.12.01. 21:35
2010.12.01. 21:45
barbrady írta:Ma vettem észre, hogy ha lassan megyek, vagy állok, akkor hülye hangot ad az ablaktörlő mikor töröl. Leginkább a bagolyhuhogáshoz tudnám hasonlítani a hangotTalálkozott már valaki ilyennel?
2010.12.01. 21:49
jackson írta:barbrady írta:Ma vettem észre, hogy ha lassan megyek, vagy állok, akkor hülye hangot ad az ablaktörlő mikor töröl. Leginkább a bagolyhuhogáshoz tudnám hasonlítani a hangotTalálkozott már valaki ilyennel?
És mikori az ablaktörlő lapát? Több mint egy éves? Mert akkor elöbb csere majd utánna térjünk vissza a huhog-e vagy sem kérdésre.
Ja és a pingvinek kérdik, hogy vajon nem-é-e kellett neki egy fél jég táblát tologatni az ablakon mert akkor lehet normális is a bagoly hangú jelenség?
Jackson, aki ma zene utánzó napot hirdet a fórumon mert tele koty-koty és huhog szavakkal a klub
2010.12.01. 21:53
barbrady írta:Nincs egy hónapos se a bosch ablaktörlő, és nem volt jég csak eső, és inkább a mechanika felől jön a hang.
2010.12.01. 22:11
jackson írta:barbrady írta:Nincs egy hónapos se a bosch ablaktörlő, és nem volt jég csak eső, és inkább a mechanika felől jön a hang.
Erre mondja a skót: Nem jött be.
Akkor reménykedj, hogy egy mechanika zsírzással elmúlik a dolog. De hogy szét kell barmolni a kocsi elejét az biztos.
Amúgy a tűzfalnál lévő borítás ami védi a motortól a ablaktörlő terét az sértetlen? Mert ott egy halom mocsok mehet be ami gajra teszi a mechanikát.
Jackson, aki egy halom kocsit látott már akinek szét porlott (én is cseréltem a sajátomat)
2010.12.01. 22:29
2010.12.02. 00:09
jackson írta:
És mikori az ablaktörlő lapát? Több mint egy éves?
2010.12.02. 00:15
admin írta:jackson írta:
Az enyémen az van amivel megvetem 5éveÉs még most is tökéletesen töröl
2010.12.02. 00:20
lepke írta:admin írta:jackson írta:
Helo
Én nem tudom hogy TI hogyan használjátok VAGY nem használjátok az ablaktörlőt
Nekem kétszer kel cserélni egy évben Tavasszal és a tél előtt
Hétfőn cseréltem olajszervizzel együtt
2010.12.02. 00:59
lepke írta:admin írta:jackson írta:
Helo
Én nem tudom hogy TI hogyan használjátok VAGY nem használjátok az ablaktörlőt
Nekem kétszer kel cserélni egy évben Tavasszal és a tél előtt
Hétfőn cseréltem olajszervizzel együtt
2010.12.02. 08:19
Imco írta:Hi!
Kérdésem volna, mely így hangzik:
E60 16" gyári alufelni rámegy a paripámra?
Nem tudom milyen típusú, csak hogy "gyári".
Köszi!
2010.12.02. 08:29
AlpinaFan írta:Imco írta:Hi!
Köszi!
Nem, más az agyátmérő.
2010.12.02. 09:04
2010.12.02. 10:40
Imco írta:AlpinaFan írta:Imco írta:Hi!
Köszi!
Nem, más az agyátmérő.
![]()
Köszi!
2010.12.02. 10:44
fegyveri írta:Én vettm az e39emre,e60-M5 felnit,mert átvágott az eladó. Azt mondta jó rá!
Hát nem ment rá,úgyhogy kiesztergáltattam darabját 1000 ft-ért. Egyébként nagyon jól sikerült,nem rázott,nem ütött!!
2010.12.02. 10:48
Imco írta:AlpinaFan írta:Imco írta:Hi!
Köszi!
Nem, más az agyátmérő.
![]()
Köszi!
2010.12.02. 13:14