Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Találkozók szervezésével kapcsolatos témák.
Téma lezárva

Re: III. nyugati "Westbimmers" találkozó - csak úgy :)

2011.10.08. 00:18

Zoli E39 írta:Akkor lehet benéztem valamit :) elnézésedet kérem kiara :)

Rá se ránts! Egy kis pálinkáért hagyom magam adaptálni Kiarának! :lol: :lol: :lol:

2011.10.08. 01:53

:hehe :hehe :hehe

A harmadik már nem fér bele a keretbe a mai világban - ezt ecseteltük egy másik topicban. Persze Imco, téged örökbe fogadlak, jó jösz majd rőzsét gyűjteni a nehéz időkbe. Láttam már van gyakorlatod benne. :lol: :lol: :lol:
A családot most nem viszem. A lányom 11-én lesz 5 éves és szombaton vendégeink vannak (desei klubtársunk már el is készült az ajándéknak szánt portréval :franko: ), emiatt 16:00előtt pár perccel majd lelépek. 17:00-ra már itthon kell lennem, hogy ne késsem le :szülinap -t.
Lehet, hogy jön Gabesz72 is. Imco te jösz?

2011.10.08. 08:12

kiara írta::hehe :hehe :hehe

A harmadik már nem fér bele a keretbe a mai világban - ezt ecseteltük egy másik topicban. Persze Imco, téged örökbe fogadlak, jó jösz majd rőzsét gyűjteni a nehéz időkbe. Láttam már van gyakorlatod benne. :lol: :lol: :lol:
A családot most nem viszem. A lányom 11-én lesz 5 éves és szombaton vendégeink vannak (desei klubtársunk már el is készült az ajándéknak szánt portréval :franko: ), emiatt 16:00előtt pár perccel majd lelépek. 17:00-ra már itthon kell lennem, hogy ne késsem le :szülinap -t.

15-én Visegrádra kirándulok a lányomékkal. Így valószínűleg kimarad.

2011.10.08. 14:40

Így előre is Boldogat a kislányodnak :) :taps: :taps: :taps:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Zoli E39 az itt látható tagok köszönték meg: kiara
Értékelés: 4.76%

2011.10.08. 14:50

Zoli E39 írta:

Így előre is Boldogat a kislányodnak :) :taps: :taps: :taps:

A nevében is köszönöm.

2011.10.10. 08:33

Sziasztokkkkk!!!

Beszéltem a "rivaxos"emberrel,hogy tolja ki a biciklit a portékájával egyetemben.Más nevében nem szeretnék igérgetni,de eddig úgy van,hogy jön. :taps: :franko: :nyelves:

2011.10.10. 09:18

Szkubi-ka írta:Sziasztokkkkk!!!

Beszéltem a "rivaxos"emberrel,hogy tolja ki a biciklit a portékájával egyetemben.Más nevében nem szeretnék igérgetni,de eddig úgy van,hogy jön. :taps: :franko: :nyelves:

:franko: örülünk neki,tolja csak! :wink:

2011.10.10. 10:45

apa írta:

hmm öhmm Neked meg ahogy mondta a szervező úr le kell durrrrrrrrrrrantani a gumikat
nem irigyellek utána ötven egy néhány km-t felnin megtenni.Mert hozni nem tudsz,mert bele ér a kerék ....................................... :nyelves: :nyelves: bmwdance bmwdance :drive :drive :drive :drive

2011.10.10. 18:08

haliho

remélem oda tudok én is érni, a hétvégi ügyeletet már elcseréltem a kollégámmal
már csak meg kéne beszélni Rjani530d -vel, ha ráér, hogy megnézzem szombat reggel a kerekeket amit árul, ha már arra járok, mert fehérvártól annyira már nincs messze :lol:
és utána visszafele konvojban mehetnék apa -val :), ha bírom a V8 tempóját :oops:

2011.10.10. 19:39

SAki, csak odaérsz,és megcsodálhatjuk legújabb szerzeményed :) :taps:

2011.10.10. 21:05

Szkubi-ka írta:
apa írta:

hmm öhmm Neked meg ahogy mondta a szervező úr le kell durrrrrrrrrrrantani a gumikat
nem irigyellek utána ötven egy néhány km-t felnin megtenni.Mert hozni nem tudsz,mert bele ér a kerék ....................................... :nyelves: :nyelves: bmwdance bmwdance :drive :drive :drive :drive

Arról tegyetek le,hogy kinyírjam a vadonatúj 275/35/18 as köpenyeimet,hat éve megígértem a kisfiamnak,hogy 10 évig fogják bírni,még mindig látszanak a gyári pöcsök rajta. :wink: Van olyan technikám amin nem így van,de a BMW az más :lol: ennek a gépnek lelke van és marad is,mert senki kedvéért nem taposom ki belőle. :wink: De ha ennyire ragaszkodtok a robbanáshoz,bármelyikőtök autójába beszállok és eldurrantom,még az elsőket is,csak legyen benne elég benzin. :D Különben csak szántóföldön ér bele a kerék,de ezzel oda nem megyek. :wink:

2011.10.10. 21:09

SAki írta:haliho

remélem oda tudok én is érni, a hétvégi ügyeletet már elcseréltem a kollégámmal
már csak meg kéne beszélni Rjani530d -vel, ha ráér, hogy megnézzem szombat reggel a kerekeket amit árul, ha már arra járok, mert fehérvártól annyira már nincs messze :lol:
és utána visszafele konvojban mehetnék apa -val :), ha bírom a V8 tempóját :oops:

Gyere csak SAki,de időben érj ide,különben lemondhatsz a konvojról apa-val!
8.45 kor indulok mert így kényelmesen odaérek a Tescohoz. :wink:

2011.10.10. 21:10

ne foglalkozz vele, mindig csak a véred szívja. Neki előbb fog látszani a festék alatt a fém, a sok mosás miatt, mint hogy neked eldurranjanak a gumijaid... :D :D :lol:

2011.10.10. 21:19

Zoli E39 írta:ne foglalkozz vele, mindig csak a véred szívja. Neki előbb fog látszani a festék alatt a fém, a sok mosás miatt, mint hogy neked eldurranjanak a gumijaid... :D :D :lol:

Ha már kilátszik a vas a festék alatt,simán eldurranthatom a kerekét is. Nem? :wink:
Csak jöjjön el,mert különben elmarad a kerék durrantás. :lol:

2011.10.11. 19:08

Heló
Nekem sajna ugrott a szombati tali,majd legközelebb :cry:
Üdv lacir1

2011.10.11. 19:21

lacir1 írta:Heló
Nekem sajna ugrott a szombati tali,majd legközelebb :cry:
Üdv lacir1

Sajnálom,talán berendeltek túlórázni?Nagyon finom az anyag,meg minden!!!!! :wink:

2011.10.11. 19:27

Sajnálom :(
Hát akkor majd legközelebb. :franko:

2011.10.11. 19:42

Heló
Nem túlórázni,helyettesiteni.Apa egészségetekre :lol:
Üdv lacir1

2011.10.13. 16:50

LeviM5 te/ti jöttök? :)

2011.10.13. 19:30

apa írta:Arról tegyetek le,hogy kinyírjam a vadonatúj 275/35/18 as köpenyeimet,hat éve megígértem a kisfiamnak,hogy 10 évig fogják bírni,még mindig látszanak a gyári pöcsök rajta. :wink:

Húha apa, milyen felnid van Neked? 8O 11 colos? Kettőhetvenöt - tizennyóc az nagyon zorall! :franko:
Téma lezárva

VigLink badge