![]() |
2011.07.28. 20:25
szekeres írta:Helo
Valaki említette, hogy először Nyíregyházára jön a konvojvan ennek valóságalapja? Persze nem akarok belerondítani a programba...
2011.07.28. 23:22
strobi írta:szekeres írta:Helo
Valaki említette, hogy először Nyíregyházára jön a konvojvan ennek valóságalapja? Persze nem akarok belerondítani a programba...
Jaja... benéznek egy kis védelmi pénzért amit majd jól elköltünk itt...
2011.07.29. 06:34
apa írta:strobi írta:szekeres írta:Helo
Ne félj Laci,ha tejeltek,nem lesz semmi bajotok.
2011.07.29. 15:53
MChris írta:apa írta:strobi írta:szekeres írta:Helo
Ne félj Laci,ha tejeltek,nem lesz semmi bajotok.
Pénz nem megoldás mindenre...
2011.07.29. 19:54
2011.07.29. 19:56
szekeres írta:
Csak azért kérdeztem, mert ha van igény, nálunk van hely , meg nyujtózkodni, inni egyet.
2011.07.29. 20:01
strobi írta:szekeres írta:
Csak azért kérdeztem, mert ha van igény, nálunk van hely , meg nyujtózkodni, inni egyet.
Miért te nem jössz velük?!...
2011.07.29. 20:26
apa írta:strobi írta:szekeres írta:
Én úgy érzem már megfűztemde ezt Lacinál soha nem lehet tudni,mert egy kicsit csökönyös,mint az öszvér.
2011.07.29. 21:12
2011.07.29. 21:20
2011.07.29. 21:34
szekeres írta:apa írta:strobi írta:szekeres írta:
Én úgy érzem már megfűztemde ezt Lacinál soha nem lehet tudni,mert egy kicsit csökönyös,mint az öszvér.
Megyek! Csak a te kedvedért! Viccet félretéve, jó lesz személyesen egymás szemébe nézni, ahol elválna végre, hogy senki se akar rosszat...gondolom.
Ellenben aquapalace / mivel eső és nem meleg lesz/ ár infó:
Felnőtt 3200Ft.
Gyerek 1200Ft.
Mennyire komoly a fürdő program? Mi 4-en megyünk, ebből 3-an mindenképpen strandolnának!
2011.07.29. 21:36
strobi írta:szekeres írta:apa írta:strobi írta:szekeres írta:
Megyek! Csak a te kedvedért! Viccet félretéve, jó lesz személyesen egymás szemébe nézni, ahol elválna végre, hogy senki se akar rosszat...gondolom.
Felnőtt 3200Ft.
Gyerek 1200Ft.
Mennyire komoly a fürdő program? Mi 4-en megyünk, ebből 3-an mindenképpen strandolnának!
Az komoly...![]()
Mint írtam is korábban pont ez lett volna az alternatíva,hogy ha rocc az idő akkor fedett "élmény" fürdéssel kezdünk...![]()
De nem feltétlen lesz egész nap eső elvileg...
2011.07.29. 21:40
2011.07.29. 21:42
2011.07.29. 21:52
2011.07.29. 21:56
strobi írta:Befosok...![]()
Itt ücsörgök a konzolboltban kinézek mondom mi ez a hegedűsbrácsásbőgősgordonkás mittudom én milyen "cigány" zene?!
Hát bazzmeg nem most van a 3 napos Folk-klór hétvége a szabadtéri színpadon a sörsátor mellett...![]()
Ennek egyedül asszem talán Yoli fog örülni...
2011.07.29. 21:57
strobi írta:szekeres írta:apa írta:strobi írta:szekeres írta:
Felnőtt 3200Ft.
Gyerek 1200Ft.
Az komoly...![]()
Mint írtam is korábban pont ez lett volna az alternatíva,hogy ha rocc az idő akkor fedett "élmény" fürdéssel kezdünk...![]()
De nem feltétlen lesz egész nap eső elvileg...
2011.07.29. 22:01
LeviM5 írta:Akkor Mag3.
Strobi, odajössz???
2011.07.29. 22:03
apa írta:
Az estét meg ha akarjátok,együtt tölthetjük,ha Robi szerez szállást ott alszunk,ha nem, haza dörgölünk,elvégre BMW vel megyünk.
2011.07.29. 22:13
strobi írta:LeviM5 írta:Akkor Mag3.
Strobi, odajössz???
Még nem tudok nyiratkozni...![]()
Reggel képes leszek felébredni 10-körül és még van 1-2 dolgom pl: "hajnyírás" ami ma sajnos idő híján elmaradt...
De ha más nem Debrecenbe elétek megyek...De csak akkor ha nem esik az eső mert akkor úgysem szállna ki senki és akkor már ugyan mindegy ha csak Szoboszló végére megyek elétek...