Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Találkozók szervezésével kapcsolatos témák.
Téma lezárva

2009.03.31. 16:42

Att530d írta:
Kukume írta:
efer írta:az M5-ök tényleg elhullanak. M5Power klubtárs az első talin legyalázta a felnijét...

Sziasztok!

A tavalyi bográcsos partyn ugye bejutott egy M5 AC-Schnitzer es kolléga a verdával ill. ha jól rémlik luc72 az M5 -el.
Az tény, hogy gyök2-vel lehet csak haladni az utolsó szakaszon, de hála Istennek nem hosszú az a rész.
Mi (e46osok) is bejutottunk simán. (ültetéssel)
Max. leteszed a kocsit a műúton (onnan rálátni a sütögető helyre) és gyalog átvágsz a réten (mennyi lehet 150 méter az úttól?) :-)

Egyébként nagyon jól sikerült a tavalyi szerintem!
Volt ott annyi bogrács, hogy egy versenyt is lehetett volna meghirdetni rá... :-)
Utána meg a fagyizás (talán kis maroson) jó program volt.

E46 on is elindult az érdeklődés, amennyiben továbbra is nyitott ez a kis program felénk is :-)
De akkor FIX az április 25 szombat?

üdv:
Kukume

Szerintem fix. És gyertek minél többen, mert egyenlőre nálunk nincs nagy tolongás. :-(

Amúgy mit szólnátok, ha a 7'er -eseket is bevonnánk a taliba?

Helo
Szerintem jöjjön minden BMW tulaj bmwdance bmwdance
üdv zoli

2009.03.31. 18:35

Lehet,hogy rosszul értelmeztem.Javítsatok ki.Minden típusú Bmw szívesen látott az álltalotok rendezett találkozón,vagy nevezzük másnak,kirándulás stb.......
Vagy nem :?: :wink:

2009.03.31. 18:38

toi írta:Lehet,hogy rosszul értelmeztem.Javítsatok ki.Minden típusú Bmw szívesen látott az álltalotok rendezett találkozón,vagy nevezzük másnak,kirándulás stb.......

Mindig is így volt! itt pedig tag vagy nem? akkor ez nem kérdés!!!

2009.03.31. 18:48

toi írta:Lehet,hogy rosszul értelmeztem.Javítsatok ki.Minden típusú Bmw szívesen látott az álltalotok rendezett találkozón,vagy nevezzük másnak,kirándulás stb.......

Hello toi
Neked is az a jelzés van akkor gyere :bmwkiraly
üdv zoli

2009.03.31. 20:55

Att530d írta:Amúgy mit szólnátok, ha a 7'er -eseket is bevonnánk a taliba?

Tavaly 7-essel voltam... Most is azzal mennék :wink: , ha sikerül (sajnos még nem tudom biztosra)...

2009.03.31. 21:00

g4400 írta:

Tavaly 7-essel voltam... Most is azzal mennék :wink: , ha sikerül (sajnos még nem tudom biztosra)...

Hali
Tudodmit :?: :?: gyere a hetessel CSAK GYERE :drive
üdv zoli

2009.03.31. 22:50

csak ne piros hetessel:D

2009.03.31. 22:57

Kukume írta:
efer írta:az M5-ök tényleg elhullanak. M5Power klubtárs az első talin legyalázta a felnijét...

Sziasztok!

A tavalyi bográcsos partyn ugye bejutott egy M5 AC-Schnitzer es kolléga a verdával ill. ha jól rémlik luc72 az M5 -el.
Az tény, hogy gyök2-vel lehet csak haladni az utolsó szakaszon, de hála Istennek nem hosszú az a rész.
Mi (e46osok) is bejutottunk simán. (ültetéssel)
Max. leteszed a kocsit a műúton (onnan rálátni a sütögető helyre) és gyalog átvágsz a réten (mennyi lehet 150 méter az úttól?) :-)

Egyébként nagyon jól sikerült a tavalyi szerintem!
Volt ott annyi bogrács, hogy egy versenyt is lehetett volna meghirdetni rá... :-)
Utána meg a fagyizás (talán kis maroson) jó program volt.

E46 on is elindult az érdeklődés, amennyiben továbbra is nyitott ez a kis program felénk is :-)
De akkor FIX az április 25 szombat?

üdv:
Kukume

Persze hogy nektek is szól! Csak én azért nem írtam be hozzátok mert Pappkari már meg tette :lol:

2009.04.01. 08:55

g4400 írta:

Persze, tudom, mindenki, akinek BMW-je van (vagy Audi, de e39 klubtag :-) ) szívesen látott vendég és ez így is jó! Csak a kistesókat hívjuk, a nagytesókat sohasenem kérdezzük (vagy legalábbis nem tudok róla), hogy jönnek-e.

De akkor írok nekik is.

2009.04.01. 13:41

MChris írta:

Oké oké oké,nyugtáztam.No akkor ha lehetne kérni,egy szépen megfogalmazott program tervezetet,és szétkürtölöm az idősebb Bmw-vel rendelkező oldalakon is. :!:

2009.04.01. 13:54

toi írta:
MChris írta:

Oké oké oké,nyugtáztam.No akkor ha lehetne kérni,egy szépen megfogalmazott program tervezetet,és szétkürtölöm az idősebb Bmw-vel rendelkező oldalakon is. :!:

Elötte ki fogják irni, hogy mikor van a tali és együtt kimentek Törökmezőre, ahol elbeszélgettek, bográcsoztok stb stb :)

Viszont van 1 másik tali is, Május 30-31. Annak van már 1 tervezete, nézd meg a másik topikot.

2009.04.01. 17:27

Celtic írta:
toi írta:
MChris írta:

Elötte ki fogják irni, hogy mikor van a tali és együtt kimentek Törökmezőre, ahol elbeszélgettek, bográcsoztok stb stb :)

Viszont van 1 másik tali is, Május 30-31. Annak van már 1 tervezete, nézd meg a másik topikot.

Köszi a gyors választ.A májusit,már belinkeltem máshova is.A találkozó előtt 1 héttel befogom még 1 szer.Arra tuti,hogy megyek. :lol:
A sütögetős is jól hangzik,csak 1 kur....a fekvőrendőrbe megakadt az első lökh. pedig óvatos voltam,és csak a kárt csinálta.
Érthetőbben,írtátok,hogy az utolsó pár száz méter elég gödrös.Ettől félek. :(

2009.04.01. 17:34

mielőtt még bárki megijedne és e miatt nem menne: azért az utolsó száz méter nem fagyott szántóföld :!: :!: :!:

ésszel, normális tempóban gond és baj nélkül lehet rajta évekig menni.

(nagyobb kárt okoz az, ha a Nagy Lajos király útját használod :!: :!: )

2009.04.01. 19:34

nekem a képtárba látható e39-esem volt fullra körbeszoknyázva elöl 13 hátul 16 cm re a talajtól és gond nélkül be tudtam menni a talira igaz hogy a ledeket nem lehetett látni az alján a fűtől:D:D:D:D:D:D

2009.04.01. 20:04

Értem,akkor az utolsó 100m alapgázzal.Világos :wink:

2009.04.01. 20:36

:lol: Szia Celtic. Ha te mondod akkor tényleg lehetnénk szomszédok csak a parkolóba 1 e39 ékeskedik az enyém, de majd ha gondolod talizhatunk valahol, a Törökmezei tali előtt és mehetnénk együtt. / Legalább nem tévedek el odafelé / 8O :lol:

2009.04.01. 21:15

asszem lesz megint központi gyülekező a pólusnál, de adminbá ezt jobban tudja:D

2009.04.01. 21:32

pappkari írta:asszem lesz megint központi gyülekező a pólusnál, de adminbá ezt jobban tudja:D

Sziasztok
A borsodi-szabolcsi-hajdubihariak az M3 geleji pihenönél 142km shell kut
üdv zoli

2009.04.03. 18:42

most jutott el a tudatomig, hogy a kijelölt időpont szombat. nem lehetne, hogy vasárnap legyen? :D (úgy rémlik, mintha az összes eddigi vasárnap lett volna)
vagy ez már lefutott?

2009.04.04. 15:17

efer írta:most jutott el a tudatomig, hogy a kijelölt időpont szombat. nem lehetne, hogy vasárnap legyen? :D (úgy rémlik, mintha az összes eddigi vasárnap lett volna)
vagy ez már lefutott?

ennyire nem érdekel ez senkit, vagy ennyire lehetetlent kértem?
Téma lezárva

VigLink badge