Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.05.26. 12:02

Új tipp jelzésre:
Mivel mindenkinek van mi lenne ha az első ködlámpát 2 x felvillantanánk, ha jön szembe egy klubtárs. (lehet 1x is elég.)

2008.05.27. 22:46

party írta:
Anti520i írta:Ma lebontottam a klímakondi ventilátort.Holnap viszem a szerelőhöz,nézze át.
A motorja mögött és a sarkoknál van mit kimosni...

Szia Anti,látom hol laksz ezért kérdezem, hogy a kép hol készült az autódrol?? Nem a Dráva parton? Van egy hely ami nagyon hasonlit erre..

Helló Party!

Ide írom a választ,mert ez már ide tartozik :lol:
Igen,ott készült a kép. Jól megnézhetted a helyet,hogy így felismerted. :)

2008.06.02. 09:02

Sziasztok,

Gondolkodtam egy kicsit ezen a "hogyan ismerjük fel a klubbtársat" dolgon.
Nekem mondjuk azzal is vannak gondok, ha valaki mogottem megy, nem látszik a tükörben rendesen a keret :-)

Szal a ragasztós matrica jó lett volna, csak ugye az autót összekeni.

Erre lehet megoldás a mágneses matrica!

Fel lehetne rakni a bal tükör hátuljára, mert az látszik messziről, ha szembe jön egy BMW, és rajta van a matriaca, bár ha jól tudom, akkor a visszapillantó az műanyag, nem?
A kocsi hátuljára viszont jó lenne, csak annak nem tudom van-e értelme.

Vélemény?

2008.06.02. 09:16

Srácok!!!

El kellene menni egyszer Paint-ball-ozni.... Az lenne az igazi KLUBBTÁRS - VADÁSZAT :twisted:

"ViSoR és Diabolica" Csak egymást lőheti!!! Védőfelszerelés nélkűl... :lol:
Vagy védőfelszerelésben de valami komolyabb csúzlival... :wink:

2008.06.02. 14:26

a lövöldözésben benne vagyok!

tegnap éjjel a havanna lakotelepen a csontváry utca végén láttam egy elsö rendszám nélküli ezüst színű tessót.
az kié is? mert ott laktam én is régen...

2008.06.02. 14:51

a péjnt bólban benne vagyok én is! ...én leszek a dzsungelharcos, mivel nem vagyok lőfegyver párti, ezért machete-val leszek! oké? :lol: 8)
..na de komolyan. ha összejövünk páran, menjünk el!

Strobi! legalább hamarabb hozzájutok a rekesz sörömhöz! :twisted: :lol:

Pain-ball

2008.06.02. 16:18

Jó ötlet, de ősszel kéne menni.

Overálban 30+fokban hanyattesünk lövés nélkül is, télen meg bepárásodik a védőszemüveg.
Strandpapucsban, rövidgatyában meg 5 perc után senkinek sem lenne kedve tovább játszani.

De lehetne, hogy Diabolica és ViSoR lövik egymást mi meg sörrel a kezünkben drukkolunk!

2008.06.02. 16:44

Labi írta:a péjnt bólban benne vagyok én is! ...én leszek a dzsungelharcos, mivel nem vagyok lőfegyver párti, ezért machete-val leszek! oké? :lol: 8)

Majdd olvass vissza barátom a másik topic-ban mert ott egy üveggel emlegettél...
De lásdd kivel van dolgod majdd meglátom... lehet kapsz 2-vel.... :nyelves: :sör:

A rekesz-t bevállalom de tiéd a göngyöleg... :wink:
Meglesz mert te is kitettél magadért....
Csak több klubtag nem értette,hogy miért is jár nekik a Bomba...

2008.06.02. 17:39

strobi írta:
Labi írta:a péjnt bólban benne vagyok én is! ...én leszek a dzsungelharcos, mivel nem vagyok lőfegyver párti, ezért machete-val leszek! oké? :lol: 8)

Majdd olvass vissza barátom a másik topic-ban mert ott egy üveggel emlegettél...
De lásdd kivel van dolgod majdd meglátom... lehet kapsz 2-vel.... :nyelves: :sör:

A rekesz-t bevállalom de tiéd a göngyöleg... :wink:
Meglesz mert te is kitettél magadért....
Csak több klubtag nem értette,hogy miért is jár nekik a Bomba...

egy? Infláció barátom az infláció! :lol: ...hozz csak egyel, csak nehogy a többiek kinézzék a számból! hozz magadnak vmi lőrét, mivel nem szereted a sört, hogy koccinthassunk végre egyet! :wink:

2008.06.02. 23:29

ha minden klubtag kioltja a rendszámvilágitásbol mondjuk a jobb oldalit akkor messziröl megismerjük egymást :)
este :kalapács :kalapács :kalapács :kalapács

2008.06.04. 20:05

Néhány percel ezelőtt találkoztam egy klubtárssal ,fekete sedan IKB-92..Azt hittem egyedül vagyok nyíregyházán, de úgy tűnik nem .

2008.06.04. 20:32

Great35!
Nem vagy egyedül Nyíregyházán, minden nap bent vaok munka miatt, ha gondolod összefuthatunk vmikor!Amit láttál egyébként az egy 520d volt, amit 2 éve adtunk el és rajta maradt a rendszám keretem. Persze rendeltem másikat a mostanira, úgyhogy ha meglátsz villants ezerrel! ;)

2008.06.05. 08:44

Steven530d írta:Great35!
Nem vagy egyedül Nyíregyházán, minden nap bent vaok munka miatt, ha gondolod összefuthatunk vmikor!Amit láttál egyébként az egy 520d volt, amit 2 éve adtunk el és rajta maradt a rendszám keretem. Persze rendeltem másikat a mostanira, úgyhogy ha meglátsz villants ezerrel! ;)

Rendben ,villogok majd .Csak nagyon nehéz leolvasni a rendszámkeretet menet közben ,főleg ha szemből jön .Ezt is csak a lámpánál állva láttam meg.
Üdv.

2008.06.06. 19:28

Ki járt Szombathelyen ???? Fekete TOURING KBC... rendszámos !

2008.06.14. 11:20

Csütörtökön kispesten egy ezüsttruning amin elöl csak a klubos rendszámkeret volt a rencám hiányzot a rencámot nem tistán látam de sajna h val kezdet ha jol emlékszem.

re

2008.06.15. 12:03

Ma 11 körül újpest berlini út fekete szedán jux-...????

2008.06.15. 16:16

ma mindenki közlekedett? :D

11 körül, szentendrei út, zöld facelift touring, IGT-...
vissza is jelzett :franko:

2008.06.27. 15:05

kilépek a melóhelyről, és mit látok?
a Curia utcában ma 1 és 3 között parkolt egy sötétkék sedan, facelift fényszórval, IGW-...
ki volt az?

2008.07.09. 15:08

Sziasztok,

Akkor a bal tükör hátulja projekt kiesett?

Üdv,
Laca

2008.07.10. 17:39

láttam ma csepelen a tinodi utcában egy fekete kocsit.
az kié ?
Hozzászólás küldése

VigLink badge