![]() |
2009.10.04. 17:53
2009.10.04. 21:17
2009.10.05. 09:57
jackson írta:Igen én is szeretnék ha lessz saját logós (szavazás kész). Csak elötte hagy nézzük meg milyen legyen több tervből?
Jackson, aki támogatja
2009.10.05. 11:43
Boborider írta:jackson írta:Igen én is szeretnék ha lessz saját logós (szavazás kész). Csak elötte hagy nézzük meg milyen legyen több tervből?
Jackson, aki támogatja
Én is gondolkodtam rajta, hogy csinálunk rendszámtábla keretet az e34club tagjai számára. Nagyon tetszett, mikor láttam az autóitokon, és úgy gondolom hogy sokkal szolidabb megoldás az autók "megjelölésére" mint a szélvédő matrica. A gond az, hogy nem sikerült olyan egyedi logót kitalálnom ami egyértelműen látszik és felismerhető, akkora méretben ami ráfér a keret aljára. Ja és ugye, nem törvénysértő!Ha van bármilyen ötletetek lécci dobjátok be, aztán közös brain storming-gal kitalálunk valamit.
![]()
Ui.: Én már ilyen krix-kraxokon is agyaltam--> (OO==[][]==OO)
2009.10.05. 13:38
simi64 írta:Boborider írta:jackson írta:Igen én is szeretnék ha lessz saját logós (szavazás kész). Csak elötte hagy nézzük meg milyen legyen több tervből?
Jackson, aki támogatja
Én is gondolkodtam rajta, hogy csinálunk rendszámtábla keretet az e34club tagjai számára. Nagyon tetszett, mikor láttam az autóitokon, és úgy gondolom hogy sokkal szolidabb megoldás az autók "megjelölésére" mint a szélvédő matrica. A gond az, hogy nem sikerült olyan egyedi logót kitalálnom ami egyértelműen látszik és felismerhető, akkora méretben ami ráfér a keret aljára. Ja és ugye, nem törvénysértő!Ha van bármilyen ötletetek lécci dobjátok be, aztán közös brain storming-gal kitalálunk valamit.
![]()
Ui.: Én már ilyen krix-kraxokon is agyaltam--> (OO==[][]==OO)
Ezt olyan gyorsan felejtsd el, amilyen gyorsan kitaláltad!!!
Négy karikának TILOS benne lenni!!!
2009.10.05. 13:49
2009.10.05. 14:41
simi64 írta:Az akkor is 4 karika!
Pfúj!
2009.10.05. 15:00
Boborider írta:simi64 írta:Az akkor is 4 karika!
Pfúj!
Kedves Simi!
Megnyugtatlak én sem hordanám a 4 karikát az autómon. "Paraolimpia" jele nem való az autónkra.![]()
Gondoltam arra is hogy egy autó képét kéne a keretre tenni, ezzel csak az a baj hogy olyan pici méretben férne rá hogy nem lenne kivehető. Így célszerű lenne egy részét megjeleníteni, valami olyat ami összetéveszthetetlenül jellemző a típusra. Pl.: vesék, sor6os blokkról egy skicc (de ezért meg a V8asok köveznek, meg).
A klub neve és webcím meg önmagában kevés és nem mutatós.
Szóval tanácstalan vagyok.
2009.10.09. 11:25
charlie01 írta:madox írta:Viper írta:Nekem sem kell keret!!!!!
1. Odus
2. Simi
3. Viper
4. Madox
nem akarok törvényt sérteni...
Én se akarok a jóból kimaradni
5. Charlie
2009.10.09. 13:56
poqitito írta:charlie01 írta:madox írta:Viper írta:Nekem sem kell keret!!!!!
1. Odus
2. Simi
3. Viper
4. Madox
nem akarok törvényt sérteni...
Én se akarok a jóból kimaradni
5. Charlie
Igaz "friss hús" vagyok de engem is érdekelne a keretMég ha lógni kell érte akkor is
Poqitito
2009.10.10. 13:47
2009.10.10. 13:56
2009.10.10. 14:09
Labi írta:én még annyival egészíteném ki, hogy gusztustalan a Bömbi reklámja és hányingerem van tőle, mikor megy a reklám és aszondja: barátságokat kötünk és a rajongókat támogatjuk
2009.10.10. 14:15
Oldboy írta:.....A Bömbi név, jelzés, M csíkos logó és a kerek logó mind az X3, X5 és X6 megjelölés amit a honlapon használunk a Bömbi AG tulajdona......
Magam részéről támogatok mindent amit általában a klub többség akar, mert értelem szerűen így tartom normálisnak. ( Demokrácia meg minden. )
Ami viszont a fenti idézetet illeti, ha a piacon Bömbi matricákat vagy házi fuserban gyártott Bömbi cuccokat árulok pénzért és ezért balhéznak érte, megértem. De, ha már két bömöst vettem és tartok akkor nehogy má ne rakjak két propeller pöttyöt a rendszámkeretre ha úgy tetszik. És ha a f......t kidekorálom M csíkokkal mert akkora bömi b... vagyok akkor kidekorálom. Még a végén kiderül, hogy az autóim a Bömbi AG tulajdona csak a vételárral béreltem tőlük. Amúgy meg lesz a keret olyan, amilyen, ha nem tetszik részemről marad a régi. Ha valakit megsértettem elnézést de a véleményemet tartom.
Ui.: Az a tény, hogy Admin legyártatja és nekem pénzért átadja az részemről olyan mintha és csináltattam volna magamnak. Ezt én így fogom fel, és szerintem így is kéne kezelni.
2009.10.10. 14:18
Papi írta:Oldboy írta:.....A Bömbi név, jelzés, M csíkos logó és a kerek logó mind az X3, X5 és X6 megjelölés amit a honlapon használunk a Bömbi AG tulajdona......
Magam részéről támogatok mindent amit általában a klub többség akar, mert értelem szerűen így tartom normálisnak. ( Demokrácia meg minden. )
Ami viszont a fenti idézetet illeti, ha a piacon Bömbi matricákat vagy házi fuserban gyártott Bömbi cuccokat árulok pénzért és ezért balhéznak érte, megértem. De, ha már két bömöst vettem és tartok akkor nehogy má ne rakjak két propeller pöttyöt a rendszámkeretre ha úgy tetszik. És ha a f......t kidekorálom M csíkokkal mert akkora bömi b... vagyok akkor kidekorálom. Még a végén kiderül, hogy az autóim a Bömbi AG tulajdona csak a vételárral béreltem tőlük. Amúgy meg lesz a keret olyan, amilyen, ha nem tetszik részemről marad a régi. Ha valakit megsértettem elnézést de a véleményemet tartom.
Ui.: Az a tény, hogy Admin legyártatja és nekem pénzért átadja az részemről olyan mintha és csináltattam volna magamnak. Ezt én így fogom fel, és szerintem így is kéne kezelni.
Sziasztok,
Bár még nincs Bömbim, de nyilván, ha megveszem, én is szeretnék ilyen miatt lógni. Ami miatt csatlakozom az előttem szólókhoz az csupán annyi, hogy ha felütsz egy átlagos hirdetési újságot, nem csak rendszámkeret festést, hanem gravírozást is vállalnak saválló fémkeretbe, logóval mindennel. Ha ehhez a gyártótól engedélyt kell kérni, akkor vagy sokan lesz...ják, vagy végigvitték az eljárást, ami azért erősen megkérdőjelezhető. Ugyanakkor a fémkeretes rendszámtáblát elvileg a rend őrei nem szeretik (be)csillogása miatt (nem a fóliázottra gondolok), de nem büntethetnek érte. Szerintem egy szabadalmi dolgokkal foglalkozó topikban utána lehetne járni annak, hogy a klubtagok által használt E39 név mivel nem a gépkocsi olyan célú reklámozását takarja, ami a márkahitelességet vagy az eladásokat zavarja, a klub-al kiegészítve miért lenne zavaró a gyártó számára, hiszen a logóval kiegészítve pozitív reklámérték, mely emeli is az eszmei értékét. Másrészt ha a márkakereskedő (bocsánat: Ford-Hovány) ráteheti a logot a telephely címével, legalább annyira zavarónak kell lennie, mint a Bömbi jelnelk a klubwebcímmel, mert kizártnak tartom, hogy fizet érte általános jogvédelmet...
...na, most jól össze meg vissza beszéltem...
2009.10.14. 08:37
2009.10.14. 08:41
Celtic írta:
vol2
Igen, nem olyan mint az első, nincs benne M-logo se márkajel.
2009.10.14. 08:45
2009.10.14. 08:58
Celtic írta:
vol2
2009.10.14. 09:02
charlie01 írta:Celtic írta:
vol2
Jöhet is belőle 2 db
poqitito írta:Egy pár az én autómon is jól nézne ki. Szerintem mindent tud amit kell, és senki semmit nem szólhat érte.![]()