![]() |
2010.04.12. 23:14
2010.04.13. 15:58
simi64 írta:Akkó hogy' van most ez a posta dolog?
2010.04.13. 16:30
pistino1 írta:simi64 írta:Akkó hogy' van most ez a posta dolog?
bár gipszben van a lábom és korlátozott a mozgásom, nem interneteztem már egy hete legalább.
2010.04.13. 22:36
odus írta:pistino1 írta:simi64 írta:Akkó hogy' van most ez a posta dolog?
bár gipszben van a lábom és korlátozott a mozgásom, nem interneteztem már egy hete legalább.
Sziasztok!
Aki igényt tart rá, annak el tudom küldeni postán, ha utalt, akkor csak a postaköltséget kell
átvételkor kifizetnie, ha nem utalt, akkor a postaköltséget és a keret árát együtt.
Üdv.
Odus
2010.04.14. 09:35
lepke írta:odus írta:pistino1 írta:simi64 írta:Akkó hogy' van most ez a posta dolog?
Sziasztok!
Aki igényt tart rá, annak el tudom küldeni postán, ha utalt, akkor csak a postaköltséget kell
átvételkor kifizetnie, ha nem utalt, akkor a postaköltséget és a keret árát együtt.
Üdv.
Odus
Helo
Bankkártyával lehet fizetni![]()
üdv zoli
2010.04.14. 10:11
lepke írta:Helo
Bankkártyával lehet fizetni![]()
üdv zoli
2010.04.14. 13:56
2010.04.14. 14:35
Viper írta:Na, fel is szerkesztettem hátra a keretet. Hozzáteszem, nekem meghaladja a képességemet az alsórész leszerelése, az egyik pöcköt meg is repesztettem.Szerencsére van rajta elég pöcök.
El nem tudom képzelni, hogyan jön szét, nem beszélve arról, ha most kéne szétszedni, hogy fenn van a kocsin.
2010.04.14. 21:14
odus írta:Viper írta:Na, fel is szerkesztettem hátra a keretet. Hozzáteszem, nekem meghaladja a képességemet az alsórész leszerelése, az egyik pöcköt meg is repesztettem.Szerencsére van rajta elég pöcök.
El nem tudom képzelni, hogyan jön szét, nem beszélve arról, ha most kéne szétszedni, hogy fenn van a kocsin.
Szia!
Az alsó U alakú részt le lehet hajtani. Ahol az U szárai találkoznak a kerettel, ott kell alányúlni,
mert az U szárai a felső rész alá nyúlnak. Az alsó vonalon csak pattintós pöckök vannak.
Üdv.
Odus
2010.04.15. 06:55
Viper írta:odus írta:Viper írta:Na, fel is szerkesztettem hátra a keretet. Hozzáteszem, nekem meghaladja a képességemet az alsórész leszerelése, az egyik pöcköt meg is repesztettem.Szerencsére van rajta elég pöcök.
Szia!
Az alsó U alakú részt le lehet hajtani. Ahol az U szárai találkoznak a kerettel, ott kell alányúlni,
mert az U szárai a felső rész alá nyúlnak. Az alsó vonalon csak pattintós pöckök vannak.
Üdv.
Odus
Hm, elsőre sikerült, ráadásul Barátok közt alatt.
2010.04.15. 09:06
poqitito írta:
Nekem is felkerült bár nálam az időjárás miatt MuhaAti rakta fel hamár úgy is szerelnie kellett. Cserébe viszont jól ott hagytam neki a tartalékot mert elfelejtett rendelniOdus már nem nyikorgok
remélem így is marad
2010.04.15. 10:25
muhaati írta:poqitito írta:
Nekem is felkerült bár nálam az időjárás miatt MuhaAti rakta fel hamár úgy is szerelnie kellett. Cserébe viszont jól ott hagytam neki a tartalékot mert elfelejtett rendelniOdus már nem nyikorgok
remélem így is marad
Köszönöm a szervezőknek, és poqitito-nak a postásnak!
2010.04.18. 14:31
2010.04.20. 15:39
2010.04.21. 11:29
odus írta:pistino1 írta:simi64 írta:Akkó hogy' van most ez a posta dolog?
Sziasztok!
Üdv.
Odus
2010.04.21. 12:13
pistino1 írta:
akkor most mennyi is lett a postaköltség?
2010.04.21. 12:44
2010.04.21. 13:33
odus írta:Sziasztok!
Aki készpénzben fizette be az 1000 Ft-ot a számlámra,
kérem küldjön egy PÜ-t, mert a netbankos bizonylatból
nem derül ki, ki volt az.
Üdv.
Odus
2010.04.21. 14:17
simi64 írta:odus írta:Sziasztok!
Aki készpénzben fizette be az 1000 Ft-ot a számlámra,
kérem küldjön egy PÜ-t, mert a netbankos bizonylatból
nem derül ki, ki volt az.
Üdv.
Odus
Én küldtem, pü-t is.
Megkaptad?
2010.04.22. 10:10
odus írta:Imco írta:odus írta:Pocilaci írta:
Mehet síma levélként is a dolog nem kell csomagban feladni....
Szia!
A postán azt mondták, a súlya miatt mehetne, de túl nagy a mérete levélnek.
Üdv.
Odus
Hajtsd félbe!![]()
Nem birtam kihagyni!
He-he-he!
Bemegyek akkor egy rendes postára, a miénk egy gittegylet, arra is
várni kell, hogy várhassunk.
Üdv.
Odus