![]() |
2007.11.24. 22:45
Att530d írta:Sziasztok!
Tegnap, azaz nov.23.-án kb. 13.40-kor a Baross utcában láttam klubrendszámos ezüst sedánt. Magára ismer valaki? Az a jó, hogy csak 22.-én regisztráltam és máris...
Nekem még nincs klubos keretem, és ezért lehet, hogy nem lenne gördülékeny a kapcsolatfelvétel hasonló szituban. Szerintem sokan vagyunk keret nélkül, kéne valami kézjel vagy nemtudom, hogy jelezhessünk, ha összefutunk valahol. Valami ötlet?
2007.11.24. 23:04
kzoli819 írta:Att530d írta:Sziasztok!
Tegnap, azaz nov.23.-án kb. 13.40-kor a Baross utcában láttam klubrendszámos ezüst sedánt. Magára ismer valaki? Az a jó, hogy csak 22.-én regisztráltam és máris...
Nekem még nincs klubos keretem, és ezért lehet, hogy nem lenne gördülékeny a kapcsolatfelvétel hasonló szituban. Szerintem sokan vagyunk keret nélkül, kéne valami kézjel vagy nemtudom, hogy jelezhessünk, ha összefutunk valahol. Valami ötlet?
Ez már felmerült bennünk is! Ha valami jó ötlet eszedbe jut, írd meg nyugodtan. Mi semmi kivitelezhetőt (kézjelzés, villogás, egymás elé bevágás stb) nem találtunk. A rendszámkeret és a matrica eddig a legjobb.Sajnos forgalomban nehéz kiszúrni a klubtagokat, és akkor még megszólítani, jelezni azon kívül hogy nehezen megoldható, balesetveszélyes is, mert elvonja a figyelmet a vezetésről. De parkolókban...................
2007.11.24. 23:04
2007.11.24. 23:41
Anti520i írta:Helló!
Talizol egy E39 tulajjal és kérdezed,ismeri az E39 Klubot vagy a www.e39.hu-t?Erre ő,heh?Sokan vannak.
2007.11.24. 23:56
2007.11.25. 00:29
sxoe írta:kzoli819 írta:Att530d írta:Sziasztok!
Ez már felmerült bennünk is! Ha valami jó ötlet eszedbe jut, írd meg nyugodtan. Mi semmi kivitelezhetőt (kézjelzés, villogás, egymás elé bevágás stb) nem találtunk. A rendszámkeret és a matrica eddig a legjobb.Sajnos forgalomban nehéz kiszúrni a klubtagokat, és akkor még megszólítani, jelezni azon kívül hogy nehezen megoldható, balesetveszélyes is, mert elvonja a figyelmet a vezetésről. De parkolókban...................
A legjobb az lenne, ha mindenki kitenné előre a kis matricát. És akkor szemből vagy tükörből is látható lenne.
2007.11.25. 00:32
2007.11.25. 00:34
Att530d írta:sxoe írta:kzoli819 írta:Att530d írta:Sziasztok!
A legjobb az lenne, ha mindenki kitenné előre a kis matricát. És akkor szemből vagy tükörből is látható lenne.
Erről a matricáról hol láthatok valami infot? Képek? Igénylés módja? Stb?
2007.11.25. 00:35
zajcev írta:Klubos matrica kellene sztem, elore es hatra is, es akkor az eszreveheto messzirol is.
Nem kell 10 centi szeles csik elore, csak a sarokba egy egyszeru M csikos haromszog, amin kozelrol leolvashato lenne hogy e39 klub.... mindenki a szembol jovon azt nezne, es rogton latna, mert tudna mit kell nezni.
Hatra mar lehetne vmi okosabb is, vkinek a kocsijan asszem lattam is vhol a keptarban talan. Ott szeles 10-15 centis csikon, teljes szelessegben volt lathato a felirat, de csak a felirat, nem volt semmi egyeb csicsa.
2007.11.25. 01:23
2007.11.25. 01:26
2007.11.25. 01:31
zajcev írta:Nah en vhogy igy kepzeltem az elso matricat
Nem tul hivalkodo, M feeling![]()
2007.11.25. 01:33
zajcev írta:Nah en vhogy igy kepzeltem az elso matricat
ha nem jelenne meg a kep, itt a link
2007.11.25. 01:41
Labi írta:zajcev írta:Nah en vhogy igy kepzeltem az elso matricat
Baromi jól néz ki, de nem szélesebb az a rész amin a matrica van...mint amúgy?! ..mert az enyémnek is ilyen a lököse, de mintha nem lenne ilyen vastag!
2007.11.25. 01:53
zajcev írta:Labi írta:zajcev írta:Nah en vhogy igy kepzeltem az elso matricat
Baromi jól néz ki, de nem szélesebb az a rész amin a matrica van...mint amúgy?! ..mert az enyémnek is ilyen a lököse, de mintha nem lenne ilyen vastag!
Te mit nezel? Nem a lokost kell nezni, hanem a szelvedot!!
2007.11.25. 02:02
Labi írta:zajcev írta:Labi írta:zajcev írta:Nah en vhogy igy kepzeltem az elso matricat
asszem ez nem az én napom!![]()
hát a szélvédő az viszont nem tetszik!
Na de a lökös az ok!
![]()
...ahol az Alpina felirat van amúgy nem egy gumiszegély fut...hellyel közzel... ?
2007.11.25. 02:08
Att530d írta:Labi írta:zajcev írta:Labi írta:zajcev írta:Nah en vhogy igy kepzeltem az elso matricat
asszem ez nem az én napom!![]()
hát a szélvédő az viszont nem tetszik!
Na de a lökös az ok!
![]()
...ahol az Alpina felirat van amúgy nem egy gumiszegély fut...hellyel közzel... ?
ÁÁÁÁÁÁ Ezt én is benéztem! Azt hiszem ideje nyugovóra térni!
2007.11.25. 09:43
Csak rosszul ébredtem!A Kari matricája oké,de mivel nekem a hátsó ablak sötétitett nam látszik ,sajnos!
2007.11.25. 09:57
2007.11.25. 11:12
kzoli819 írta:Szerelje le mindenki a motorháztetőt az autóról. Az már elég feltünő lesz!![]()
![]()
![]()