Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.11.25. 13:01

Labi írta:
kzoli819 írta:Szerelje le mindenki a motorháztetőt az autóról. Az már elég feltünő lesz! :lol: :lol: :lol: 8)

vagy hordjunk kalapot vezetés közben és fogjuk két kézzel a kormányt! 8)

vagy ültessünk egy pucér nőt a kocsi tetejére 8) :lol: :lol: :lol:

2007.11.25. 17:36

Nah akkor senkinek se tetszik a szelvedon levo matrica ? :?
Csinalok mast, de akkor adjatok otleteket....

2007.11.25. 17:43

Nekem tetszik!
A legtöbbünknek ott úgyis fényvédő csík van,mégcsak nem is zavarna..

2007.11.25. 17:46

zajcev írta:Nah akkor senkinek se tetszik a szelvedon levo matrica ? :?

Kérdés hogy vizsgán mit szólnak hozzá? Mert rámondhatják, hogy zavarja a kilátást stb......

2007.11.25. 17:51

Vagy minden klubbos tegye ki az első rendszámot az ablakba.. :D :D :D
Az elég feltünő?

2007.11.25. 18:02

tom írta:Vagy minden klubbos tegye ki az első rendszámot az ablakba.. :D :D :D
Az elég feltünő?

Minden klubbos mennjen rendszám nélkül elől-hátul! Így előlről - hátulról felismerhetőek leszünk! :lol:

2007.11.25. 18:04

Hát a motorháztető levétel nem jó, mert hátulról nem látszik, a pucér csaj a tetőn meg növelné a légellenállást, kiviteltől függően csökkentené a forgalom sebességét és így minket is lassítana. A jobb 1-en jó lenne (és jó is :-)), de lesötétített autóból nem látszik ki.

A klubos keret jó, amíg nincs és látok valakit ilyennel, akkor villogog, meg dudálok, meg minden, csak veszi a lapot, így csak a keret nélküli tagok nem tudnak biccenteni egymásnak.

2007.11.25. 18:12

Szerintem elég nehéz egyszerre az utat,az autókat meg a környéken lévő bömbik rendszámkeretét sasolni.Ráadásul nem tom kinek van olyan jó szeme,hogy 10méterekről szemből vagy hátulról kiszúrja azt az incifinci kiírást balesetveszély nélkül..

2007.11.25. 18:12

kzoli819 írta:
zajcev írta:Nah akkor senkinek se tetszik a szelvedon levo matrica ? :?

Kérdés hogy vizsgán mit szólnak hozzá? Mert rámondhatják, hogy zavarja a kilátást stb......

70%-os transparency kell neki, 10 centinel lejjebb ne menjen, aztan semmi kozuk hozza.

2007.12.03. 18:20

szombat du-tán melyik kollega intézte a karácsonyi shopingját az euro parkba????? JOC-... rendszámmal klubbos kerettel fekete bömbivel????

2007.12.03. 21:33

tom írta:Szerintem elég nehéz egyszerre az utat,az autókat meg a környéken lévő bömbik rendszámkeretét sasolni.Ráadásul nem tom kinek van olyan jó szeme,hogy 10méterekről szemből vagy hátulról kiszúrja azt az incifinci kiírást balesetveszély nélkül..

NEKEM :lol: 8)

2007.12.03. 22:12

Ne hülyüjjé má Zoli! :D :D :D

2007.12.04. 23:09

tom írta:Ne hülyüjjé má Zoli! :D :D :D

De, de!! Próbáld/próbáljátok ki. Nézzétek elősszőr sokáig, hogy néz ki a klubbos rendszámkeret. Aztán figyeljétek útközben az E39-ek rendszámkeretét. Messziről (5-10m) ki lehet szúrni, ha figyeled. Egy idő után rááll a szemed. Nekem anno úgy ráállt a szemem a BMW-kre, hogy a Halálos Fegyver 4-ben nem az tünt fel, hogy Mell Gibson fut az autók között, hanem az, hogy az autók között volt egy E34 Touring. :lol:

2007.12.05. 00:07

És volt rajta klubbos rendszámkeret? :lol:

2007.12.05. 08:34

ez igaz igazolom zolit ha megnézed messziről a keretet és a két alján lévő jelre kell koncentrálni akkor meglesz .

2007.12.05. 13:22

pappkari írta:Most láttam egy szép fekete e39-est keleti pu-nál egy vörös emberke ült benne leslie kollegának integethetek nem vett észre :D :D :D
pedig az erkélyen cigiztem :D

Szia Kari!

Kis késéssel reagálok, bocs.
Vörös lennék? Biztos valaki felidegelt! :oops: :mereg:
Üdv.

2007.12.05. 13:33

kzoli819 írta:Szerintem az egyik megoldás az lehetne, ha több klubtalálkozó lenne, és a klubtalálkozókra többen jönnénk el. Mert akkor megtudjuk milyen autók vannak a klubban, és olyanokat figyelünk az utakon. Pl én Debrecenben a helyi klubtagok autóját messziről kiszúrom,mert tudom milyen autót kell figyelni. De a pesti autókat nem nagyon ismerem még. Pl mindig nézem a kék sedanokat. Mindenfélét találtam már, csak 535i-t (Labi) nem. Vagy a fekete Touringot (Admin), fekete Mpakett (Leslie33), vagy Pappkari autóját is figyelem! De nem látom őket.

Szia!
Könnyítek a helyzeteden, megadom a hétköznapi elérhetóségem (Bp.): Üllói út (Pestlőrinc)-Kálvin tér-Kecskeméti u. - Erzsébet híd- Krisztina krt. - Maros u. Délután ugyanez fordítva igaz. :D

Üdv.

2007.12.05. 23:46

ha a rendszámkeretre álltok rá akkor vigyázat: ma láttam egy keretet, ami csak abban tért el a mienktől, hogy a 39 helyett 46 vagyon írva... persze a keret alatt lévő autó nyilván gyanús ebben az esetben :wink:

2007.12.08. 00:54

Kérdés a bölcs moderátorok tanácsához és Adminhoz: lehet-e valamilyen szűrést csinálni a tagok hovatartozását illetően, mert kiváncsi lennék kik vannak Békéscsaba környékéről, úgy látom a nagy többség Pest környéki- velük nem sok esélyem van találkozni, de a Csaba környékiékkel szívesen beszélnék személyesen is akár

2007.12.08. 07:43

Mikeboy írta:Kérdés a bölcs moderátorok tanácsához és Adminhoz: lehet-e valamilyen szűrést csinálni a tagok hovatartozását illetően, mert kiváncsi lennék kik vannak Békéscsaba környékéről, úgy látom a nagy többség Pest környéki- velük nem sok esélyem van találkozni, de a Csaba környékiékkel szívesen beszélnék személyesen is akár

A felhasználók listáját tudod rendezni tartózkodási hely szerint, és akkor egymás mellé kerülnek a Békéscsabaiak!
Hozzászólás küldése

VigLink badge