![]() |
2007.12.08. 14:26
2007.12.08. 15:57
Mikeboy írta:Kérdés a bölcs moderátorok tanácsához és Adminhoz: lehet-e valamilyen szűrést csinálni a tagok hovatartozását illetően, mert kiváncsi lennék kik vannak Békéscsaba környékéről, úgy látom a nagy többség Pest környéki- velük nem sok esélyem van találkozni, de a Csaba környékiékkel szívesen beszélnék személyesen is akár
2007.12.08. 17:01
Att530d írta:Sziasztok!
Tegnap, azaz nov.23.-án kb. 13.40-kor a Baross utcában láttam klubrendszámos ezüst sedánt. Magára ismer valaki? Az a jó, hogy csak 22.-én regisztráltam és máris...
Nekem még nincs klubos keretem, és ezért lehet, hogy nem lenne gördülékeny a kapcsolatfelvétel hasonló szituban. Szerintem sokan vagyunk keret nélkül, kéne valami kézjel vagy nemtudom, hogy jelezhessünk, ha összefutunk valahol. Valami ötlet?
2007.12.16. 16:07
2007.12.16. 19:38
kzoli819 írta:Péntek délben Debrecenben a Kenézy kórház területén a szülészet előtt egy klubtag mellé parkoltam. Fekete sedan, a rendszáma KDK...
Ki volt az?
2007.12.16. 23:43
fodilaci írta:Mikeboy írta:Kérdés a bölcs moderátorok tanácsához és Adminhoz: lehet-e valamilyen szűrést csinálni a tagok hovatartozását illetően, mert kiváncsi lennék kik vannak Békéscsaba környékéről, úgy látom a nagy többség Pest környéki- velük nem sok esélyem van találkozni, de a Csaba környékiékkel szívesen beszélnék személyesen is akár
Szia Mikeboy.
Én ma este megyek át Békéscsabára Orosházáról, ha minden igaz
Szóval csak nézz jó erősen
Üdv,
Laca
2007.12.18. 19:18
2007.12.18. 20:50
2007.12.18. 21:07
Labi írta:Sziasztok!
Kit láttam ma a Márvány utcából az Alkotás utcába bekanyarodni? Guj-2.... sedan....
Én épp a csíkos állaton sétáltam át, de nem akartam integetni mivel elég hülyén jött volna ki!![]()
![]()
Labi
2007.12.19. 10:28
2007.12.19. 10:34
efer írta:fodilaci írta:Mikeboy írta:Kérdés a bölcs moderátorok tanácsához és Adminhoz: lehet-e valamilyen szűrést csinálni a tagok hovatartozását illetően, mert kiváncsi lennék kik vannak Békéscsaba környékéről, úgy látom a nagy többség Pest környéki- velük nem sok esélyem van találkozni, de a Csaba környékiékkel szívesen beszélnék személyesen is akár
Szia Mikeboy.
Üdv,
Laca
Csak nem orosházi vagy eredendően?
2007.12.19. 13:04
fodilaci írta:efer írta:fodilaci írta:Mikeboy írta:Kérdés a bölcs moderátorok tanácsához és Adminhoz: lehet-e valamilyen szűrést csinálni a tagok hovatartozását illetően, mert kiváncsi lennék kik vannak Békéscsaba környékéről, úgy látom a nagy többség Pest környéki- velük nem sok esélyem van találkozni, de a Csaba környékiékkel szívesen beszélnék személyesen is akár
Szia Mikeboy.
Üdv,
Laca
De bizony
Csak nem Te is?
2007.12.20. 08:32
efer írta:fodilaci írta:efer írta:fodilaci írta:Mikeboy írta:Kérdés a bölcs moderátorok tanácsához és Adminhoz: lehet-e valamilyen szűrést csinálni a tagok hovatartozását illetően, mert kiváncsi lennék kik vannak Békéscsaba környékéről, úgy látom a nagy többség Pest környéki- velük nem sok esélyem van találkozni, de a Csaba környékiékkel szívesen beszélnék személyesen is akár
Szia Mikeboy.
Üdv,
Laca
De bizony
Csak nem Te is?
végre egy földi![]()
hát igen. csak elég ritkán fordulok elő arrafelé.
ezek szerint te sem ott rezideálsz?
2007.12.20. 11:22
fodilaci írta:efer írta:fodilaci írta:efer írta:fodilaci írta:Mikeboy írta:Kérdés a bölcs moderátorok tanácsához és Adminhoz: lehet-e valamilyen szűrést csinálni a tagok hovatartozását illetően, mert kiváncsi lennék kik vannak Békéscsaba környékéről, úgy látom a nagy többség Pest környéki- velük nem sok esélyem van találkozni, de a Csaba környékiékkel szívesen beszélnék személyesen is akár
Szia Mikeboy.
Üdv,
Laca
De bizony
Csak nem Te is?
végre egy földi![]()
Nem lehet ott semmit csinálni (munka)...
Viszont nem sok E39 jár arra felé, legalább is én asszem 1-et láttam az enyémen kívül összesen...
Mit jelent az, hogy ritkán fordulsz elő? Milyen gyakran mész haza?
2007.12.20. 11:40
efer írta:fodilaci írta:efer írta:fodilaci írta:efer írta:fodilaci írta:Mikeboy írta:Kérdés a bölcs moderátorok tanácsához és Adminhoz: lehet-e valamilyen szűrést csinálni a tagok hovatartozását illetően, mert kiváncsi lennék kik vannak Békéscsaba környékéről, úgy látom a nagy többség Pest környéki- velük nem sok esélyem van találkozni, de a Csaba környékiékkel szívesen beszélnék személyesen is akár
Szia Mikeboy.
Üdv,
Laca
De bizony
Csak nem Te is?
végre egy földi![]()
Viszont nem sok E39 jár arra felé, legalább is én asszem 1-et láttam az enyémen kívül összesen...
pedig van több is. egy régi barátom 530d-vel járt, majd miután kinőtte, vett egy 535d Touringotés mivel nem tudta normális áron eladni a 30d-t, odaadta az apjának. szóval ez az egy biztos. a jelinek gumisnak is volt egy, meg az állami gazdaság vezetőjének is (mondjuk neki már akkor, amikor kijött az E39...) és még láttam többet is. a város méretéhez képest sztem elég jó az autófelhozatal.
amúgy havonta-kéthavonta szoktunk egy hétvégére leugrani.
2007.12.20. 20:44
fodilaci írta:efer írta:fodilaci írta:efer írta:fodilaci írta:efer írta:fodilaci írta:Mikeboy írta:Kérdés a bölcs moderátorok tanácsához és Adminhoz: lehet-e valamilyen szűrést csinálni a tagok hovatartozását illetően, mert kiváncsi lennék kik vannak Békéscsaba környékéről, úgy látom a nagy többség Pest környéki- velük nem sok esélyem van találkozni, de a Csaba környékiékkel szívesen beszélnék személyesen is akár
Szia Mikeboy.
Üdv,
Laca
De bizony
Csak nem Te is?
végre egy földi![]()
pedig van több is. egy régi barátom 530d-vel járt, majd miután kinőtte, vett egy 535d Touringotés mivel nem tudta normális áron eladni a 30d-t, odaadta az apjának. szóval ez az egy biztos. a jelinek gumisnak is volt egy, meg az állami gazdaság vezetőjének is (mondjuk neki már akkor, amikor kijött az E39...) és még láttam többet is. a város méretéhez képest sztem elég jó az autófelhozatal.
amúgy havonta-kéthavonta szoktunk egy hétvégére leugrani.
Akkor figyelni fogom a klubbos rendszámkeretedet
Mondjuk nemcsoda, hogy nem látok otthon E39-et, azalatt a rövid idő alatt, amíg otthon vagyok.
A multkor a fő utcán megálltam az Éden (asszem így hívták, most kínai), és egyik haveromra vártam.
Arra leszek figyelmes, hogy valaki rámnyitja az ajtót nem egészen józan állapotban...
Ránézek, erre megszólal: Te nem a rendőr haverom vagy)))
Én: Mik vannak.
Szóval érdekes emberek voltak, vannak, és lesznek is...
Illetve gondolom Te is utálod azt, hogy "túl kis város"
Én már nagyon, hogy mindenki ismer mindenkit...
2007.12.22. 13:10
2008.01.18. 16:08
2008.01.29. 16:08
2008.02.09. 20:50