Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.05.29. 22:16

Nekem még most is az 5-ös jön be. Szeretem a nagy autókat, de hogyha egy kéttonnás disznó mellett kellene dönteni, inkább errefelé húzok:
Kép

2009.05.29. 22:21

hop hop hop, ez nem sikerült! :wink:

2009.05.29. 22:25

Labi írta:hop hop hop, ez nem sikerült! :wink:

Másoljátok ki, illesszétek be! Sajnos, képtelen vagyok beszúrni :?

2009.05.29. 22:34

egyébként ez a legkorrektebb népítélet: http://totalcar.hu/nepitelet/?op=itelet&cat_id=52536

tessék elolvasni :!: nem rövid :D

Semgza a 7-esek fő fője írta :D

2009.05.29. 23:12

Egyre jobban elszomorít, hogy a DEUTSCHE HOCHQUALITAT már nem a régi. :cry:
A BMW azért kerül annyiba, amennyi, mert a legjobb csúcsminőség! A felhasznált anyagok tekintetében is!
Az utóbbi időben (legalábbis én úgy látom) nem adnak az anyagok minőségére!
Lásd E 60, és most már mondhatni: E65 is!
CSALÓDÁS!!!
Ezen akarnak spórolni?
Ezen nem kéne!
A 39 még a legfaszább anyagokból készült!
Szomorú vagyok! :cry:

2009.05.30. 05:47

simi64 írta:Egyre jobban elszomorít, hogy a DEUTSCHE HOCHQUALITAT már nem a régi. :cry:
A BMW azért kerül annyiba, amennyi, mert a legjobb csúcsminőség! A felhasznált anyagok tekintetében is!
Az utóbbi időben (legalábbis én úgy látom) nem adnak az anyagok minőségére!
Lásd E 60, és most már mondhatni: E65 is!
CSALÓDÁS!!!
Ezen akarnak spórolni?
Ezen nem kéne!
A 39 még a legfaszább anyagokból készült!
Szomorú vagyok! :cry:

Elmesélek akkor valamit.

Mostanság minden cég nehéz helyzetbe van ahol dolgozom ott pedig egy full-os 3 szintes csarnok épül (másikat kinöttük) manapság és annyi a melonk hogy heti 7 napban folyik a munka (ma szabin vagyok a tali miatt ünnepnap nem dolgozunk amugy se) BMW nem rak az Europai-USA-Japán modellekbe "kínai" cuccokat. (sokszor megy egy termék több változatban gyártáskor annak függvényeként melyik területre-"földrészre" megy) presztis miatt,de nem. Alapanyag honnan jön??? (Kínából) :? Maga a termékek europában készülnek jelen esetben made in hungary matricát kapnak,ez viszont drágább még akkor is ha innen csak kamion viszi ki és magyarnak fizet mintha hajó hozná és 1 bögre rizst kell érte adni. (kínai BMW-kbe ami nem CEO abba mehet a kínai termék,de másba nem) így "drágább" és ezen nem tud (presztisből) spórólni (még) ott csökkent költséget ahol tud az alapanyagok minőségében...

Pár magyar "termék" vagy "alapanyag" BMW-be:

ülések szivacsa (alapanyag) Pétfürdő-Huntsman ZRt.
hangszórók (sima-Harman/Kardon-Logic7) elektonika (GPS,végfok,CD-DVD,LCD-k) Székesfehérvár-Harman/Becker kft.
kábelek (összes) Szombathely-céget nem tudom :(
ülésfűtés betétek "asszem" Budapest-céget nem tudom :(
felnik (egy része) Tatabánya-Suoftec Kft

2009.05.30. 10:56

ezzel azt akarod mondni Chris, hogy azért mégsem szar amit beleraknak? ...esetleg technológiai hibás, hogy lejön a festék a belső anyagokról, vagy kopik? mert persze ez is lehet.
ettől függetlenül ez engem nem zavar, szerintem nem olyan mértékű ez, hogy megijedjen az ember!
az E39-nél is vannak azért problémák ahogy én látom, mert pl az apróbb műanyag kiegészítők meg túl merevek....törnek! :? ...kapcsolók, ülés alatti borítás, gombok, ritkábban kilincs. ...ez persze nem a mundér becsülete miatt... hanem mert valós hiba.

2009.05.31. 18:14

Labi írta:ezzel azt akarod mondni Chris, hogy azért mégsem szar amit beleraknak? ...esetleg technológiai hibás, hogy lejön a festék a belső anyagokról, vagy kopik? mert persze ez is lehet.
ettől függetlenül ez engem nem zavar, szerintem nem olyan mértékű ez, hogy megijedjen az ember!
az E39-nél is vannak azért problémák ahogy én látom, mert pl az apróbb műanyag kiegészítők meg túl merevek....törnek! :? ...kapcsolók, ülés alatti borítás, gombok, ritkábban kilincs. ...ez persze nem a mundér becsülete miatt... hanem mert valós hiba.

Ezzel azt akarom mondani,hogy anyagminőségben nem véletlenün tapasztal mindenki hasonlót és nem biztos hogy 10 év múlva ugy néz majd ki mint pár mostani 10 éves BMW.

érem egyik oldala...

2009.06.01. 10:46

MChris írta:
Labi írta:ezzel azt akarod mondni Chris, hogy azért mégsem szar amit beleraknak? ...esetleg technológiai hibás, hogy lejön a festék a belső anyagokról, vagy kopik? mert persze ez is lehet.

Ezzel azt akarom mondani,hogy anyagminőségben nem véletlenün tapasztal mindenki hasonlót és nem biztos hogy 10 év múlva ugy néz majd ki mint pár mostani 10 éves BMW.

érem egyik oldala...

Meg a pixelek:
A board kijelzőért gratulálnék a gyártónak! :evil:
Amúgy a nagy spórolás és az egyre olcsóbb beszállítok hatása szerintem a minőség romlása. Mert ugye minden hamisítvány ami nem Kínai!

2009.06.01. 11:42

LeviM5 írta:
MChris írta:

érem egyik oldala...

Meg a pixelek:
A board kijelzőért gratulálnék a gyártónak! :evil:
Amúgy a nagy spórolás és az egyre olcsóbb beszállítok hatása szerintem a minőség romlása. Mert ugye minden hamisítvány ami nem Kínai!

Helo
Az E60-nál már látszik a sporolás amiröl már irtam is és a találkozon megmutattam
a belsö müanyagok festése erösen pattogzik lefele olyan helyeken is ahol nem érintkezik semivel
a könyöklö belsö része is ez
üdv zoli

2009.06.04. 21:21

Itt van egy 7-es Labinak. Igaz, autómata, de az ára igazán baráti és magánszemélytől:
735i

2009.06.04. 21:25

simi64 írta:Itt van egy 7-es Labinak. Igaz, autómata, de az ára igazán baráti és magánszemélytől:
735i

úgy csinálsz, mintha lenne belőle manuál! :lol: ...egyébként köszi! ha igaz lenne, most mennék érte with cash! :wink:

2009.06.04. 21:29

Labi írta:
simi64 írta:Itt van egy 7-es Labinak. Igaz, autómata, de az ára igazán baráti és magánszemélytől:
735i

úgy csinálsz, mintha lenne belőle manuál! :lol: ...egyébként köszi! ha igaz lenne, most mennék érte with cash! :wink:

Hány manuálist linkeljek be Neked?

2009.06.04. 21:35

na erre komolyan kíváncsi vok :!:

na virítsd a lóvét! :twisted: :D

2009.06.04. 21:45

Labi írta:na erre komolyan kíváncsi vok :!:

Simi?!.... :lol:

2009.06.04. 21:57

Strobi! Simi szerintem fog nekünk jönni egy-egy sörrel nem!? 8)

2009.06.04. 21:58

strobi írta:
Labi írta:na erre komolyan kíváncsi vok :!:

Simi?!.... :lol:

Mindjárt megpróbálok produkálni képet is hozzá.
Nos!
Arról van szó, hogy a német oldal keresője alkalmas arra is, hogy e szerint a szempont szerint keressél.
Ha bekattintod neki, hogy manuális váltó, kidob 58 ilyen 7-es vasat, a legtöbbnek még a leírásában is azt írja, hogy manuális váltóval!
A feltöltött képeket meg én is csak 8O , de nem igazán hasonlít a kéziváltóhoz, ahogy nem is az!
Nem tudom, hogy mit ért ez alatt, de valóban egyik sem az.

2009.06.04. 22:00

Kép

2009.06.04. 22:03

Kép

2009.06.04. 22:04

hélo hélo hélo!!!! ez nem E65 :!: :!:

jössz sörrel ezerrel ember! :lol: :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge