![]() |
2009.08.22. 20:09
webasto írta:simi
tiéd ez "E"-s rendszámú paripa ami a rohonczin szokott állni hátul?
2009.08.22. 22:29
Na sikerült a csere?Lepkének van az E60-ba Night Vision ő tud nyilatkozni.webasto írta:Üdv.
Kis kicsikém lecserélődött. Mivel nőtt a család nagyobb lett a kocsi is. Van itt valaki aki E65 öt használ? Night Vision-ról lenne pár kérdésem.
2009.08.23. 10:24
admin írta:Na sikerült a csere?Lepkének van az E60-ba Night Vision ő tud nyilatkozni.webasto írta:Üdv.
Kis kicsikém lecserélődött. Mivel nőtt a család nagyobb lett a kocsi is. Van itt valaki aki E65 öt használ? Night Vision-ról lenne pár kérdésem.
2009.08.23. 11:43
admin írta:Na sikerült a csere?Lepkének van az E60-ba Night Vision ő tud nyilatkozni.webasto írta:Üdv.
2009.08.23. 14:22
lepke írta:admin írta:Na sikerült a csere?Lepkének van az E60-ba Night Vision ő tud nyilatkozni.webasto írta:Üdv.
Helo
Várom a kérdéseket![]()
üdv zoli
2009.08.24. 21:51
2009.08.25. 10:53
webasto írta:Simi.
Eladtam az E39 et. Hosszasan árultam de mindenki hitelekkel zaklatott én meg kpakartam eladni aztán valaki megvette E39 klubbon belüli ajánlás alapján. 316 ot cserélt így a lóerők elbűvölték meg tényleg jó állapotban volt a kicsike..
A mostani nem fekete hanem szürkés barnás valami. Szintén "E" s rendszám jövőre meg kap egy szép "P" st.
"Lepke" Zoli
A night vision működik-működik de nem tudom milyennek kellene lennie. Lehet hogy így jó de a you tube-on az új 7 es képe teljesen jó. Az enyém hát hogyis mondjam parasztvakításnak tökéletes, de mondhatnám gyakorlatban hasztalan. Egyrészt az enyémben még nincs felismerő szoftver (azt hiszem az csak az F01 ben van) így vagy a monitort lesem vagy az utat. A képen a kipufugók melege tökéletes "ez a parasztvakítás" de a kép eléggé elmosódott. Magyarul ha megyek valahová akkor nagyon kell néznem a monitort hogy észre vegyem a gyalogost vagy bármit. Arra lennék kíváncsi hogy neked mi a véleményed hogy vált be hogyan használod. Mi az a kurven modus illetve a zoom-ot mikor használod.
köszi
2009.08.25. 11:16
2009.08.25. 12:48
webasto írta:ja így más. Az új 7 es tényleg haszálható. Akkor neked is az a véleményed hogy parasztvakításnak jó különben semmire..
A képe neked milyen minőségű?
2009.08.25. 13:35
lepke írta:webasto írta:ja így más. Az új 7 es tényleg haszálható. Akkor neked is az a véleményed hogy parasztvakításnak jó különben semmire..
Helo
Azt hiszem ez a video mutatja meg a legjobban mit látni és mit tud kanyarodásnál (CURVE MODE)
a soför ha jól látom olyan 50km/ó-val közlekedik
..............
KATT IDE................
üdv zoli
2009.08.25. 13:49
2009.08.25. 17:01
RCKDJ írta:lepke írta:webasto írta:ja így más. Az új 7 es tényleg haszálható. Akkor neked is az a véleményed hogy parasztvakításnak jó különben semmire..
Helo
Azt hiszem ez a video mutatja meg a legjobban mit látni és mit tud kanyarodásnál (CURVE MODE)
a soför ha jól látom olyan 50km/ó-val közlekedik
..............
KATT IDE................
üdv zoli
Sziasztok! Bocsánat, hogy belekérdezek mint laikus, a night vision kamera optikájának tisztán tartásáról mi gondoskodik? Hogyan oldotta meg a bmw ezt? Üdv: RCKDJ
2009.08.25. 18:05
2009.08.25. 20:23
webasto írta:A Tiéd ilyen éles képet ad?
Az enyém ettől távol van sőt az alakokat sem emeli ki ekkorára még ZOOM módban sem.
Úgy vettem észre hogy nem infra inkább hőkamera. Nyáron forró aszfaltnál pl full szar.
Asz aszfalt világít mint a fenyőfa de a gyalogos ruhába nem feltűnő..
2009.08.25. 20:56
lepke írta:webasto írta:A Tiéd ilyen éles képet ad?
Az enyém ettől távol van sőt az alakokat sem emeli ki ekkorára még ZOOM módban sem.
Úgy vettem észre hogy nem infra inkább hőkamera. Nyáron forró aszfaltnál pl full szar.
Helo
Ezt a videót azért raktam fel mert teljesen ilyennek kell lennie
akkor nálad valami gond lehet
majd nyomozok ez ügyben
üdv zoli
Neked!
fejszével 2009.08.25. 21:00
simi64 írta:lepke írta:webasto írta:A Tiéd ilyen éles képet ad?
Helo
Ezt a videót azért raktam fel mert teljesen ilyennek kell lennie
akkor nálad valami gond lehet
majd nyomozok ez ügyben
üdv zoli
A Lepke ügyes gyerek!
Majd megNeked!
Ha máshogy nem, egyfejszével
2009.08.30. 23:31
2009.08.30. 23:52
2009.08.31. 00:04
webasto írta:ha kiváncsi vagy nyugodtan vilogtass le nézd meg élőben.. Egyébként a szegedy györgynében szokott állni. A rohonczitól 200m re.. ha érdekel keress nyugodtan megmutatom..
2009.08.31. 00:05
simi64 írta:webasto írta:ha kiváncsi vagy nyugodtan vilogtass le nézd meg élőben.. Egyébként a szegedy györgynében szokott állni. A rohonczitól 200m re.. ha érdekel keress nyugodtan megmutatom..
Oks!