Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.11.27. 00:32

kzolee írta:
lepke írta:
bmw520ds írta:
Apa8 írta:
kzolee írta:Két érdekes darab:

........Német 745........

........ Magyar 745 ........

A németre kifizetve a regadót, ugyanannyiba kerülnek.

A 7-es kimondottan szép Uras autó. De minek bele pohártartó. Ki fog belezabálni egy ilyen autóba?
Vagy csak én vagyok konzervatív? :) :)
Én minden szemrebbenés nélkül! Azért legyen az akármilyen autó, az van értem, nem fordítva...

Helo
Ebben egyet értek veled AZ AÚTÓ van érted
Nálam rendszeresen van étkezés az kocsiban :wink: tudnák mesélni E39-es korszakból a Fiam akkor volt Ötéves és egy McDrive gyorsétkezés útán hogyan nézett ki az utasér

Na igen, akinek van gyereke tudja :)

Jackson sem nem lepődött meg, mikor beültünk az én kocsimba, mert neki is van porontya, tudja mivel jár ez. :D

Ellenben a bőr a legkönnyebben takarítható belső.

Én ha enni akarok megállok, bemegyek valami kajáldába bezabálok iszom 1 jót. Vagy előveszem a csomiból a szendvicset és megeszem.
Tehát az autóba se kajálás se ivás se dohányzás NINCS.
Ha utazunk táskák csak és kizárólag a csomagtartóba kerülnek. Max poggyász az utastérbe asszony kézi ridikülje lehet.

2010.11.27. 14:54

.....Én ha enni akarok megállok, bemegyek valami kajáldába bezabálok iszom 1 jót. Vagy előveszem a csomiból a szendvicset és megeszem.
Tehát az autóba se kajálás se ivás se dohányzás NINCS.
Ha utazunk táskák csak és kizárólag a csomagtartóba kerülnek. Max poggyász az utastérbe asszony kézi ridikülje lehet.....

Kemény vonalas hozzá állás - én sem szeretem a milka kockát az ülés alatt - de az autó is makulátlan marad.

2010.11.27. 14:59

Bagózni nálunk nem bagózik senki, azt nem is hagynám.
De hadd egyenek-igyanak, ha megéheznek vagy megszomjaznak.
Azért van az autó. Utána kitakarítom legfeljebb. Úgyis tiszta por, meg kavics lesz belül, akkor a morzsa, stb nem oszt, nem szoroz.

A keze meg egyébként is izzad az embernek, kicsit zsíros, azzal is fogdos, akkor is tök mindegy, hogy esznek-e, vagy sem. A kulcsszó a rendszeres takarítás. :)

2010.12.10. 17:50

én már nem szólok semmit. múlt héten evittem taakarítatni kérdezem kb mennyi idő az ember mondja hogy ca 45 perc. Kinyitja az ajtót és megszólal inkább 1,5 óra és plussz 1200 forint lesz. Hiába mikor megvettem én is elhatároztam na ebben se kaja se pia se cigi. Na a kifli morzsázás elmaradt lett helyette sár. Cigit sajnos nem tudtam beszüntetni. Így marad a takarítás.

2010.12.10. 17:58

e36 titkos menü.

gyújtás
napi nullázó nyomva tart
először a szervizeket lehet nullázni
ha nem engeded fe akkor továbbáll. a nullázó gombal lefelé lépkedve 19 Entriegelung pontba (hosszan nyomod a nullázót) kiválasztaod hogy ON (nullázóval) majd a kódot (utolsó számjegyek összege), (nullázóval) majd ismét hosszan nyomod a nullázót.
utánna tudsz lépkedni a titkos menüben.
http://schuett.info/bmw/modelle/e65/tipps.php#version
először nehezen ment most már könnyebben.

2010.12.10. 17:59

dehogy e36 E65 vot az imént

2010.12.10. 21:48

webasto írta:dehogy e36 E65 vot az imént

:lol: Öregszel Te is papa! :lol:

(ma válaszolt a pü-mre: nem megyek Füredre)
:hehe

2010.12.10. 22:05

simi64 írta:

Úriember! Elolvasta, válaszol! :lol:

2010.12.10. 22:23

simi64 írta:

Most csenget le a klímás szezon neki és már ráér válaszolni :lol:

2011.01.29. 12:02

Elképesztően mennek le az árak: http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/745 ... ta-4470081
Tegnap láttam a hahun az első e65-öt 2M alatt.

2011.01.29. 12:18

Blais írta:Elképesztően mennek le az árak: http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/745 ... ta-4470081

Pff na ez már tényleg szép ár...És ez a kocsi meg mit tud komfortba erőbe,az meg egy másik mesekönyv :) Ha nem lenne 300 ezer egy garnitúra fék csere,még el is gondolkozna rajta az ember :) De mint tudjuk nem nehéz megvenni ezeket az autókat,fenntartani...Na az megint más :(

re

2011.01.29. 17:12

Flashrider írta:
Blais írta:Elképesztően mennek le az árak: http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/745 ... ta-4470081

Pff na ez már tényleg szép ár...És ez a kocsi meg mit tud komfortba erőbe,az meg egy másik mesekönyv :) Ha nem lenne 300 ezer egy garnitúra fék csere,még el is gondolkozna rajta az ember :) De mint tudjuk nem nehéz megvenni ezeket az autókat,fenntartani...Na az megint más :(
Szerintem meg kamu hirdetés!!!!!

2011.01.29. 17:13

Strobival pont ezt beszéltük. hirtelen lett 3 db eladó fekete 45i 2 milla körül és pont mind külföldi hazatelepülő :lol:

2011.01.29. 17:33

Labi írta:Strobival pont ezt beszéltük. hirtelen lett 3 db eladó fekete 45i 2 milla körül és pont mind külföldi hazatelepülő :lol:
Jönnek haza mert már külföldön elfogyott a kolbászos kerítés nálunk meg most abból van :lol: :lol:

2011.01.29. 18:16

admin írta:
Labi írta:Strobival pont ezt beszéltük. hirtelen lett 3 db eladó fekete 45i 2 milla körül és pont mind külföldi hazatelepülő :lol:
Jönnek haza mert már külföldön elfogyott a kolbászos kerítés nálunk meg most abból van :lol: :lol:

az is lehet! :D

2011.01.30. 12:56

Labi írta:
admin írta:

Vagy azért adják 2-ért mert kell kolbászra... :lol:

Ha ennyiért lenne valóban "igaz" szép és jó akkor azért ezek már rég nem lennének fent... :roll:

2011.01.30. 13:30

strobi írta:
Labi írta:
admin írta:

Vagy azért adják 2-ért mert kell kolbászra... :lol:

Ha ennyiért lenne valóban "igaz" szép és jó akkor azért ezek már rég nem lennének fent... :roll:
Elkel ez gyorsan.Majd megveszi Lala a nagyütő,meg a seggevége, Csocsesz a colos akik mindketten ügyvezetők valamely "nagy múltú" de annál homályosabb jövőjű cégnél.De inkább BT,mint KFT mert ott csak 40 000 ft a nyitó egyenleg.Két hét múlva már másodszorra lesz lebiztosítózva,hiszen meg kell adni nagy tesónak -Bicskás Milán- a lét, az autó tényleges önsúlya 6-7 kg-al több lesz a gitt miatt,a lengőkarok golyós csuklói egy erőteljes kalapácsütéssel javítva,a Pit bull hátul kikaparta a kárpitot,a gumik vásznon.Az autó majd kint áll egy földes utcában egy parasztház előtt,a dobbetét pedig telehányva a vegyestüzelésű kazánok salakjával,amit a többi szomszéd,valamint anyuka és apuka hord ki az útra (mert Lala még otthon lakik)hogy be tudjanak járni még a tavaszi olvadáskor is.

2011.01.30. 13:33

gabec írta:Elkel ez gyorsan.Majd megveszi Lala a nagyütő,meg a seggevége, Csocsesz a colos akik mindketten ügyvezetők valamely "nagy múltú" de annál homályosabb jövőjű cégnél.De inkább BT,mint KFT mert ott csak 40 000 ft a nyitó egyenleg.Két hét múlva már másodszorra lesz lebiztosítózva,hiszen meg kell adni nagy tesónak -Bicskás Milán- a lét, az autó tényleges önsúlya 6-7 kg-al több lesz a gitt miatt,a lengőkarok golyós csuklói egy erőteljes kalapácsütéssel javítva,a Pit bull hátul kikaparta a kárpitot,a gumik vásznon.Az autó majd kint áll egy földes utcában egy parasztház előtt,a dobbetét pedig telehányva a vegyestüzelésű kazánok salakjával,amit a többi szomszéd,valamint anyuka és apuka hord ki az útra (mert Lala még otthon lakik)hogy be tudjanak járni még a tavaszi olvadáskor is.

:franko: :taps:

2011.02.04. 21:44

Rendesen megkívántam:

735iL

Sajnos nem fér be a garázsba :(

E65 kezelési

2011.02.12. 17:47

Hello!

Nem tud véletlenül valaki egy E65 magyar nyelvű kezelésit?

Köszönöm:

Peter
Hozzászólás küldése

VigLink badge