Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.05.25. 17:16

hát igen, megértem! :lol:
én is csak legeltetem a szemem.
...amúgy én azt gondolom, hogy ezek az autók 4 milla alatt azért már elég sok nyűggel járnak majd és egy megkímélt, szép darab nem nagyon fog 3 millióba kerülni, max 5 év múlva, de akkor hogy fognak már kinézni. :oops: :?

a családot most hoztam haza, kb 3 órája. nagyon tetszik! :P oda vagyunk érte meg vissza:!: :D :D

2009.05.25. 17:28

Labi írta:hát igen, megértem! :lol:
...amúgy én azt gondolom, hogy ezek az autók 4 milla alatt azért már elég sok nyűggel járnak majd és egy megkímélt, szép darab nem nagyon fog 3 millióba kerülni, max 5 év múlva, de akkor hogy fognak már kinézni. :oops: :?

a családot most hoztam haza, kb 3 órája. nagyon tetszik! :P oda vagyunk érte meg vissza:!: :D :D

Csodálatos dolog apának, szülőnek lenni, főleg amikor még ilyen kicsi a gyerkőc. Használj ki minden percet vele, éjjel-nappal, maximális türelemmel és látni fogod, ahogy felnő, napról-napra, feledhetetlen.

Én nekem ez az élmény 20,5 éve volt, de a mai napig emlékszem rá és ha a 18-20 évvel ezelőtti fényképeket nézem, örömömben most is könnybe lábadnak szemeim.
A fiam meg mosolyog rajta (saját magán) !

Sok sikert, sok boldogságot kívánok !

2009.05.25. 17:41

Helo Labi
Hétvégén kialudtad magad ugye.....mert egy darabig nem fogsz :lol: :lol:
üdv zoli

2009.05.25. 17:49

lepke írta:

Helo Labi
Hétvégén kialudtad magad ugye.....mert egy darabig nem fogsz :lol: :lol:
üdv zoli

Zoli ! Ejnye-ejnye ! :lol:
Mindjárt az elején ne vedd el a kedvét tőle !
Meg fogja tudni magától is, ez az élet rendje. Mi is így nőttünk fel, a gyerekeid is így nőttek fel és lám, életben vagy.

Labi. Ne hallgas rá. Kezd már vénülni a faszi ! :twisted:

2009.05.25. 17:50

oroszlan írta:

Csodálatos dolog apának, szülőnek lenni, főleg amikor még ilyen kicsi a gyerkőc. Használj ki minden percet vele, éjjel-nappal, maximális türelemmel és látni fogod, ahogy felnő, napról-napra, feledhetetlen.

Én nekem ez az élmény 20,5 éve volt, de a mai napig emlékszem rá és ha a 18-20 évvel ezelőtti fényképeket nézem, örömömben most is könnybe lábadnak szemeim.
A fiam meg mosolyog rajta (saját magán) !

Sok sikert, sok boldogságot kívánok !

úgy lesz, köszönöm! ...felfoghatatlan eddig... :P

2009.05.25. 17:57

[quote="Labi"]

a családot most hoztam haza, kb 3 órája. nagyon tetszik! :P oda vagyunk érte meg vissza:!: :D :D[/quote

Nekem 2.-án lesz a fiam 8 hónapos és nem tudok betelni vele a mai napig sem... :wink:
A kislányom nyáron lesz 5 éves ő már nagy dumás nagy csaj ő is apa kedvence...
De Labi abba gondolj bele,hogy pikk-pakk 14 évesek lesznek a lányok és akkor lesz majd belőled "szigorú" apa... :lol:
Minden kis udvarlótól félteni óvni kell majd... :oops:

A te BMW-d is 9-10 éves volt mikor megvetted és jó állapotú!!!
Akkor az E65-ből is lesz majd 1-2 év múlva "olcsó" és megkímélt állapotú elvileg... :roll:

2009.05.25. 18:04

strobi írta:
Labi írta:

a családot most hoztam haza, kb 3 órája. nagyon tetszik! :P oda vagyunk érte meg vissza:!: :D :D[/quote

Nekem 2.-án lesz a fiam 8 hónapos és nem tudok betelni vele a mai napig sem... :wink:
De Labi abba gondolj bele,hogy pikk-pakk 14 évesek lesznek a lányok és akkor lesz majd belőled "szigorú" apa... :lol:

Akkor az E65-ből is lesz majd 1-2 év múlva "olcsó" és megkímélt állapotú elvileg... :roll:

Helo strobi
Félteni kell a lányokat az udvarloktol van rosszabb is mikor a VÖ hátulról egy keresztezödésben belédmegy mint nálam,még most is látszik a kocsi rendszámtartokeret nyomai a hátso lökháritoban

üdv zoli

2009.05.25. 18:13

lepke írta:
strobi írta:
Labi írta:

Helo strobi
Félteni kell a lányokat az udvarloktol van rosszabb is mikor a VÖ hátulról egy keresztezödésben belédmegy mint nálam,még most is látszik a kocsi rendszámtartokeret nyomai a hátso lökháritoban

üdv zoli

Így akart ismerkedni. Meg akarta mutatni, hogy Ő is van olyan f@sza gyerek mint Te !
Félteni kell a lányokat, ez így igaz, de tiltani csak egy bizonyos határig.
Minél jobban tiltasz valamit, annál jobban meg fogja csinálni, már csak azért is, dacból, csakhogy megmutassa, akkor is úgy lesz, ahogy Ő akarja.

De uraim. Hát ezért vagyunk emberek, nem ? Úgy gondolom mi is ilyenek voltunk valamikor, valahol és valameddig. Persze mindenki más.
De ennek semmi köze egy E65-höz. Szerintem.

re

2009.05.25. 18:28

Labi!!
Én vettem egy 65-öt pénteken és a 95-ös felni van rajta!!Szürke az autó Szerintem is ez a felni jól mutat rajta.

2009.05.25. 18:30

hát igen, idős volt már mikor megvettem, de azért kellett rá költeni rendesen! ...de valóban, nem fehér hollót keresünk. én most úgy vagyok ezzel az e65-el, hogy ennél szebb kocsit jelenleg nem tudok, nem ismerek. (pedig nézegettem jaguárt, Mörcit) ....de majd egy olyat akarok, ami patent állapotú törésmentes.... bla bla bla. ...tehát én majd egy 6-8 éveset szeretnék. :oops: nagyon át fogom nézni, fűhöz, fához elviszem, átvilágítom, a tulajon még rektális digitálist is végzek (Jackson, keresd ki mi az!) :lol:
szóval rászánok egy fél évet az biztos! nem fogom eljátszani azt, amit a 39-nél, hogy beleszerettem, megvettem. hűvös és racionális akarok lenni :!:

Re: re

2009.05.25. 18:47

festo írta:Labi!!
Én vettem egy 65-öt pénteken és a 95-ös felni van rajta!!Szürke az autó Szerintem is ez a felni jól mutat rajta.

Tyúha! és miért? leváltod a 60-ast? 8O
most irigyellek nagyon! :D
meglehet, ha már itthon lecsendesednek a dolgok, átugranék hozzád egy mustrára! mit szólsz? :wink:

2009.05.25. 19:21

Helo festo kolega
A 7-röl képet kérhetünk a képtárba
köszönjük
üdv zoli

2009.05.25. 20:32

lepke írta:Helo strobi

üdv zoli

Lepke akkor a te vő-d ezekszerint hátúlról szereti... :lol:

2009.05.25. 20:35

Festo...

Ne bassz... ezt te csak így mondod,hogy "vettem egy E65-öt" pénteken?!

áááááááááá titta irígy vagyok ám.... :oops:

2009.05.25. 20:36

strobi írta:

üdv zoli

Helo strobi
Ja ja ugy szoktam kisbaltával :lol: :lol: :lol:
üdv zoli

2009.05.25. 20:56

lepke írta:
strobi írta:

üdv zoli

Helo strobi
üdv zoli

Már csak az a kérdés, kinek a kezében van a balta. Vagy csákány ?

2009.05.25. 20:57

Oroszlán írta:
lepke írta:
strobi írta:

üdv zoli

Helo strobi
üdv zoli

Már csak az a kérdés, kinek a kezében van a balta. Vagy csákány ?

Helo
Szerinted kinél lehet azt kikell érdemelni
üdv zoli

re

2009.05.25. 21:04

Labi ,ha kész lesz jöhetsz!!Képek még nincsenek oda van karosszériásnál,kap egy faceliftet,meg egy két dolgot le kell cserélni ugyan is 5 évet állt az autó de legalább meg kímélt!)) 2006 ban még a müszaki vizsgája is lejárt de cserében 45 E km vann benne.Full full és természetesen benzines)))))

2009.05.25. 21:25

festo írta:Labi ,ha kész lesz jöhetsz!!Képek még nincsenek oda van karosszériásnál,kap egy faceliftet,meg egy két dolgot le kell cserélni ugyan is 5 évet állt az autó de legalább meg kímélt!)) 2006 ban még a müszaki vizsgája is lejárt de cserében 45 E km vann benne.Full full és természetesen benzines)))))

apám! 8O hát fogok jelentkezni! köszönöm!! :D

2009.05.25. 21:29

Labi írta:
festo írta:Labi ,ha kész lesz jöhetsz!!Képek még nincsenek oda van karosszériásnál,kap egy faceliftet,meg egy két dolgot le kell cserélni ugyan is 5 évet állt az autó de legalább meg kímélt!)) 2006 ban még a müszaki vizsgája is lejárt de cserében 45 E km vann benne.Full full és természetesen benzines)))))

apám! 8O hát fogok jelentkezni! köszönöm!! :D

Helo festo
A kocsi magasságát emeltesd meg ha megyen Labi egy fél méterrel :lol: :lol: :lol:
üdv zoli
Hozzászólás küldése

VigLink badge