![]() |
2009.05.25. 17:16
2009.05.25. 17:28
Labi írta:hát igen, megértem!![]()
én is csak legeltetem a szemem.
...amúgy én azt gondolom, hogy ezek az autók 4 milla alatt azért már elég sok nyűggel járnak majd és egy megkímélt, szép darab nem nagyon fog 3 millióba kerülni, max 5 év múlva, de akkor hogy fognak már kinézni.![]()
![]()
a családot most hoztam haza, kb 3 órája. nagyon tetszik!oda vagyunk érte meg vissza:!:
![]()
2009.05.25. 17:41
Labi írta:hát igen, megértem!![]()
...amúgy én azt gondolom, hogy ezek az autók 4 milla alatt azért már elég sok nyűggel járnak majd és egy megkímélt, szép darab nem nagyon fog 3 millióba kerülni, max 5 év múlva, de akkor hogy fognak már kinézni.![]()
![]()
a családot most hoztam haza, kb 3 órája. nagyon tetszik!oda vagyunk érte meg vissza:!:
![]()
2009.05.25. 17:49
lepke írta:Labi írta:hát igen, megértem!![]()
![]()
![]()
Helo Labi
Hétvégén kialudtad magad ugye.....mert egy darabig nem fogsz![]()
![]()
üdv zoli
2009.05.25. 17:50
oroszlan írta:Labi írta:hát igen, megértem!![]()
![]()
![]()
Csodálatos dolog apának, szülőnek lenni, főleg amikor még ilyen kicsi a gyerkőc. Használj ki minden percet vele, éjjel-nappal, maximális türelemmel és látni fogod, ahogy felnő, napról-napra, feledhetetlen.
Én nekem ez az élmény 20,5 éve volt, de a mai napig emlékszem rá és ha a 18-20 évvel ezelőtti fényképeket nézem, örömömben most is könnybe lábadnak szemeim.
A fiam meg mosolyog rajta (saját magán) !
Sok sikert, sok boldogságot kívánok !
2009.05.25. 17:57
2009.05.25. 18:04
strobi írta:Labi írta:
![]()
[/quote
Nekem 2.-án lesz a fiam 8 hónapos és nem tudok betelni vele a mai napig sem...![]()
A kislányom nyáron lesz 5 éves ő már nagy dumás nagy csaj ő is apa kedvence...
De Labi abba gondolj bele,hogy pikk-pakk 14 évesek lesznek a lányok és akkor lesz majd belőled "szigorú" apa...
Minden kis udvarlótól félteni óvni kell majd...![]()
A te BMW-d is 9-10 éves volt mikor megvetted és jó állapotú!!!
Akkor az E65-ből is lesz majd 1-2 év múlva "olcsó" és megkímélt állapotú elvileg...
2009.05.25. 18:13
lepke írta:strobi írta:Labi írta:
![]()
[/quote
Nekem 2.-án lesz a fiam 8 hónapos és nem tudok betelni vele a mai napig sem...![]()
A kislányom nyáron lesz 5 éves ő már nagy dumás nagy csaj ő is apa kedvence...
De Labi abba gondolj bele,hogy pikk-pakk 14 évesek lesznek a lányok és akkor lesz majd belőled "szigorú" apa...
Minden kis udvarlótól félteni óvni kell majd...![]()
A te BMW-d is 9-10 éves volt mikor megvetted és jó állapotú!!!
Akkor az E65-ből is lesz majd 1-2 év múlva "olcsó" és megkímélt állapotú elvileg...
Helo strobi
Félteni kell a lányokat az udvarloktol van rosszabb is mikor a VÖ hátulról egy keresztezödésben belédmegy mint nálam,még most is látszik a kocsi rendszámtartokeret nyomai a hátso lökháritoban
üdv zoli
2009.05.25. 18:28
2009.05.25. 18:30
2009.05.25. 18:47
festo írta:Labi!!
Én vettem egy 65-öt pénteken és a 95-ös felni van rajta!!Szürke az autó Szerintem is ez a felni jól mutat rajta.
2009.05.25. 19:21
Én vettem egy 65-öt pénteken és a 95-ös felni van rajta!!Szürke az autó Szerintem is ez a felni jól mutat rajta.
2009.05.25. 20:32
lepke írta:Helo strobi
Félteni kell a lányokat az udvarloktol van rosszabb is mikor a VÖ hátulról egy keresztezödésben belédmegy mint nálam,még most is látszik a kocsi rendszámtartokeret nyomai a hátso lökháritoban
üdv zoli
2009.05.25. 20:35
2009.05.25. 20:36
strobi írta:lepke írta:Helo strobi
üdv zoli
Lepke akkor a te vő-d ezekszerint hátúlról szereti...
2009.05.25. 20:56
lepke írta:strobi írta:lepke írta:Helo strobi
üdv zoli
Helo strobi
Ja ja ugy szoktam kisbaltával![]()
![]()
![]()
üdv zoli
2009.05.25. 20:57
Oroszlán írta:lepke írta:strobi írta:lepke írta:Helo strobi
üdv zoli
Helo strobi
Ja ja ugy szoktam kisbaltával![]()
![]()
![]()
üdv zoli
Már csak az a kérdés, kinek a kezében van a balta. Vagy csákány ?
2009.05.25. 21:04
2009.05.25. 21:25
festo írta:Labi ,ha kész lesz jöhetsz!!Képek még nincsenek oda van karosszériásnál,kap egy faceliftet,meg egy két dolgot le kell cserélni ugyan is 5 évet állt az autó de legalább meg kímélt!)) 2006 ban még a müszaki vizsgája is lejárt de cserében 45 E km vann benne.Full full és természetesen benzines)))))
2009.05.25. 21:29
Labi írta:festo írta:Labi ,ha kész lesz jöhetsz!!Képek még nincsenek oda van karosszériásnál,kap egy faceliftet,meg egy két dolgot le kell cserélni ugyan is 5 évet állt az autó de legalább meg kímélt!)) 2006 ban még a müszaki vizsgája is lejárt de cserében 45 E km vann benne.Full full és természetesen benzines)))))
apám!hát fogok jelentkezni! köszönöm!!