![]() |
2009.10.21. 13:23
2009.10.21. 14:17
2009.10.21. 15:42
2009.10.21. 17:41
2009.10.21. 18:02
Celtic írta:Topikot akkor zárjuk le, amikor balhé van, ne akkor amikor már pár órája senki nem irt.
Szerintem Zoli is és Én is higgadtan eszmét cseréltünk, nincs ezzel semmi gond. Legfőképpen azért mert semmilyen személyeskedés nem volt egyik fél részéről se.
Ismerek én olyan topikot, ahol nagyobb balhék voltak online több személlyel.
Nyitva a topik.
2009.10.21. 18:07
2009.10.21. 19:48
Celtic írta:Topikot akkor zárjuk le, amikor balhé van, ne akkor amikor már pár órája senki nem irt.
Szerintem Zoli is és Én is higgadtan eszmét cseréltünk, nincs ezzel semmi gond. Legfőképpen azért mert semmilyen személyeskedés nem volt egyik fél részéről se.
Nyitva a topik.
2009.10.21. 20:23
Pocilaci írta:Hali!
Lehet későn íromde tényleg ebben mindenkinek igaza van....ha jobbról nézzük szép teljesítményt nyújtottak a Debreceniek, ha balról akkor meg eszeveszett sok hibával pontatlan lebdakezeléssel kihagyott ziccerrel...
de ez is csak egy játék amit valamiért nagyon felkaptak az emberek...fogadások...sok pénz....szóval ez az ahol mindenkinek igaza lesz![]()
Lehet beszélni a semmiről sokat.
Üdv!
2009.10.21. 21:37
touring írta:Pocilaci írta:Hali!
Lehet későn íromde tényleg ebben mindenkinek igaza van....ha jobbról nézzük szép teljesítményt nyújtottak a Debreceniek, ha balról akkor meg eszeveszett sok hibával pontatlan lebdakezeléssel kihagyott ziccerrel...
de ez is csak egy játék amit valamiért nagyon felkaptak az emberek...fogadások...sok pénz....szóval ez az ahol mindenkinek igaza lesz![]()
Lehet beszélni a semmiről sokat.
Üdv!
Szerintem jó meccs volt! Persze nem nyert a Loki, de nem lehet mindent egybőlNem omlottak össze. Küzdöttek. Ez nagyon szimpatikus nekem ebben a csapatban. Kicsit biztosan meg vannak még illetődve, mert ez mégsem a magyar "profi" hehehe foci, meg nem is annyi pénzből gazdálkodnak, mint a többiek. Én azt mondom jó a hozzá állásuk és ez fogja őket egyre előrébb vinni. Az U20-nál meg egyenesen látom a fényt az alagút végén. Persze lesznek akik el fognak kallódni, de szerintem jó irányba megy a magyar foci. Meg azt sem szabad elfelejteni, hogy ez egy 10 milliós kis ország és tényleg mindenhez nagyon negatívan viszonyulunk. Már tényleg semminek nem tudunk örülni és csak irigykedünk mások sikereire miközben a vezetőink szétlopják és fillérekért eladják a birka fejünk felől az országot. Érthető.
2009.10.22. 12:22
2009.10.22. 15:15
Nyitva a topik.
2009.10.23. 23:06
2009.10.24. 12:50
2009.10.24. 12:52
lepke írta:Helo
Nem tudom ki nézte a Puskás műsort
Egy Világsztár volt![]()
![]()
![]()
üdv zoli
2009.10.24. 13:35
Labi írta:lepke írta:Helo
Egy Világsztár volt![]()
![]()
![]()
üdv zoli
én felvettem, ma este megnézzük. belenéztem, de tetszett az a kevés is!
2009.10.24. 14:21
lepke írta:Labi írta:lepke írta:Helo
Egy Világsztár volt![]()
![]()
![]()
üdv zoli
Helo Labi
Kérnék egy példányt a másolatról HA lehetséges
üdv zoli
2009.10.24. 19:19
lepke írta:Labi írta:lepke írta:Helo
Egy Világsztár volt![]()
![]()
![]()
üdv zoli
Helo Labi
üdv zoli
2009.10.24. 19:35
Celtic írta:lepke írta:Labi írta:lepke írta:Helo
Egy Világsztár volt![]()
![]()
![]()
üdv zoli
Helo Labi
üdv zoli
Nekem megvan
2009.10.24. 19:37
Labi írta:Celtic írta:lepke írta:Labi írta:lepke írta:Helo
Egy Világsztár volt![]()
![]()
![]()
üdv zoli
Helo Labi
üdv zoli
Nekem megvan
ennek örülök! sajna nem tudtam egyetlen szerelővel se megoldani, hogy a filmek lementhetőek legyenek!