Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Amit megszeretnél osztani másokal.
Hozzászólás küldése

2009.10.21. 13:23

És cseréltél már elemet a kulcsodban?
Nem felejtette el a beállításokat?

2009.10.21. 13:43

Helo
Hétvégén MotoGP
,,,,,,,,,,,,,KATT IDE,,,,,,,,,,,,,
üdv zoli

BL

2009.10.21. 14:17

Focizni senki nem tud, de mindenki ért hozzá!

Tegnap a kocsiban, vezetés közben néztem-hallgattam a meccs utolsó 20 percét, így sokáig azt hittem, 2:4 az állás. Szerintem az eredménynek örülni kell. Megvan az első gólunk a BL-ben! Erre már sokan pezsgőt bontanak!

Gyermekkoromban sem fogott meg különösebben a foci, az első, amire igazán emlékszem, az a 6:0 volt. És azóta sokszor bebizonyosodott, hogy van még lejjebb. Mivel a labdarugdosás nálunk nemzeti sport és régebben még jók is voltunk, vágyunk arra, hogy örülhessünk. Az idősebbek sok magyar focisikert éltek át, az elkövetkezendő nemzedékek is jobb csapatoknak szurkolhatnak, ha szerencsések. Mi vagyunk a pechesek, csak amatőr foci jutott profi pénzért. Igy én is örülök a tegnapi eredménynek, azért is, mert nem 4:0 vagy nem 6:0 lett. Az ugyanis csak egy macska-egér játék végeredménye. 3:4 viszont a nagyok között is megesik. Az egyiknek vesztenie kell. Én ennek örülök. Ha a közeljövőben kijutunk is EB-re, VB-re (rendező jogán vagy nemtudom hogy), biztosak lehetünk benne, hogy végig fogjuk sz**ni, és a világ rajtunk fog röhögni. De ez az örökségünk. Az U20-as siker éppen ezért megdöbbentően jó. Nekik ki kellene jutniuk külföldi csapatokhoz és akkor nem kurvulnának el. Megtanulnák a játékot, ahogyan illik játszani a XXI.- század elején és ezt talán továbbadhatják az itthoniaknak. Egy kis szerencsével akkor lehetne újra fociról beszélni magyarországon. Addig viszont örülök, ha lövünk egy gólt, vagy jól védekezünk, neagyjisten méltó ellenfélként vesztünk. A győzelemre nem is merek gondolni!

2009.10.21. 15:42

Topik lezárva Adminunk majd feloldja ha akarja de ez a személyeskedés nem nyilvánosságra tartozik arra ott a PÜ :!:

2009.10.21. 17:41

Topikot akkor zárjuk le, amikor balhé van, ne akkor amikor már pár órája senki nem irt.
Szerintem Zoli is és Én is higgadtan eszmét cseréltünk, nincs ezzel semmi gond. Legfőképpen azért mert semmilyen személyeskedés nem volt egyik fél részéről se.
Ismerek én olyan topikot, ahol nagyobb balhék voltak online több személlyel.
Nyitva a topik.

2009.10.21. 18:02

Celtic írta:Topikot akkor zárjuk le, amikor balhé van, ne akkor amikor már pár órája senki nem irt.
Szerintem Zoli is és Én is higgadtan eszmét cseréltünk, nincs ezzel semmi gond. Legfőképpen azért mert semmilyen személyeskedés nem volt egyik fél részéről se.
Nyitva a topik.

Helo
Kép
üdv zoli

Hmmm

2009.10.21. 18:07

Hali!

Lehet későn írom :-) de tényleg ebben mindenkinek igaza van....ha jobbról nézzük szép teljesítményt nyújtottak a Debreceniek, ha balról akkor meg eszeveszett sok hibával pontatlan lebdakezeléssel kihagyott ziccerrel...
de ez is csak egy játék amit valamiért nagyon felkaptak az emberek...fogadások...sok pénz....szóval ez az ahol mindenkinek igaza lesz :-)
Lehet beszélni a semmiről sokat.

:-)

Üdv!

2009.10.21. 19:48

Celtic írta:Topikot akkor zárjuk le, amikor balhé van, ne akkor amikor már pár órája senki nem irt.
Nyitva a topik.

Én sem értettem ezt a személyeskedés dolgot. Elindult egy kis vita, kicsit elbeszéltünk egymás mellett, de tisztáztuk a dolgot és szent a béke. És ha úgy alakul, iszunk rá :drunk

Re: Hmmm

2009.10.21. 20:23

Pocilaci írta:Hali!

Lehet későn írom :-) de tényleg ebben mindenkinek igaza van....ha jobbról nézzük szép teljesítményt nyújtottak a Debreceniek, ha balról akkor meg eszeveszett sok hibával pontatlan lebdakezeléssel kihagyott ziccerrel...
de ez is csak egy játék amit valamiért nagyon felkaptak az emberek...fogadások...sok pénz....szóval ez az ahol mindenkinek igaza lesz :-)

Üdv!

Szerintem jó meccs volt! Persze nem nyert a Loki, de nem lehet mindent egyből :D Nem omlottak össze. Küzdöttek. Ez nagyon szimpatikus nekem ebben a csapatban. Kicsit biztosan meg vannak még illetődve, mert ez mégsem a magyar "profi" hehehe foci, meg nem is annyi pénzből gazdálkodnak, mint a többiek. Én azt mondom jó a hozzá állásuk és ez fogja őket egyre előrébb vinni. Az U20-nál meg egyenesen látom a fényt az alagút végén. Persze lesznek akik el fognak kallódni, de szerintem jó irányba megy a magyar foci. Meg azt sem szabad elfelejteni, hogy ez egy 10 milliós kis ország és tényleg mindenhez nagyon negatívan viszonyulunk. Már tényleg semminek nem tudunk örülni és csak irigykedünk mások sikereire miközben a vezetőink szétlopják és fillérekért eladják a birka fejünk felől az országot. Érthető.

Re: Hmmm

2009.10.21. 21:37

touring írta:
Pocilaci írta:Hali!

Üdv!

Szerintem jó meccs volt! Persze nem nyert a Loki, de nem lehet mindent egyből :D Nem omlottak össze. Küzdöttek. Ez nagyon szimpatikus nekem ebben a csapatban. Kicsit biztosan meg vannak még illetődve, mert ez mégsem a magyar "profi" hehehe foci, meg nem is annyi pénzből gazdálkodnak, mint a többiek. Én azt mondom jó a hozzá állásuk és ez fogja őket egyre előrébb vinni. Az U20-nál meg egyenesen látom a fényt az alagút végén. Persze lesznek akik el fognak kallódni, de szerintem jó irányba megy a magyar foci. Meg azt sem szabad elfelejteni, hogy ez egy 10 milliós kis ország és tényleg mindenhez nagyon negatívan viszonyulunk. Már tényleg semminek nem tudunk örülni és csak irigykedünk mások sikereire miközben a vezetőink szétlopják és fillérekért eladják a birka fejünk felől az országot. Érthető.

Helo touring
Dehogy nem tudunk örülni :wink:
Van nekünk az oldal :wink: meg a Törökmezei tali is itt van nemsokára :wink: :lol:
üdv zoli

Na!

2009.10.22. 12:22

Lehet kicsit későn szólok a Loki meccshez. Abban igazat adok, hogy a focit gólra játszák nem pedig szépségre. De a Fiorentina ellen akkorát játszott a Loki, hogy le a kalappal. Ismétlem FIORENTINA Az volt a nagyon bosszantó, hogy 3 rugott góllal nem tudtunk legalább 1 pontot szerezni. Na mindegy attól még szép volt fiúk :D:D

U20-as csapat meg felnőtt VB-re is ki fog jutni, tutti! Mekkora siker hogy egy futball VB-én a legjobb 4 csapat közül EGYETLEN európai voltunk! / angol,spanyol, német, olasz . . . sehol / És meglett a bronz! Úgyhogy nem kell olyan negatívan a magyar focihoz állni!

2009.10.22. 15:15

Nyitva a topik.

:kösz

2009.10.23. 23:06

Helo
Az RTL-en megyen a PUSKÁS film
üdv zoli

2009.10.24. 12:50

Helo
Nem tudom ki nézte a Puskás műsort
Egy Világsztár volt :taps: :taps: :taps:
üdv zoli

2009.10.24. 12:52

lepke írta:Helo
üdv zoli

én felvettem, ma este megnézzük. belenéztem, de tetszett az a kevés is!

2009.10.24. 13:35

Labi írta:
üdv zoli

Helo Labi
Kérnék egy példányt a másolatról HA lehetséges
üdv zoli

2009.10.24. 14:21

lepke írta:
Labi írta:
üdv zoli

Helo Labi
üdv zoli

szívesen adnék, de erről a JÚPÍSZÍ gépről nem lehetséges! :cry:

2009.10.24. 19:19

lepke írta:
Labi írta:
üdv zoli

Helo Labi
üdv zoli

Nekem megvan

2009.10.24. 19:35

Celtic írta:
lepke írta:
Labi írta:
üdv zoli

Helo Labi
üdv zoli

Nekem megvan

ennek örülök! sajna nem tudtam egyetlen szerelővel se megoldani, hogy a filmek lementhetőek legyenek! :cry:

2009.10.24. 19:37

Labi írta:
Celtic írta:
lepke írta:
Labi írta:
üdv zoli

Helo Labi
üdv zoli

Nekem megvan

ennek örülök! sajna nem tudtam egyetlen szerelővel se megoldani, hogy a filmek lementhetőek legyenek! :cry:

Minden megoldható :)
Hozzászólás küldése

VigLink badge