![]() |
2016.02.29. 11:21
tökmöc írta:Nos amiket irtatok a vizhöfokra engem meglepet mert eddig azt hittem az allando 92-98 fok az jo.Nekem ez ala nem megy miota kicsereltek a termosztatot. Ha mar irtam meg kerdeznem az normalis, hogy hosszu ut utan megalok par perc jaratas aztan leallitom majd elkezd gözölni a maszknal. Szemböl a bal oldali maszknal. Ezt 6 foknal szaraz es hüvös idöben is csinalja pedig a viz meg minden rendben. Valaki jart igy?
Meg olyan hogy tempomatnal 50-60 közöt oly mindegy hova allitom rangat? Szerintem ez sem normalis vagy tevedek?
2016.02.29. 13:31
2016.02.29. 14:55
nagy.matyika írta:tökmöc írta:Nos amiket irtatok a vizhöfokra engem meglepet mert eddig azt hittem az allando 92-98 fok az jo.Nekem ez ala nem megy miota kicsereltek a termosztatot. Ha mar irtam meg kerdeznem az normalis, hogy hosszu ut utan megalok par perc jaratas aztan leallitom majd elkezd gözölni a maszknal. Szemböl a bal oldali maszknal. Ezt 6 foknal szaraz es hüvös idöben is csinalja pedig a viz meg minden rendben. Valaki jart igy?
Meg olyan hogy tempomatnal 50-60 közöt oly mindegy hova allitom rangat? Szerintem ez sem normalis vagy tevedek?
35d nekem is akörül mozog általában.
A tempomatnak nagyon nem kellene rángatnia. Meg kellene nézni élő diaggal, hogy mi zajlik ilyenkor. Porlasztó, légtömegmérő simán lehet.
2016.02.29. 20:05
tökmöc írta:nagy.matyika írta:tökmöc írta:Nos amiket irtatok a vizhöfokra engem meglepet mert eddig azt hittem az allando 92-98 fok az jo.Nekem ez ala nem megy miota kicsereltek a termosztatot. Ha mar irtam meg kerdeznem az normalis, hogy hosszu ut utan megalok par perc jaratas aztan leallitom majd elkezd gözölni a maszknal. Szemböl a bal oldali maszknal. Ezt 6 foknal szaraz es hüvös idöben is csinalja pedig a viz meg minden rendben. Valaki jart igy?
A tempomatnak nagyon nem kellene rángatnia. Meg kellene nézni élő diaggal, hogy mi zajlik ilyenkor. Porlasztó, légtömegmérő simán lehet.
A rángatást ne úgy képzeld mintha kirázná a lelkem csak látom hogy a mutató 1-2 mm kileng és néha érzem is. Olyan mintha gyorsítani akar meg váltani de nem tudja eldönteni hogy mi legyen!
A hőfokom lehet annyi mert nincs részecske szűrő benne?
2016.02.29. 20:09
hamoriarpi írta:tökmöc írta:nagy.matyika írta:tökmöc írta:Nos amiket irtatok a vizhöfokra engem meglepet mert eddig azt hittem az allando 92-98 fok az jo.Nekem ez ala nem megy miota kicsereltek a termosztatot. Ha mar irtam meg kerdeznem az normalis, hogy hosszu ut utan megalok par perc jaratas aztan leallitom majd elkezd gözölni a maszknal. Szemböl a bal oldali maszknal. Ezt 6 foknal szaraz es hüvös idöben is csinalja pedig a viz meg minden rendben. Valaki jart igy?
A rángatást ne úgy képzeld mintha kirázná a lelkem csak látom hogy a mutató 1-2 mm kileng és néha érzem is. Olyan mintha gyorsítani akar meg váltani de nem tudja eldönteni hogy mi legyen!
A hőfokom lehet annyi mert nincs részecske szűrő benne?
Wandler
2016.02.29. 20:16
2016.02.29. 20:19
2016.02.29. 20:27
Cxgrav írta:Sziasztok!
E61 530d 2005.
Kapott egy bontott blokkot (előző kuka), új termosztát, stb.
Indítás, ketyegés és nem fordul meg a víz a rendszerben.
Nincs fűtés, nem melegek a csövek.
Mi lehet a baj?
Köszönöm
2016.02.29. 20:32
SvidronyA írta:Cxgrav írta:Sziasztok!
E61 530d 2005.
Mi lehet a baj?
Köszönöm
Működik a vízszivattyú
2016.02.29. 20:33
SvidronyA írta:Cxgrav írta:Sziasztok!
E61 530d 2005.
Mi lehet a baj?
Köszönöm
Működik a vízszivattyú
2016.02.29. 20:33
Cxgrav írta:Sziasztok!
E61 530d 2005.
Mi lehet a baj?
Köszönöm
2016.02.29. 20:35
Cxgrav írta:SvidronyA írta:Cxgrav írta:Sziasztok!
E61 530d 2005.
Mi lehet a baj?
Köszönöm
Működik a vízszivattyú
Elméletileg igen.
Motorban megfordul a víz, a fűtés fele nem megy el a víz.
2016.02.29. 20:35
rockerekhu írta:Cxgrav írta:Sziasztok!
E61 530d 2005.
Mi lehet a baj?
Köszönöm
Kiegyenlito tartalyban a pisil a kis cso?legteleniteted a rendszert?
Sent from my iPhone using Tapatalk
2016.02.29. 20:38
Gallaca írta:Cxgrav írta:SvidronyA írta:Cxgrav írta:Sziasztok!
E61 530d 2005.
Mi lehet a baj?
Köszönöm
Működik a vízszivattyú
Elméletileg igen.
E60-61-63-ban külön szivattyú van a fűtésnek. Olyan mint a webasto keringetője, annak az ismert hibáival. Ha az megáll, akkor a fűtés is.
2016.02.29. 20:39
Cxgrav írta:Gallaca írta:Cxgrav írta:SvidronyA írta:Cxgrav írta:Sziasztok!
E61 530d 2005.
Mi lehet a baj?
Köszönöm
Működik a vízszivattyú
Elméletileg igen.
E60-61-63-ban külön szivattyú van a fűtésnek. Olyan mint a webasto keringetője, annak az ismert hibáival. Ha az megáll, akkor a fűtés is.
Köszönöm, ellenőrizni fogjuk!
Többieknek is köszönöm a gyors reagálást.
Referálok majd!
2016.03.02. 03:32
2016.03.02. 09:19
tökmöc írta:Na hali!
Most lehet egy komolyabb erte el a kocsit. Ki irta, hogy erhöhte emission es a chek engine lampacska is eg folyamatosan. Otletek? A diag mostanaban nem fog ossze jonni de ahogy tudom elviszem addig hatha csak egy megoldas de tuti sokminden elmehetet.
2016.03.02. 12:55
tökmöc írta:Na hali!
Most lehet egy komolyabb erte el a kocsit. Ki irta, hogy erhöhte emission es a chek engine lampacska is eg folyamatosan. Otletek? A diag mostanaban nem fog ossze jonni de ahogy tudom elviszem addig hatha csak egy megoldas de tuti sokminden elmehetet.
2016.03.02. 13:56
BMWMuller írta:tökmöc írta:Na hali!
Vidd el olyan helyre ahol értenek is hozzá, lehet, hogy fél percen belül megmondják mi a hiba. A diag az egy fontos dolog, de jól értelmezni is tudni kell.
2016.03.02. 14:01
rockerekhu írta:tökmöc írta:Na hali!
Fokozot emiszio,lehet legtomegmero,turbo,egr,turbonyomas szabalyzo,diag nelkul nehez lesz megalapitani,nezd att a oszes vacumcsovet,egrt,colercsoveket nem en csuszot szet valami veletlenul.Nincs fura hangja a motornak?meg lehet hogy a turbo csoved szakadt el.
Sent from my iPhone using Tapatalk