![]() |
2017.10.01. 23:17
kzolee írta:Gallaca írta:Johny540 írta:Sziasztok!
E46-ból vagy E39-ből származó M54B25 vagy M54B30 motorját bele tudom rakni E60-ba?Illetve bele tudom,az nem is gond......
De mi lehet a buktató?
Szerintem nincs buktató, van ilyen motorom eladó, 30i, 81e mérföld van benne, 25i is van, ha érdekel össze is tudod hasonlítani, ha nem, akkor is. Még indítható mindkettő. E39-ben van.
Az NKH lehet a buktató...
2017.10.02. 00:01
rockerekhu írta:Johny540 írta:Sziasztok!
E46-ból vagy E39-ből származó M54B25 vagy M54B30 motorját bele tudom rakni E60-ba?Illetve bele tudom,az nem is gond......
De mi lehet a buktató?
Plug and play biztos nem más a kábel köteg,motor vezerlö ,ews és valószinüleg más egy csomó alkatrész is,max ha 2003s kiadás e60 abba még sokk minden kompatibilis de ha már prelci vagy lci abba tuti hogy nem.
2017.10.02. 00:04
Johny540 írta:kzolee írta:Gallaca írta:Johny540 írta:Sziasztok!
De mi lehet a buktató?
Szerintem nincs buktató, van ilyen motorom eladó, 30i, 81e mérföld van benne, 25i is van, ha érdekel össze is tudod hasonlítani, ha nem, akkor is. Még indítható mindkettő. E39-ben van.
Motorkódos "szerencsére".Műszakin kb. bele se néztek,csak alvázszámot fotóztak.Pedig nem ismerőshöz vittem.
2017.10.02. 00:06
kzolee írta:Gallaca írta:Johny540 írta:Sziasztok!
De mi lehet a buktató?
2017.10.16. 16:01
tibi666 írta:Találkoztatok már olyannal, hogy E61-ben a csomagtérrolón állt a víz? Panorámatetős, én beázási nyomot nem látok a plafonon, az akku és környéke is száraznak tűnik.
Hétfőn reggel tettem le a kocsit, ma mentem érte, és víz fogadott a rolón. A csomagtérpadló alatti rekesz is teljesen nedves, az oda pakolt szerszámkészletem tokja konkrétan penészedni kezdett.![]()
Ellenben a rekesz alatti rész, ahol a mankókerék van, tök száraz. A bal oldali rekesz (bal hátsó lámpánál), ahol a vonószem meg a tetőablak imbuszkulcsa lakik, az enyhén nedves.
Vasárnap reggeli update: kitakarítottam a tetőablak vízelvezető csöveit, a bal oldali el volt dugulva, masszív sáros vizet kaptam ajándékba miután megmozgattam benne egy csavarhúzót. Remélem, ennyi volt a gond.
2017.11.03. 15:38
" ! 2017.11.03. 15:55
tökmöc írta:Szép napot mindenkinek!!!![]()
Lehet nem ide illő a kérdésem de egy próbát megér!
Nos van egy Samsung Galaxy S5-ös készülékem ami annyira a szívemhez nőt, hogy nem szeretném eladni. A kérdésem mégpedig az lenne, hogy tudnám élő adatként a telefonom felhasználni?Teljesen hülye az ötlet?
Csak azért kérdezem, mert hallottam androidos OBD-s megoldásokról és érdeklődök mennyire érdemes vele foglalkozni. Ha másért nem is legalább a vízhőfokot ha szeretném tudni ne kelljen annyit szenvedni mire előhozom a menüből " mindig túl lépek vagy rosszkor állítom meg és kezdhetem újból" !
2017.11.03. 16:28
leslie írta:tökmöc írta:Szép napot mindenkinek!!!![]()
Nos van egy Samsung Galaxy S5-ös készülékem ami annyira a szívemhez nőt, hogy nem szeretném eladni. A kérdésem mégpedig az lenne, hogy tudnám élő adatként a telefonom felhasználni?Teljesen hülye az ötlet?
Csak azért kérdezem, mert hallottam androidos OBD-s megoldásokról és érdeklődök mennyire érdemes vele foglalkozni. Ha másért nem is legalább a vízhőfokot ha szeretném tudni ne kelljen annyit szenvedni mire előhozom a menüből " mindig túl lépek vagy rosszkor állítom meg és kezdhetem újból" !
Annyira nem hülyeség.
- Play Áruház: írd be pl. hogy BMW connected és a feldobott alkalmazások közt keresgélj
- vagy a bimmerfest.com-on olvasgass, csak az angol nyelvű...
2017.11.03. 17:18
tökmöc írta:leslie írta:tökmöc írta:Szép napot mindenkinek!!!![]()
Annyira nem hülyeség.
- Play Áruház: írd be pl. hogy BMW connected és a feldobott alkalmazások közt keresgélj
Tudod, hogy nem tudok angolul!![]()
Ha letöltöttem egy alkalmazást nem kéne még valami amivel tud csatlakozni az autóhoz? Vagy a bluetooth elegendő?
2017.11.03. 17:30
leslie írta:tökmöc írta:leslie írta:tökmöc írta:Szép napot mindenkinek!!!![]()
Annyira nem hülyeség.
Ha letöltöttem egy alkalmazást nem kéne még valami amivel tud csatlakozni az autóhoz? Vagy a bluetooth elegendő?
Azért mondtam, hogy olvass utána, mert nem vágom, hogy az e60-nál hogy van. E39-nél nem műxik csak a telefonos megoldás.
E60-nál lehet, hogy kell valami bluetooth átjátszott bedugni oda, ahova a diag kábelét bedugod. Viszont azt is olvastam, hogy akkor sem 100%, hogy ez működni fog telefonnal. Sajna rá kell szánni az időt, hogy képbe kerülj.
Azért írtam, hogy "csak" az angol, mert vágom, hogy neked az angol annyira nem megy. Akkor keress rá a guglin németül, hátha....
2017.11.04. 18:23
tökmöc írta:leslie írta:tökmöc írta:leslie írta:tökmöc írta:Szép napot mindenkinek!!!![]()
Annyira nem hülyeség.
Azért mondtam, hogy olvass utána, mert nem vágom, hogy az e60-nál hogy van. E39-nél nem műxik csak a telefonos megoldás.
E60-nál lehet, hogy kell valami bluetooth átjátszott bedugni oda, ahova a diag kábelét bedugod. Viszont azt is olvastam, hogy akkor sem 100%, hogy ez működni fog telefonnal. Sajna rá kell szánni az időt, hogy képbe kerülj.
Azért írtam, hogy "csak" az angol, mert vágom, hogy neked az angol annyira nem megy. Akkor keress rá a guglin németül, hátha....
Értelek és nagyon szépen köszi!![]()
Azért azt megtudtam, hogy nem teljesen hülye ötlet!
2017.11.26. 14:59
2017.11.26. 15:18
velencei75 írta:Sziasztok!
Valaki SZAKI megírná nekem, hogy pontosan hol találom a "solarsensor"-t?
A jobb oldali pl.?
2017.11.26. 15:29
hamoriarpi írta:velencei75 írta:Sziasztok!
Valaki SZAKI megírná nekem, hogy pontosan hol találom a "solarsensor"-t?
A jobb oldali pl.?
A műszerfali centersugárzó keretében van. Szerintem nincs abból "oldali".
2017.11.26. 17:52
2017.12.05. 09:57
2017.12.05. 10:31
tökmöc írta:Szép napot mindenkinek.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egyszer van töltésem egyszer nincs és ez csak reggel csinalja az első indításnál. Tudtommal ha a generátor vagy tölt vagy nem kettő közötti állapot nincs. Ha igen akkor már rendelem is a generátort
2017.12.05. 20:31
NagyMatyas írta:tökmöc írta:Szép napot mindenkinek.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egyszer van töltésem egyszer nincs és ez csak reggel csinalja az első indításnál. Tudtommal ha a generátor vagy tölt vagy nem kettő közötti állapot nincs. Ha igen akkor már rendelem is a generátort
Generátort ne rendelj. A feszültségszabályzód így próbálja jelezni, hogy ideje cserélni. Nekem is hol volt töltésem hol nem. Állítólag ezekbe a sz*rokba bele van kódolva, hogy így jelezzék, ideje cserélni, megelőzve azt, hogy ott maradj az út szélén. Áfával 45 körül újították fel nekem itt helyben nekem a generátort, új fesszabályzóval, csapágyazással, gyöngyszórással.
2017.12.05. 23:33
tökmöc írta:NagyMatyas írta:tökmöc írta:Szép napot mindenkinek.
Generátort ne rendelj. A feszültségszabályzód így próbálja jelezni, hogy ideje cserélni. Nekem is hol volt töltésem hol nem. Állítólag ezekbe a sz*rokba bele van kódolva, hogy így jelezzék, ideje cserélni, megelőzve azt, hogy ott maradj az út szélén. Áfával 45 körül újították fel nekem itt helyben nekem a generátort, új fesszabályzóval, csapágyazással, gyöngyszórással.
Az jó, egész eddig otthon voltunk és most hogy kijöttünk kezdi el a szarakodást! Akkor nagy esély van rá hogy nem bír ki 5000 kilométert? Nekem csak a napi első indítás után 5-10 percig írja ki hogy nincs töltés utána meg minden ok. Vagyis egész nap indítás leállítás kis és nagy táv és mégis semmi! Hát ha ezen múlik inkább megrendelem és kicseréltetem itt kint csak ne rohadjon le!
2017.12.05. 23:51
NagyMatyas írta:tökmöc írta:NagyMatyas írta:tökmöc írta:Szép napot mindenkinek.
Az jó, egész eddig otthon voltunk és most hogy kijöttünk kezdi el a szarakodást! Akkor nagy esély van rá hogy nem bír ki 5000 kilométert? Nekem csak a napi első indítás után 5-10 percig írja ki hogy nincs töltés utána meg minden ok. Vagyis egész nap indítás leállítás kis és nagy táv és mégis semmi! Hát ha ezen múlik inkább megrendelem és kicseréltetem itt kint csak ne rohadjon le!
Titkosba tudod monitorozni, ha akarod. Nekem is hasonlóan csinálta, nagyobb távokon volt töltésem. Elképzelhető, hogy kibírja. Próbáld meg húzni, amíg nem megy az aksi rovására. Egyébként emiatt ne vegyél újat, ha kell hozok neked helyben egy bontottat és felújíttatom, mint az enyémet, aztán elküldöm futárral.