![]() |
2009.09.20. 19:18
Labi írta:aztaleborultszivarvégit!![]()
![]()
![]()
![]()
2009.09.20. 21:48
2009.09.20. 21:51
Labi írta:Mi ez a négy felfogatási pont? nem először látom? ...valamilyen tartónak a pontjai lehetnek, de minek![]()
2009.09.20. 22:00
lepke írta:Labi írta:Mi ez a négy felfogatási pont? nem először látom? ...valamilyen tartónak a pontjai lehetnek, de minek![]()
Helo Labi
Kerékpár vagy bicikli![]()
![]()
![]()
![]()
üdv zoli
2009.09.20. 22:12
Oroszlan írta:lepke írta:Labi írta:Mi ez a négy felfogatási pont? nem először látom? ...valamilyen tartónak a pontjai lehetnek, de minek![]()
Helo Labi
Kerékpár vagy bicikli![]()
![]()
![]()
![]()
üdv zoli
Szerintem is. Drótszamár.
2009.09.20. 22:12
2009.09.22. 13:47
Labi írta:muhaati írta:MChris írta:MChris írta:Labi írta:Ati ma szöget ütött a fejembe!
az hogy a szarba lehet, hogy az X5 csomitartója mindösszesen 5 literrel nagyobb, mint az E39 szedán csomagtartója![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ez hogyan mérik? ...papíron értem én, de gyakorlatban? ...nekem azért az nagyobbnak tűnt élőben!
Bacsek mondta nemrég hogy a sedan-é nagyobb mint a touring-é,néztem nagyot,de neki van touringja nem vitázom![]()
Feltöltik vízzel azért van literben(passz)
Megnéztem alap állapotban tényleg
sedan 460 touring 410
VDA mérés szerint...
Ezt jól megmérhette a felelős szerkesztő!
Az E34 lim. csomijába be tudtam pakolni mondjuk 10 egységet. Az E39 lim.-csomijába fért 7 egység, a mostani touringba az ülések lehajtása nélkül 15 egység. ( lehajtott ülésekről ne beszéljünk, az már kimeríti a kisteherautó fogalmát). Az X5-ösbe kb. 13 egység fér bele.(itt se nézzük a lehajtott üléseket.)
Ezek az adatok nem VDO mérések, de határozott sokévi tapasztalaton alapulnak. Azt gondolom ez sokkal többet jelent, mint egy "mérés", ez a mindennapi használat .
na ez az! rohadt számok!...holnap útba ejtek egy kereskedést az megnézem magamnak tüzetesebben azt a csomitartót!
2009.09.22. 13:55
simi64 írta:Labi írta:muhaati írta:MChris írta:MChris írta:Labi írta:Ati ma szöget ütött a fejembe!
az hogy a szarba lehet, hogy az X5 csomitartója mindösszesen 5 literrel nagyobb, mint az E39 szedán csomagtartója![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ez hogyan mérik? ...papíron értem én, de gyakorlatban? ...nekem azért az nagyobbnak tűnt élőben!
Bacsek mondta nemrég hogy a sedan-é nagyobb mint a touring-é,néztem nagyot,de neki van touringja nem vitázom![]()
sedan 460 touring 410
VDA mérés szerint...
Az E34 lim. csomijába be tudtam pakolni mondjuk 10 egységet. Az E39 lim.-csomijába fért 7 egység, a mostani touringba az ülések lehajtása nélkül 15 egység. ( lehajtott ülésekről ne beszéljünk, az már kimeríti a kisteherautó fogalmát). Az X5-ösbe kb. 13 egység fér bele.(itt se nézzük a lehajtott üléseket.)
Ezek az adatok nem VDO mérések, de határozott sokévi tapasztalaton alapulnak. Azt gondolom ez sokkal többet jelent, mint egy "mérés", ez a mindennapi használat .
na ez az! rohadt számok!...holnap útba ejtek egy kereskedést az megnézem magamnak tüzetesebben azt a csomitartót!
A világháló böngészése közben véletlenül ráakadtam egy jó kis "rokon"-oldalra.
Az oldal litván, sokat nem értek belőle.
De a Labit azért kicsit szeretném megnyugtatni:
Olyan képeket találtam az oldalon, amelyek számomra egyértelműen bizonyítják az X5 csomitartó űrtartalmának megnyugtató kihasználhatóságát!![]()
Íme a LINK
2009.09.22. 20:31
Labi írta:simi64 írta:Labi írta:muhaati írta:MChris írta:MChris írta:Labi írta:Ati ma szöget ütött a fejembe!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sedan 460 touring 410
VDA mérés szerint...
A világháló böngészése közben véletlenül ráakadtam egy jó kis "rokon"-oldalra.
Az oldal litván, sokat nem értek belőle.
De a Labit azért kicsit szeretném megnyugtatni:
Olyan képeket találtam az oldalon, amelyek számomra egyértelműen bizonyítják az X5 csomitartó űrtartalmának megnyugtató kihasználhatóságát!![]()
Íme a LINK
köszi Simi! valóban jó a mérete és "ki lehetne használni"!![]()
![]()
![]()
2009.09.24. 21:11
simi64 írta:No comment:
[url=http://www.simgolo.com/video/Bömbi-x5-in-rezilligi/en/344192843615/show-video.aspx]Idióták[/url]
2009.09.25. 00:09
simi64 írta:És hogy nem az autó a hibás, azt bizonyítsa ez a video:
[url=http://video.google.com/videoplay?docid=-2887397216286433939&ei=o7-7SvWiApnW2wKt3ezwBg&q=Bömbi+x5#]X5 Wintertest[/url]
2009.09.28. 20:45
2009.09.28. 21:23
Labi írta:ez gyári cucc..nagyon írja az ürge, hogy full full, szóval ezért gondolta, hogy....
![]()
2009.09.28. 21:27
2009.10.01. 22:51
2009.10.02. 01:24
Labi írta:ez érdekes! lábtér világítás. esetleg ez már széria?
2009.10.02. 07:20
2009.10.02. 15:44
Labi írta:klassz nagyon!