Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: 645ci

2015.06.10. 14:42

Sziasztok,

Nagyon jó tanácsokat olvastam itt 645ci vásárlással kapcsolatban. Esetleg van itt meg valaiki akivel tudnék beszélni? Van vkinek 2004 v 2005 evjáratú autója?

Üdv.
István

2015.06.10. 16:07

Rpisti írta:Sziasztok,

Nagyon jó tanácsokat olvastam itt 645ci vásárlással kapcsolatban. Esetleg van itt meg valaiki akivel tudnék beszélni? Van vkinek 2004 v 2005 evjáratú autója?

Üdv.
István

Emlékeim szerint Gallaca Kollégának van 6-osa, de az évjáratát nem tudom.

2015.06.10. 21:48

SvidronyA írta:
Rpisti írta:Sziasztok,

Üdv.
István

Emlékeim szerint Gallaca Kollégának van 6-osa, de az évjáratát nem tudom.

Morello, geisz, Gallaca

2015.06.26. 12:24

Sziasztok!

Én tegnap vettem meg a 645ci-met. Eladtam az e39et, ne kövezzetek meg :). A korábbi kommentelonek szívesen megmutatom ha ezzel segítek.
Nagyon imádom, de lenne pár kérdésem.
Ha valaki ért hozzá kérem jelezze.

Van-e speckó szerelőtök? (Bal oldali hangszóró nem szól, felfüggesztés gyengélkedik, Bluetooth nem kommunikál)
Tudtok-e helyet ahol szerezhetek AUX kábel átalakítót?

Előre is köszi.

2015.06.26. 13:09

Epreses írta:Van-e speckó szerelőtök? (Bal oldali hangszóró nem szól, felfüggesztés gyengélkedik, Bluetooth nem kommunikál)
Tudtok-e helyet ahol szerezhetek AUX kábel átalakítót? Előre is köszi.

Én _ide_ viszem (Budapestről) ha bonyolult mechanikai (még nem volt) vagy elektronikai (akkumulátor fordítva betéve szinte mindent kinyírt) gond van az autóval. Eddig mindent korrektül megcsináltak.

2015.08.26. 00:43

Üdv!
Volt egy kis szerelgetés a hatoson, voltam shoppingolni. Sikerült vennem M6 löki alá való tartozékokat, a fém lökhárító betét helyett, M6 karbon "gerendát". Nem volt olcsó, talán még elengedhetetlen sem, de jobb a lelkemnek. :mrgreen:
Az acél 12 kg, a karbon robosztusabb és csak 6.5 kg! Valamit tudnak ezek ott kint! Télen meg majd kapar a hátulja. :lol:
Kép
KépKép

Sajnos van még egy gyönyörű, gyári, karbon tető is, ahol ez volt... :facepalm: :kalapács :kalapács :kalapács :kalapács

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: kzolee
Értékelés: 4.76%

2015.08.26. 10:48

Laca, es a papirok keszen vannak mar?

2015.08.26. 18:12

PapaBoss írta:Laca, es a papirok keszen vannak mar?

Nincs még, nem sürgős.
Épp most értem haza még egy-két alkatrésszel a löki alá, azt felteszem, kicseréltetem a szélvédőt aztán megy regre.
Kellene még egy megbízható valakit találnom aki segít benne, nincs kedvem az utcáról beténferegni.

2015.08.26. 19:09

Gallaca írta:
PapaBoss írta:Laca, es a papirok keszen vannak mar?

Nincs még, nem sürgős.
Épp most értem haza még egy-két alkatrésszel a löki alá, azt felteszem, kicseréltetem a szélvédőt aztán megy regre.
Kellene még egy megbízható valakit találnom aki segít benne, nincs kedvem az utcáról beténferegni.

Zsolty-j nem tud segíteni ő elég sok autót forgalomba helyez.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: Gallaca

2015.09.16. 20:10

Üdv!
N62B44 motorba van valakinek tapasztalata gyertyacsere ügyben? Milyet tegyek bele ami bevált? Most Bosch FGR7DQP+ van benne, cserélném, de nem tudom Bosch vagy NGK BKR6EQUP!? Vagy :?: RealOem hozza mindkettőt, de "ENDED" státuszú mindkettő. Aktuálisnál csak cikkszám van.

http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=12_1104

2015.09.18. 21:11

Gallaca írta:Üdv!
N62B44 motorba van valakinek tapasztalata gyertyacsere ügyben? Milyet tegyek bele ami bevált? Most Bosch FGR7DQP+ van benne, cserélném, de nem tudom Bosch vagy NGK BKR6EQUP!? Vagy :?: RealOem hozza mindkettőt, de "ENDED" státuszú mindkettő. Aktuálisnál csak cikkszám van.

Egy hatos tulaj sem jár erre, :siros rendeltem bele NGK-t

2015.09.18. 21:22

Gallaca írta:
Gallaca írta:Üdv!

Egy hatos tulaj sem jár erre, :siros rendeltem bele NGK-t

Az új, érvényes cikkszám is az NGK BKR6EQUP. Jól tetted, ha azt rendelted! :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: Gallaca

2015.10.19. 19:28

Sziasztok!

Nem egyszerű a 6-oshoz semmit sem szerezni..
Elküldtem 11 db emailt, de egyelőre még senki sem tudott nekem jobb oldali indexet szerezni.
Van valakinek kontaktja akár bontóhoz, akár alkatrészeshez aki foglalkozik 6-ossal is?

2015.10.19. 21:42

Epreses írta:Sziasztok!

Elküldtem 11 db emailt, de egyelőre még senki sem tudott nekem jobb oldali indexet szerezni.
Van valakinek kontaktja akár bontóhoz, akár alkatrészeshez aki foglalkozik 6-ossal is?

Gallaca Klubtársunknak nem idegen a téma :wink:

2015.11.10. 22:27

Hali!
Ma megleptek egy 1-2 héttel ezelőtti regisztrációt követően. :D
Most már tudom, hogy mit merre tekerjek. :D
Regeltem egy hivatalos szoftvermagyarosításra is, de azzal kapcsolatban még nem történt semmi. :roll:
Kép

2015.11.10. 22:39

Gallaca írta:Hali!
Regeltem egy hivatalos szoftvermagyarosításra is, de azzal kapcsolatban még nem történt semmi. :roll:
Kép

Biztos potenciális kuncsaftot látnak benned :mrgreen:
Szerk.: már írják is át a cash-flowt :facepalm:

2015.11.10. 23:57

SvidronyA írta:
Kép

Hááát pedig az nincs ingyen! :wink:

2015.11.11. 22:28

Epreses írta:Sziasztok!

Schmiedmann ifj. Béla. Tel: húsz5829793 http://www.schmiedmann.hu/

2015.11.11. 22:31

Gallaca írta:
SvidronyA írta:
Kép

Maszika csinálta nekem (Pintérmotorsport), szerintem olcsóbbak mint a márkaszerviz.
Az egész autóra is tud újabb szoftvert tenni.

2016.03.01. 16:56

LeviM5 írta:
Gallaca írta:
SvidronyA írta:
Kép

Maszika csinálta nekem (Pintérmotorsport), szerintem olcsóbbak mint a márkaszerviz.
Az egész autóra is tud újabb szoftvert tenni.

Ha összeáll már végre a gép, én is meglátogatom majd!
Hozzászólás küldése

VigLink badge