![]() |
2016.05.01. 21:01
nagy.matyika írta:Gallaca írta:Egyébként egy körkérdés; kinek melyik eleje tetszik? A sima 6, vagy az m6?
M, mert passzol a lámpa és gépház ívéhez
2016.05.01. 21:04
Gallaca írta:nagy.matyika írta:Gallaca írta:Egyébként egy körkérdés; kinek melyik eleje tetszik? A sima 6, vagy az m6?
Ugye?![]()
Schmiedmann Béla féle karbon lippéről vélemény? Még ezen gondolkodom, nem is vettem meg a gyári koptatókat alulra. http://www.schmiedmann.hu/hu/bmw-e63/19 ... L6364M6CAR
2016.05.01. 22:02
bendegúz írta:Gallaca írta:nagy.matyika írta:Gallaca írta:Egyébként egy körkérdés; kinek melyik eleje tetszik? A sima 6, vagy az m6?
Ugye?![]()
Schmiedmann Béla féle karbon lippéről vélemény? Még ezen gondolkodom, nem is vettem meg a gyári koptatókat alulra. http://www.schmiedmann.hu/hu/bmw-e63/19 ... L6364M6CAR
Így jobb lenne, de az ára!
. Ha az első lökös ilyen "pályás jellegű" akkor nagy lesz a kontraszt a többi karosszériaelemhez képest, mert nem azt a fajta harmóniát sugározza, mint a gyári "utazós" (krúzolós
) jellegű megjelenés.
2016.05.01. 22:54
SvidronyA írta:bendegúz írta:Gallaca írta:nagy.matyika írta:Gallaca írta:Egyébként egy körkérdés; kinek melyik eleje tetszik? A sima 6, vagy az m6?
Ugye?![]()
Schmiedmann Béla féle karbon lippéről vélemény? Még ezen gondolkodom, nem is vettem meg a gyári koptatókat alulra.
Így jobb lenne, de az ára!
Szép, de túl morcos egy ilyen lágy ívű, igazi Grantourismohoz. Ha az első lökös ilyen "pályás jellegű" akkor nagy lesz a kontraszt a többi karosszériaelemhez képest, mert nem azt a fajta harmóniát sugározza, mint a gyári "utazós" (krúzolós
) jellegű megjelenés.
2016.06.10. 19:14
2016.06.10. 20:00
2016.06.10. 20:06
Rjani530d írta:Sziasztok!
Irdatlanul tetszenek a 6-osok. Úgy döntöttem, hogy venni fogok. Szerintetek érdemes egy ekkora dögöt venni tizenegykét évesen?
Ebben csak benzinesben gondolkodom. Milyen a 4,4-es motor?
Nem nagyon ismerem. Ekkora motor nincs a környezetemben, úgyhogy véleményeket kérek róla, akinek van, vagy havernak stb.
Évi 4-5 ezer kilométerre lenne a kocsi. Élményautónak.
Cabrio egy millióval több, úgyhogy kilőve. Inkább marad az e36 cabriónak. Ma műszakizott.![]()
Köszi, ha válaszol valaki.
2016.06.10. 20:12
bendegúz írta:Rjani530d írta:Sziasztok!
Irdatlanul tetszenek a 6-osok. Úgy döntöttem, hogy venni fogok. Szerintetek érdemes egy ekkora dögöt venni tizenegykét évesen?
Ebben csak benzinesben gondolkodom. Milyen a 4,4-es motor?
Nem nagyon ismerem. Ekkora motor nincs a környezetemben, úgyhogy véleményeket kérek róla, akinek van, vagy havernak stb.
Évi 4-5 ezer kilométerre lenne a kocsi. Élményautónak.
Cabrio egy millióval több, úgyhogy kilőve. Inkább marad az e36 cabriónak. Ma műszakizott.![]()
Köszi, ha válaszol valaki.
Gallacának van egy. Kicsit irigy vagyok!![]()
2016.12.24. 01:00
2016.12.24. 08:40
2016.12.24. 10:56
leslie írta:Gallaca írta:Az új motorom!Egyet léptem felfelé. Eltart egy ideig míg hazaér, már most tűkön ülök.
![]()
Kicsit bővebben is írhattál volna a projektről!!!! Mibe megy bele? Lábra állítod a hatost?
2017.01.17. 01:08
2017.01.17. 12:24
Gallaca írta:Üdv!
Ma öröm, bódottág!![]()
Hazaért a zsákbamacsek!![]()
Mi tagadás, izgultam!
Jónak tűnik, agyonextrázva nincs, de legalább nem kell félnem az aktív kormány és a dinamic drive hibaüzenetektől.Szokatlanul csendes a gyári kipuffal, a hazaúton a jobb lábam legkisebb mozdulatára is hevesen villogó sárga háromszög lámpa volt a válasz. Szerintem csak a nyári gumi miatt lehet.
![]()
Kell az elejére egy két dolog majd, géptetőt, sárvédőt már találtam szerencsére, lökim van, kezdődhet a reszelés ismét.
( most még úgy is olyan állapotban van, hogy.... 2017.01.17. 12:29
leslie írta:Gallaca írta:Üdv!
Ma öröm, bódottág!![]()
Mi tagadás, izgultam!
Jónak tűnik, agyonextrázva nincs, de legalább nem kell félnem az aktív kormány és a dinamic drive hibaüzenetektől.Szokatlanul csendes a gyári kipuffal, a hazaúton a jobb lábam legkisebb mozdulatára is hevesen villogó sárga háromszög lámpa volt a válasz. Szerintem csak a nyári gumi miatt lehet.
![]()
Kell az elejére egy két dolog majd, géptetőt, sárvédőt már találtam szerencsére, lökim van, kezdődhet a reszelés ismét.
Szép, grat!!!!
Kipróbálhatom DSC nélkül, esőben?( most még úgy is olyan állapotban van, hogy....
)
2017.01.17. 13:46
PeterE39 írta:leslie írta:Gallaca írta:Üdv!
Ma öröm, bódottág!![]()
Mi tagadás, izgultam!
![]()
Szép, grat!!!!
Kipróbálhatom DSC nélkül, esőben?( most még úgy is olyan állapotban van, hogy....
)
Nem a hátulját kell az elejéhez igazítani, hanem fordítva
Majd megnézem közelebbről is!
2017.01.17. 21:28
leslie írta:Gallaca írta:Üdv!
Ma öröm, bódottág!![]()
Mi tagadás, izgultam!
![]()
Szép, grat!!!!
)
2017.01.17. 21:31
bendegúz írta:PeterE39 írta:leslie írta:Gallaca írta:Üdv!
Ma öröm, bódottág!![]()
Mi tagadás, izgultam!
![]()
Szép, grat!!!!
)
Nem a hátulját kell az elejéhez igazítani, hanem fordítva
![]()
Majd megnézem közelebbről is!
2017.01.18. 09:29
Gallaca írta:Üdv!
Ma öröm, bódottág!![]()
CP48712
Mi tagadás, izgultam!
![]()
2017.01.18. 18:15
2017.01.19. 11:34