Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.02.01. 21:51

jackson írta:Sziasztok!

Kész a szines-szagos képes GT1 install doksi eleje. Feltöltöttem és ha admin jóváhagyta akkor megjelenik a Letöltések/Leirások alatt.

A második része: kocsi csatlakozás leirás (pl. az elöbbi kérdés ami Tano megválaszolt) még képernyő mentegetés stádiumában van.
Ha kész akkor kicseréljük a nagyobb doksira.
Ami kimaradt és csak most vettem észre: kell a kocsi csatlakozáshoz: .Net2.0 ami miatt kell "windows installer 3.1" és ahhoz a win Certificate ellenörzés szóval célszerű jogtiszta gépre rakni. Amúgy is csak ezt van jogom mondani :wink:

Jackson, aki el készült vele

Gratula ! nagyon komoly lett ! Jöhet az SSS Progman :)

2009.02.01. 23:42

Kész a szines-szagos képes GT1 install doksi eleje. Feltöltöttem és ha admin jóváhagyta akkor megjelenik a Letöltések/Leirások alatt.

A második része: kocsi csatlakozás leirás (pl. az elöbbi kérdés ami Tano megválaszolt) még képernyő mentegetés stádiumában van.
Ha kész akkor kicseréljük a nagyobb doksira.
Ami kimaradt és csak most vettem észre: kell a kocsi csatlakozáshoz: .Net2.0 ami miatt kell "windows installer 3.1" és ahhoz a win Certificate ellenörzés szóval célszerű jogtiszta gépre rakni. Amúgy is csak ezt van jogom mondani :wink:

Jackson, aki el készült vele

Köszönjük! Szép munka. Én megszavazom az arany E39 klub rendszámot :) ! :franko: :taps: :kösz

borsi

2009.02.09. 20:10

Meg vannak a doksi második részének képei, csak behalt qqriq gépén az USB port és Cd-re írta fel múlt héten. Ha lesz időm akkor befejezem a GT1 kocsi bekötés doksi végét.

Amúgy mellesleg rendeltem egy Kinai INPA kábelt, majd meglátjuk átjön-e a vámon. Legfeljebb buktam 21eFt-t.

Jackson, aki juszt is.

2009.02.09. 20:18

jackson írta:Meg vannak a doksi második részének képei, csak behalt qqriq gépén az USB port és Cd-re írta fel múlt héten. Ha lesz időm akkor befejezem a GT1 kocsi bekötés doksi végét.

Amúgy mellesleg rendeltem egy Kinai INPA kábelt, majd meglátjuk átjön-e a vámon. Legfeljebb buktam 21eFt-t.

Jackson, aki juszt is.

meg pár "szabadnapot" :lol:

2009.02.09. 20:23

MChris írta:
jackson írta:Meg vannak a doksi második részének képei, csak behalt qqriq gépén az USB port és Cd-re írta fel múlt héten. Ha lesz időm akkor befejezem a GT1 kocsi bekötés doksi végét.

Jackson, aki juszt is.

:wink: Miért, mi belekötni való van egy szabványos OBDII kábel-be? Ja CD-t is küld azt vegye ki csak a kábelt kérem. :lol:
És szerintem is felháborító a szerzői jog sértése 8)

Jackson, aki aszonta

2009.02.09. 20:34

jackson írta:
MChris írta:

Jackson, aki juszt is.

:wink: Miért, mi belekötni való van egy szabványos OBDII kábel-be? Ja CD-t is küld azt vegye ki csak a kábelt kérem. :lol:
És szerintem is felháborító a szerzői jog sértése 8)

Jackson, aki aszonta

Nem a bekötés miatt,hanem hátha megvendégelnek a vámosok! (max felvonolunk tüntetni érted)

2009.02.09. 21:28

Szupi lett a doksi első része! Grat hozzá.
Szerintem leállítási parancsnak sokkal egyszerűbb az "init 0". Esetleg ezt is beleírhatjátok a hosszú "shutdown"-os mellé :wink:

2009.02.09. 21:31

Tano írta:Szupi lett a doksi első része! Grat hozzá.
Szerintem leállítási parancsnak sokkal egyszerűbb az "init 0". Esetleg ezt is beleírhatjátok a hosszú "shutdown"-os mellé :wink:

Szia!

Direkt nem raktam bele:
"init 0" meg az "init 6"-is necces van alkalmazás ami nem zár le korrektül. A leírt shutdown az bolond biztos.
Amúgy megy már a GT1-egy?(Ha nincs akkor küldjem a félig kész leírást?) Holnap jön PociLaci, hogy rá nézzünk a gépére a qqriq kölcsön kábelével.

Jackson, aki kérdi.

2009.02.09. 23:43

Aham, értem.
Ja-ja, megy flottul. Remélem majd az interfésszel is menni fog ahogy kell :lol:

2009.02.10. 00:02

Tano írta:Aham, értem.
Ja-ja, megy flottul. Remélem majd az interfésszel is menni fog ahogy kell :lol:

És milyen kábelt tervezel hozzá használni? Ha nem vagyok indiszkrét. Ha túl indiszkrét lennék akkor válaszolhatsz PÜ-ben is :wink: :lol:

Jackson, aki kiváncsi mint mindig

2009.02.10. 08:30

Nincs ebben semmi indiszkrét :lol: Korábban már belinkeltem, hogy én EZT néztem ki magamnak. Ez tud mindent ami kell, az akksifesz és gyújtásérzékelést is :wink:

:-)

2009.02.10. 18:47

Voltam néztünk okosabbak lettünk :-) Köszönet Jacksonnak akinek működő GT1-e van :-) És rendes (mint minden BMW rajongó :-) ) hogy a drága idejéből áldozott rám!

Sajna kiderült van bibi az I busszal ( és ez sajna nem a piros 7-es busz) az INPA működött de a GT1 kicsit makacskodott :-) Mégegyszer köszönet!

Üdv!

2009.02.10. 23:37

Tano írta:Nincs ebben semmi indiszkrét :lol: Korábban már belinkeltem, hogy én EZT néztem ki magamnak. Ez tud mindent ami kell, az akksifesz és gyújtásérzékelést is :wink:

Tavaly nyáron rendeltem Fister-től.. máig nem jött meg. Email-re nem válaszol.. Többen jártunk így. Ausztráliába meg nem repülök el emiatt :) Természetesen előre utalás volt.....

2009.02.11. 01:28

Jackson

Húh nem voltam januárban, most olvastam végig loholva a fórumot, arany rendszámtábla már csak a témáért is.
Naszóval én INPA-zom vagy másfél éve, sok verziót letöltöttünk a gyújtás on-off probléma KIZÁRÓLAG AZ EDIABAS BEÁLLÍTÁSÁTÓL függ. Szívtam vele énis 1-2 napot de csak egy driver csere, holnap kinyomozom pontosan mert már több mint egy éve csináltam, azzóta használom hibátlanul. De legtöbb letölthető inpa verzió csak egy fajta interface-t ismer, pedig van több. Na megnéztem: a legtöbben csak ADS van de avval azt csinálja amit neked, vagyis nekem fordítva jelezte mikor gyujtás nem volt rajta akkor jelezte hogy ON. De létezik sima OBD driver amit be kell rakni a hardware mappába és értelem szerűen az ediabas.ini-t módosítani és máris hibátlan.
A kinai INPA meg a német INPA az dettó ugyanaz szerintem.
Én sima öreg PIII-as IBM hagyományos soros portos laptopot használok, minden megy rajta, Átalakítókkal meg csak a baj van, pár ezresért lehet lőni ilyet, franc se viszi ki utcára a "kórduót" :)
Na átolvasom mégegyszer hogy megy a dis install és hajrá :) Köszi a leirásokat!

2009.02.11. 01:38

Pitti írta:Tavaly nyáron rendeltem Fister-től.. máig nem jött meg. Email-re nem válaszol.. Többen jártunk így. Ausztráliába meg nem repülök el emiatt :) Természetesen előre utalás volt.....

Ejha! Azt én is láttam akkor, hogy vagy 2-3 hónapra eltűnt a srác, de aztán ősztöl már ismét küldözgette a cuccost. Köszi a megjegyzést, még gondolkodom rajta.

2009.02.11. 11:13

Tano írta:
Pitti írta:Tavaly nyáron rendeltem Fister-től.. máig nem jött meg. Email-re nem válaszol.. Többen jártunk így. Ausztráliába meg nem repülök el emiatt :) Természetesen előre utalás volt.....

Ejha! Azt én is láttam akkor, hogy vagy 2-3 hónapra eltűnt a srác, de aztán ősztöl már ismét küldözgette a cuccost. Köszi a megjegyzést, még gondolkodom rajta.
ött semmi

Nekem a mai napig nem jött semmi.........

2009.02.12. 20:32

Kaptunk egy külön topicok ami zárt és csak regisztrált tagok láthatják, tehát ha nem vagy baloldalt belépve akkor ne lepődj meg ha nem látsz ide be.

Jackson, aki tájékoztat

2009.02.14. 09:37

Jackson:

A v44 volt az utolsó ahol volt coding programming. Utána már csak az SSS-el megy a dolog. Van valami V55 v44 mix is átküldtem a leírást.

2009.02.14. 16:29

Sziasztok!

Már akinek sikerült ide találnia.
Meg jött a kinai kábelem, múlt vasárnap rendeltem a drágább EMS-el és most szombat reggelre jött meg. Ennyit a vámos témáról. Úgy úgy nézki mint a ebay honlapon:
EBAY INPA kábel link
Egy kis dobozba csomagolva körbe tekerve egy kinai újsággal :D Amiben csüngkaijsek és Jüngcsinszan elégedetten tekint az ez évi rizs termésre :lol:
Adtak hozzá egy 4.4.7-es inpa szoftvert, majd holnap kipróbáljuk az admin kocsiján. INPA és GT1 szemszögből.
Érdekessége, hogy amig a qqriq féle sima ads feliratú kábel EDIABAS.INI fájlban:
Interface =ADS
sor szerepel, addig ebben a 4.4.7-ben:
Interface =STD:OBD
majd kiderül az éles teszten van-e diffi. Meg mellesleg tényeg van benne elektronika és ki zöld státusz LED.

Jackson, aki jelenti

2009.02.14. 16:35

Már akinek sikerült ide találnia.
Meg jött a kinai kábelem, múlt vasárnap rendeltem a drágább EMS-el és most szombat reggelre jött meg. Ennyit a vámos témáról. Úgy úgy nézki mint a ebay honlapon:
EBAY INPA kábel link
Egy kis dobozba csomagolva körbe tekerve egy kinai újsággal :D Amiben csüngkaijsek és Jüngcsinszan elégedetten tekint az ez évi rizs termésre :lol:
Adtak hozzá egy 4.4.7-es inpa szoftvert, majd holnap kipróbáljuk az admin kocsiján. INPA és GT1 szemszögből.
Érdekessége, hogy amig a qqriq féle sima ads feliratú kábel EDIABAS.INI fájlban:
Interface =ADS
sor szerepel, addig ebben a 4.4.7-ben:
Interface =STD:OBD
majd kiderül az éles teszten van-e diffi. Meg mellesleg tényeg van benne elektronika és ki zöld státusz LED.

Jackson, aki jelenti

Jól van Mester akkor köztük maradsz :lol:

Lassan irhatnál egy listát is milyen software-ek kellenek,mert van 7Gb a winyómon,de minden nap előkerül egy újabb verzió :roll: Nem tudom melyik kell melyik nem :oops:
Hozzászólás küldése

VigLink badge