![]() |
2009.02.01. 21:51
jackson írta:Sziasztok!
Kész a szines-szagos képes GT1 install doksi eleje. Feltöltöttem és ha admin jóváhagyta akkor megjelenik a Letöltések/Leirások alatt.
A második része: kocsi csatlakozás leirás (pl. az elöbbi kérdés ami Tano megválaszolt) még képernyő mentegetés stádiumában van.
Ha kész akkor kicseréljük a nagyobb doksira.
Ami kimaradt és csak most vettem észre: kell a kocsi csatlakozáshoz: .Net2.0 ami miatt kell "windows installer 3.1" és ahhoz a win Certificate ellenörzés szóval célszerű jogtiszta gépre rakni. Amúgy is csak ezt van jogom mondani![]()
Jackson, aki el készült vele
2009.02.01. 23:42
Kész a szines-szagos képes GT1 install doksi eleje. Feltöltöttem és ha admin jóváhagyta akkor megjelenik a Letöltések/Leirások alatt.
A második része: kocsi csatlakozás leirás (pl. az elöbbi kérdés ami Tano megválaszolt) még képernyő mentegetés stádiumában van.
Ha kész akkor kicseréljük a nagyobb doksira.
Ami kimaradt és csak most vettem észre: kell a kocsi csatlakozáshoz: .Net2.0 ami miatt kell "windows installer 3.1" és ahhoz a win Certificate ellenörzés szóval célszerű jogtiszta gépre rakni. Amúgy is csak ezt van jogom mondani![]()
Jackson, aki el készült vele
2009.02.09. 20:10
2009.02.09. 20:18
jackson írta:Meg vannak a doksi második részének képei, csak behalt qqriq gépén az USB port és Cd-re írta fel múlt héten. Ha lesz időm akkor befejezem a GT1 kocsi bekötés doksi végét.
Amúgy mellesleg rendeltem egy Kinai INPA kábelt, majd meglátjuk átjön-e a vámon. Legfeljebb buktam 21eFt-t.
Jackson, aki juszt is.
2009.02.09. 20:23
MChris írta:jackson írta:Meg vannak a doksi második részének képei, csak behalt qqriq gépén az USB port és Cd-re írta fel múlt héten. Ha lesz időm akkor befejezem a GT1 kocsi bekötés doksi végét.
Amúgy mellesleg rendeltem egy Kinai INPA kábelt, majd meglátjuk átjön-e a vámon. Legfeljebb buktam 21eFt-t.
Jackson, aki juszt is.
meg pár "szabadnapot"
2009.02.09. 20:34
jackson írta:MChris írta:jackson írta:Meg vannak a doksi második részének képei, csak behalt qqriq gépén az USB port és Cd-re írta fel múlt héten. Ha lesz időm akkor befejezem a GT1 kocsi bekötés doksi végét.
Jackson, aki juszt is.
meg pár "szabadnapot"
Miért, mi belekötni való van egy szabványos OBDII kábel-be? Ja CD-t is küld azt vegye ki csak a kábelt kérem.
![]()
És szerintem is felháborító a szerzői jog sértése![]()
Jackson, aki aszonta
2009.02.09. 21:28
2009.02.09. 21:31
Tano írta:Szupi lett a doksi első része! Grat hozzá.
Szerintem leállítási parancsnak sokkal egyszerűbb az "init 0". Esetleg ezt is beleírhatjátok a hosszú "shutdown"-os mellé
2009.02.09. 23:43
2009.02.10. 00:02
Tano írta:Aham, értem.
Ja-ja, megy flottul. Remélem majd az interfésszel is menni fog ahogy kell
2009.02.10. 08:30
2009.02.10. 18:47
2009.02.10. 23:37
Tano írta:Nincs ebben semmi indiszkrétKorábban már belinkeltem, hogy én EZT néztem ki magamnak. Ez tud mindent ami kell, az akksifesz és gyújtásérzékelést is
2009.02.11. 01:28
2009.02.11. 01:38
Pitti írta:Tavaly nyáron rendeltem Fister-től.. máig nem jött meg. Email-re nem válaszol.. Többen jártunk így. Ausztráliába meg nem repülök el emiattTermészetesen előre utalás volt.....
2009.02.11. 11:13
ött semmiTano írta:Pitti írta:Tavaly nyáron rendeltem Fister-től.. máig nem jött meg. Email-re nem válaszol.. Többen jártunk így. Ausztráliába meg nem repülök el emiattTermészetesen előre utalás volt.....
Ejha! Azt én is láttam akkor, hogy vagy 2-3 hónapra eltűnt a srác, de aztán ősztöl már ismét küldözgette a cuccost. Köszi a megjegyzést, még gondolkodom rajta.
2009.02.12. 20:32
2009.02.14. 09:37
2009.02.14. 16:29
2009.02.14. 16:35
Már akinek sikerült ide találnia.
Meg jött a kinai kábelem, múlt vasárnap rendeltem a drágább EMS-el és most szombat reggelre jött meg. Ennyit a vámos témáról. Úgy úgy nézki mint a ebay honlapon:
EBAY INPA kábel link
Egy kis dobozba csomagolva körbe tekerve egy kinai újsággalAmiben csüngkaijsek és Jüngcsinszan elégedetten tekint az ez évi rizs termésre
![]()
Adtak hozzá egy 4.4.7-es inpa szoftvert, majd holnap kipróbáljuk az admin kocsiján. INPA és GT1 szemszögből.
Érdekessége, hogy amig a qqriq féle sima ads feliratú kábel EDIABAS.INI fájlban:
Interface =ADS
sor szerepel, addig ebben a 4.4.7-ben:
Interface =STD:OBD
majd kiderül az éles teszten van-e diffi. Meg mellesleg tényeg van benne elektronika és ki zöld státusz LED.
Jackson, aki jelenti