![]() |
2009.09.10. 19:34
2009.09.10. 19:48
Tano írta:az pedig v39 és v57. Van v57 is már, csak sajna eddig angol telepítőt nem láttam, csak oroszt.
krejcarek: neked ha esetleg van linked angolhoz azt beírhatnád
2009.09.13. 21:56
2009.09.14. 10:31
csumpedli írta:Hi!
Olyanban tudnátok segíteni, h egy haveromnak a kocsiján világít az egyik hátsó helyzetjelző visszajelző a board-on, de nincs kiégve. Nekem van egy inpa-m, de nem találom, h hol lehetne kiütni a hibát.
Vajon miért nem megy?
Előre is köszi...
2009.09.14. 10:33
krejcarek írta:
De most jön a következő szint - meg kellene tanulni a GT1 kezelését - kicsit a siemens telefonok menüjére emlékeztet --- nem feltétlenül intuitív.
2009.09.20. 12:04
2009.09.20. 19:12
Apa8 írta:Szia Jackson!
Mondtad talin h a fulldiagos srácnál 25e egy inpa kábel.
De én ott csak a nem cann-busos rendszerü kábelt látom ennyiér. A can-bus interface 40e.
Nekem meg az kell gondolom..![]()
![]()
![]()
Lehet neked ocsítottan adja?![]()
Üdv:
Apa8
2009.09.20. 20:32
Pocilaci írta:Apa8 írta:Szia Jackson!
De én ott csak a nem cann-busos rendszerü kábelt látom ennyiér. A can-bus interface 40e.
![]()
![]()
Üdv:
Apa8
Biztos sokat nyaggattamár eddig....de azt hiszem nem adja senkinek olcsóbban. ODB II csatid van bent a kocsiban ha jól tudom.... i-bus-on kommunikál vagy rosszul tudom
? Az USB csatis kábelt adta drágábban ami jó e39-hez.
Üdv!
2009.09.20. 22:02
Apa8 írta:Pocilaci írta:Apa8 írta:Szia Jackson!
![]()
![]()
Üdv:
Apa8
Biztos sokat nyaggattamár eddig....de azt hiszem nem adja senkinek olcsóbban. ODB II csatid van bent a kocsiban ha jól tudom.... i-bus-on kommunikál vagy rosszul tudom
? Az USB csatis kábelt adta drágábban ami jó e39-hez.
Üdv!
OBD II csatim van és jó nekem a soros port.
Jackson a talin a E60-ast is diagolta. Az meg cann busos gondolom![]()
Csak azér kérdem h melyik interfest érdemes megvenni.
2009.09.28. 09:52
2009.09.28. 10:05
Vojno írta:Nektek nem volt olyan problémátok, hogy a SCO és winfos egere összeveszik a vmware alatt![]()
Egy darabig megy aztán kiszalad bal középre és semmi
2009.09.30. 09:42
2009.10.07. 20:58
2009.10.07. 21:46
MChris írta:diaggal MID-del mit lehet művelni? (állószellőztetéshez csak egy relé kell WDS szerint,berakom a gyári relét akkor van rá esély hogy bejön a MID-en magától vagy bele kell nyúlni diaggal?
köszke előre is
2009.10.08. 08:33
jackson írta:MChris írta:diaggal MID-del mit lehet művelni? (állószellőztetéshez csak egy relé kell WDS szerint,berakom a gyári relét akkor van rá esély hogy bejön a MID-en magától vagy bele kell nyúlni diaggal?
köszke előre is
Öszintén szólva fogalmam sincs meg kéne nézni a kocsidon. Van egy halom retrofit kit. Nem tudom talán kérdezd meg a admin-t, hogy a Bömbi Scanner tud-e ilyet.
A gyári GT1-ben sejtem merre felé lehet ilyen de csak a konkrét kocsira rákötve lehet kipróbálni.
Jackson, aki szét tárja kezeit
2009.10.08. 09:54
MChris írta:diaggal MID-del mit lehet művelni? (állószellőztetéshez csak egy relé kell WDS szerint,berakom a gyári relét akkor van rá esély hogy bejön a MID-en magától vagy bele kell nyúlni diaggal?
köszke előre is
2009.10.08. 10:51
Vojno írta:MChris írta:diaggal MID-del mit lehet művelni? (állószellőztetéshez csak egy relé kell WDS szerint,berakom a gyári relét akkor van rá esély hogy bejön a MID-en magától vagy bele kell nyúlni diaggal?
köszke előre is
Ezekben a szériákban már semmi nincs előre kábelezve.
Az okés, hogy kell neki ami áram amikor nincs KL15 de fel is kell ébreszteni a klímát, szóval kell kódolni...
2009.10.08. 23:12
Nekem se volt álló szellőztetésem és amióta fel lett programozva a webastó állófűtésnek azóta az is van és semmit nem kábeleztem.Jobban mondva akkor jött először elő ez a funkció amikor be került a nagy BC-s óracsoport.MChris írta:Vojno írta:MChris írta:diaggal MID-del mit lehet művelni? (állószellőztetéshez csak egy relé kell WDS szerint,berakom a gyári relét akkor van rá esély hogy bejön a MID-en magától vagy bele kell nyúlni diaggal?
köszke előre is
Az okés, hogy kell neki ami áram amikor nincs KL15 de fel is kell ébreszteni a klímát, szóval kell kódolni...
kábelezés nem gond megvan a gyári szett,meg a MID is és a WDS rajzai,akkor már csak programozni kell.![]()
Köszike
2009.10.09. 23:30
admin írta:Nekem se volt álló szellőztetésem és amióta fel lett programozva a webastó állófűtésnek azóta az is van és semmit nem kábeleztem.Jobban mondva akkor jött először elő ez a funkció amikor be került a nagy BC-s óracsoport.MChris írta:Vojno írta:MChris írta:diaggal MID-del mit lehet művelni? (állószellőztetéshez csak egy relé kell WDS szerint,berakom a gyári relét akkor van rá esély hogy bejön a MID-en magától vagy bele kell nyúlni diaggal?
köszke előre is
kábelezés nem gond megvan a gyári szett,meg a MID is és a WDS rajzai,akkor már csak programozni kell.![]()
Köszike
2009.10.09. 23:32
ModikMChris írta:admin írta:Nekem se volt álló szellőztetésem és amióta fel lett programozva a webastó állófűtésnek azóta az is van és semmit nem kábeleztem.Jobban mondva akkor jött először elő ez a funkció amikor be került a nagy BC-s óracsoport.MChris írta:Vojno írta:MChris írta:diaggal MID-del mit lehet művelni? (állószellőztetéshez csak egy relé kell WDS szerint,berakom a gyári relét akkor van rá esély hogy bejön a MID-en magától vagy bele kell nyúlni diaggal?
köszke előre is
Köszike
hmmmm
WDS szerint kell egy relé amit a klímavez. kapcsolgat a relé pedig a sünt,belenézek a kesztyűtartó alá ott van-e a relé
programozás mivel történt?
köszönöm