Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.06.07. 10:47

efer írta:A kép a házunk előtt készült:

Kép

Gondolom az asszonynak vetted és nem az E39-et cserélted le.
Mennyivel jobb a diplomácia világa, mint a bankárélet? :D

2008.06.07. 17:25

AlpinaFan írta:Gondolom az asszonynak vetted és nem az E39-et cserélted le.

mikor beírtam, már akkor sejtettem, hogy túl magas labda lesz...

2008.06.08. 00:05

efer írta:

nem kell szégyelni! Tényleg szép az asszony autója :!: :franko: :lol:

2008.06.11. 15:20

Labi írta:
efer írta:

ez volt az előző, csak ezzel még nem mertem dicsekedni:

Kép

2008.06.11. 21:48

efer írta:
Labi írta:
efer írta:

Kép

Gondolom csak az előző, ami a ház előtt állt és nem az előző asszony verda. :?: :D

2008.06.12. 12:00

AlpinaFan írta:
efer írta:
Labi írta:
efer írta:

Gondolom csak az előző, ami a ház előtt állt és nem az előző asszony verda. :?: :D

szabadon választható a megoldás :wink:
előző ház előt
ház előtti előző
előző aszzony verdája
asszony előző verdája
...

2008.06.14. 21:40

efer írta:előző aszzony verdája

Téged ismervén ezt a megoldást nem választanám. :D

efer írta:asszony előző verdája

Amennyiben nem volt asszonyváltás az első Klubtalálkozó óta, akkor ez nem választható megoldás :!:
Nekem nem tünt Sanyisnak :!: :D

Ez már hatványozottan :offtopic , bocs admin. :(

2008.06.14. 23:43

Én 2napja láttam egy E39-et,rendszáma OOO-888, nem klubtagé esetleg?

2008.06.15. 10:32

itt egy újabb BMW

Kép

gondolom nem az Országos Választási Bizottság ötös számú szolgálati gépjárművét sikerült elcsipni.
vagy ha igen, akkor nagy baj van...

2008.06.15. 14:17

NAGY BAJ VAN :!: :evil: :lol:

2008.06.15. 19:59

OVB - Objektív VermögensBeratung pénzügyi tanácsadói cég. Olyan mint a Brókernet (BNET) csak nagyobb.

2008.06.15. 21:40

lukacsas írta:OVB - Objektív VermögensBeratung pénzügyi tanácsadói cég. Olyan mint a Brókernet (BNET) csak nagyobb.

döbbenet, hogy ezek az objektíb pénzügyi tanácsadó, befektető, alapkező - hívják ezek magukat már mindennek - cégek milyen pénzeket költenek autókra, utazásra, meg persze magukra.

jönnek emberek a semmiből, elvégzik az akadémiát (leánykori nevén tanfolyamot) és már brókerként, meg tanácsadóként mutatkoznak be. vidéken még megdöbbenünk attól, hogy az bnet-es tanácsadók fél év bnetezés után audikkal járnak, másfél év után meg új maseratival.
és ezek konkrét pélsák.

a tanú című film jut eszembe, "virág elvtárs, lehet, hogy én hülye vagyok, de én ezet nem értem".

én erről az ovb-ről csak a választási bizottsági összefüggésben hallottam, de úgy látszik ezek sem a szerénységükről híresek.

érti ezt valaki, hogyan működik? :roll:

2008.06.15. 21:45

lukacsas írta:OVB - Objektív VermögensBeratung pénzügyi tanácsadói cég. Olyan mint a Brókernet (BNET) csak nagyobb.

Egyet nem értek én: miért gondolják ezek a hipergazdag pénzügyi tanácsadók, hogy az ügyfeleiket nem érdekli, hogy a róluk lehúzott pénzt 20-30-100 millás autókra költik - vagy legálábbis miért kell kérkedni vele? (egyszer már kifüstölögtem magam a BNET-01 Porsche Carrera GT-n, ami 110 miila)
egyetlen bankos bazinagy autót sem láttam még a bank nevére kért rendszámmal...

2008.06.15. 21:55

kovessyroli írta:

döbbenet, hogy ezek az objektíb pénzügyi tanácsadó, befektető, alapkező - hívják ezek magukat már mindennek - cégek milyen pénzeket költenek autókra, utazásra, meg persze magukra.

jönnek emberek a semmiből, elvégzik az akadémiát (leánykori nevén tanfolyamot) és már brókerként, meg tanácsadóként mutatkoznak be. vidéken még megdöbbenünk attól, hogy az bnet-es tanácsadók fél év bnetezés után audikkal járnak, másfél év után meg új maseratival.
és ezek konkrét pélsák.

a tanú című film jut eszembe, "virág elvtárs, lehet, hogy én hülye vagyok, de én ezet nem értem".

én erről az ovb-ről csak a választási bizottsági összefüggésben hallottam, de úgy látszik ezek sem a szerénységükről híresek.

:franko:

nekem privát meggyőződésem, hogy ez pilótajáték, vagy valami hasonló. nincs az a pénzügyi vállalkozás, ami ilyen profitot termel tartósan. nekem az a tippem, hogy előbb utóbb itt is kopogtatni fog a vpop kommandó :twisted: bár mostanában ennek ellenkezőjéről próbál meggyőzni egy ismerősőm, akit beszippantott a bnet mátrix...
természetesen ez csak az én szigorúan rosszindulatú és irigységből táplálkozó magánvéleményem :wink:

2008.06.15. 22:07

efer írta:
kovessyroli írta:

és ezek konkrét pélsák.

:franko:

nekem privát meggyőződésem, hogy ez pilótajáték, vagy valami hasonló. nincs az a pénzügyi vállalkozás, ami ilyen profitot termel tartósan. nekem az a tippem, hogy előbb utóbb itt is kopogtatni fog a vpop kommandó :twisted: bár mostanában ennek ellenkezőjéről próbál meggyőzni egy ismerősőm, akit beszippantott a bnet mátrix...
természetesen ez csak az én szigorúan rosszindulatú és irigységből táplálkozó magánvéleményem :wink:

kb. fél éve bejelentkezett hozzám egy kiscsaj telefonon, és ilyen pénzügyi befektetést ajánlott nekem, valamilyen olasz nevű cégnevet mondott, hogy őket képviseli.
a papírjait legalábbis ilyen dossziéban hozta.
a lényege az volt, hogy adjak neki 500eft-ot, majd 10 évig minden évben ugyanennyit, és a végén kapok rá egy horror kamatot.
ha a 6. évben kiveszem, akkor már nyereségem is van, előtte pedig valószínűleg veszteség.
elővett 5 db A4-est, azon voltak azok az infók, amitől el kellett volna ájulnom, és azonnal fizetni. ezeken az iratokon diagrammok, görbék voltak, amik nagyon durván mentek felfelé, alatta meg sanghaji tőzsderészvények, meg japán - kínai tőzsdei szereplők voltak. kicsit megpiszkáltam a "tanácsadót", 10 percet foglalkoztam vele, és annak ellenére, hogy tök hülye vagyok a pénzpiachoz, a csaj összeomlott, és a végén már semmire sem tudott válaszolni.
azóta nem kerestek. :lol:
ezek is kb. ennyire lehetnek komolyak.

2008.06.17. 16:59

Csak a tisztánlátás miatt, az OVB az ügyfelektől nem kér vagy kap pénzt. A bankoktól, biztosítóktól kapja a jutalékot. A BNetesek meg keményen lehúzzák az ügyfelet, jelzem az ügyfél még így is jól jár.
Erre jön a hülye duma: Ha spórolok neked 10.000.- akkor úgy igazságos ha megfelezzük a hasznot... röhejes. :)

Ez a pénzügyi tanácsaadós dolog azoknak jó, akik tényleg sík hülyék a banki dolgokhoz, vagy nincs idejük ezzel foglalkozni.
Az ilyen ember megkeres egy ilyen "brókert" akire rábizza a pénzügyeinek az intézését, persze betekintés alatt, az ügyfélnek csak annyi a dolga, hogy 6 versenyajánlat közül kiválassza a neki tetszőt.
Nyugat-Európában ez már régóta sikeresen működik, csak nálunk a korai porszívó ügynökök elrontották a hitelét az egésznek.

2008.06.17. 21:26

lukacsas írta:Csak a tisztánlátás miatt, az OVB az ügyfelektől nem kér vagy kap pénzt.

azt ugye nem gondolja senki, hogy a banknak/biztosítónak kifizetett összegben nincsen belekalkulálva tanácsadó jutaléka. vagy a bank felebaráti szeretetből veszteségesen árulná a portékáját?
at the and of the day valakinek a pénzéből ki kell fizetni a száz millát a porschéra. és mivel ebbe a történetbe befelé csak az ügyfél tesz, és a levegőből ritkán lesz pénz...

lukacsas írta:Ez a pénzügyi tanácsaadós dolog azoknak jó, akik tényleg sík hülyék a banki dolgokhoz, vagy nincs idejük ezzel foglalkozni.

szerintem ebben van a lényege. de mint mindennek, ennek is ára van, és ez így normális. nem kell szédíteni mindenkit, hogy mi csak rajtad akarunk segíteni...

ami nem normális az az, ha egy termék fogalmazásából másfél év alatt aston-martin lesz. a kilncvenes években, amikor száguldott a tőzsde, akkor mondták hogy az megszokott volt, ha egy év alatt egy bróker 20 millát keresett. azóta nem száguld a tőzsde, kicsit több a bróker, és 20 millából még nincs meg egy aston-martin...

ismételten csak szerintem. :D

2008.06.17. 21:38

efer írta:
lukacsas írta:Csak a tisztánlátás miatt, az OVB az ügyfelektől nem kér vagy kap pénzt.

azt ugye nem gondolja senki, hogy a banknak/biztosítónak kifizetett összegben nincsen belekalkulálva tanácsadó jutaléka. vagy a bank felebaráti szeretetből veszteségesen árulná a portékáját?
at the and of the day valakinek a pénzéből ki kell fizetni a száz millát a porschéra. és mivel ebbe a történetbe befelé csak az ügyfél tesz, és a levegőből ritkán lesz pénz...

lukacsas írta:Ez a pénzügyi tanácsaadós dolog azoknak jó, akik tényleg sík hülyék a banki dolgokhoz, vagy nincs idejük ezzel foglalkozni.

szerintem ebben van a lényege. de mint mindennek, ennek is ára van, és ez így normális. nem kell szédíteni mindenkit, hogy mi csak rajtad akarunk segíteni...

ami nem normális az az, ha egy termék fogalmazásából másfél év alatt aston-martin lesz. a kilncvenes években, amikor száguldott a tőzsde, akkor mondták hogy az megszokott volt, ha egy év alatt egy bróker 20 millát keresett. azóta nem száguld a tőzsde, kicsit több a bróker, és 20 millából még nincs meg egy aston-martin...

ismételten csak szerintem. :D

Biztos nem is alszanak nyugodtan :!: :lol: :lol:

2008.06.17. 21:48

Mi lesz Józsi 5-dik autója? :D 8O
Kép

2008.06.18. 06:10

nabucco írta:Mi lesz Józsi 5-dik autója? :D 8O
Kép

Azt nem tudom,de én ezt a rendszámot egy ugyanilyen típusú autón láttam csak akkor még "trendi" narancssárga volt,és kettő "kisebbségi" Józsi vigyorgott a képen,amikor szálltak ki az autóból.

Üdv.
Hozzászólás küldése

VigLink badge