![]() |
2008.06.07. 10:47
efer írta:A kép a házunk előtt készült:
2008.06.07. 17:25
AlpinaFan írta:Gondolom az asszonynak vetted és nem az E39-et cserélted le.
Mennyivel jobb a diplomácia világa, mint a bankárélet?
2008.06.08. 00:05
efer írta:AlpinaFan írta:Gondolom az asszonynak vetted és nem az E39-et cserélted le.
mikor beírtam, már akkor sejtettem, hogy túl magas labda lesz...
2008.06.11. 15:20
Labi írta:efer írta:AlpinaFan írta:Gondolom az asszonynak vetted és nem az E39-et cserélted le.
nem kell szégyelni! Tényleg szép az asszony autója![]()
![]()
2008.06.11. 21:48
efer írta:Labi írta:efer írta:AlpinaFan írta:Gondolom az asszonynak vetted és nem az E39-et cserélted le.
![]()
ez volt az előző, csak ezzel még nem mertem dicsekedni:
2008.06.12. 12:00
AlpinaFan írta:efer írta:Labi írta:efer írta:AlpinaFan írta:Gondolom az asszonynak vetted és nem az E39-et cserélted le.
![]()
ez volt az előző, csak ezzel még nem mertem dicsekedni:
Gondolom csak az előző, ami a ház előtt állt és nem az előző asszony verda.![]()
2008.06.14. 21:40
efer írta:előző aszzony verdája
efer írta:asszony előző verdája
, bocs admin. 2008.06.14. 23:43
2008.06.15. 10:32
2008.06.15. 14:17
2008.06.15. 19:59
2008.06.15. 21:40
lukacsas írta:OVB - Objektív VermögensBeratung pénzügyi tanácsadói cég. Olyan mint a Brókernet (BNET) csak nagyobb.
2008.06.15. 21:45
lukacsas írta:OVB - Objektív VermögensBeratung pénzügyi tanácsadói cég. Olyan mint a Brókernet (BNET) csak nagyobb.
2008.06.15. 21:55
kovessyroli írta:lukacsas írta:OVB - Objektív VermögensBeratung pénzügyi tanácsadói cég. Olyan mint a Brókernet (BNET) csak nagyobb.
döbbenet, hogy ezek az objektíb pénzügyi tanácsadó, befektető, alapkező - hívják ezek magukat már mindennek - cégek milyen pénzeket költenek autókra, utazásra, meg persze magukra.
jönnek emberek a semmiből, elvégzik az akadémiát (leánykori nevén tanfolyamot) és már brókerként, meg tanácsadóként mutatkoznak be. vidéken még megdöbbenünk attól, hogy az bnet-es tanácsadók fél év bnetezés után audikkal járnak, másfél év után meg új maseratival.
és ezek konkrét pélsák.
a tanú című film jut eszembe, "virág elvtárs, lehet, hogy én hülye vagyok, de én ezet nem értem".
én erről az ovb-ről csak a választási bizottsági összefüggésben hallottam, de úgy látszik ezek sem a szerénységükről híresek.
érti ezt valaki, hogyan működik?
2008.06.15. 22:07
efer írta:kovessyroli írta:lukacsas írta:OVB - Objektív VermögensBeratung pénzügyi tanácsadói cég. Olyan mint a Brókernet (BNET) csak nagyobb.
döbbenet, hogy ezek az objektíb pénzügyi tanácsadó, befektető, alapkező - hívják ezek magukat már mindennek - cégek milyen pénzeket költenek autókra, utazásra, meg persze magukra.
jönnek emberek a semmiből, elvégzik az akadémiát (leánykori nevén tanfolyamot) és már brókerként, meg tanácsadóként mutatkoznak be. vidéken még megdöbbenünk attól, hogy az bnet-es tanácsadók fél év bnetezés után audikkal járnak, másfél év után meg új maseratival.
és ezek konkrét pélsák.
a tanú című film jut eszembe, "virág elvtárs, lehet, hogy én hülye vagyok, de én ezet nem értem".
én erről az ovb-ről csak a választási bizottsági összefüggésben hallottam, de úgy látszik ezek sem a szerénységükről híresek.
érti ezt valaki, hogyan működik?
![]()
nekem privát meggyőződésem, hogy ez pilótajáték, vagy valami hasonló. nincs az a pénzügyi vállalkozás, ami ilyen profitot termel tartósan. nekem az a tippem, hogy előbb utóbb itt is kopogtatni fog a vpop kommandóbár mostanában ennek ellenkezőjéről próbál meggyőzni egy ismerősőm, akit beszippantott a bnet mátrix...
természetesen ez csak az én szigorúan rosszindulatú és irigységből táplálkozó magánvéleményem
2008.06.17. 16:59
2008.06.17. 21:26
lukacsas írta:Csak a tisztánlátás miatt, az OVB az ügyfelektől nem kér vagy kap pénzt.
lukacsas írta:Ez a pénzügyi tanácsaadós dolog azoknak jó, akik tényleg sík hülyék a banki dolgokhoz, vagy nincs idejük ezzel foglalkozni.
2008.06.17. 21:38
efer írta:lukacsas írta:Csak a tisztánlátás miatt, az OVB az ügyfelektől nem kér vagy kap pénzt.
azt ugye nem gondolja senki, hogy a banknak/biztosítónak kifizetett összegben nincsen belekalkulálva tanácsadó jutaléka. vagy a bank felebaráti szeretetből veszteségesen árulná a portékáját?
at the and of the day valakinek a pénzéből ki kell fizetni a száz millát a porschéra. és mivel ebbe a történetbe befelé csak az ügyfél tesz, és a levegőből ritkán lesz pénz...lukacsas írta:Ez a pénzügyi tanácsaadós dolog azoknak jó, akik tényleg sík hülyék a banki dolgokhoz, vagy nincs idejük ezzel foglalkozni.
szerintem ebben van a lényege. de mint mindennek, ennek is ára van, és ez így normális. nem kell szédíteni mindenkit, hogy mi csak rajtad akarunk segíteni...
ami nem normális az az, ha egy termék fogalmazásából másfél év alatt aston-martin lesz. a kilncvenes években, amikor száguldott a tőzsde, akkor mondták hogy az megszokott volt, ha egy év alatt egy bróker 20 millát keresett. azóta nem száguld a tőzsde, kicsit több a bróker, és 20 millából még nincs meg egy aston-martin...
ismételten csak szerintem.
2008.06.17. 21:48
2008.06.18. 06:10
nabucco írta:Mi lesz Józsi 5-dik autója?![]()
![]()