Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2011.01.19. 23:22

lepke írta:
juhilevi írta:
szekeres írta:Még az hozzátartozik az életemhez, hogy :O
Kínai Láncfűrészeket és Fűkaszákat árulok és javítok is!

+ ÉV VÉGÉN ORSZÁGSZERTE TÜZIJÁTÉKOT ÁRUSÍTOK!!!!!

SVEA FIREWORKS

Erre majd visszatérek az év végén! :)

Vettem a SVEA-tól egy méhecskét; nagyon nagyot füstölt-szólt. Kb. 10-20 méter magasra ment fel.

Helo
Elsőre nem rossz :wink:

:) valahol el kell kezdeni :)

állatorvost keresek S.O.S.

2011.01.20. 00:13

Nincs véletlenül a klubtagok között állatorvos?Megbetegedett a kiskutyám, voltam vele vérvételen is, és kiderült, hogy leukémiás.
Erre a problémára keresek segítséget.
S.O.S. segítségre lenne szükségem.

Re: állatorvost keresek S.O.S.

2011.01.20. 00:22

kovessyroli írta:Nincs véletlenül a klubtagok között állatorvos?Megbetegedett a kiskutyám, voltam vele vérvételen is, és kiderült, hogy leukémiás.

Volt, csak kiközösítettük!
Csak poén volt! Fantom-tag volt.

2011.01.20. 00:32

kovessyroli írta:Nincs véletlenül a klubtagok között állatorvos?Megbetegedett a kiskutyám, voltam vele vérvételen is, és kiderült, hogy leukémiás.

Holnap csörögj rám, hogy ne felejtsem, és megkérdezem.
Annak akinél találkoztunk az osztálytársa állatorvos.
Állítólag nem is rossz. Lehet hogy gyeden van, holnap megkérdezem.

2011.01.20. 00:37

Nándorfi Zoltán 309510115

Ő Bp.-ten rendel,nagyon jó a szakmában,egy telefont megér.

2011.01.20. 00:45

O.K.
KÖSZÖNÖM!

2011.01.20. 00:47

kovessyroli írta:O.K.
KÖSZÖNÖM!

Nagyon szívesen,gyógyuljon meg mihamarabb a kiskutyád,azt kívánom.

2011.01.20. 13:12

apa írta:

Nándorfi Zoltán 309510115

Ő Bp.-ten rendel,nagyon jó a szakmában,egy telefont megér.

sali645 nek hivják, a 645 i vel odaröppen :)

.

2011.01.22. 23:58

Látom itt vagy Roli,hogy van a kiskutyád?
Beszéltél a Zolival?Mit mondott?

Re: .

2011.01.23. 11:12

apa írta:Látom itt vagy Roli,hogy van a kiskutyád?

Ővele még nem beszéltem, de itthon körbejártunk mindenkit, és a kezelőorvos beszélt még egy bp-i klinikai orvossal is, én pedig a Budafoki Állatklinika orvosától kértem tanácsot.
Azt mondták mindenhol, hogy először biopsziával kellene kezdeni, de ezt semmiképpen nem akarom, mert a betegségen nem tud változtatni sajnos, és felesleges fájdalmat okoz a kutyámnak.
A Bp-i kezelést azért sem tudjuk vállalni, mert én nem akarom egyik klinikán sem otthagyni a kutyust.
A javaslat az volt, mert a kemoterápiát sem vállaljuk a mellékhatások miatt - szőrhullás, erős fájdalmak, stb. - hogy kapjon a kutyus egy szteroidkúrát és antiotikumot.
Most lesz vége a kúrának, naponta kellett vinnem az orvoshoz.
Emellett vérképző ételeket kap, disznómájat és lépet.
Egy kicsivel jobban van most per pillanat.
A túlélési esélyeire azt mondta a klinikai orvos, hogy még egy évet is elélhet.
Nagyon szomorú vagyok, mert ő a legjobb barátom.

2011.01.23. 11:33

kovessyroli írta:Nagyon szomorú vagyok, mert ő a legjobb barátom.

Szintén kutyásként nagyon átérzem a dolgot és drukkolok, hogy minden rendbe jöjjön!

2011.01.23. 12:30

kovessyroli írta:
apa írta:Látom itt vagy Roli,hogy van a kiskutyád?

Ővele még nem beszéltem, de itthon körbejártunk mindenkit, és a kezelőorvos beszélt még egy bp-i klinikai orvossal is, én pedig a Budafoki Állatklinika orvosától kértem tanácsot.
Azt mondták mindenhol, hogy először biopsziával kellene kezdeni, de ezt semmiképpen nem akarom, mert a betegségen nem tud változtatni sajnos, és felesleges fájdalmat okoz a kutyámnak.
A Bp-i kezelést azért sem tudjuk vállalni, mert én nem akarom egyik klinikán sem otthagyni a kutyust.
A javaslat az volt, mert a kemoterápiát sem vállaljuk a mellékhatások miatt - szőrhullás, erős fájdalmak, stb. - hogy kapjon a kutyus egy szteroidkúrát és antiotikumot.
Most lesz vége a kúrának, naponta kellett vinnem az orvoshoz.
Emellett vérképző ételeket kap, disznómájat és lépet.
Egy kicsivel jobban van most per pillanat.
A túlélési esélyeire azt mondta a klinikai orvos, hogy még egy évet is elélhet.
Nagyon szomorú vagyok, mert ő a legjobb barátom.

Át tudom élni a helyzetet,bár ezekhez a kezelésekhez,gyógymódokhoz nem értek.
Ezt az érzést csak az tudja,akinek kutyája van és olyan a kapcsolata,mintha családtag
lenne.
Sokan azt mondják ilyen nincs,de sok embernél értékesebb egy állat(kutya) barátsága,mert hiszen nem ritkán fordul elő,hogy emberek állat ként viselkednek.
A közmondásban is így szól,hogy a kutya az ember legjobb barátja és ha kialakul egy ilyen kapcsolat,a kutya soha nem fogja meghazudtolni önmagát,de példát vehetünk emberi kapcsolatokról,ami elszomorító.
Én remélem,hogy az orvostudomány és az orvosok fejlettek annyira,hogy meg tudják gyógyítani a kiskutyádat,amihez kitartást és jobbulást kívánok.

2011.01.23. 18:53

Szia Roli!
Sajnálom a kutyusodat,mint régi kutyás átérzem a gondodat.Szfehérváron van jó doki ismerősöm,ha kell telszám cim irj
Üdv lacir1

2011.01.23. 20:24

lacir1 írta:Szia Roli!
Sajnálom a kutyusodat,mint régi kutyás átérzem a gondodat.Szfehérváron van jó doki ismerősöm,ha kell telszám cim irj
Üdv lacir1

Hatvanban Töltési Zsolt a megye legjobbja Péter

2011.01.23. 20:50

Orsika írta:
lacir1 írta:Szia Roli!
Üdv lacir1

Hatvanban Töltési Zsolt a megye legjobbja Péter

...és akkor még óvatosan fogalmaztál! Hihetetlen tudása, és páratlan hozzáállása van, mindezt diszkont áron.
Aki ismeri, csak szuperlativuszokban tud róla beszélni.
Arról nem is beszélve, hogy a délután 4-kor kezdődő rendelési idő nemritkán hajnali 2-ig tart, mert annyian mennek hozzá, és amíg vannak, nincs kapuzárás.
Egy alkalommal kb este 10-re értem oda, gondoltam már nem lesznek sokan. Éjfélre jutottunk be, fél 1-kor végeztünk és akkor még jöttek...
Ez a hét szinte bármely napján így van. Ha a kezelés úgy kívánja, akkor a 7végén is viheted, mint ahogy nekünk is a fertőzött kullancs csípés miatt 3x kellett megkapnia a koktélt, pénteken kezdtük, így szombaton és vasárnap is vihettük a gyógyulás érdekében. A terápia hatásos volt, rendbe jött az öreglány. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

2011.01.23. 22:56

Köszönöm mindenkinek a segítséget!

Sajnos pénteken örökre itt hagyott az avataromon látható legjobb barátom. Az elmúlt 3 hétben nagyon sokat javult az állapota, de operálni már nem engedték az orvosok.
Pénteken este 19 órakor rosszul lett, elvittük állatorvoshoz, kapott 3 injekciót, de az egyik oldalon a tüdeje alig működött.
22.21 órakor hunyt el, tüdőembóliát kapott.
Köszönöm mindenkinek, aki aggódott a barátom egészségéért!
:sírás:

Re: Én ebben tudok neked segíteni:

2011.09.21. 09:32

Portrékat festek néha. (Kutyákat, tevéket is festettem.) Mennyibe kerül? Ezidáig több száz portrét festettem, és mindösszesen kb. 30.000 ft-ot kerestem. Ami abból adódik, hogy nincs szívem pénzt kérni. Viszont csak azt vállalom el, amelyik engem is "megfog", és nekem az tökéletes fizetség, ha jól sikerül. Általában 1-max. 3 óra alatt készül el egy kép, egy leülésre, na viszont az ehhez való hangulatot kell kivárni. (Ha pénzért festenék, akkor a megrendelő joggal reklamálna, hogy mikor lesz már kész.) Kedvenc témám a kisgyermek, ami szakmailag nehéz, ugyanis még nincsenek a karaktervonalak határozottan kialakulva. Ha ráerősítek egy kicsit erre, akkor azonnal öregszik 1-2 évet, ami egy hároméves gyereknél már nagy baki. Privátban küldök képet a munkáimról. Festmény - barátságért.

2011.09.21. 20:44

desei írta:Portrékat festek néha. (Kutyákat, tevéket is festettem.) Mennyibe kerül? Ezidáig több száz portrét festettem, és mindösszesen kb. 30.000 ft-ot kerestem. Ami abból adódik, hogy nincs szívem pénzt kérni. Viszont csak azt vállalom el, amelyik engem is "megfog", és nekem az tökéletes fizetség, ha jól sikerül. Általában 1-max. 3 óra alatt készül el egy kép, egy leülésre, na viszont az ehhez való hangulatot kell kivárni. (Ha pénzért festenék, akkor a megrendelő joggal reklamálna, hogy mikor lesz már kész.) Kedvenc témám a kisgyermek, ami szakmailag nehéz, ugyanis még nincsenek a karaktervonalak határozottan kialakulva. Ha ráerősítek egy kicsit erre, akkor azonnal öregszik 1-2 évet, ami egy hároméves gyereknél már nagy baki. Privátban küldök képet a munkáimról. Festmény - barátságért.

Helo
Na akkor várok pár képet a munkákról
De ebbe a topikba is feldobhatsz egy párat
Én meg küldök egy régi képet magamról még mikor a Bundesligás HAJAM lobogott

2011.09.21. 21:10

desei írta:Portrékat festek néha. (Kutyákat, tevéket is festettem.) Mennyibe kerül? Ezidáig több száz portrét festettem, és mindösszesen kb. 30.000 ft-ot kerestem. Ami abból adódik, hogy nincs szívem pénzt kérni. Viszont csak azt vállalom el, amelyik engem is "megfog", és nekem az tökéletes fizetség, ha jól sikerül. Általában 1-max. 3 óra alatt készül el egy kép, egy leülésre, na viszont az ehhez való hangulatot kell kivárni. (Ha pénzért festenék, akkor a megrendelő joggal reklamálna, hogy mikor lesz már kész.) Kedvenc témám a kisgyermek, ami szakmailag nehéz, ugyanis még nincsenek a karaktervonalak határozottan kialakulva. Ha ráerősítek egy kicsit erre, akkor azonnal öregszik 1-2 évet, ami egy hároméves gyereknél már nagy baki. Privátban küldök képet a munkáimról. Festmény - barátságért.

Október 11-én ünnepli a lányom 5.szülinapját. Fotórol tudsz portrét készíteni? (persze ha lehet róla szó)

2011.09.21. 21:53

lepke írta:Én meg küldök egy régi képet magamról még mikor a Bundesligás HAJAM lobogott

Én várom a legjobban!
:taps:
Hozzászólás küldése

VigLink badge