![]() |
2011.01.19. 23:22
lepke írta:juhilevi írta:szekeres írta:Még az hozzátartozik az életemhez, hogy :O
Kínai Láncfűrészeket és Fűkaszákat árulok és javítok is!
+ ÉV VÉGÉN ORSZÁGSZERTE TÜZIJÁTÉKOT ÁRUSÍTOK!!!!!
SVEA FIREWORKS
Erre majd visszatérek az év végén!
Vettem a SVEA-tól egy méhecskét; nagyon nagyot füstölt-szólt. Kb. 10-20 méter magasra ment fel.
Helo
Elsőre nem rossz
2011.01.20. 00:13
2011.01.20. 00:22
kovessyroli írta:Nincs véletlenül a klubtagok között állatorvos?Megbetegedett a kiskutyám, voltam vele vérvételen is, és kiderült, hogy leukémiás.
Erre a problémára keresek segítséget.
S.O.S. segítségre lenne szükségem.
2011.01.20. 00:32
kovessyroli írta:Nincs véletlenül a klubtagok között állatorvos?Megbetegedett a kiskutyám, voltam vele vérvételen is, és kiderült, hogy leukémiás.
2011.01.20. 00:37
2011.01.20. 00:45
2011.01.20. 00:47
kovessyroli írta:O.K.
KÖSZÖNÖM!
2011.01.20. 13:12
apa írta:kovessyroli írta:Nincs véletlenül a klubtagok között állatorvos?Megbetegedett a kiskutyám, voltam vele vérvételen is, és kiderült, hogy leukémiás.
Nándorfi Zoltán 309510115
Ő Bp.-ten rendel,nagyon jó a szakmában,egy telefont megér.
2011.01.22. 23:58
2011.01.23. 11:12
apa írta:Látom itt vagy Roli,hogy van a kiskutyád?
Beszéltél a Zolival?Mit mondott?
2011.01.23. 11:33
kovessyroli írta:Nagyon szomorú vagyok, mert ő a legjobb barátom.
2011.01.23. 12:30
kovessyroli írta:apa írta:Látom itt vagy Roli,hogy van a kiskutyád?
Beszéltél a Zolival?Mit mondott?
Ővele még nem beszéltem, de itthon körbejártunk mindenkit, és a kezelőorvos beszélt még egy bp-i klinikai orvossal is, én pedig a Budafoki Állatklinika orvosától kértem tanácsot.
Azt mondták mindenhol, hogy először biopsziával kellene kezdeni, de ezt semmiképpen nem akarom, mert a betegségen nem tud változtatni sajnos, és felesleges fájdalmat okoz a kutyámnak.
A Bp-i kezelést azért sem tudjuk vállalni, mert én nem akarom egyik klinikán sem otthagyni a kutyust.
A javaslat az volt, mert a kemoterápiát sem vállaljuk a mellékhatások miatt - szőrhullás, erős fájdalmak, stb. - hogy kapjon a kutyus egy szteroidkúrát és antiotikumot.
Most lesz vége a kúrának, naponta kellett vinnem az orvoshoz.
Emellett vérképző ételeket kap, disznómájat és lépet.
Egy kicsivel jobban van most per pillanat.
A túlélési esélyeire azt mondta a klinikai orvos, hogy még egy évet is elélhet.
Nagyon szomorú vagyok, mert ő a legjobb barátom.
2011.01.23. 18:53
2011.01.23. 20:24
lacir1 írta:Szia Roli!
Sajnálom a kutyusodat,mint régi kutyás átérzem a gondodat.Szfehérváron van jó doki ismerősöm,ha kell telszám cim irj
Üdv lacir1
2011.01.23. 20:50
Orsika írta:lacir1 írta:Szia Roli!
Sajnálom a kutyusodat,mint régi kutyás átérzem a gondodat.Szfehérváron van jó doki ismerősöm,ha kell telszám cim irj
Üdv lacir1
Hatvanban Töltési Zsolt a megye legjobbja Péter
2011.01.23. 22:56
2011.09.21. 09:32
2011.09.21. 20:44
desei írta:Portrékat festek néha. (Kutyákat, tevéket is festettem.) Mennyibe kerül? Ezidáig több száz portrét festettem, és mindösszesen kb. 30.000 ft-ot kerestem. Ami abból adódik, hogy nincs szívem pénzt kérni. Viszont csak azt vállalom el, amelyik engem is "megfog", és nekem az tökéletes fizetség, ha jól sikerül. Általában 1-max. 3 óra alatt készül el egy kép, egy leülésre, na viszont az ehhez való hangulatot kell kivárni. (Ha pénzért festenék, akkor a megrendelő joggal reklamálna, hogy mikor lesz már kész.) Kedvenc témám a kisgyermek, ami szakmailag nehéz, ugyanis még nincsenek a karaktervonalak határozottan kialakulva. Ha ráerősítek egy kicsit erre, akkor azonnal öregszik 1-2 évet, ami egy hároméves gyereknél már nagy baki. Privátban küldök képet a munkáimról. Festmény - barátságért.
2011.09.21. 21:10
desei írta:Portrékat festek néha. (Kutyákat, tevéket is festettem.) Mennyibe kerül? Ezidáig több száz portrét festettem, és mindösszesen kb. 30.000 ft-ot kerestem. Ami abból adódik, hogy nincs szívem pénzt kérni. Viszont csak azt vállalom el, amelyik engem is "megfog", és nekem az tökéletes fizetség, ha jól sikerül. Általában 1-max. 3 óra alatt készül el egy kép, egy leülésre, na viszont az ehhez való hangulatot kell kivárni. (Ha pénzért festenék, akkor a megrendelő joggal reklamálna, hogy mikor lesz már kész.) Kedvenc témám a kisgyermek, ami szakmailag nehéz, ugyanis még nincsenek a karaktervonalak határozottan kialakulva. Ha ráerősítek egy kicsit erre, akkor azonnal öregszik 1-2 évet, ami egy hároméves gyereknél már nagy baki. Privátban küldök képet a munkáimról. Festmény - barátságért.
2011.09.21. 21:53
lepke írta:Én meg küldök egy régi képet magamról még mikor a Bundesligás HAJAM lobogott