Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.01.24. 23:44

Oroszlan írta:
LACIKAtraffipaxboltHU írta:
LeviM5 írta:
touring írta:
LeviM5 írta: :lol:
Ja, neked kijelzi. Nézd meg a martincarnal, esetleg tudok olcsósítani. :wink:
(infracsapda kéne, vagy dipol amire jól rávethetnémagát a trafi :lol: )

Most akkor Te is nyomulsz antitrafi cuccokban?

Egy barátom az. Meg csomó minden egyébbel. Érdemes megnézni a honlapot, nem kispályás!
Ezt az M6ost láttam, brutál:

http://www.martincaraudio.hu/news_more?id=158

Érdemes megnézni az M6-ot igen... Ha jól számoltam...elől-hátul 12 fej,ahelyett 6,MAXIMUM 7 elég lett volna;ugyanezt a mérési eredményt produkálta volna az autó!

Nekem 2 van elöl és 2 van hátul. LI.
Eddig 2-szer volt éles bevetése, mindkettő szemből és mindkét alkalommal tette a dolgát.
No csekk.

Ha 1 HOZZÁÉRTŐ véleménye alapján épít az autójába az ember lézer elleni védelmet,nem lehet baj,nem lehet csekk! LI-vel sehogy sem lehet csekk főleg... :D Na jó egy rossz szerelő azért csodákra képes...! :DD

2010.01.24. 23:50

Oroszlan írta:
LeviM5 írta:
touring írta:

Egy barátom az. Meg csomó minden egyébbel. Érdemes megnézni a honlapot, nem kispályás!

Érdemes megnézni az M6-ot igen... Ha jól számoltam...elől-hátul 12 fej,ahelyett 6,MAXIMUM 7 elég lett volna;ugyanezt a mérési eredményt produkálta volna az autó!

Eddig 2-szer volt éles bevetése, mindkettő szemből és mindkét alkalommal tette a dolgát.
No csekk.

Ha 1 HOZZÁÉRTŐ véleménye alapján épít az autójába az ember lézer elleni védelmet,nem lehet baj,nem lehet csekk! LI-vel sehogy sem lehet csekk főleg... :D Na jó egy rossz szerelő azért csodákra képes...! :DD

Így történt.
És miután megvolt, még tesztelted is az eredményt ott Nálatok.
És hibátlan volt. Biztos emlékszel, talán sikerült ennyi emléket hagynom magam után.

És ha már itt tartunk: a software frissítés után (amit csináltál CPU-n) beraktam vissza a helyére, mind a 4 hiányát bemondja, bármelyiket kihúzom. Csak visszajelzésképpen közlöm.

2010.01.25. 00:30

Oroszlan írta:
Oroszlan írta:
LeviM5 írta:
touring írta:

No csekk.

Így történt.
És miután megvolt, még tesztelted is az eredményt ott Nálatok.
És hibátlan volt. Biztos emlékszel, talán sikerült ennyi emléket hagynom magam után.

És ha már itt tartunk: a software frissítés után (amit csináltál CPU-n) beraktam vissza a helyére, mind a 4 hiányát bemondja, bármelyiket kihúzom. Csak visszajelzésképpen közlöm.

Jah...természetesen emlékszem! Söt....szinte minden részletre,mikor itt jártatok az Ifjabikkal! :)
Aláírom...tényleg hibátlan volt...de az LI mindig hibátlanul dorombol a tesztjeinken...illetve EURÓPAI méretű teszteken is!!

Nah örülök,ha megoldódott a probléma,ami azért igazából nem is volt probléma! De akkor mondhatni,hogy így már 101 %-os!! :))

2010.01.25. 00:37

Uraim!!

Úgy gondolom a lentebb található kis video elég sokat elmond...

http://www.youtube.com/watch?v=6W_VMXX5 ... re=related

1. fontos szempont /tesztet nehezítő körülmény/: Fehér színű ( = jó fényvisszaverő képességekkel rendelkező) autó

2. qva fontos szempont /tesztet brutál keményre nehezítő körülmény/: Az autót a mérőhöz közeli szakaszon elkezdi a visszapillantó környékéről lövöldözni,DE (!!!) ÚGY SINCS ÉRTÉKELHETŐ ADAT!!

Nah összességében ez így frankó!

2010.01.25. 01:06

LACIKAtraffipaxboltHU írta:Uraim!!

1. fontos szempont /tesztet nehezítő körülmény/: Fehér színű ( = jó fényvisszaverő képességekkel rendelkező) autó

2. qva fontos szempont /tesztet brutál keményre nehezítő körülmény/: Az autót a mérőhöz közeli szakaszon elkezdi a visszapillantó környékéről lövöldözni,DE (!!!) ÚGY SINCS ÉRTÉKELHETŐ ADAT!!

Erre a másodikra kéredezném, hogy ha nagyon szivatósan mér akkor egyből a tükröt mérné (illetve ha messzebb van akkor a kocsi mellé mérne)?
Ezek szerint a fekete autóm a végén még nem csak maffiózó hanem lopakodó is? Még matt festék kéne rá és néhány elháritó rakéta :lol:

Jackson, akit lehet hogy a detektor meg a fekete miatt nem tudták megmérni egyszer az M0-án

2010.01.25. 01:37

jackson írta:
LACIKAtraffipaxboltHU írta:Uraim!!

Erre a másodikra kéredezném, hogy ha nagyon szivatósan mér akkor egyből a tükröt mérné (illetve ha messzebb van akkor a kocsi mellé mérne)?
Ezek szerint a fekete autóm a végén még nem csak maffiózó hanem lopakodó is? Még matt festék kéne rá és néhány elháritó rakéta :lol:

Jackson, akit lehet hogy a detektor meg a fekete miatt nem tudták megmérni egyszer az M0-án

Messziről mérhet akármit... Lényegtelen,mivel messziről (pl.:5-600 méter fölött-től) egy halál gyenge blokkoló is megvéd egy ezüst 7-es BMW-t is!!

A fekete autó blokkolózáskor előny... ;) Söt... Én most csináltattam meg matricából az első rendszámom! Terészetesen engedéllyel... :D Miért? Nem kell órákat gondolkodni a helyes válaszért... Semmi fényvisszaverő nincs benne így most!

Nem akarlak elkeseríteni,de ha nem mentél ki pihenrőre,akkor esélytelen,hogy amiatt nem tudtak megmérni! Valami más kellett,h legyen a dologban.... :O

2010.01.30. 01:38

Ha valaki Zalaegerszegen jár, figyeljen a fehér Suzuki Sedanokra.

Megyek ma délelőtt a városban, kifordulok egy utcából és jelez blokkoló, hogy a 102.-es lézer üzemel, mérés van. Megyek tovább, nézek előre, semmi.
Nem látom sehol, mondom mi van. Az út elkanyarodott, itt már nem lehet, úgyhogy megfordul és vissza.
És kiderült a turpisság. Ahol Én az útra jobbra fordultam ki, traffi meg balra volt fenn az út tetején. Amikor visszamentem, akkor szemből mentem el mellette. Ott volt. Aztán hátulról Én is "rálőttem", csak ebből lett is kép.

Íme: csendes, kertvárosias környezet, semmi feltűnő, egy parkingoló átlagos jó régi fehér Suzuki az út szélén.

Kép

A jobb hátsó ülésen meg ül egy rendőr bácsi egy sima polóban és méregeti a népeket.

Kép

2010.01.30. 09:07

Oroszlan írta:Ha valaki Zalaegerszegen jár, figyeljen a fehér Suzuki Sedanokra.

Megyek ma délelőtt a városban, kifordulok egy utcából és jelez blokkoló, hogy a 102.-es lézer üzemel, mérés van. Megyek tovább, nézek előre, semmi.
Nem látom sehol, mondom mi van. Az út elkanyarodott, itt már nem lehet, úgyhogy megfordul és vissza.
És kiderült a turpisság. Ahol Én az útra jobbra fordultam ki, traffi meg balra volt fenn az út tetején. Amikor visszamentem, akkor szemből mentem el mellette. Ott volt. Aztán hátulról Én is "rálőttem", csak ebből lett is kép.

Íme: csendes, kertvárosias környezet, semmi feltűnő, egy parkingoló átlagos jó régi fehér Suzuki az út szélén.

Kép

A jobb hátsó ülésen meg ül egy rendőr bácsi egy sima polóban és méregeti a népeket.

Kép

Helo
Még mit fognak kitalálni :roll:
üdv zoli

2010.01.30. 09:53

És látod, látjátok a képen, hogy ahol ül az ember a jobb hátsó ülésen, mögötte kabát vagy valami nagyobb ruha van felrakva a kalaptartóra. Gondolom, hogy ne látszódjon hátulról, aki elmegy mellette.

2010.01.30. 09:58

Oroszlan írta:És látod, látjátok a képen, hogy ahol ül az ember a jobb hátsó ülésen, mögötte kabát vagy valami nagyobb ruha van felrakva a kalaptartóra. Gondolom, hogy ne látszódjon hátulról, aki elmegy mellette.

Helo
Ez mennyire szabályos a rendőrség részéről :?:
nem látható helyről lehet mérni :?:
üdv zoli

2010.01.30. 10:02

lepke írta:
Oroszlan írta:És látod, látjátok a képen, hogy ahol ül az ember a jobb hátsó ülésen, mögötte kabát vagy valami nagyobb ruha van felrakva a kalaptartóra. Gondolom, hogy ne látszódjon hátulról, aki elmegy mellette.

Helo
üdv zoli

Hát gondolom ez a lényege.
Az autó maga szabályosan parkolt, szabályos helyen.
Ez van.

Magát a mérést semmilyen jogszabály nem definiálja, hogy honnét és hogyan lehet vagy kellene.
És amit nem tilos, azt szabad.

.......

2010.02.01. 10:23

Szekszárdon és környékén fekete lacsetti, nemrég hallottam, hátha valakit megment ez az info 8)

2010.02.01. 10:57

Oroszlan írta:
lepke írta:

Helo
üdv zoli

Hát gondolom ez a lényege.
Az autó maga szabályosan parkolt, szabályos helyen.
Ez van.

Magát a mérést semmilyen jogszabály nem definiálja, hogy honnét és hogyan lehet vagy kellene.
És amit nem tilos, azt szabad.

Az uj Kresz szerint forgalomellenőrzés céljából bárhol, bármikor megállhat (forg. elől elzárt terület,leállósáv, buszmegálló, bokor stb), kivéve magánterületen! Márpedig a trafizást is beemelték a forgalom ellenőrzés témakörébe!

Viszont ez nem veszélyes utszakasz, tehát ez nem más, mint pénzbehajtás meg bujkálás! Komolyan mint a kisdedóovoban... :evil: , de ez már egy másik topic :roll:

Köszi h szóltál! Ez nem semmi... :evil:

Re: .......

2010.02.01. 11:00

pistino1 írta:Szekszárdon és környékén fekete lacsetti, nemrég hallottam, hátha valakit megment ez az info 8)

Köszi!

Fekete, fehér, szürke, kék és piros autókat, különösen lacettiket, opelokat,skodákat nem szeretek az ut szélén látni, ezektől jobb tartani :?

Nade ez a suzukis 8O
Vagy lehet h bedöglött a szolgálati gépjármű és a sajátjával indult melózni :lol:

2010.02.01. 11:13

Bacsek írta:
pistino1 írta:Szekszárdon és környékén fekete lacsetti, nemrég hallottam, hátha valakit megment ez az info 8)

Köszi!

Fekete, fehér, szürke, kék és piros autókat, különösen lacettiket, opelokat,skodákat nem szeretek az ut szélén látni, ezektől jobb tartani :?

Nade ez a suzukis 8O
Vagy lehet h bedöglött a szolgálati gépjármű és a sajátjával indult melózni :lol:

Nem saját, kizárt dolog. Te sem mennél oda a saját kocsiddal.
De kiderítem a héten, legalábbis megpróbálom.

Ha meg sietni akarsz, vegyél blokkolót.
És nem csak a száguldozás miatt.
A városban ha halad a forgalom, simán mennek a kocsik 70-nel.
Na ez már 30ezer Ft.

2010.02.01. 11:41

Oroszlan írta:
Bacsek írta:

Köszi!

Nade ez a suzukis 8O

Nem saját, kizárt dolog. Te sem mennél oda a saját kocsiddal.
De kiderítem a héten, legalábbis megpróbálom.

Ha meg sietni akarsz, vegyél blokkolót.
És nem csak a száguldozás miatt.
A városban ha halad a forgalom, simán mennek a kocsik 70-nel.
Na ez már 30ezer Ft.

De én nem is vagyok fatörzs vagyis főtörzs úr,röviden gyökér... :lol: :lol:

Blokkolóra gyűjtök, majd talán nyáron!

Engem nem is az zavar (persze fájdalmasan érint,de akkor is) h pl 180-al lekapnak pályán, mert lakott területen nem szoktam száguldozni, mert bármikor kiugorhat a babakocsi...
De amit ezek művelnek, hogy összevissza kib@szkodják a 60, 40,30-as táblákat és lesben állva mérnek, meg lakott terület vége tábla előtt állnak és hátulról mér be hogy a tábla előtt 5 méterrel már 65-el mentem ezektől herótom van!!!
Ugyhogy külföldi rendszám vagy blokkolo, mert elegem van! Nyárig elválik 8)

2010.02.16. 22:51

Egy kis segítség, ha valaki akar venni, hogy milyet vegyen:

http://www.martincar.hu/lezerblokkolo_t ... egend.html

Muhaati !

Jól választottunk ...

2010.02.17. 07:12

Fehérváron bérelnek autókat 2 hetente cserélik most egy 3,5t kisteherből trafiznak :!:

2010.02.17. 08:43

Oroszlan írta:Egy kis segítség, ha valaki akar venni, hogy milyet vegyen:

http://www.martincar.hu/lezerblokkolo_t ... egend.html

Muhaati !

Jól választottunk ...

Bizony-bizony!

2010.04.08. 12:48

Megint az élen
Hozzászólás küldése

VigLink badge