![]() |
2012.04.21. 11:02
simi64 írta:lepke írta:Jó kis nyálcsorgató élménybeszámolót írtál, és a KÉPEK![]()
Most mindenki utálja is ezért!

2012.04.21. 11:13
bmw520ds írta:Levikém!
Jók ezek a netes képek, mindig tátom a szám!![]()
A Te szádból hallani az RS6 elismerését, komoly bók nekik! Alig várom már hogy kipróbáljunk egyet!![]()
Nem szoktál rosszul lenni ennyi jó dolog súlya alatt???
2012.04.21. 12:00
LeviM5 írta:bmw520ds írta:Levikém!
A Te szádból hallani az RS6 elismerését, komoly bók nekik! Alig várom már hogy kipróbáljunk egyet!![]()
Köszi, majd egyszer talán együtt is, ha más nem egy múzeum látogatás![]()
![]()
RS6: nekem pozitív benyomást tett, nagyon jó a hangja. Lehet szeretni/nem szeretni de az is biztos egy jó autó. Mint autó. De mivel audi, én nem szeretem. Igazából nem is akarom kipróbálni, mert nem jelent érzelmileg semmit.
2012.04.21. 12:55
simi64 írta:LeviM5 írta:bmw520ds írta:Levikém!
![]()
RS6: nekem pozitív benyomást tett, nagyon jó a hangja. Lehet szeretni/nem szeretni de az is biztos egy jó autó. Mint autó. De mivel audi, én nem szeretem. Igazából nem is akarom kipróbálni, mert nem jelent érzelmileg semmit.
Ez a beszéd![]()
2012.04.21. 13:42
bmw520ds írta:simi64 írta:LeviM5 írta:bmw520ds írta:Levikém!
![]()
Ez a beszéd![]()
Háde...háde baxa meg! Ön még érzelem nélkül nem élvezkedett lányon-lányban???![]()
![]()
Ezt a szégyent!![]()
Én még sosem szerettem bele pl. a hullámvasútba, sőt, kifejezetten ronda és öreg tákolmány, de szórakoztató volt.![]()
Ha a véleményedet az érzelmeid formálják, nehéz lojálisnak lenni!
2012.04.22. 00:05
2012.04.22. 11:23
LeviM5 írta:M performance 135i.![]()
2012.04.22. 19:24
2012.04.27. 23:17
Verda maradt a szervízben, holnap új gumikat kap. 1///M írtó jó kis verda... Egyszerűen beszarás szép!!!! Szerelőm szereli ezt is. Csip, nagyobb cooler, sportkat., és légszűrő lett módosítva. Menetpróba legközelebb! Folyt köv...

2012.04.29. 12:44
LeviM5 írta:Mai napon szervízlátogatás közben spontán ///M-es tali kerekedett, amely gumifüstőléssel végződött. Adtunk a benzingőzös ///M érzésnek.Verda maradt a szervízben, holnap új gumikat kap. 1///M írtó jó kis verda... Egyszerűen beszarás szép!!!! Szerelőm szereli ezt is. Csip, nagyobb cooler, sportkat., és légszűrő lett módosítva. Menetpróba legközelebb! Folyt köv...
2012.04.29. 12:52
LeviM5 írta:LeviM5 írta:Mai napon szervízlátogatás közben spontán ///M-es tali kerekedett, amely gumifüstőléssel végződött. Adtunk a benzingőzös ///M érzésnek.Verda maradt a szervízben, holnap új gumikat kap. 1///M írtó jó kis verda... Egyszerűen beszarás szép!!!! Szerelőm szereli ezt is. Csip, nagyobb cooler, sportkat., és légszűrő lett módosítva. Menetpróba legközelebb! Folyt köv...
Ennyi reakció?![]()
Fura, hogy a politikai és benzin-diesel vitázás a fontos, egy 1///M meg már senkit nem érdekel... Egy db van belőle az országban... Ide jutott a klubélet...
2012.04.29. 13:23
LeviM5 írta:LeviM5 írta:Mai napon szervízlátogatás közben spontán ///M-es tali kerekedett, amely gumifüstőléssel végződött. Adtunk a benzingőzös ///M érzésnek.Verda maradt a szervízben, holnap új gumikat kap. 1///M írtó jó kis verda... Egyszerűen beszarás szép!!!! Szerelőm szereli ezt is. Csip, nagyobb cooler, sportkat., és légszűrő lett módosítva. Menetpróba legközelebb! Folyt köv...
Ennyi reakció?![]()
Fura, hogy a politikai és benzin-diesel vitázás a fontos, egy 1///M meg már senkit nem érdekel... Egy db van belőle az országban... Ide jutott a klubélet...
2012.04.29. 13:37
2012.04.29. 13:39
2012.04.30. 11:17
2012.04.30. 11:46
LeviM5 írta:Mai napon szervízlátogatás közben spontán ///M-es tali kerekedett, amely gumifüstőléssel végződött. Adtunk a benzingőzös ///M érzésnek.Verda maradt a szervízben, holnap új gumikat kap. 1///M írtó jó kis verda... Egyszerűen beszarás szép!!!! Szerelőm szereli ezt is. Csip, nagyobb cooler, sportkat., és légszűrő lett módosítva. Menetpróba legközelebb! Folyt köv...
2012.04.30. 13:53
lepke írta:Helo
Nagyon komoly egy járgány az M1-es BMWkülönlegessége okán csak nagyon keveset fogunk látni belőle, egy igazi fiatalos csajozós kocsi
A parkolás az M5-tel![]()
2012.04.30. 20:57
LeviM5 írta:lepke írta:Helo
Nagyon komoly egy járgány az M1-es BMWkülönlegessége okán csak nagyon keveset fogunk látni belőle, egy igazi fiatalos csajozós kocsi
A parkolás az M5-tel![]()
Vagány gép, és már nem is gyártják. Elég különleges darab, gondolom az ára is az lesz. Ez egy nagyon jó húzása volt a BMW-nek, egy kis mestermű úgy ahogy van.
Szerintem nem csak fiataloknak való!
2012.05.11. 22:36
Megvizslattuk a két gépet, nem koptak, nem fakultak semmit!

2012.05.11. 22:51