Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.12.14. 22:29

kzolee írta:
admin írta:
kzolee írta:125-ös motort B jogsival:

---- Aláírásgyűjtés ----
Én nem engedném van épp elég elmebeteg nem kell több!

Elmebeteg nem lesz több. Csak kevesebb 40-el tötymörgő. Meg talán kevesebb ordító kipufogó...
Aki motorozni akar az vizsgázzon le én még az 50-es mocira se engedném.Vagy gyakorlati oktatáshoz kötném mer azért vajuk be a két kerék az két kerék és mégse négy!
Mondom ezt úgy hogy 21éve van nagymotorra jogsim.

2010.12.14. 22:38

admin írta:
kzolee írta:
admin írta:

---- Aláírásgyűjtés ----

Elmebeteg nem lesz több. Csak kevesebb 40-el tötymörgő. Meg talán kevesebb ordító kipufogó...
Aki motorozni akar az vizsgázzon le én még az 50-es mocira se engedném.Vagy gyakorlati oktatáshoz kötném mer azért vajuk be a két kerék az két kerék és mégse négy!

Én meg engedném. Kell a sok szervdonor. Szív, máj, vese, stb. Ez a természetes kiválasztódás.

2010.12.14. 22:58

touring írta:
admin írta:
kzolee írta:
admin írta:

---- Aláírásgyűjtés ----

Én meg engedném. Kell a sok szervdonor. Szív, máj, vese, stb. Ez a természetes kiválasztódás.
Ezzel csak az a baj hogy ugyan annyit kapsz érte mint.......

2010.12.15. 07:57

Kerékpárt meg jogosítvány nélkül is lehet vezetni... Azokra néha jobban ki vagyok akadva :evil:

2010.12.15. 22:01

Na kik offolnak itt? :offtopic :lol:

Én visszakanyarodnék az eredeti témához.
Július közepe óta egy újabb taggal bővült a topicot erősítők létszáma,boldog tulajdonosa vagyok ugyanis azóta egy Yamaha YFM 250-nek. :)

Esetleg valaki a klubból szokott még terepmotorozni,quadozni?Tavasszal vagy nyáron tervezünk 1 cimborámmal aki mellesleg szintén e39-cel rendelkezik kisebb nagyobb túrákat,változatos terepeken.
Várom a hasonló érdeklődésű klubtársak jelentkezését,aki benne lenne egy jó kis csapatásban-dagonyában! :wink:

Igaz télen is megvan a maga varázsa hótolás előtt-után kicsit csapatni nem egy utolsó dolog. :D

2010.12.15. 22:11

Janika_86 írta:
Esetleg valaki a klubból szokott még terepmotorozni,quadozni?Tavasszal vagy nyáron tervezünk 1 cimborámmal aki mellesleg szintén e39-cel rendelkezik kisebb nagyobb túrákat,változatos terepeken.
Várom a hasonló érdeklődésű klubtársak jelentkezését,aki benne lenne egy jó kis csapatásban-dagonyában! :wink:

Igaz télen is megvan a maga varázsa hótolás előtt-után kicsit csapatni nem egy utolsó dolog. :D

Én kizárólag aszfaltos vagyok.. :?

2010.12.15. 22:16

Ha B-vel lehetne vezetni 125-öst, akkor lehet én is újítanék egyet bejárásra.
Nem vagyok nagyon tapasztalt, sőt.
Kb 10 éve motoroztam simsonnal úgy 800km-t terepen, aztán meguntam. :lol:

De azért nem lenne rossz 9 liter helyett 3-al bejárni.

2010.12.15. 23:22

kzolee írta:Kerékpárt meg jogosítvány nélkül is lehet vezetni... Azokra néha jobban ki vagyok akadva :evil:
Hát ha a jogsit nem is de egy felelősség biztosításra kötelezném a bringásokat mert simán tud több százezres kárt okozni egy autóba amit a büdös életbe nem tudsz behajtani!

2010.12.16. 02:30

kzolee írta:Én kizárólag aszfaltos vagyok.. :?

Sajnálom,mert kevesen vannak így, ahogy elnézem a topicot.De azért nincs okod a panaszra...Aszfalton is az egyik legjobb(sztem).Olyan kis 1:12-es modellem van otthon mint neked a garázsban. :D

2010.12.16. 13:48

Janika_86 írta:
kzolee írta:Én kizárólag aszfaltos vagyok.. :?

Sajnálom,mert kevesen vannak így, ahogy elnézem a topicot.De azért nincs okod a panaszra...Aszfalton is az egyik legjobb(sztem).Olyan kis 1:12-es modellem van otthon mint neked a garázsban. :D

Szia.Majd ha jársz megint felém,és én is otthon leszek :roll: akkor hozd a motorodat is,és megyünk egyet valamerre.Mert én meg a quadosok táborába tartozom. :wink:

2010.12.16. 22:35

Schnitzer írta:Szia.Majd ha jársz megint felém,és én is otthon leszek :roll: akkor hozd a motorodat is,és megyünk egyet valamerre.Mert én meg a quadosok táborába tartozom. :wink:

No végre valaki aki erősít! :twisted: Mivel nyomod?Hátsó kerék v. 4x4?Sport vagy ATV? :wink:

2010.12.16. 22:51

Janika_86 írta:
Schnitzer írta:Szia.Majd ha jársz megint felém,és én is otthon leszek :roll: akkor hozd a motorodat is,és megyünk egyet valamerre.Mert én meg a quadosok táborába tartozom. :wink:

No végre valaki aki erősít! :twisted: Mivel nyomod?Hátsó kerék v. 4x4?Sport vagy ATV? :wink:

A tereptől én sem félek! Lány koromban még dobáltuk /el/ a motorokat a hegyen. Az enduróm "csak" túra és abból a csapatból is inkább városinak hívjak. :)
Így sajnos ma már nem a terep az én világom.
Amit még elbír a mocim az a quadosoknak unalmas. :)

2010.12.17. 10:47

Karácsonyi koncert :D

--- BMW Motorrad Koncert ---

.

2010.12.18. 07:44

Jó kis koncert! :lol:
Üdv lacir1

2011.02.12. 12:54

Motorkiállitás
11 du. esetleg 12 de-du. valaki?

2011.02.12. 14:01

Imco írta:Motorkiállitás

Milyen szokott lenni? Voltál már?

április 3-án lesz az emat is, az talán jobb, nem?

2011.02.12. 16:56

pistino1 írta:

Azt 1-2000 ft belépőt megéri.
nem túl nagy, de van látvány és sok mindent vehetsz olcsóbban.
Ha csak nem szakad akkor mindenképp kimegyek.
Felülhetsz mocikra, van bemutató, ügyességi verseny, jó csajok ;),
és valóban vásárolhatsz jutányosan ha szerencséd van.

Érdemes megválasztani a megfelelő időt az érkezésre, mert tavaly valami agyatlan kitalálta, hogy fémdetektoros kapun lehet csak bemenni. Kapunként 1-2 volt. Haverom cca. 1 órát állt sorba. Nekem szerencsém volt. 10' alatt bent voltam.
Remélem idén nem lesz!

Az ematról nem hallottam, de ahogy olvasom, annak inkább egy motoros találkozó jellege van.
Az kevésbé hétköznapi, átlagos. Inkább az épített spéci vasakról szól.
Biztos jó lesz az is.

Ja és hogy ne érezzük jól magunkat az is 11-én lesz csak a millenárison. -ha jól nézem.

2011.02.13. 12:26

Imco írta:
pistino1 írta:

Azt 1-2000 ft belépőt megéri.
nem túl nagy, de van látvány és sok mindent vehetsz olcsóbban.
Ha csak nem szakad akkor mindenképp kimegyek.
Felülhetsz mocikra, van bemutató, ügyességi verseny, jó csajok ;),
és valóban vásárolhatsz jutányosan ha szerencséd van.

Érdemes megválasztani a megfelelő időt az érkezésre, mert tavaly valami agyatlan kitalálta, hogy fémdetektoros kapun lehet csak bemenni. Kapunként 1-2 volt. Haverom cca. 1 órát állt sorba. Nekem szerencsém volt. 10' alatt bent voltam.
Remélem idén nem lesz!

Az ematról nem hallottam, de ahogy olvasom, annak inkább egy motoros találkozó jellege van.
Az kevésbé hétköznapi, átlagos. Inkább az épített spéci vasakról szól.
Biztos jó lesz az is.

Ja és hogy ne érezzük jól magunkat az is 11-én lesz csak a millenárison. -ha jól nézem.

emat

2011.02.13. 12:50

pistino1 írta:
emat

Írtam, utána olvastam! :)
Pl. Itt!

2011.02.20. 23:32

Kép
Hozzászólás küldése

VigLink badge