Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: BMW-s élmények

2012.05.20. 13:44

Feledhetetlen nap volt a Kakucsringi,még mindig az orromban érzem a gumi és "benzin" illatot,mert ugye itt ezek az autók versenyeznek,a másik fajta fociba sem tud rúgni! :mrgreen: Kellemes volt sz idő,pont ideális egy ilyen drift rendezvényre,amikor már majdnem meleg volt,jött pár felhő az égboltra és enyhített egy kicsit a forróságon!Gyönyörű és jól felkészített BMW-k voltak,nagy örömünkre és derekasan helytálltak az egész napos versenyen. :wink: Sok időt töltöttünk a lelátón,ahonnan az egész pálya belátható volt és élvezetes műsort láthattunk,amatőr és profi BMW-sek bemutatásában.Az eredményhirdetés is kedvünk szerint alakult,mert az az autó nyert amellyel Levi és Saki is ment pár drifttaxi kőrt,amelyik a legjobbak közé tartozott a mezőnyben.Nem vagyok beszari,de megmondom én csak akkor ülök be egy ilyen gépbe,ha én nyomhatom a gázpedált,egyébként a repülővel is így vagyok! :mrgreen: :nyelves: Hazafele úton,betévedtünk Bugyiba :D mert ott meg négy kerék hajtásúak találkoztak és le volt zárva az egész falu,de nagy nehezen azért hazataláltunk! :facepalm: Köszönöm a szervezőnek ezt a szép napot és már megbeszéltük,hogy a következő kakucsi drift napot sem fogjuk kihagyni. :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek apa az itt látható tagok köszönték meg: 3 bmw520ds, kzolee, LeviM5
Értékelés: 14.29%

2012.05.20. 14:01

Padre540 írta:
LeviM5 írta:Ez M5 lehetett?

http://e39.hu/viewtopic.php?f=1&t=175&start=9520
:franko:

Ez B.Tomi barátom autója,van neki egy még egy E28-a amiben gyári E28 M5 motor van és most készül egy E34,E39 30d motorral...

Valóban, simmel a rendszám. :D Félelmetesen szép ez az autó! Respekt :!: :franko:
Belelapoztam egy újságba, talán a "rozsdakupac", vagy veterán újság, nem memlékszem, de abban van most 2 db e28-as teszt, többoldalon keresztül. Talán pont ő van benne? :roll:

2012.05.20. 15:41

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: 4 admin, apa, bmw520ds, kiara
Értékelés: 19.05%

2012.05.20. 17:24

LeviM5 írta:
Ez M5 lehetett?

M535i :wink:

2012.05.20. 17:26

LeviM5 írta:
Padre540 írta:
LeviM5 írta:Ez M5 lehetett?

http://e39.hu/viewtopic.php?f=1&t=175&start=9520
:franko:

Ez B.Tomi barátom autója,van neki egy még egy E28-a amiben gyári E28 M5 motor van és most készül egy E34,E39 30d motorral...

Valóban, simmel a rendszám. :D Félelmetesen szép ez az autó! Respekt :!: :franko:
Belelapoztam egy újságba, talán a "rozsdakupac", vagy veterán újság, nem memlékszem, de abban van most 2 db e28-as teszt, többoldalon keresztül. Talán pont ő van benne? :roll:

Az egy másik, de azt is ismerjük :wink:

2012.05.20. 17:28

apa írta:Feledhetetlen nap volt a Kakucsringi
Hazafele úton,betévedtünk Bugyiba :D

Erről nincs videó? :roll: :nyelves: :mrgreen:

2012.05.21. 11:49

kzolee írta:
apa írta:Feledhetetlen nap volt a Kakucsringi
Hazafele úton,betévedtünk Bugyiba :D

Erről nincs videó? :roll: :nyelves: :mrgreen:

Ó,te kis kíváncsi! :D Mit meg nem néznél? :facepalm: Ja,vagy a négykerekesekre gondoltál Zoli? :mrgreen:

2012.05.21. 11:59

Nem akarom "beidézni", de látom jól sikerült a nap! Ismerős arc is a képen. :D Biztos jól mennek a paripák! Én a határban versenyeztem a gyomokkal! :oops:

2012.05.21. 12:45

bmw520ds írta:Nem akarom "beidézni", de látom jól sikerült a nap! Ismerős arc is a képen. :D Biztos jól mennek a paripák! Én a határban versenyeztem a gyomokkal! :oops:

Beidézhetted volna,nincs harag! :facepalm: Nagyon jól éreztük magunkat,csak ti hiányoztatok,meg is emlegettük párszor! :wink: Amelyikben volt benzin az nagyon hasított,képzeld :lol: nem forgott hanem sodródott a hátsó kereke füstöt és gumit okádva. :mrgreen: Na azért itt is volt olyan aki azt gondolta,hogy traktorban ül és ment a vetésbe,de kicsi volt a kereke és úgy kellett kivontatni. :mrgreen:
De majd legközelebb nem maradhattok ki Gabikám!Üdv.

2012.05.21. 19:53

bmw520ds írta:Biztos jól mennek a paripák!

Miazhogy!!! Tessék, megint mit hagytál ki!? :mrgreen:

Kép
Kép
Kép

2012.05.21. 21:59

Akkor ezt figyeljétek:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek simi64 az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5
Értékelés: 4.76%

2012.05.28. 19:33

Tavalyi Aréna Találkozó vasárnap idén is megrendezésre került! Ottvoltunk a klubból: Tanktaz, Apa, Skoobi, én. CSAK BENZINESEK JÖTTEK EL! :( Alig fértünk el! :lol: Érdekes, hétről-hétre folyamatosan programokon veszünk részt, de hogy innen soha senki nem jön el csak a szokásos pár ember!? :shock:
Tanktazék idén még tartalmasabb és színvonalasabb programot álítottak össze, pl. szlalom partyt több száz versenyzővel. Nem kis munkát öltek bele, szeretnék gratulálni hozzá! LE a kalappal :!: És még a jóidőt is elintézték! :D
Szombaton Nemzetközi Mini Találkozón is jártunk. Szokásos képes beszámoló következik:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
KépKép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: admin
Értékelés: 4.76%

2012.05.28. 19:55

LeviM5 írta:Tavalyi Aréna Találkozó vasárnap idén is megrendezésre került!

Volt ez hirdetve valahol?Vak vagyok? :roll:

2012.05.28. 20:06

Padre540 írta:

Nem vagy vak, mert en sem olvastam errol a talirol egyik topikban sem.....

2012.05.28. 20:07

Isetta :arrow: Steptronic váltó :roker:

2012.05.28. 20:08

Padre540 írta:

A 39klub facebook oldalán. Elvileg itt a hétvégi programokba is feltette.

2012.05.28. 20:18

LeviM5 írta:
Padre540 írta:

Szerintem mind a 2 kimaradt.. :(

2012.05.28. 21:10

Levikém!

Sok minden érdekel, de a Mini találkozó pont nem. Meg úgy a Mini egyáltalán nem. :horse

Azért beugrottam én már Veszprémbe a garázssorra is egyszer, csak akkor meg pont Te nem voltál ott :D

2012.05.29. 10:46

kzolee írta:Levikém!
Azért beugrottam én már Veszprémbe a garázssorra is egyszer, csak akkor meg pont Te nem voltál ott :D

Tudom, próbakörön voltunk! :D

2012.05.30. 01:55

LeviM5 írta:
Padre540 írta:

Én sem láttam sehol. Szerintem elfelejtettétek feltenni.
Sajnos én nem tudtam volna menni, Somogybabodon túrtam a dagonyát. :)
Hozzászólás küldése

VigLink badge