Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2006.08.21. 01:36

Asszem abban egyet kell értenünk, hogy 200 magasságában már nagyot lehet esni.
A többi autóhoz képest itt már nagy a sebesség különbség és elég ha csak későn vesz észre és kijön eléd. Nekem a lehető legnagyobb gumim van (remélem :-) ), de 160-ról kellett már satuznom egy kamion miatt... nem túl jó érzés. :?
Viszont annak örülök, hogy nem "vegyes" a fórum és ha valaki ezeken felbuzdúlva mégis most kezd szágúldozni- biztos egy jó autó van alatta..:-)...de nem ez a cél.
Ha gyorsabban is megyünk a kelleténél- márpedig itt a legtöbbünk azt teszi- ésszel kell csinálni.

2006.08.21. 19:14

Egyetértek! Ésszel kell menni!Könnyen fejreállhatsz egy hülye miatt,aki ki jön eléd!Én sem szoktam száguldozni 140-160,szerintem ez nem sok ehhez a kocsihoz.Ha sietek, persze nekem is belóg a lábam a motortérbe :P.eddig az én maxom 230-volt,nem is volt vetéjtársam 1 db-ig,de sajna letolt 1 VW Bora :oops: !!230-nál!!!Nem tértem magamhoz! :?

2006.08.21. 19:35

Szupercsiki írta:Egyetértek! Ésszel kell menni!Könnyen fejreállhatsz egy hülye miatt,aki ki jön eléd!Én sem szoktam száguldozni 140-160,szerintem ez nem sok ehhez a kocsihoz.Ha sietek, persze nekem is belóg a lábam a motortérbe :P.eddig az én maxom 230-volt,nem is volt vetéjtársam 1 db-ig,de sajna letolt 1 VW Bora :oops: !!230-nál!!!Nem tértem magamhoz! :?

Majdha anyi kilométer lesz a borába mint a tiedbe akkor toljonle!! De adigra kétszer motort cserélnek benne.

2006.08.21. 20:14

A téma JÓ ! :)

A 130 szerintem is picsa, és pont ahogy lett írva csak a zsaruknak jó ! :x
Én álltalában 160-nal szoktam menni autó pályán és elengedem aki gyorsabban megy persze csak akkor ha nem gusztustalankodik ! :lol:
Ha igen akkor deszka ! :D
De mint írva is volt csak ÉSSZEL !! :wink:
Most jöttem fel balcsiról és hihetetlen milyenek az emberek már régóta BMWim vannak de nem tudom megszokni hogy olyan embereknek mint a piros rongy meglátnak és addig nyomják amig szét nem esik a jó kis suzuki :x
Most lefele volt egy nagyobb afférom egy Fiat Punto 200 km/h nál nem akart lemenni előlem ?!?! 200-nál ?!?!
Nem mernék annyival menni egy puntóval az biztos nem is értem hogy ment ennyit de ugy mozgott a kaszni hogy azt vártam mikor repűl el ! :cry:

Hát röviden ennyi 8)

2006.08.21. 22:35

Én minden reggel suliba jártam 220 körül és alehető legkisebb gumim van igyis mindig megálltam :)
Mondjuk más ha ismered már az utat...
De olyan felszabadult érzés ezekkel a verdákkal hajtani mint állat és benn észre sem veszed a sebesslget, ahm imádnivaló :lol: :lol:
De természetesen csak akkor hajtok ha egyedül vagyok ha már ül mellettem valaki bárki akkor óvatos vagyok és megfontolt :)
Egyébként mennének ezek a gépek többet is 230 nál?

más nekem is volt már ilyen sztorim sajna de nekem egy VW passatal gyűlt meg a bajom bár nem is hagyott el de nem birtam megelőzni ja ás a másik hogy úgy füstölt hogy alig láttam valamit :D :D :D

2006.08.22. 01:18

Azt ne felejtsük el, azért mert nem érzed benne a 200-at, az még 200! Ha megcsúszól a gyári kerekekkel- ugorj a hátsó ülésre! :-)
Én besokaltam a nagy kerekekkel max. 100-nál, kitépte a kormányt a kezemből, mindkét nagyújjam majdnem eltört, két hétig kétszer akkora volt és nem tudtam mozgatni! Olyan erők lépnek fel, hogy egyből megérzed a sebességet..:-( Én is hülye vagyok, de el sem merem képzelni mi történhet 200-nál. ( de mindemellett minden hétvégén így haladok a Balcsira- bár minden fullon van a gépen. Legjobb fékbetétek, új, gyári tárcsa és a legnagyobb gumik.)

2006.08.22. 08:53

Megfogadom a tanácsodat, ha baj lesz akkor megpróbálok hátra ugrani remélem sikerül majd :lol: :lol: :lol:

2006.08.22. 09:09

Hero írta:Megfogadom a tanácsodat, ha baj lesz akkor megpróbálok hátra ugrani remélem sikerül majd :lol: :lol: :lol:

Szrintem vedd le az első ülések háttámláját,mert csak zavarnának az ugrálásban! :P : :franko:

2006.08.22. 12:12

Ne legyél h.lye, nehogy szó szerint vedd!! :?
Elösszőr csak 60- 80, tempomat és vedd le a fejtámlákat.. ha ez már simán megy, próbálhatod nagyobb sebességnél is. :)

2006.08.22. 20:37

:lol: :D :P

2006.08.22. 22:06

Vagy kenjed neki tolatva a 200-at :D :D :D

Sepi

2006.08.23. 12:10

Látod, van itt sok jó tanács, csak győzz válogatni!
Én mentem már suzukival 160-nal, azt leszámítva, hogy az ajtókeret kezdett eltávolodni a kasznitól és kiláttál- a kezem majdnem kifért- nem is volt olyan gáz. :roll:
Viszont utánna 130-ról meg kellett (volna) állnunk. hááát... hang volt, de lassulás nem... :-(
Az egész olyan élmmény volt, mint a legszarabb hullámvasútra felülni- csak ott tudod hogy le is szállsz :D

2006.08.26. 18:51

LizaaRD írta:Szerintem ostobaság a 130-as korlátozás. Aki gyorsabban akar menni, azt nem fogja elrettenteni egy szimpla tábla (kettő sem), de még a rendőrök sem. Aki meg 100-nál már szédül, nem menne gyorsabban akkor sem, ha magasabb limit lenne. Apropó, egy gyengébb autónak (a többség ilyen) már majdnem mindegy, hogy 130-al vagy többel száll el.
Inkább arra mennének rá, hogy jobb állapotban legyenek az autók, ne 4 különböző mintájú gumival mászkáljanak, esetlegesen ne lehessen csúszópénzzel elintézni a műszaki vizsgát. Sokkal kevesebb baleset lenne már ettől is.
Szerintem az egészből azért nem lesz semmi, mert a modern demokrácia egyik alapköve, hogy akik a tűz közelében vannak, döntenek, a nép pedig befogja a száját.

A 4 különböző minta télleg durva, de szerintem hülyeség az egész műszaki vizsga!!! Hát mit ér az? Az is csak 1 adó!!! Ha meg akarom, elintézem "levelezőn":)
Máskülönben, ha jól emlékszem a balesetek 2%-a következik be műszaki hiba miatt...Meg kéne szüntetni a francba az egészet! Az autópálya díj-lehúzással, a súlyadóval, meg eredetvizsgálat (basszátok, meg, hülye adó ez is!), meg lópicsával együtt!!! Építsék be ezt a sok szart is a benzinbe, azt kész! Max 400 lesz...:)Viszont meg lehet szünteteni 1 csomó felesleges állást:) Áhh! Hagyjuk!! Inkább elmegyek innét, úgyis lehet!!!:)

2006.08.26. 18:56

Magyar ember meg hülye!!! Neki nem szabad 130-nál gyorsabban mennie, fegyvert tartania, drogot szíjnia, 1-nél több kutyát tartania..:)
Viszont szabad parkolóórába pénzt dobni, 55 féle adót fizetni (vagy mennyen gyalog mint az állatok:) ), meg spontán rendőri igazoltatásoknál vigyorogni, meg sok minden mást! Király!!!

2006.08.26. 19:20

Ebben sajnos igazad van szar ország ez...

2006.08.26. 22:31

Inkább igyunk!

:sör:

2006.08.28. 10:56

Sepi írta:Inkább igyunk!

:sör:

Így van! Igyunk!! "Aki nem iszik, az lop is!" :D

2006.08.28. 11:34

Igyunk,vezessünk 200al és senkinek meg semminek se álljunk meg! :lol:
MÁR csak az örökkkön kinem ürülő tankot kellene feltelálni,mert sajna hetente kigyullad a lámpám :x

2006.08.28. 12:11

Az igen!
Hmm nem lenne jó érzés hetente tankolni a kicsikémet :D

2006.08.28. 12:38

Mostmár csak egy rendőr E39 tulaj kellene közénk :-(
Megint összeakadtam velük... ...és kezdek tanácstalan lenni..mindenki mást mond. :-(
Hozzászólás küldése

VigLink badge