Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.03.17. 09:46

simi64 írta:
Pitti írta:http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:2009.03.16.&376526

Van üresedés?
Erre vártam! Holnap indulok Münchenbe :lol:

Szia simi64.
Légyszíves szóljál ha elfoglaltad a BMW-s állás mert akkor jelezhetsz nekünk, hogy van gyárilag tesztelt, keveset futott, jó állapotban lévő és olcsón eladó próbagép.
Ciao: luigi :franko:

2009.03.17. 14:38

luigi írta:
simi64 írta:

Van üresedés?

Szia simi64.
Légyszíves szóljál ha elfoglaltad a BMW-s állás mert akkor jelezhetsz nekünk, hogy van gyárilag tesztelt, keveset futott, jó állapotban lévő és olcsón eladó próbagép.

Törésteszt után :lol: :lol: :lol:

Jackson, viccöl

2009.03.17. 14:51

jackson írta:
luigi írta:
simi64 írta:

Van üresedés?

Szia simi64.

Törésteszt után :lol: :lol: :lol:

Jackson, viccöl

ÁÁÁÁÁÁ NEEEEEM MÉG ELŐTTE!
Hali: luigi :franko:

2009.03.17. 15:15

Labi írta:jajj Einsteinkéim, nem kell ehhez diploma, hogy kitaláljátok! :lol: nekem marhára bejön ez a béka! ezt néztem ki: http://www.hasznaltauto.hu/2776834_fiat_multipla_2000
sztem qva jól néznek ki és mindenki meg van hülyülve érte. olvassátok el a népítéleteket. Muhaati is azt mondta, hogy alapvetően nincs gond velük. nem félek az olaszoktól, hiszen volt már pár darab belőle. 8)
ennek az autónak van stílusa az biztos :!: :twisted:
az asszony is ijesztget, hogy majd belehány egy jó répásat a gyerek a hátsó ülésemre. :oops:
...mondom neki mindíg, hogy addig a gyerek be nem teszi a lábát a kocsiba amíg szobatiszta nem lesz! :lol:

Labi ha szoba tiszta akkor is megcsinálja. Lásd a példám egy hetes autó már 1000km lenyomotunk együtt (gyerek+autó) és akkor is képes volt bele hányni egy fánk után.

Jackson, aki pont Labi leirása szerint kenegette utánna Nivea-val.

2009.03.17. 18:07

megírtam a véleményem, nem bírtam tovább! :evil: (nem a Bömié)

http://totalcar.hu/nepitelet/?op=itelet&cat_id=97257

2009.03.17. 19:26

Labi írta:megírtam a véleményem, nem bírtam tovább! :evil: (nem a Bömié)

Labikám!
Majd ha még egyszer összeszeded és rászánod magad, írhatnál egy pár sort a cikkben említett "hátsókerekes hobby autóról" is.
Az íromány pedig tetszik, jól megaszontad!
Kíváncsian és türelmetlenül várjuk! -mert ez így csak OFF!
Csak tárgyilagosan, és nem érzelmektől túlfűtötten!!! :wink:
Mert egy igazi TC-s ilyen! :taps:

2009.03.17. 20:40

:taps:
Hát ez jó vót, apám!!!
Van sx4-em, építkezésre járok vele, bírja a terepet és valahogy nem is sajnálom! :wink:

2009.03.17. 20:54

Én is elolvastam és egyszerűen csak ezt tudom:
:taps: :taps: :taps:

Jackson, aki szerint is szuper a cikk

2009.03.17. 21:00

MChris írta:Dízelverő hidrogéntechnológián dolgozik a BMW

Azért ahhoz sok ész kellett, hogy a 7-est emlegető cikk végére emberünk berakjon egy 5-ös képet. :lol:

2009.03.17. 21:08

LeviM5 írta:

:taps:
Hát ez jó vót, apám!!!
Van sx4-em, építkezésre járok vele, bírja a terepet és valahogy nem is sajnálom! :wink:

Nekem is volt zsír új "Mutyukim" és 6.000 km után kiakadt a középső fűtés-beömlő bowdenje. Pedig nem tekergettem túl sokat, nyár volt. :lol: Szerencsére ez már a következő tulaj gondja lett.

2009.03.17. 21:14

Labi hozd el talira és max ugyjár mint Sopronba a "kispolák",hidd utána jobb lesz a lelkednek! :twisted:

2009.03.17. 21:18

MChris írta:Labi hozd el talira és max ugyjár mint Sopronba a "kispolák",hidd utána jobb lesz a lelkednek! :twisted:

:D Ez is jó ötlet!!! :D
Majd a velencei talin offoltatjuk. :D Ki is írhatjátok programnak!

2009.03.17. 23:58

he he csak szeretnétek beletenni ebbe a csodába a seggeteket! ...Levi meg én kiváltságosok vagyunk. :-D

2009.03.18. 08:59

Labi írta:he he csak szeretnétek beletenni ebbe a csodába a seggeteket! ...Levi meg én kiváltságosok vagyunk. :-D

Azért még a "téli" nemindulását megemlíthetted volna. :wink:

2009.03.18. 14:19

muhaati írta:
Labi írta:he he csak szeretnétek beletenni ebbe a csodába a seggeteket! ...Levi meg én kiváltságosok vagyunk. :-D

Azért még a "téli" nemindulását megemlíthetted volna. :wink:

Labiét biztos péntek délután dobták össze... :)

2009.03.18. 16:46

Gyerekek ilyen van :?: Mert szerintem kamu az egész.
Ilyennek tényleg nem való más csak suzuki. :evil:

528i

2009.03.18. 17:11

LeviM5 írta:Gyerekek ilyen van :?: Mert szerintem kamu az egész.

528i

Vegye meg a Labi SX4-ét. Tényleg ezeket összekéne hozni :lol: :lol: :lol:

Jackson, aki azért ennyire nem akarna kitolni Labi-val

2009.03.18. 18:02

jackson írta:

528i

Idióta! Ücsörögjön csak a skodrijában, mást úgysem érdemel. Egyébként ezek a népítéletek furcsa dolgok, mert ha sikerül venni egy lelakott kifilézett vasat, akkor valóban meg lehet csömörleni. Én spec. kb. 18 évet csücsültem már BMW-ben, de még mindig nem tartok milliós nagyságrendnél. Persze mindig megválogattam, hogy mit veszek meg. Ez nagyon fontos.
Ide vág még a TDS topikból is, hogy azok rosszak. Nem, alapból nem. Csakhogy megveszik olcsón, (merthogy miért vegyen drágán, ha van olcsón is), félmillió gondozatlan kilóméterrel, széthullott állapotban. No innen drága,és nehézkes talpra állítani őket.( sőt nem is lehet ). Ezután pedig jönnek ezek a népítéletek:soha többet...............
Meg kell érteni, hogy egy gurigáért NEM LEHET jó BMW-t venni. Ennyiért lehet jó állapotú igénytelen "másautót" venni, amire nem kell sokat költeni, mert hogy nincs is benne amire lehetne, de cserébe pont annyit is nyújt. El lehet menni vele A pontból B pontba, és slussz. Nem szabad összehasonlítani két teljesen más árkategóriájú autót, merthogy azonos árú BMW és Suzuki ugye nincs. Használtban pedig............... Ha arányait nézzük, akkor egy egygurigás Bömbit egy 100.000ft-os Suzukival kell összehasonlítani. Na azzal a Suzival sem megy el sokat a polgár.

Röviden ennyi.

2009.03.18. 18:27

muhaati írta:
jackson írta:

528i

Idióta! Ücsörögjön csak a skodrijában, mást úgysem érdemel. Egyébként ezek a népítéletek furcsa dolgok, mert ha sikerül venni egy lelakott kifilézett vasat, akkor valóban meg lehet csömörleni. Én spec. kb. 18 évet csücsültem már BMW-ben, de még mindig nem tartok milliós nagyságrendnél. Persze mindig megválogattam, hogy mit veszek meg. Ez nagyon fontos.
Ide vág még a TDS topikból is, hogy azok rosszak. Nem, alapból nem. Csakhogy megveszik olcsón, (merthogy miért vegyen drágán, ha van olcsón is), félmillió gondozatlan kilóméterrel, széthullott állapotban. No innen drága,és nehézkes talpra állítani őket.( sőt nem is lehet ). Ezután pedig jönnek ezek a népítéletek:soha többet...............
Meg kell érteni, hogy egy gurigáért NEM LEHET jó BMW-t venni. Ennyiért lehet jó állapotú igénytelen "másautót" venni, amire nem kell sokat költeni, mert hogy nincs is benne amire lehetne, de cserébe pont annyit is nyújt. El lehet menni vele A pontból B pontba, és slussz. Nem szabad összehasonlítani két teljesen más árkategóriájú autót, merthogy azonos árú BMW és Suzuki ugye nincs. Használtban pedig............... Ha arányait nézzük, akkor egy egygurigás Bömbit egy 100.000ft-os Suzukival kell összehasonlítani. Na azzal a Suzival sem megy el sokat a polgár.

Röviden ennyi.

Ezaz egyetértek! A kocsog magát minősítette, hogy mekkora barom volt, hogy ilyen autót vett.
De én akkor sem hiszem, hogy minden betud szarni 1 Bmwn. Kizárt!!!! Összekeveri egy Alekóval, vagy Aro-val.
Nem térek napirendre!!! :evil: A zártól a ablaktörlőig, csapágyakig mindent cserélnie kellett egy e39-en? Az ilyet...nem is mondom mit csinálnék vele!!! :twisted: :pisztolyos

2009.03.18. 18:41

LeviM5 írta:
muhaati írta:
jackson írta:

528i

Röviden ennyi.

Ezaz egyetértek! A kocsog magát minősítette, hogy mekkora barom volt, hogy ilyen autót vett.
De én akkor sem hiszem, hogy minden betud szarni 1 Bmwn. Kizárt!!!! Összekeveri egy Alekóval, vagy Aro-val.
Nem térek napirendre!!! :evil: A zártól a ablaktörlőig, csapágyakig mindent cserélnie kellett egy e39-en? Az ilyet...nem is mondom mit csinálnék vele!!! :twisted: :pisztolyos

Erre csak annyit tudok mondani, hogy miután apám E34-ese hengerfejes lett és ráköltött egy valag pénzt, eszébe sem jutott lebeszélni a BMW-ről. Mert attól, hogy ő kifogott egy xart, attól még nem minden bömbi az. :)

Ha ütik-vágják, persze hogy a következő tulaj szívja meg. Az enyémnek ismertem az előéletét, amikor megvettem, mégis kellett rá költenem. Olyan autó nincs, amire nem kell. Max. az SX4, de annak meg fütyül a tükre. :nyelves:
Hozzászólás küldése

VigLink badge