* *
Pontos idő: 2026.05.02. 06:15

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 842 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 43  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.29. 15:21 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 73 alkalommal
Kapott köszik: 63 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: V8
Évjárata: 1997
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
jackson írta:
No akkor egy félig meddig mérési jegyzőkönyvszerűség.
A műszerek nem voltak hitelesitve de lienárisan azért mutatták az eltérésket.

Villany motor rajta amper mérő ami mutatja a motor áramát.Ez meghajt egy kerek csapágy belsőt amin alatta olajozó tálca (már ha éppen volt méréskor olaj benne). Felette henger alakú csapágy golyó (zöldséges nyelven) ami befogva és egy drótos áttételen keresztül egy piaci súly mérő ami méri kg-ban a feszitést.

Következőre majd berakjuk a lakatfogómat amper mérésre (mivel ez tud csúcs áramot is mérni) és pontosabb felbontású.

Minden mérés után a csapágy belső letisztitva és újra csiszolva. A mérő csapágy hengergörgő (ez a rendes neve) minden mérés során forgatva.
Lepke szerint majd következőre beszámozzuk őket és a végén egymás mellé rakva lefotózzuk együtt.

A jelenlegi adataink:
1.videón
1.mérés szárazon
kb 4kg nyomóerőnél megállt. Nagy áramfelvétel kb 4,5Amper
Erősen bekopott, nagyon zajos volt, beégett feketén a felület

2.mérés Liqui Moly 10w-40 félszintetikus olaj
7kg nál megállt kb 2-3Amper.
Kisebb kopás nincs beégés nyom. Szemcsék az olajban

3.mérés 10w-40 Metabond-C-vel
15kg terhelés nincs semmi gond. Amper nem kimutatható (pici skála)
kopás pici pötty, nem forró

25kg semmi. Amper alacsony nincs 1 Amper sem. Nem állt meg

4.mérés metabond-c felület olaj nélkül
8,5kg teszt terhelés
nem égett be, nagyobb kopásnyom de nincs gáz, nem állt meg

5.mérés metabond üzemanyag adalék rá kenve a forgó tengelyre (motorolaj nincs)
8kg nincs égés és megállás

6.mérés muhaati féle nagyon fáradt(régi) vegyes motorolaj (főleg dizelből) és nagyon hideg és sűrű (este -2fokos tartályból kivéve)
5,5kg-nál megállt, füstölt. Nagy zaj és cirka 4 Amper
Alig jobb mint szárazon. Látszik, hogy már "fáradt" az olaj

7.mérés ugyan az a fáradt olaj metabond-c-vel
22kg és nem állt le. közepes kopás nyom. Döbbenet kérdések (vajon nem is kéne motorolaj csere:)
..............
2.videó
Kérdés: ha a henger falának 4/100mm rést tükrörre "polirozza" nem marad meg a olaj a henger falán.
Pityu: csak megedzi a vékony felületet és képez külön felületet (kb. 1/1000mm-et edzi a meglévő felületet).
..............
3.videó

metabond automata váltóba TILOS!
kézi váltóban nem jó mivel a szinkron gyűrű teszten BUKTA.
...............
4.videó

8.mérés lepke új BMW LL04 0w-40 olaj
6kg leállt és füstölt. részecskék az olajban
Mivel 0W olaj ezért elöbb áll meg mivel kevésbé sűrűbb 25 fokon mint a 10W.
Az összes tesztet 100 fokon kellett volna csinálni csak akkor kisebb kg értékeket látunk.
....................
5.videó

9.mérés Liqui Moly 4100 muhaati féle 5w-40
6kg megáll 3,5 Amper a viszokzitás miatt.
hozza az alapolaj 0w és 10w közötti értékét.

10.mérés bmw520ds cirka 5ekm futott 520d olaj metabond-c kezelt
meleg olaj
13kg semmi gond
......................
nincs videón (sajnos pedig ez a legdöbbenetesebb)

11.mérés lepke 25ekm (6ekm jelzett még) futott 0w-40 BMW LL04 Prolongal kezelt
4,5kg-nél leállt és füstölt.
Tehát az OK, hogy meleg és e-miatt a kevesebb mint az új hideg olaj. Meg a használat foka is (25ekm) is sok. De hogy még a száraz futás fölött teljesitsen 0,5kg-al.
Lehet, hogy ez azt jelenti kéne még több 10e, 15e és 20ekm futási olaj teszt. Mert még hidegen is nagyon gyengén teljesitett.
......................
6.videó

12.mérés metabond-al kezelt lepke olaja
19kg leállt és csoda hogy odáig birta.

A videó anyag cirka 5Gb akinek kell lemásolható (MChris vagy nálam).

Jackson, aki összeirta

Sokat vártam a bemutatótól és ettől a beszámolótól is.
Én 15 évvel ezelőtt láttam ezt a bemutatót a saját garázsomban Németék hozták el
ezt az OMH.által szintén nem hitelesített mérő szerkezetet.Szerintem ugyan ez volt nálam, amit a fotókon láttam,mivel Németék is Fejér megyeiek úgy mint Pityu,de ők már nem terjesztik e terméket.Már abban az időben volt nyugati gyártmányú Diesel motorom,ezt Németék nagyon jól látták és lerohantak a termékkel,bemutatóval.
Engedtem is a kísértésnek,használtam is sokáig,de nem a Perkins Dieselben,hanem az OFF IFA-ban.Azért nem az Angolban,mert megkérdeztem a motor gyártót ill.forgalmazót,aki azt mondta a Perkins egy olyan motor amibe ha bele öntik a 15W40 M.olajat és megfelelő időközönként cserélik,nem kell hozzá adalék.Véleményem szerint a BMW is ugyan ezt mondaná,ha megkérdezné bár ki.
Érzékeltetés képen annyit hozzá tennék,hogy az IFA a Metabondal bexart ezelőtt 5 évvel,azért tudom pontosan mikor mert télen csináltam rajta teljes motor generált,pontosan 5éve volt,a főtengely kivételével mindent újat tettünk bele és utána eladtuk.A dugattyúk tetejére esztergályossal felszúrattunk még egy kompresszió
gyűrűt,új hüvelyek,gyűrűk,csapágyak,köszörült főtengely és ami még az összeszereléshez kell,minden új.Ezóta nem használom ezt a szert,nem azért mert nem jó,hanem azért mert nincs IFA-m.Nem vettem észre semmi különbséget,amikor használtam,de a tizenhat liter olajhoz 3x250ml.-t kellett beleöntenem hogy hatást érjek el.Már arra is gondoltam,hogy a bemutatón látott szer és a kereskedelemben kapható között némi különbség van.Ez lehetséges?Fogyasztó védelmi és kereskedelmi
minőség ellenőrzésen átesett ez a termék,mert itt többször elhangzott ehhez hasonló
kérdés.Az öreg szakik és én is azt mondom,amelyik motorban van, megfelelő mennyiségű, bele való olaj és hűtőfolyadék,az a motor nagyon sokáig jó szolgálatot tesz adalék nélkül is.Akik elfelejtik ezek ellenőrzését és valami hiba folytán,kevesebb olajal ill.vízzel üzemeltetik a motort,hiába használnak bármilyen adalékot.EZ A VÉLEMÉNYEM.A statisztika amit a gyártó és Jackson leír-----számok.Üdv.

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.29. 16:13 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 16 alkalommal
Kapott köszik: 93 alkalommal
Motor tipusa: 540iA
Évjárata: 1999
Kivitele: Touring
Ami kimaradt:
- mily Xw-Y a bmw520ds motorolaja (majd előszedi a dobozt)

X.mérés Slick-50 (új flakonos) és 10w-40-es motorolajban.
Már bele töltéskor látszik, hogy nagyon sűrű fehér (mint a le ne irjátok micsoda) leült a motorolaj aljára. Nem emlékszem mennyi kilogrammnál ált be de valami 20kg alatti érték kapisgál. Nem tudta a Metabond 25kg-ját.
És persze elmesélte muhaati, hogy ha bele rakná a lepkének Tiszaújvárosig beállna a motorja tőle.
Az tényleg eltömiti a járatokat mivel plusz felületet képez.

Jackson, akinek most ugrott be hogy beszélt bmw520ds-el telefonon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.29. 16:19 
Moderátor
Moderátor

apa írta:
Már arra is gondoltam,hogy a bemutatón látott szer és a kereskedelemben kapható között némi különbség van.Ez lehetséges?Fogyasztó védelmi és kereskedelmi
minőség ellenőrzésen átesett ez a termék,mert itt többször elhangzott ehhez hasonló
kérdés.

Ez a bulin is emlegetve volt. Hamisitottak egy ideig a metabondot. A Pityu mesélte, hogy csak fekete doboz és német feliratos (a hamisitott angol volt) made in germany logós jó.
A baj csak hogy nem tudjuk melyik teszt tudható be a hamisitott és melyik a igazi terméknek. Akkor vajon minden vásárláskor kéne ilyen tesztet végezni az anyaggal?

A bmw520ds-el hülyéskedtünk, hogy a szabad (nem házas) E39 klubtagok laboros csajszikat szedjenek föl és akkor tavaszra lehetne több paramétert mérni komolyabb laborban. :lol: :lol:

Jackson, akinek ébredeznek a kölkök és akkor vége a fórumozásnak

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.29. 16:43 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 73 alkalommal
Kapott köszik: 63 alkalommal
Motor tipusa: V8
Évjárata: 1997
jackson írta:
apa írta:
Már arra is gondoltam,hogy a bemutatón látott szer és a kereskedelemben kapható között némi különbség van.Ez lehetséges?Fogyasztó védelmi és kereskedelmi
kérdés.

Ez a bulin is emlegetve volt. Hamisitottak egy ideig a metabondot. A Pityu mesélte, hogy csak fekete doboz és német feliratos (a hamisitott angol volt) made in germany logós jó.
A baj csak hogy nem tudjuk melyik teszt tudható be a hamisitott és melyik a igazi terméknek. Akkor vajon minden vásárláskor kéne ilyen tesztet végezni az anyaggal?

A bmw520ds-el hülyéskedtünk, hogy a szabad (nem házas) E39 klubtagok laboros csajszikat szedjenek föl és akkor tavaszra lehetne több paramétert mérni komolyabb laborban. :lol: :lol:

Jackson, akinek ébredeznek a kölkök és akkor vége a fórumozásnak

Ha ez így működik akkor lehet,hogy én annak idején hamisítottat használtam?
Ha minden vásárláskor tesztelünk,az nagyon sokba kerül?Bizonyára.Megéri?
A csajok mell illetve csípőbőségére gondoltál?Ebben részt vennék! :D
Most a télen nem lehetne meg szervezni? :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.29. 18:04 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Adott köszi: 1677 alkalommal
Kapott köszik: 1262 alkalommal
Motor tipusa: 204D1
Évjárata: 2002
Ilyen gépes bemutatót ezelőtt kb 10-15éve láttam a BNV-n :!: Nem sokat fejlődött a technika mármint a gépezet :lol:

Vissza a tetejére
 Profil Twitter Képtár Facebook  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.29. 18:29 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 728 alkalommal
Kapott köszik: 799 alkalommal
Széria kód: F11
Motor tipusa: 530xd
Évjárata: 2011
Blog: Blog megtekintése (1)
admin írta:
Ilyen gépes bemutatót ezelőtt kb 10-15éve láttam a BNV-n :!: Nem sokat fejlődött a technika mármint a gépezet :lol:

Úgy ahogy tetszik mondani. Akkor még a slick 50-et tesztelgették vele.

Hozzátenném még a következőt az "adalék"-okhoz:

Az, hogy a tesztgép megáll " négynél", az nem azt jelenti, hogy az rossz. A motorok makulátlan működéséhez bőven elég ez a "súrlódási tényező! " Ha kevés lenne, akkor heti 15 motorgenerált kellene csinálnom.Bőven elég P.L. kettő. Hiszen nem karos terhelővel izgatjuk a motorokat.
Tehát adalék nélkül is hibátlanul tud működni a moci, (váltó, difi) , mert ki van az találva rendesen. Egy jó minőségű olaj tudja azt a kenést biztosítani, ami bőven elég a hibátlan működéshez.
Az adalék adhat egy "pluszt" . Ha kiszámoljuk az összes beleönthető, rászerelhető kegyszer jó tulajdonságát, akkor már termeli az üzemanyagot, és soha sem fog meghibásodni semmi.
Viszont aki nem sajnálja rá a pénzt, nyugodtan beleöntheti a Metabondot, rosszat nem fog tenni vele.

Vissza a tetejére
 Profil Képtár Facebook  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.29. 19:02 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 524 alkalommal
Kapott köszik: 609 alkalommal
Motor tipusa: 20d
Évjárata: 2000
jackson írta:
Ami kimaradt:
- mily Xw-Y a bmw520ds motorolaja (majd előszedi a dobozt)

X.mérés Slick-50 (új flakonos) és 10w-40-es motorolajban.
Már bele töltéskor látszik, hogy nagyon sűrű fehér (mint a le ne irjátok micsoda) leült a motorolaj aljára. Nem emlékszem mennyi kilogrammnál ált be de valami 20kg alatti érték kapisgál. Nem tudta a Metabond 25kg-ját.
És persze elmesélte muhaati, hogy ha bele rakná a lepkének Tiszaújvárosig beállna a motorja tőle.
Az tényleg eltömiti a járatokat mivel plusz felületet képez.

Jackson, akinek most ugrott be hogy beszélt bmw520ds-el telefonon
Előszedtem. Castrol Magnatec 5W30 van benne, az előírt feltöltési mennyiségből 2,5dl leeresztve és beletöltve 2,5dl Metabond C. A méréskor, megérkezésünk óta kb. két óra telhetett el. Lepke autójának a motorján lévő műanyag burkolat alatt elöl, nem tudtam a tenyeremet rátenni, mert meleg volt. Az enyémet nem is néztük, de mi később érkeztünk mint Zoli. Nem tudjuk hány fokos lehetett. Dióhéjban ennyi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: kg
HozzászólásElküldve: 2010.11.29. 21:11 
haladó
haladó

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Üdv Jackson!

Csak helyesbíteni a mérési eredmények hozzászólásod szavait.Tudom a tesztgépen a"kg" mint mértékegység rajta volt De ez mellékes lehetett volna más is ezt elfelejtettem mondani akkor a lényeg a súrlódási körülmények közötti nagysátrendbeli eltérésen van.Hol áll meg kenőanyag nélkül,kenőanyaggal,valamint adalékanyaggal.
A érőke a másik saram ha legközelebb megyek Pestre viszek magammal egy másik segédeszközt neked és ha az megfelel akkor használd egészséggel.
Amúgy amit autósoktól úgy tudom a szeleppel rendelkező tartályoknál fecskenővel szoktak kisérletezni.
üdv
Pityu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: kg
HozzászólásElküldve: 2010.11.29. 21:50 
Moderátor
Moderátor

Pityu530da írta:
Üdv Jackson!

Csak helyesbíteni a mérési eredmények hozzászólásod szavait.Tudom a tesztgépen a"kg" mint mértékegység rajta volt De ez mellékes lehetett volna más is ezt elfelejtettem mondani akkor a lényeg a súrlódási körülmények közötti nagysátrendbeli eltérésen van.Hol áll meg kenőanyag nélkül,kenőanyaggal,valamint adalékanyaggal.
A érőke a másik saram ha legközelebb megyek Pestre viszek magammal egy másik segédeszközt neked és ha az megfelel akkor használd egészséggel.
Amúgy amit autósoktól úgy tudom a szeleppel rendelkező tartályoknál fecskenővel szoktak kisérletezni.
üdv
Pityu

Ahha fecskenő majd megvizsgálom amennyire az asszony hagyja. :lol: :lol: Azzal is lehet 40ml-ert mérni.

Igen a eltérés a lényeg, meg hogy azért arányos a mért terheléssel a Nm vagy Kg mértékegység a kutyát nem érdekelte.
érőke=mérőke??? Milyen mérőke kiváncsivá tettél.

Jackson, aki figyeli az fecske csajokat :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: kg
HozzászólásElküldve: 2010.11.29. 22:12 
haladó
haladó

jackson írta:
Pityu530da írta:
Üdv Jackson!

üdv
Pityu

Ahha fecskenő majd megvizsgálom amennyire az asszony hagyja. :lol: :lol: Azzal is lehet 40ml-ert mérni.

Igen a eltérés a lényeg, meg hogy azért arányos a mért terheléssel a Nm vagy Kg mértékegység a kutyát nem érdekelte.
érőke=mérőke??? Milyen mérőke kiváncsivá tettél.

Jackson, aki figyeli az fecske csajokat :lol: :lol:

Yes Sir jackson!
Bocsi az elgépelésért :oops: :oops:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pityu530da 2010.12.01. 20:40-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.29. 22:42 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 338 alkalommal
Kapott köszik: 688 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2007
jackson írta:
kzolee írta:
Köszönjük a részletes leírást! :taps:

Úgy látom sokakat meggyőzött a bemutató :D

Igen érdekes adatok jöttek ki pedig még lenne mit méricskélni.

És még pár mérés hiányzik:
- lepke új prolong adalékkal és 5ekm, 10ekm, 15ekm után. Lehet, hogy nagyon túlzás a BMW által megadott 30-40ekm szerviz intervallum az E60-hoz?
- LeviM5 10ekm olaj csere elötti Metabondos benzines V8 eredménye (ez nekem fontos :lol:
- bmw520ds adata 10ekm, 15ekm ha elmegy 20ekm metabond-al vajon úgy kifárad-e mint a lepkéjé.
- a saját kocsim 5w-40-éből is fogok venni már lassacskán abban is cserélni kéne és közeledek a 20ekm felé (két zöld ég még) mint nem metabondos csak sima olaj tulajdonság mérés.

És valaki mondja meg az ajándékba kapott (Metabond) üzemanyag adalékot hogy a francba öntöd bele a tankba??? AZ STP-nek van rendes beöntő csöve, de itt egy kis műanyag mérőben méred ki a 40ml-t és hogyan rakod bele? Gondolom tankolás elött, hogy le mossa a tankba.

Jackson, aki kiváncsi a jövő tavaszig terjedő tapasztalatokra

Helo
Mai napon megtörtént az olajcsere a kocsiban
Holnap mintavétel a megbeszéltek alapján
annyiban változtatok rajta hogy 3-ezrenként mintát veszek
Mindig új fecskendőt és csövet használok nehogy maradjon benne az előző mintavételből :wink: Még mielőtt valaki megkérdezné :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.29. 22:52 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 524 alkalommal
Kapott köszik: 609 alkalommal
Motor tipusa: 20d
Évjárata: 2000
lepke írta:
jackson írta:
kzolee írta:
Köszönjük a részletes leírást! :taps:

Úgy látom sokakat meggyőzött a bemutató :D

Igen érdekes adatok jöttek ki pedig még lenne mit méricskélni.

És még pár mérés hiányzik:
- lepke új prolong adalékkal és 5ekm, 10ekm, 15ekm után. Lehet, hogy nagyon túlzás a BMW által megadott 30-40ekm szerviz intervallum az E60-hoz?
- LeviM5 10ekm olaj csere elötti Metabondos benzines V8 eredménye (ez nekem fontos :lol:
- bmw520ds adata 10ekm, 15ekm ha elmegy 20ekm metabond-al vajon úgy kifárad-e mint a lepkéjé.
- a saját kocsim 5w-40-éből is fogok venni már lassacskán abban is cserélni kéne és közeledek a 20ekm felé (két zöld ég még) mint nem metabondos csak sima olaj tulajdonság mérés.

És valaki mondja meg az ajándékba kapott (Metabond) üzemanyag adalékot hogy a francba öntöd bele a tankba??? AZ STP-nek van rendes beöntő csöve, de itt egy kis műanyag mérőben méred ki a 40ml-t és hogyan rakod bele? Gondolom tankolás elött, hogy le mossa a tankba.

Jackson, aki kiváncsi a jövő tavaszig terjedő tapasztalatokra

Helo
Mai napon megtörtént az olajcsere a kocsiban
Holnap mintavétel a megbeszéltek alapján
annyiban változtatok rajta hogy 3-ezrenként mintát veszek
Mindig új fecskendőt és csövet használok nehogy maradjon benne az előző mintavételből :wink: Még mielőtt valaki megkérdezné :wink:
Mit szól az asszonypajtás az"fecskenőnek " ?
Naná hogy! Nem ám csalsz!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.12.01. 19:33 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 1
Kapott köszik: 2 alkalommal
Motor tipusa: 525d
Évjárata: 2005
Sziasztok!
huhh, egy kicsit lemaradtam... de! Nagyon szépen köszönöm én is a bemutatót és a vendéglátást!!! :taps:
Végre találkoztam Veletek! Szívből örülök!
Remélem máskor is lesz alkalmam!
No de mielőtt még kapok hogy OFF-olok: Nagyon tanulságos volt a bemutató, bár el kellett jönnöm, nem tudom volt-e külön Prolong-os rész?
Magam részéről csak annyit, hogy ugye én vettem egy Gold-ot, ha minden igaz a 7végén vagy a jövő7 elején olajcsere és zutty bele a Gold!
Ígérem beszámolok mindenről én is!
Addig is :drive balesetmentesen mindenki!

Üdv:cali

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.12.05. 20:05 
haladó
haladó

Pityu530da írta:
tibi666 írta:
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
A képek alapján, ha jól rémlik hasonló bemutató van a youtube-on is talán. Persze az nem olyan, mint élőben látni.

Megaselt én is szeretnék venni, Debrecenben merre lehet kapni?

Elérhetőség.:Debrecen Domb ut.4 Vígh János tel.:06-52-320-415 mobil
+36-20-337-1426
Hivatkozz rám.:Kiss István

üdv
Pityu

Változás!

Új elérhetőség:Debrecen Malomköz u.12/a 1/3 vezetékes +36-52-439-704
Mobil ugyanaz.

üdv
Pityu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.12.06. 11:16 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 69 alkalommal
Kapott köszik: 109 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: 525iA
Évjárata: 2004
Pityu530da írta:
Pityu530da írta:
tibi666 írta:
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
A képek alapján, ha jól rémlik hasonló bemutató van a youtube-on is talán. Persze az nem olyan, mint élőben látni.

Megaselt én is szeretnék venni, Debrecenben merre lehet kapni?

Elérhetőség.:Debrecen Domb ut.4 Vígh János tel.:06-52-320-415 mobil
+36-20-337-1426
Hivatkozz rám.:Kiss István

üdv
Pityu

Változás!

Új elérhetőség:Debrecen Malomköz u.12/a 1/3 vezetékes +36-52-439-704
Mobil ugyanaz.

üdv
Pityu

Szia!

Köszönöm szépen!
A honlapon rosszul szerepel, ott Malom utca van írva, de az másfelé van.
A helyes cím ez, amit Te írtál másodjára!

Vettem egy flakon Megaselt, be is öntöttem egy intenzív tisztítókúra első adagját (40 ml-t), most várom a csodát. Ha működik, akkor nagyon sok pénzt megspórol nekem a cucc.
Reméljük a legjobbakat!

Természetesen beszámolok majd az eredményekről!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.12.06. 12:20 
Moderátor
Moderátor

tibi666 írta:
Szia!

Köszönöm szépen!

Vettem egy flakon Megaselt, be is öntöttem egy intenzív tisztítókúra első adagját (40 ml-t), most várom a csodát. Ha működik, akkor nagyon sok pénzt megspórol nekem a cucc.
Reméljük a legjobbakat!

Tibi mesélj már valamit annyira eszi az olajat, hogy a Megasel kell bele? Mert az adalékos bulin a Pityu hangoztatta, hogy az csak akkor javasolja. Tulajdonképpen ha jól értem a szelepszár szimeringek (mint tipikus olaj fogyási hely) okozta gondot akarod elodázni vele??

Jackson, aki kérdi a tisztánlátás végett

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.12.06. 12:30 
Újonc
Újonc

Motor tipusa: 530da
ÜDV !

Vki a fórumról ajánlott nekem metabond terméket. Konkrétan Metabond Megalene ,benzineshez kéne.

Tudna írni privit ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.12.06. 12:42 
Moderátor
Moderátor

SoundkeY írta:
ÜDV !

Vki a fórumról ajánlott nekem metabond terméket. Konkrétan Metabond Megalene ,benzineshez kéne.

Tudna írni privit ?

Tuti a Pityu volt ő a Metabond fertőzött :lol:
Lásd: Pityu530da néven fent

Jackson, aki megadta

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.12.06. 16:51 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 69 alkalommal
Kapott köszik: 109 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: 525iA
jackson írta:
tibi666 írta:
Szia!

Köszönöm szépen!

Reméljük a legjobbakat!

Tibi mesélj már valamit annyira eszi az olajat, hogy a Megasel kell bele? Mert az adalékos bulin a Pityu hangoztatta, hogy az csak akkor javasolja. Tulajdonképpen ha jól értem a szelepszár szimeringek (mint tipikus olaj fogyási hely) okozta gondot akarod elodázni vele??

Jackson, aki kérdi a tisztánlátás végett

A Megasel üzemanyagadalék!
Nem eszik olajat, és a Nissanba kell. Nem lehet egyértelműen diagnosztizálni a lendkerék hibáját, nevelőapám szerint inkább az egyik henger nem jár rendesen alapjáraton, és azért remeg annyira a motor.
Most intenzív tisztítókúrába kezdtem, alpesi diesel ment bele+40ml megasel első körben. Remélem tényleg csak ennyi a baja, bár én szerintem a lendkerék a rossz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.12.06. 20:58 
Moderátor
Moderátor

tibi666 írta:
A Megasel üzemanyagadalék!
Nem eszik olajat, és a Nissanba kell. Nem lehet egyértelműen diagnosztizálni a lendkerék hibáját, nevelőapám szerint inkább az egyik henger nem jár rendesen alapjáraton, és azért remeg annyira a motor.
Most intenzív tisztítókúrába kezdtem, alpesi diesel ment bele+40ml megasel első körben. Remélem tényleg csak ennyi a baja, bár én szerintem a lendkerék a rossz.

Basszus most látom benéztem.

Én a Metabond Gold-ra gondoltam. Most nézem:
Metabond Megalene benzines üzemanyag adalék. Na egy ilyet kaptam ajándékba.
Metabond Megasel ez meg a dízel üzemanyag adalék amit kavartam a Gold-al. Azért néztem be mert azt hittem hasonló az adalék neve olajos és benyához. :kalapács :kalapács

Jackson, aki szerzett "fecskenőt" a Megalene-hez

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 842 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 43  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]