![]() |
2009.08.24. 23:27
2009.08.25. 00:11
MChris írta:LeviM5 írta:Sárral falevelet, ez jó ötlet lehet.![]()
Mondjuk 1et a hűtőrácsra, 1et a rendszámra.
Oroszlán leírásával egyetértek. Mondjuk akkor gáz, ha leesik menet közben, te meg azt hiszed még ott van. Vagy azért állok meg 2 km-enként hogy nézegessem ottvan-e még? Kínos. A végső megoldás a forgatható rendszám. Szállító I. részben pl. Szerintem megoldható, gondolkodtam. Műanyagos ismerős csinál neki fészket, bóvdennel bentről megúzva fordulna át a másik rendszámra, össze kell kettőt ragasztani. Hossztengelyben kis rúd két végén rögzítve, forgathatóan. Kis munka a hosszú téli estékre...
Ezt akarják kivédni a szeptemberi módosítással.
2009.08.25. 09:00
Oroszlan írta:
Na majd azt meglátjuk még, mi kerül elfogadásra, majd úgyis megjön a szokásos havi dvd jogtár, aztán beleolvasok.
DE:
kiszámíthatatlan, váratlan, előre nem tervezhető és nem megelőzhető természeti jelenség, (vihar, jégeső, felcsapódó falevél) esemény vagy bizonyíthatóan emiatt bekövetkezett jogsértés, mely természetes életviteli és életvezetési körülmények között nem előzhető meg, illetve ha az illető az ilyen észlelésekor a tőle elvárható gondossággal és alaposság jár el és mégis bekövetkezik az esemény, akkor emiatt - álláspontom szerint - nem marasztalható el, ezt a ajogalkotó semmilyen szankció sújtásával nem fenyegetheti, mivel azt nem az illető idézte elő sem szándékosan, sem gondatlanul, illetve annak sem a bekövetkezését, sem az eredményét nem kívánta, hogy megvalósuljon.
Szép kis kerek mondat lett. Szerintem ennyi.
2009.08.25. 09:19
MChris írta:charlie jelentkezz!
2009.08.25. 09:37
MChris írta:lepke írta:LeviM5 írta:Sárral falevelet, ez jó ötlet lehet.![]()
Mondjuk 1et a hűtőrácsra, 1et a rendszámra.
Oroszlán leírásával egyetértek. Mondjuk akkor gáz, ha leesik menet közben, te meg azt hiszed még ott van. Vagy azért állok meg 2 km-enként hogy nézegessem ottvan-e még? Kínos. A végső megoldás a forgatható rendszám. Szállító I. részben pl. Szerintem megoldható, gondolkodtam. Műanyagos ismerős csinál neki fészket, bóvdennel bentről megúzva fordulna át a másik rendszámra, össze kell kettőt ragasztani. Hossztengelyben kis rúd két végén rögzítve, forgathatóan. Kis munka a hosszú téli estékre...
Helo
Nem vagyok egy jogi ember
de ez már biztosan KOMOLY büntetést hoz magával
üdv zoli
Trafi csak mér nem állít meg,de itt a köv kérdés: (én nem állandó használatra gondoltam pl.: városban hanem autóút,pálya)
mi a képrögzítés elve a trafiban? Lenne tippem a kép túlexponálására![]()
(blokkolóban annyira nem bizok,holnap kijönnek más méréssel majd és akkor megint X összeget rákölteni akkor inkább a kocsira és egy ilyen megoldásra nincs rendszám nincs csekk.)
2009.08.25. 14:07
mivel azt nem az illető idézte elő sem szándékosan, sem gondatlanul, illetve annak sem a bekövetkezését, sem az eredményét nem kívánta, hogy megvalósuljon.
2009.09.05. 22:52
2009.09.05. 23:03
Celtic írta:Sracok. Sos. Bp-siofok-bp kozott m7 esen hol van trafi???
2009.09.05. 23:07
lepke írta:Celtic írta:Sracok. Sos. Bp-siofok-bp kozott m7 esen hol van trafi???
Helo
M7
Jobb oldalon a 28-as, 86-os, a balon pedig a 6-os, 16-os és a 82-es szelvények környékére jut sebességmérő berendezés. (mindhárom autópálya esetén a Budapestről kivezető irány a jobb oldali, a szemközti forgalom pedig a bal oldali)
üdv zoli
2009.09.05. 23:07
lepke írta:Celtic írta:Sracok. Sos. Bp-siofok-bp kozott m7 esen hol van trafi???
Helo
M7
Jobb oldalon a 28-as, 86-os, a balon pedig a 6-os, 16-os és a 82-es szelvények környékére jut sebességmérő berendezés. (mindhárom autópálya esetén a Budapestről kivezető irány a jobb oldali, a szemközti forgalom pedig a bal oldali)
üdv zoli
2009.09.05. 23:16
Helo
M7
üdv zoli
2009.09.05. 23:20
touring írta:lepke írta:Celtic írta:Sracok. Sos. Bp-siofok-bp kozott m7 esen hol van trafi???
Helo
M7
üdv zoli
Ezt én is megnéztem a neten és direkt néztem oda és vissza is a dobozokat és nem láttam egyet sem. 4-en voltunk a kocsiban és senki sem látott egy trafit sem ezeknél a km kavicsoknál. Vagy vakok vagyunk, vagy nagyon eldugták őket.
2009.09.05. 23:29
lepke írta:touring írta:lepke írta:Celtic írta:Sracok. Sos. Bp-siofok-bp kozott m7 esen hol van trafi???
Helo
M7
üdv zoli
Ezt én is megnéztem a neten és direkt néztem oda és vissza is a dobozokat és nem láttam egyet sem. 4-en voltunk a kocsiban és senki sem látott egy trafit sem ezeknél a km kavicsoknál. Vagy vakok vagyunk, vagy nagyon eldugták őket.
Helo
Próbáld ki 180-nál![]()
még villanni is fog (tapasztalat)
üdv zoli
2009.09.06. 21:26
2009.09.06. 21:41
mate írta:Biztos, hogy van az M7-esen?Szerintem nincs, ami fényképet készít olyan meg végképp. Sebességmérő van, ami kiírja, hogy túl gyorsan mész de nem fotóz, meg a matrica ellenőrző.
Én mentem már lefelé 250-el és nem villant sehol sem
2009.09.06. 21:47
lepke írta:mate írta:Biztos, hogy van az M7-esen?Szerintem nincs, ami fényképet készít olyan meg végképp. Sebességmérő van, ami kiírja, hogy túl gyorsan mész de nem fotóz, meg a matrica ellenőrző.
Helo
Elnézést klubtársakmegnéztem a büntetés összekevertem az M1-autópályával
![]()
Köszönöm Máté
üdv zoli
2009.09.06. 22:04
mate írta:lepke írta:mate írta:Biztos, hogy van az M7-esen?Szerintem nincs, ami fényképet készít olyan meg végképp. Sebességmérő van, ami kiírja, hogy túl gyorsan mész de nem fotóz, meg a matrica ellenőrző.
Helo
![]()
Köszönöm Máté
üdv zoli
Csodálkoztam is Zoli, sőt még el is kezdtem félni![]()
Szerencsésen tisztáztuk a dolgot. Hányan leszünk a találkozón Zoli, mik az előzetes adatok?
2009.09.06. 22:37
lepke írta:mate írta:lepke írta:mate írta:Biztos, hogy van az M7-esen?Szerintem nincs, ami fényképet készít olyan meg végképp. Sebességmérő van, ami kiírja, hogy túl gyorsan mész de nem fotóz, meg a matrica ellenőrző.
Helo
![]()
Köszönöm Máté
üdv zoli
Csodálkoztam is Zoli, sőt még el is kezdtem félni![]()
Szerencsésen tisztáztuk a dolgot. Hányan leszünk a találkozón Zoli, mik az előzetes adatok?
Helo Máté
Még listát nem készitettünk
telefonon akivel beszéltem a tagok közül az jön
az E34 és a E46-ból klubból is jönnek jó páran
üdv zoli
2009.09.08. 10:08
2009.09.08. 12:09