Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.03.18. 18:43

Tényleg a Volvó a legbisztonságosabb autó????
NCAP listák

2009.03.18. 19:22

LeviM5 írta:Tényleg a Volvó a legbisztonságosabb autó????
NCAP listák

Amit nem szoktak még tudni az emberek:
- A világon a legtöbbet biztonságra fejlesztő cég annó a Renault volt. (hozzá tenném Jackson utánja mert volt egy szar R18-asa)
- A NCAP tesztek nem pontosak múltkor volt egy pont egy cikk a TC-n amiben ezt feszegették hogy basszus egy kocsi kinyirta a sofőrt és levontak egy pontot emiatt, közben ugyan ennyit ért egy elfelejtett felirat (van nem volt elég nagy).

Jackson, aki azért a telepakolt Kamazt választaná az ütközési tesztnél és nem az ötcsillagos Seat Ibizát pl.

2009.03.18. 19:24

jackson írta:
NCAP listák

- A világon a legtöbbet biztonságra fejlesztő cég annó a Renault volt. (hozzá tenném Jackson utánja mert volt egy szar R18-asa)
- A NCAP tesztek nem pontosak múltkor volt egy pont egy cikk a TC-n amiben ezt feszegették hogy basszus egy kocsi kinyirta a sofőrt és levontak egy pontot emiatt, közben ugyan ennyit ért egy elfelejtett felirat (van nem volt elég nagy).

Jackson, aki azért a telepakolt Kamazt választaná az ütközési tesztnél és nem az ötcsillagos Seat Ibizát pl.

Igen, meg -1 csillag, ha nem vinnyog az övbecsatolás figyelmeztető.

2009.03.20. 20:43

Már megint egy irigy buzuki imádó. "TóthZ"

Törölve, mert már " lejárt a cikk "
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára muhaati 2009.03.23. 20:08-kor.

2009.03.20. 20:47

LeviM5 írta:
jackson írta:
NCAP listák

Igen, meg -1 csillag, ha nem vinnyog az övbecsatolás figyelmeztető.

Na tessék ennyit ér az NCAP: http://totalcar.hu/tesztek/tores/lancer_2009/

Jackson, aki ezt is mutatja a TC-ről

2009.03.21. 22:18

Végre valami előrelépés a féktárcsáim kímélése érdekében:

tilos elözni

2009.03.21. 22:25

LeviM5 írta:Végre valami előrelépés a féktárcsáim kímélése érdekében:

tilos elözni

" az útpályát teljes szélességében lefoglalva, a személyautók számára megengedett sebességnél sokszor 30-40 km/h-val lassabban haladva. "
Vagy éppen 230-al lassabban, igaz Levi?

Végre a sok rossz közt valami jó hír is! (na meg a Feri)

2009.03.21. 22:27

simi64 írta:
LeviM5 írta:Végre valami előrelépés a féktárcsáim kímélése érdekében:

tilos elözni

" az útpályát teljes szélességében lefoglalva, a személyautók számára megengedett sebességnél sokszor 30-40 km/h-val lassabban haladva. "
Vagy éppen 230-al lassabban, igaz Levi?

Végre a sok rossz közt valami jó hír is! (na meg a Feri)

:D

2009.03.23. 20:01

Sziasztok!
2009 májusában megvehetö a bmw csucsmodell
x5-x6 m-es változat
4.4 literes dupla turbós v8 erőforrás 500paci
na és a gyorsulása 4.9 másodperc
üdv Zoli

2009.03.23. 20:05

lepke írta:Sziasztok!
2009 májusában megvehetö a bmw csucsmodell
x5-x6 m-es változat
4.4 literes dupla turbós v8 erőforrás 500paci
na és a gyorsulása 4.9 másodperc
üdv Zoli

Jaj, csak bírjunk várni addig... :P elkezdem vágni a centit!

2009.03.23. 20:12

Hello LeviM5
Már én vágom a centit és gyüjtöm a pénzt
az ára szerintem 30 körül
üdv Zoli

2009.03.23. 20:17

Az előzés betiltásos dologgal egyet értenék abban az esetben,ha a sofőröket is egy kalap alá lehetne venni.Ők is emberek.
Tegnap este végig mentem M3-M1-en két kamionos és egy buszos szemmel láthatóan bevárta amíg elsuhanok mellettük és csak aztán kezdte el 2-3 km/h-s sebességgel előzni a kollegáját,viszont volt már rá példa,hogy a keleti szomszédainktól érkező kamionos index nélkül kezdett előzni...
150 körül olyan satut kellett vernem ordított a gumi,és 2-3 méterre megközelítettem a "szállítmányt".
Mondani sem kell,otthon nem hogy csuklott az anyja öklendezett. :D

2009.03.23. 20:41

Janika_86 írta:Az előzés betiltásos dologgal egyet értenék abban az esetben,ha a sofőröket is egy kalap alá lehetne venni.Ők is emberek.
Tegnap este végig mentem M3-M1-en két kamionos és egy buszos szemmel láthatóan bevárta amíg elsuhanok mellettük és csak aztán kezdte el 2-3 km/h-s sebességgel előzni a kollegáját,viszont volt már rá példa,hogy a keleti szomszédainktól érkező kamionos index nélkül kezdett előzni...
150 körül olyan satut kellett vernem ordított a gumi,és 2-3 méterre megközelítettem a "szállítmányt".
Mondani sem kell,otthon nem hogy csuklott az anyja öklendezett. :D

10ből 1 ilyen! Buszos már volt h bevárt, vészvill be, megköszön. De a többi, nekem mesélték kamionosok, ha utolér valakit előz, nehogymá elfogyjon a lendület??!! Aztán 10 km múlva kimegy a kútra, vagy pihenőbe. Semmi értelme az előzéseknek, én betiltanám végig, kivéve ahol 3 sáv van.
Láttam már kerámiás AMG-t satulni, csak úgy füstölt, meg párszor énis, sok a sztori! :evil:
Szerintem unatkoznak és előzgetik egymást fél európán keresztül.

2009.03.23. 20:48

Eztvviszont sajnálattal hallom,mert mindig k.rva türelmes vagyok velük szemben.De ahogy mondtam hál'Istennek nem mindenki egyforma! :wink:

2009.03.25. 08:51

nos már többször is volt róla szó, íme egy hosszabb NCAP cikk a TC-ről. ..érdekes!

http://totalcar.hu/magazin/velemeny/encap/

2009.03.26. 22:32

A barom...

2009.03.27. 00:31

simi64 írta:A barom...

Volt akit nemlétező hídhoz vezetett a navi, az se rossz...
Amúgy a hozzászólásaid száma már egy jó kis e60as!!!! :)

2009.03.27. 00:38

LeviM5 írta:
simi64 írta:A barom...

Volt akit nemlétező hídhoz vezetett a navi, az se rossz...
Amúgy a hozzászólásaid száma már egy jó kis e60as!!!! :)

Az a topic-cím tetszik, hogy:
Segítsetek! E60-at vennék! (és akkor én:) Pénz kéne!

2009.03.28. 14:14

Előre is bocs,de csak OFF autó van benne :lol:
Olyan jó látni :twisted:

http://hvg.hu/cegauto/20090327_visszahi ... page2.aspx

2009.03.28. 15:29

MChris írta:Előre is bocs,de csak OFF autó van benne :lol:
Olyan jó látni :twisted:

http://hvg.hu/cegauto/20090327_visszahi ... page2.aspx

Hát igen! Minőség vagy mennyiség, nem mind1.
Hozzászólás küldése

VigLink badge