![]() |
2011.03.22. 11:35
bmw520ds írta:Ha visszaolvasol a kezdetektől, akkor lejönne miért azt írtam amit írtam. Ez már itt csak az üzletről szól! Nem jó itt olvasgatni! 800km alatt érezhető hatás???Metabond írta:Igen jól átja (jLaci)ha ajackson írta:jlaci74 írta:bmw520ds írta:Ezt értem. Nekem csökkent x értékkel a fogyasztásom. Mi alapján dől el a vagy helyzete?Metabond írta:Egyszerü fizika!!bmw520ds írta:Ez új! Aztán miért és hogyan és miből teszi ezt?Metabond írta:Hello!! BMW-k , erősek egyébként is nem egy lada, de 7 -15 %-t dob rajta.Ha a motor belsejében lecsökkentjük a súrlódást illetve megnöveljük a kompressziót akkor vagy teljesítménynövekedést vagy üzemanyag megtakarítást érünk el!
Gázpedál-állás alapján...
Teli találat.
Jackson, akiteljesitménynövekedést használod ki ne várj üz.anyag megtakarítást.
Nekem más adatok zakatolnak a fejemben erről!
Mielőtt megy a háttérben való ide-oda levelezgetés, használom a Megaselt, a C-t és igaz nem bíztam benne, de semmiben nem pimpózott Pityu. Én mindig használni fogom. Csak kicsit forog a gyomrom...
2011.03.22. 14:58
Semmi. Sok átlagfogyasztás-kevés átlagsebességgel...Egy olajcsere után érezhetsz majd különbséget.szekeres írta:bmw520ds írta:Ha visszaolvasol a kezdetektől, akkor lejönne miért azt írtam amit írtam. Ez már itt csak az üzletről szól! Nem jó itt olvasgatni! 800km alatt érezhető hatás???Metabond írta:Igen jól átja (jLaci)ha ajackson írta:jlaci74 írta:bmw520ds írta:Ezt értem. Nekem csökkent x értékkel a fogyasztásom. Mi alapján dől el a vagy helyzete?Metabond írta:Egyszerü fizika!!bmw520ds írta:Ez új! Aztán miért és hogyan és miből teszi ezt?Metabond írta:Hello!! BMW-k , erősek egyébként is nem egy lada, de 7 -15 %-t dob rajta.Ha a motor belsejében lecsökkentjük a súrlódást illetve megnöveljük a kompressziót akkor vagy teljesítménynövekedést vagy üzemanyag megtakarítást érünk el!
Teli találat.
Mielőtt megy a háttérben való ide-oda levelezgetés, használom a Megaselt, a C-t és igaz nem bíztam benne, de semmiben nem pimpózott Pityu. Én mindig használni fogom. Csak kicsit forog a gyomrom...
Mi van az én 800km-emmel? Csak leírtam eddig mi a szitu!
2011.03.22. 16:13
kovessyroli írta:Metabond írta:Ne legyetek hitetlenek! 1995-től minden gépkocsimban használom, de valóban először én is leteszteltem, ugyanis nem akartam elhinni amit a termékbemutatón láttam. Az eltelt évek alatt sok-sok pénzt takarítottam meg vele.Ha rossz lenne a termék nem tudna piacon maradni ennyi ideig.![]()
Hivjatok, írjatok ha kérdés van.(06-30-9381-737)
Én is gondolkodom azon, hogy kipróbálnám...
Milyen terméket javasolnál az én autómba?
525 Tds 1997-es, 180ekm (de tényleg).
2011.03.22. 16:15
Metabond írta::tibi666 írta:A hülye autógyárak meg vért izzadnak, hogy egy decivel lejjebb nyomják a fogyasztást.![]()
Na, nem szívom inkább a véreteket, ha jónak találjátok, használjátok csak.A Megasel üzemanyag adalékot én is használom.
Miért használod hitetlen??
2011.03.22. 16:18
tibi666 írta:Metabond írta::tibi666 írta:A hülye autógyárak meg vért izzadnak, hogy egy decivel lejjebb nyomják a fogyasztást.![]()
Na, nem szívom inkább a véreteket, ha jónak találjátok, használjátok csak.A Megasel üzemanyag adalékot én is használom.
Reméltem, hogy megoldja a tisztító hatásával az alapjárati rázásomat. De sajna más gond volt.
2011.03.22. 16:21
bomostomi írta:tibi666 írta:Metabond írta::tibi666 írta:A hülye autógyárak meg vért izzadnak, hogy egy decivel lejjebb nyomják a fogyasztást.![]()
Reméltem, hogy megoldja a tisztító hatásával az alapjárati rázásomat. De sajna más gond volt.
Rázott alapjáraton? Mi volt a problem? Nekem is most kezd ilyesmit csinálni.
2011.03.22. 17:17
bmw520ds írta:Semmi. Sok átlagfogyasztás-kevés átlagsebességgel...Egy olajcsere után érezhetsz majd különbséget.szekeres írta:bmw520ds írta:Ha visszaolvasol a kezdetektől, akkor lejönne miért azt írtam amit írtam. Ez már itt csak az üzletről szól! Nem jó itt olvasgatni! 800km alatt érezhető hatás???Metabond írta:Igen jól átja (jLaci)ha ajackson írta:jlaci74 írta:bmw520ds írta:Ezt értem. Nekem csökkent x értékkel a fogyasztásom. Mi alapján dől el a vagy helyzete?Metabond írta:Egyszerü fizika!!bmw520ds írta:Ez új! Aztán miért és hogyan és miből teszi ezt?Metabond írta:Hello!! BMW-k , erősek egyébként is nem egy lada, de 7 -15 %-t dob rajta.Ha a motor belsejében lecsökkentjük a súrlódást illetve megnöveljük a kompressziót akkor vagy teljesítménynövekedést vagy üzemanyag megtakarítást érünk el!
Teli találat.
Mi van az én 800km-emmel? Csak leírtam eddig mi a szitu!Mit mondott erről Pityu?
2011.03.22. 17:19
2011.03.22. 17:37
szekeres írta:Szerintetek ne csináljak egy topikot , amiben a tapasztalatokat írom le? Azt a nemlehet beleirni dolgot és akkor ott nyomon követhető minden.
2011.03.22. 18:08
MChris írta:szekeres írta:Szerintetek ne csináljak egy topikot , amiben a tapasztalatokat írom le? Azt a nemlehet beleirni dolgot és akkor ott nyomon követhető minden.
minek? teleoffolni még egy topikot...írd ide azért van!
2011.03.22. 18:21
Már így is a te neved szerepel szinte mindenhol!szekeres írta:MChris írta:szekeres írta:Szerintetek ne csináljak egy topikot , amiben a tapasztalatokat írom le? Azt a nemlehet beleirni dolgot és akkor ott nyomon követhető minden.
á, abba csak én irhatnék
2011.03.22. 18:27
bmw520ds írta:Már így is a te neved szerepel szinte mindenhol!szekeres írta:MChris írta:szekeres írta:Szerintetek ne csináljak egy topikot , amiben a tapasztalatokat írom le? Azt a nemlehet beleirni dolgot és akkor ott nyomon követhető minden.
á, abba csak én irhatnékEz két dolgot jelenthet: Vagy sokat kérdezel a tudatlanságból kifolyólag, vagy többet tudsz mint a Google!
2011.03.22. 18:29
szekeres írta:MChris írta:szekeres írta:Szerintetek ne csináljak egy topikot , amiben a tapasztalatokat írom le? Azt a nemlehet beleirni dolgot és akkor ott nyomon követhető minden.
á, abba csak én irhatnék
2011.03.22. 18:30
bmw520ds írta:Már így is a te neved szerepel szinte mindenhol!szekeres írta:MChris írta:szekeres írta:Szerintetek ne csináljak egy topikot , amiben a tapasztalatokat írom le? Azt a nemlehet beleirni dolgot és akkor ott nyomon követhető minden.
á, abba csak én irhatnékEz két dolgot jelenthet: Vagy sokat kérdezel a tudatlanságból kifolyólag, vagy többet tudsz mint a Google!
2011.03.22. 22:07
ÜDV!! Sajnálom, hogy ugy gondolod én az üzlet miatt iratkoztam fel a klub oldalra! A TRAGIKUS baleset előtt sokszor beszéltem személyesen,(metabondos összejöveteleken) ill. telefonon PITYUVAL, javasolta hogy irjam le személyes tapasztalataimat, mert a BMW-sek között sok a kekeckedő , és hitetlen (tudtam a Szekeresről, a miskolci srácról,stb), és mint vendég sokszor jártam az oldalon.EGYIK helyen a telefonomat is említi Pityu,( pont azt hiszem pontosan Szekeresnek,) és ajánlja hogy keressen meg. HA bárkit zavar hogy itt vagyok a fórumon nem kell hogy tőlem rendeljen vagy vásároljon ugyanis a www.metabond.hu oldalon megtalálható az összes raktár.Nagyon rosszul esik hogy egyesek ugy gondolják át akarom venni KISS ISTVÁN helyét, csak beakartam fejezni amit Ő ELKEZDETT!bmw520ds írta:Ha visszaolvasol a kezdetektől, akkor lejönne miért azt írtam amit írtam. Ez már itt csak az üzletről szól! Nem jó itt olvasgatni! 800km alatt érezhető hatás???Metabond írta:Igen jól átja (jLaci)ha ajackson írta:jlaci74 írta:bmw520ds írta:Ezt értem. Nekem csökkent x értékkel a fogyasztásom. Mi alapján dől el a vagy helyzete?Metabond írta:Egyszerü fizika!!bmw520ds írta:Ez új! Aztán miért és hogyan és miből teszi ezt?Metabond írta:Hello!! BMW-k , erősek egyébként is nem egy lada, de 7 -15 %-t dob rajta.Ha a motor belsejében lecsökkentjük a súrlódást illetve megnöveljük a kompressziót akkor vagy teljesítménynövekedést vagy üzemanyag megtakarítást érünk el!
Teli találat.
2011.03.22. 22:12
Helló! metabond gold, és megasel az üz annyaghoz .együtt.kovessyroli írta:Metabond írta:Ne legyetek hitetlenek! 1995-től minden gépkocsimban használom, de valóban először én is leteszteltem, ugyanis nem akartam elhinni amit a termékbemutatón láttam. Az eltelt évek alatt sok-sok pénzt takarítottam meg vele.Ha rossz lenne a termék nem tudna piacon maradni ennyi ideig.![]()
2011.03.22. 22:42
Metabond írta:Helló! metabond gold, és megasel az üz annyaghoz .együtt.kovessyroli írta:Metabond írta:Ne legyetek hitetlenek! 1995-től minden gépkocsimban használom, de valóban először én is leteszteltem, ugyanis nem akartam elhinni amit a termékbemutatón láttam. Az eltelt évek alatt sok-sok pénzt takarítottam meg vele.Ha rossz lenne a termék nem tudna piacon maradni ennyi ideig.![]()
2011.03.23. 00:01
Én csak nyitott szemmel élek. Általában azt hiszem el, amit látok, nem azt amit mondanak. Örülök neki, hogy a szer nehéz startjához képest való bizalomhiány miatt, ennyire elfogadott lett itt a közösségben!Metabond írta:ÜDV!! Sajnálom, hogy ugy gondolod én az üzlet miatt iratkoztam fel a klub oldalra! A TRAGIKUS baleset előtt sokszor beszéltem személyesen,(metabondos összejöveteleken) ill. telefonon PITYUVAL, javasolta hogy irjam le személyes tapasztalataimat, mert a BMW-sek között sok a kekeckedő , és hitetlen (tudtam a Szekeresről, a miskolci srácról,stb), és mint vendég sokszor jártam az oldalon.EGYIK helyen a telefonomat is említi Pityu,( pont azt hiszem pontosan Szekeresnek,) és ajánlja hogy keressen meg. HA bárkit zavar hogy itt vagyok a fórumon nem kell hogy tőlem rendeljen vagy vásároljon ugyanis a www.metabond.hu oldalon megtalálható az összes raktár.Nagyon rosszul esik hogy egyesek ugy gondolják át akarom venni KISS ISTVÁN helyét, csak beakartam fejezni amit Ő ELKEZDETT!bmw520ds írta:Ha visszaolvasol a kezdetektől, akkor lejönne miért azt írtam amit írtam. Ez már itt csak az üzletről szól! Nem jó itt olvasgatni! 800km alatt érezhető hatás???Metabond írta:Igen jól átja (jLaci)ha ajackson írta:jlaci74 írta:bmw520ds írta:Ezt értem. Nekem csökkent x értékkel a fogyasztásom. Mi alapján dől el a vagy helyzete?Metabond írta:Egyszerü fizika!!bmw520ds írta:Ez új! Aztán miért és hogyan és miből teszi ezt?Metabond írta:Hello!! BMW-k , erősek egyébként is nem egy lada, de 7 -15 %-t dob rajta.Ha a motor belsejében lecsökkentjük a súrlódást illetve megnöveljük a kompressziót akkor vagy teljesítménynövekedést vagy üzemanyag megtakarítást érünk el!
Teli találat.
(a tesztre gondolok ami félbe maradt, amin nem tudtam részt venni pedig hívott.) Részemről nyugodjon békében,
2011.03.23. 10:52
bmw520ds írta:Én csak nyitott szemmel élek. Általában azt hiszem el, amit látok, nem azt amit mondanak. Örülök neki, hogy a szer nehéz startjához képest való bizalomhiány miatt, ennyire elfogadott lett itt a közösségben!Metabond írta:ÜDV!! Sajnálom, hogy ugy gondolod én az üzlet miatt iratkoztam fel a klub oldalra! A TRAGIKUS baleset előtt sokszor beszéltem személyesen,(metabondos összejöveteleken) ill. telefonon PITYUVAL, javasolta hogy irjam le személyes tapasztalataimat, mert a BMW-sek között sok a kekeckedő , és hitetlen (tudtam a Szekeresről, a miskolci srácról,stb), és mint vendég sokszor jártam az oldalon.EGYIK helyen a telefonomat is említi Pityu,( pont azt hiszem pontosan Szekeresnek,) és ajánlja hogy keressen meg. HA bárkit zavar hogy itt vagyok a fórumon nem kell hogy tőlem rendeljen vagy vásároljon ugyanis a www.metabond.hu oldalon megtalálható az összes raktár.Nagyon rosszul esik hogy egyesek ugy gondolják át akarom venni KISS ISTVÁN helyét, csak beakartam fejezni amit Ő ELKEZDETT!bmw520ds írta:Ha visszaolvasol a kezdetektől, akkor lejönne miért azt írtam amit írtam. Ez már itt csak az üzletről szól! Nem jó itt olvasgatni! 800km alatt érezhető hatás???Metabond írta:Igen jól átja (jLaci)ha ajackson írta:jlaci74 írta:bmw520ds írta:Ezt értem. Nekem csökkent x értékkel a fogyasztásom. Mi alapján dől el a vagy helyzete?Metabond írta:Egyszerü fizika!!bmw520ds írta:Ez új! Aztán miért és hogyan és miből teszi ezt?Metabond írta:Hello!! BMW-k , erősek egyébként is nem egy lada, de 7 -15 %-t dob rajta.Ha a motor belsejében lecsökkentjük a súrlódást illetve megnöveljük a kompressziót akkor vagy teljesítménynövekedést vagy üzemanyag megtakarítást érünk el!
Teli találat.
(a tesztre gondolok ami félbe maradt, amin nem tudtam részt venni pedig hívott.) Részemről nyugodjon békében,
Ha az ember valamiben kételkedik, joggal teszi. De kételkedjen úgy, hogy ne bántson vele másokat! Itt nekem ez szúrja a szemem, mert a két kekeckedő közül, az egyik a mai napig tartja a véleményét, a másik meg bazári majom szerepében tetszeleg! Az elsőt ezért tisztelem és becsülöm! Sok a felesleges rivaldafényben való úszkálás, főleg a kezdetek miatti dolgok tükrében. Én ezt biztos nem tudnám megtenni, mert nem csinálnák sosem segget a számból ennyi ember előtt...Inkább csendben használgatnám a háttérben. De, minimum egy bocs fiúk, ostobán viselkedtem akkor, is kijött volna belőlem.
Jelen helyzetben inkább utáljanak azért mert bántó a véleményem, mint szeressenek azért, hogy mindenki kedvében járjak...A METABOND a Roli autójában hogy-hogy Gold lett? Csak azért kérdezem, mert mi a dízelekbe végig C-t kaptunk, de Rolié még kevesebb megtett távval rendelkezik, mint a nagy többségünk autója? A weboldalon kopott újszerű és régebbi motorokhoz írja a biblia. Ha az ő motorjában 180 ezer van, akkor az még szinte bejáratós. Mivel láttam már 500 ezer felettit szétszedve, szinte semmi nyoma kopásnak.
2011.03.23. 12:39