Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: F1

2009.03.26. 21:21

Att530d írta:Ünnepeljuk Kubicat, ide egy kupicát! :D

Remélem az éven is :sör: :drunk :sör:
zoli

2009.03.26. 21:53

szakerto írta:BMW 1. BMW 2.!
Így kell ezt!
8 éve vártam erre a napra.

Na azért várjuk ki a végét... Lehetnek még meglepetések. Egyébként idje lenne már vb-t nyerni.. Nézzétek az SBK-t, ott is ígéretesnek tűnik a BMW.

2009.03.26. 22:04

Pitti írta:
Így kell ezt!

Na azért várjuk ki a végét... Lehetnek még meglepetések. Egyébként idje lenne már vb-t nyerni.. Nézzétek az SBK-t, ott is ígéretesnek tűnik a BMW.

Pitti! Asszem ezt benézted!
Ezt tavaly június elején írta a faszi és valószínűsítem, hogy ez az akkori futam eredménye!
:franko:

2009.03.26. 22:28

simi64 írta:
Pitti írta:
Így kell ezt!

Ezt tavaly június elején írta a faszi és valószínűsítem, hogy ez az akkori futam eredménye!

Ezt be bammeg :) Ilyen ez a fáradtság :)) De legalább pörög a topic :)

2009.03.26. 22:39

Pitti írta:
simi64 írta:
Pitti írta:
Így kell ezt!

Ezt be bammeg :) Ilyen ez a fáradtság :)) De legalább pörög a topic :)

Igazad van pörög a topic :hangos:
üdv zoli

2009.03.26. 22:43

Na meg a hétvégén a BMW-k is tizenkilencezerrel!
Reméljük, a célig! :wink:

2009.03.26. 22:52

simi64 írta:Na meg a hétvégén a BMW-k is tizenkilencezerrel!
Reméljük, a célig! :wink:

Hello simi64
Szombat 6.40 :taps:
Vasarnap 7.20 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
üdv zoli

2009.03.27. 20:36

Nem semmi ezek az uj F1 szabályok - autók, a második szabadedzés után az első 6-ban se Ferrari, se McLaren se BMW, Rosberg az 1 a Williamsel 8O 8O 8O

2009.03.27. 20:59

levibeka írta:Nem semmi ezek az uj F1 szabályok - autók, a második szabadedzés után az első 6-ban se Ferrari, se McLaren se BMW, Rosberg az 1 a Williamsel 8O 8O 8O

Hello
Most beszéltem Kubicával csak ALTATNAK bmwdance bmwdance bmwdance
üdv zoli

2009.03.27. 21:06

lepke írta:
levibeka írta:Nem semmi ezek az uj F1 szabályok - autók, a második szabadedzés után az első 6-ban se Ferrari, se McLaren se BMW, Rosberg az 1 a Williamsel 8O 8O 8O

Hello
üdv zoli

és mit mondott :?: , mikor fog felébredni a 15-ik helyről, mert jelenleg ott van és igencsak sereghajtó pozicióban :o

2009.03.27. 21:13

elég bután is néznek ki ezek az új hókotrók,de legalább megint "slick"gumik vannak.

2009.03.27. 21:14

LeviM5 írta:

elég bután is néznek ki ezek az új hókotrók,de legalább megint "slick"gumik vannak.

M-esel jobb lenne :lol:

2009.03.27. 21:18

MChris írta:
LeviM5 írta:

M-esel jobb lenne :lol:

Ja! :D
Az ok, h itt már 1 ideje nem számít a külső, de ezek az új autók, hát nemtudom :?
Kezd láda-derbis lenni a F1 :lol:

2009.03.27. 21:20

levibeka írta:
lepke írta:

Hello
üdv zoli

és mit mondott :?: , mikor fog felébredni a 15-ik helyről, mert jelenleg ott van és igencsak sereghajtó pozicióban :o

Hello
Holnap 6.20 kor remélem ha nem :pisztolyos :pisztolyos
üdv zoli

2009.03.27. 21:31

csak a pontosság kedvéért 6.40-kor kezdődik a közvetités, az időmérő + 7-kor :sör:

2009.03.27. 21:33

levibeka írta:csak a pontosság kedvéért 6.40-kor kezdődik a közvetités, az időmérő + 7-kor :sör:

Helo
Köszönöm a pontositást :lol:
üdv zoli

2009.03.28. 09:19

Srácok,megfordult a világ!!!A "menő" csapatok csak kullogtak,de a futamon bármi történhet!! :) :) Kiváncsian várom a versenyt! 8O

2009.03.28. 09:23

Maxi írta:Srácok,megfordult a világ!!!A "menő" csapatok csak kullogtak,de a futamon bármi történhet!! :) :) Kiváncsian várom a versenyt! 8O

Hali rajtsorrend
1-Button
2. Barrichello
3. Vettel
4. Kubica bmwdance bmwdance
11. Heidfeld bmwdance bmwdance
Üdv zoli

2009.03.28. 16:58

lepke írta:
Maxi írta:Srácok,megfordult a világ!!!A "menő" csapatok csak kullogtak,de a futamon bármi történhet!! :) :) Kiváncsian várom a versenyt! 8O

Hali rajtsorrend
1-Button
2. Barrichello
3. Vettel
Üdv zoli

Gratula Kubica-nak :taps: azért Kers nélkül megtudta verni csapattársát, csak igy tovább!!!!

2009.03.28. 17:12

levibeka írta:
lepke írta:

Hali rajtsorrend
1-Button
2. Barrichello
3. Vettel
Üdv zoli

Gratula Kubica-nak :taps: azért Kers nélkül megtudta verni csapattársát, csak igy tovább!!!!

Hali
Heidfeld már régen nem odavaló de mivel német muszály :roki
üdv zoli
Hozzászólás küldése

VigLink badge