![]() |
2012.09.26. 23:39
204d1 írta:204d1 írta:
Arra céloztam, hogy nem is tudják a "bypass gyártók", hogy a légzsáklámpa az ellenőrzőág szakadása miatt világít, miközben az érzékelőág hibátlan, vagyis tökéletesen működőképes...
2012.09.27. 06:26
Péter 1976 írta:204d1 írta:204d1 írta:
Arra céloztam, hogy nem is tudják a "bypass gyártók", hogy a légzsáklámpa az ellenőrzőág szakadása miatt világít, miközben az érzékelőág hibátlan, vagyis tökéletesen működőképes...
Sziasztok!Akkor nincs esetleg olyan kütyü ami az ellenőrző ágat iktatja ki?
2012.09.30. 19:54
kzolee írta:Miért akarod kiiktatni, ha meg is lehet javítani?
2012.10.01. 07:06
Péter 1976 írta:kzolee írta:Miért akarod kiiktatni, ha meg is lehet javítani?
Kihez lehet fordulni a javítással?
2012.11.23. 13:53
2012.11.23. 14:29
Tompsy írta:Sziasztok!Olyan problémám lenne,hogy világit az ülésfoglaltság jelző lámpa és jövö7 vinnem kell műszakira a vasat és szerintem nem fogják igy átengedni,mert külföldön vagyok.Kérdésem,hogy élég,ha kicserélem a bypass senzort,vagy törölnöm kell a hibakódot is,?
Ebayen láttam,ilyen obd bluetooth csatlakozót,amit elvileg összetudok kapcsolni egy android alkalmazással (torque).Ezzel az app-al hibakódot is tudok törölni,vagy csak bmw scannerrel?
Üdv
2012.11.23. 14:39
2012.11.23. 17:16
kanyobence írta:Sziasztok, nekem kezdésnek, övfeszítő-re adott légzsák lámpát ajándékba a kocsi, majd azt szépen megoldottam egy cserével, majd hibakódkiütéssel, el is tünt.
Majd 5 fővel egy ritkaszar magyar úton megint kivillant menet közben a légzsák.
diag ülésfoglaltság jelzőre panaszkodott. ki lett ütve és el is tünt![]()
![]()
![]()
fura volt. de 1 nappal később vissza is jött a légzsák lámpa.
Mit tehetek?
2012.11.23. 17:26
muhaati írta:kanyobence írta:Sziasztok, nekem kezdésnek, övfeszítő-re adott légzsák lámpát ajándékba a kocsi, majd azt szépen megoldottam egy cserével, majd hibakódkiütéssel, el is tünt.
![]()
![]()
Mit tehetek?
Ha nem csak kontakthibás a csati, akkor cserélhetsz ülésfoglaltság érzékelőt. Ezt teheted.
Vagy veszel egy "átverő csatit" ami nem túl korrekt megoldás.
2012.11.23. 17:32
kanyobence írta:muhaati írta:kanyobence írta:Sziasztok, nekem kezdésnek, övfeszítő-re adott légzsák lámpát ajándékba a kocsi, majd azt szépen megoldottam egy cserével, majd hibakódkiütéssel, el is tünt.
![]()
![]()
Mit tehetek?
Ha nem csak kontakthibás a csati, akkor cserélhetsz ülésfoglaltság érzékelőt. Ezt teheted.
Tervezem , hogy cserélem az üléseket, ez bezavarhat?
2012.11.23. 17:53
Jerry írta:kanyobence írta:muhaati írta:kanyobence írta:Sziasztok, nekem kezdésnek, övfeszítő-re adott légzsák lámpát ajándékba a kocsi, majd azt szépen megoldottam egy cserével, majd hibakódkiütéssel, el is tünt.
![]()
![]()
Mit tehetek?
Ha csak nincsenek természetfeletti képességei a kocsidnak, akkor a tervezés nem zavarhat be.
Nehezen tudom elképzelni, hogy azért rakoncátlankodik a légzsákvisszajelződ, mert érzi a vesztét.
2012.11.23. 18:01
kanyobence írta:Jerry írta:kanyobence írta:muhaati írta:kanyobence írta:Sziasztok, nekem kezdésnek, övfeszítő-re adott légzsák lámpát ajándékba a kocsi, majd azt szépen megoldottam egy cserével, majd hibakódkiütéssel, el is tünt.
![]()
![]()
Mit tehetek?
Ha csak nincsenek természetfeletti képességei a kocsidnak, akkor a tervezés nem zavarhat be.
Nehezen tudom elképzelni, hogy azért rakoncátlankodik a légzsákvisszajelződ, mert érzi a vesztét.
Ez jó![]()
![]()
Arra gondoltam, hogy ha kicseréltem, akkor nem zavar be a modulnak, hogy másik ülés van bent?
2012.11.23. 18:15
Jerry írta:De ezt lehet, hogy nem az alkatrész kínál topikban kellene kitárgyalnunk.
2012.11.23. 18:17
kanyobence írta:Jerry írta:De ezt lehet, hogy nem az alkatrész kínál topikban kellene kitárgyalnunk.
Én szeritem jó helyen tárgyaljuk... vagy nem?![]()
most látom igazad van!
2012.12.09. 20:44
2013.02.08. 19:02
2013.10.15. 20:30
2013.10.15. 20:31
kzolee írta:Svéd verzió.![]()
2013.10.15. 20:38
barbrady írta:kzolee írta:Svéd verzió.![]()
Csak nem a tiédben volt?
Tapatalk 4
2013.10.15. 20:56
kzolee írta:barbrady írta:kzolee írta:Svéd verzió.![]()
Csak nem a tiédben volt?
Tapatalk 4
Még nem szántam el magam E39-re, egyelőre még két E28 és egy E32 van előtte a listámon.![]()
Bár, ha megsúgod az 5 számot...