![]() |
2012.02.12. 16:31
kiara írta:Padre540 írta:kiara írta:Sziasztok!
A Land Cruiseremre rendeltem Hella Luminátorokat és rákérdeztem a faceliftes E39 lámpákra. Darabját a fehér irányjelzős, xenonos Hellának 70,000Ft-ért kapnám meg. Mit mondtok, jó ez az ár? Vagy van olcsóbban?
Gyűrűs,új,gyári Hella??Átrakom a trafóimat és új gyári lámpáim vannak?Túl szép hogy igaz legyen,de ennyiért ingyen van.
Igen, gyűrűs,új,gyári Hella. A Luminátorok is A Luminátorok is jóval olcsóbbak voltak, mint itthon. És már meg is jöttek!
2012.02.12. 20:14
Padre540 írta:kiara írta:Padre540 írta:kiara írta:Sziasztok!
A Land Cruiseremre rendeltem Hella Luminátorokat és rákérdeztem a faceliftes E39 lámpákra. Darabját a fehér irányjelzős, xenonos Hellának 70,000Ft-ért kapnám meg. Mit mondtok, jó ez az ár? Vagy van olcsóbban?
Gyűrűs,új,gyári Hella??Átrakom a trafóimat és új gyári lámpáim vannak?Túl szép hogy igaz legyen,de ennyiért ingyen van.
Igen, gyűrűs,új,gyári Hella. A Luminátorok is A Luminátorok is jóval olcsóbbak voltak, mint itthon. És már meg is jöttek!
Akkor ez Angol?
2012.02.14. 23:44
kiara írta:Padre540 írta:kiara írta:Padre540 írta:kiara írta:Sziasztok!
Akkor ez Angol?
Na ezt miből gondoltad, hogy angol??????NEM, nem angol! Gyári, új Hella balkormányos autóba.
2012.02.16. 17:32
2012.02.16. 20:27
Bombolo írta:kiara írta:Padre540 írta:kiara írta:Sziasztok!
Az angol rendszerű lámpákat nem tudod átállítani európai üzemmódra. A kis kupak alatt váltó csak az aszimmetriát szünteti meg, azaz pl. jobb oldali közlekedésnél a fénycsóva a jobb oldalon messzebbre világít, ezt tudod a váltóval a bal oldalival egy szintre hozni, így ha bal oldali közlekedésű országban jársz, akkor nem fogja a jobb oldalon szembejövőt vakítani. De a váltóval a fénytörést nem tudod a másik oldalra varázsolni, és a műszaki elengedhetetlen feltétele az aszimmetrikus fénycsóva. A foncsoron lévő terelőlapot pedig nem tudod kicserélni, ahhoz ugyanis szét kell szedni a lámpát, és 2002/6 hó után gyártott lámpákat hiába teszed sütőbe, a tömítőanyag már nem lágyul hőre.
2012.02.16. 23:10
andras_528i írta:Sziasztok!
kéne nekem egy faceliftes (angel eye) elsó lámpa pár (fehér indexes) sürgősen. az összes létező hirdetést végignéztem (racing-bazar, autoalkatresz, stb...) gondoltam még írok ide nektek, hátha valakinek porosodik otton a polcon egy ilyen. csak gyári hella érdekel. eddigi lejobb ajánlatom: 90E HUF/pár, xenonnal (trafó+izzók is). holnap (pénteken) 2kor megveszem valszeg, hacsak nem modtok valami jobb árban lévőt.
gondoltam egy próbát megér ha írok.
üdv: András
2012.10.24. 09:27
2013.05.16. 12:56
2013.05.16. 14:21
ptom írta:Üdv.Van egy pár gyári Angel Eyes lámpám eladó.Sajnos párba nem tudom adni mert nem egyformák.Mind a kettő fehér indexes csak a bal oldali az kb 2 éves a jobb oldali meg 11.Ezért elég nagy különbség van a kettő között.Én is ezért cseréltem ki mert nagyon zavart,hogy nem egyforma.
2013.05.16. 16:07
hamoriarpi írta:ptom írta:Üdv.Van egy pár gyári Angel Eyes lámpám eladó.Sajnos párba nem tudom adni mert nem egyformák.Mind a kettő fehér indexes csak a bal oldali az kb 2 éves a jobb oldali meg 11.Ezért elég nagy különbség van a kettő között.Én is ezért cseréltem ki mert nagyon zavart,hogy nem egyforma.
Szerintem XenonBalu egyformává tudja tenni.
Nem úgy, hogy az újat összekarcolja...
2013.05.16. 17:41
Gallaca írta:hamoriarpi írta:ptom írta:Üdv.Van egy pár gyári Angel Eyes lámpám eladó.Sajnos párba nem tudom adni mert nem egyformák.Mind a kettő fehér indexes csak a bal oldali az kb 2 éves a jobb oldali meg 11.Ezért elég nagy különbség van a kettő között.Én is ezért cseréltem ki mert nagyon zavart,hogy nem egyforma.
Szerintem XenonBalu egyformává tudja tenni.
Nem úgy, hogy az újat összekarcolja...
Nem százas az új teló a tapatalkkal, nem mutatja a dátumot!
2013.08.11. 14:52
2014.01.13. 23:25

2014.01.14. 06:48
dirtydog87 írta:Sziasztok!
ELADÓ E39 gyári Hella facelift angel eyes halogén fényszóró (2db)!
Hibátlanul működik, nincs törve/repedve, nem lóg a foncsor.
Kompletten izzókkal + foglalatokkal!
2000/08. hó előtti autókba is beépíthető!
2014.01.14. 08:59
MChris írta:dirtydog87 írta:Sziasztok!
ELADÓ E39 gyári Hella facelift angel eyes halogén fényszóró (2db)!
Hibátlanul működik, nincs törve/repedve, nem lóg a foncsor.
Kompletten izzókkal + foglalatokkal!
2000/08. hó előtti autókba is beépíthető!
- Offtopic :
- 2000/08. hó előtti autókba is beépíthető!
amennyiben megveszi valaki átalakító kábeleket és az alsó tartó konzolokat
2014.01.14. 09:40
Bummer írta:A kabel oke de milyen tarto kozloj kell meg?
2014.01.18. 12:27
dirtydog87 írta:ELADÓ E39 gyári Hella facelift angel eyes halogén fényszóró (2db)!
2014.11.16. 13:48
2014.11.16. 14:16
Adam528 írta:Sziasztok,
Ha a 97es gyari xenon fényazorokat cserelnem fl.-re, akkor is kell tartókonzol?
Koszi
Á
2014.11.16. 14:59
Bummer írta:Adam528 írta:Sziasztok,
Ha a 97es gyari xenon fényazorokat cserelnem fl.-re, akkor is kell tartókonzol?
Koszi
Á
Kell a muanyag tartokonzol, az adapterkabel es egy lcm3 modul...amit progizni kell...de akkor mar kellene a hatso lampa is...ahhoz is kell atalakito kabel, kis furas-faragas, uj tomites es egy kis alatet