Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.01.14. 23:54

Caller írta:Keresek: gyári M-es első lököshöz rácsot, ködlámpákat, ködlámpatartókat és díszcsíkokat. Ha valaki tud ilyet, vagy van tippje hol lehetne szerezni, azt kérném jelezze felém!
Illetve valaki véletlenül nem tudja hogy ezekből mennyibe kerülhet az új?
Ha minden igaz, akkor doblemez első betétet is kell cserélni hozzá?! Gondolom ez nem lehet olyan drága, mert nemrég vettem 2 újat sima lököshöz, az kb 3000/db volt.

Vennék továbbá gyári M-es hátsó lököst (tudom, nem nagyon van eladó...)

a vaterát nézegesd ott szokott lenni

2008.01.18. 20:26

Sziasztok!Nem tud valaki egy első jobb oldali bontott sárvédőt,hol lehetne találni?(zöld előnyben,de amúgy mindegy)Mert egy okos sofőr beletolatott az autómba és úgy ott hagyta.Egy-két bontóba már érdeklődtem,de nem sok sikerrel.Vagy esetleg valaki tud segíteni,hogy az utángyártottak közül melyik fajta áll jól az autón.Mert van 1-2 ami elég ramatyul tud állni az autón(hézagok,illesztések stb.)Na,pont ilyen nem kellene nekem.És nem lenne valakinek nagy veséje elfekvőben?
:help2 :kösz üdv

2008.02.26. 11:07

Kresek egy bal hátsó ajtót, lehetőleg fekete színben.
(1998, 528iA)

Nem baj, ha kicsit törött, és nincsenek benne a belső részek (üveg, és zár azért kellene), csak csukható legyen.
Sajnos az enyém sérült, és fényezőhöz kell vinni, viszont kell a kocsi.

Help!
Sürgős!!

e-mail: white_horse@freemail.hu

2008.02.26. 11:21

whitehorse írta:Kresek egy bal hátsó ajtót, lehetőleg fekete színben.
(1998, 528iA)

Nem baj, ha kicsit törött, és nincsenek benne a belső részek (üveg, és zár azért kellene), csak csukható legyen.
Sajnos az enyém sérült, és fényezőhöz kell vinni, viszont kell a kocsi.

Help!
Sürgős!!

e-mail: white_horse@freemail.hu

Fehér Ló!

Itt találsz és kedvezménye is van annak, aki klubtag!

http://www.bmwbonto.com/bmwbontas.html

Labi

2008.03.06. 22:18

Sziasztok!

Tegnap sajnos belém szálltak hátulról,szerintetek hol érdemes m-es hátsó lökhárítót venni?A gyári és az utángyártott között mi a különbség az árán kívül?

Még egy kérdés:
A kárszakértő a gyári lökhárító értékét számolja vagy ami rajta volt(az 528-ason nem szériatartozék az m-es lökös)?

A segítséget előre is köszi!

olee

2008.03.12. 17:08

Sziasztok!

E39 sedan M-es hátsó lökhárítót keresek,lehet bontott is!

axelo@freemail.hu-ra vagy a 06/70/9481-173-ra várom az ajánlatokat!

olee

2008.03.14. 15:53

Sziasztok,

E39 touring M-es első lökhárítót keresek (2001/04)

2008.03.14. 23:25

Kedves Klubtársak!

Még mindig keresem kisvasam hozzáillő tükörlapját!

Fényre sötétedő fűthető 2001 feletti évjárat, és a szin az a fehéres!

Akinek van, vagy tudna ilyet ne habozzon keressen meg! :)
Balos tükröm ugrott, de minden megoldás érdekel!

Üdv: Hero

2008.04.07. 15:17

Üdv!
"Sima", első lökhárítót keresek 96-os évjáratra, SOS!

2008.04.21. 14:44

Sziasztok!

Keresek Faceliftes touringhoz hátsó díszlécet!

2008.04.23. 16:13

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy mennyibe kerül E39 sedanhoz jobb oldali küszöb? Sikerült csinálnom egy kb 20cm hosszú és max 3-4cm mély horpadást a küszöbömre, ezért éerdekelne az ára. Vagy szerintetek ez javítható? Ha igen akkor hogyan és kb mennyiért?

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv.: Qwerti

2008.04.23. 16:20

Qwerti írta:Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy mennyibe kerül E39 sedanhoz jobb oldali küszöb? Sikerült csinálnom egy kb 20cm hosszú és max 3-4cm mély horpadást a küszöbömre, ezért éerdekelne az ára. Vagy szerintetek ez javítható? Ha igen akkor hogyan és kb mennyiért?

Szia
Ajanlom figyelmedbe ezt a cikket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zajcev 2008.04.23. 17:14-kor.

2008.04.23. 16:24

zajcev írta:

Szia

Szia!
sajnos nem műxik :cry:

2008.04.23. 17:11

Sziasztok!

Még mindig keresek a 4 ajtóra illetve a két első sárvédőre való diszlécet.. :oops:
Shadowline-ról valót mert szinre szeretném fújni...

2008.04.23. 17:15

Qwerti írta:
zajcev írta:

Szia

Szia!
sajnos nem műxik :cry:

Hopsz, sikerult elrontanom a linket. Javitva.

2008.04.26. 18:38

strobi írta:Sziasztok!

Még mindig keresek a 4 ajtóra illetve a két első sárvédőre való diszlécet.. :oops:
Shadowline-ról valót mert szinre szeretném fújni...

Én is beszálok Strobi mellé,csak nekem meg a lökösbe kellene ugyanez....Ha van valakinek elfekvőben valahol,arra vevő lennék.Az első lökösbe kellene igazán,de a hátsó is érdekell mellé ha van.De ha valaki komplet szettet adna el akkor Strobival meg is oldanánk"ezt a problémát.Ha van valakinek küldjön pü.-t és ott megbeszéljük. :help2
:kösz

2008.05.10. 14:56

Sziasztok !

Ma d.e. Debrecenbe igyekeztem és sajnos belémszállt egy galamb, pont eltalálta a
jobboldali lámpámat (gyűrűlámpás sárgaindexes), és sajna kitört a búra.
Kérdésem, van -e valakinek elfekvőben ilyen, vagy cserélhető-e ? (búra)
Vagy az egészet ki kell cserélnem. :cry:

üdv.: TiNo

lámpa

2008.05.10. 15:23

TiNo írta:Sziasztok !

Ma d.e. Debrecenbe igyekeztem és sajnos belémszállt egy galamb, pont eltalálta a

Szia! Elvileg nem lehet hozzá külön búrát venni. Ha jól tudom, az egész lámpát lehet csak megvenni. Viszont voltak már itt olyanok, akik sikeresen levették a búrát!:) Szóval lehet megoldható a dolog. Keresd Bömbölö klubbtársunkat, ő tudja a megoldást!

Re: lámpa

2008.05.10. 16:12

vaszarig írta:

Szia! Elvileg nem lehet hozzá külön búrát venni. Ha jól tudom, az egész lámpát lehet csak megvenni. Viszont voltak már itt olyanok, akik sikeresen levették a búrát!:) Szóval lehet megoldható a dolog. Keresd Bömbölö klubbtársunkat, ő tudja a megoldást!

Szia !

Bízom benne , hogy szét lehet szedni, arra gondoltam szerzek egy bontottat és átrakatom
a búrát. Ha nem akkor Kzoli819 -nel lessz igaza és vennem kell egy újjat ami elég húzos
ahogy nézegetem az árakat. Köszöm a tanácsodat meg fogom keresni Bömbölö klubtársunkat ez ügyben.

Re: lámpa

2008.05.10. 16:30

TiNo írta:
vaszarig írta:

Szia !

Bízom benne , hogy szét lehet szedni, arra gondoltam szerzek egy bontottat és átrakatom
a búrát. Ha nem akkor Kzoli819 -nel lessz igaza és vennem kell egy újjat ami elég húzos
ahogy nézegetem az árakat. Köszöm a tanácsodat meg fogom keresni Bömbölö klubtársunkat ez ügyben.
Bömbölőnek szokot lenni olyan aminek a háta van eltörve arról le lehet menteni a burát.De ő szokott is vállalni ilyen javításokat
Hozzászólás küldése

VigLink badge