Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

bocs

2010.10.27. 21:06

bocs

Re: bocs

2010.10.28. 11:37

Sziasztok!

Alábbi alkatrészeket keresem 528i-m hez (1999):

1. jobb első kerékagy (abs jeladó ricki miatt)

2. hűtővíz szint jelző szenzor (a kiegyenlítő tartály alján lévő U csatlakozós kis jeladó)

3. szervószivattyú (1999 és 2001 közötti gyártású és benzinesről).

Infókat ajánlatokat pü-be küldjetek.

Köszi
R.

Re: bocs

2010.10.28. 13:11

rbakos írta:Sziasztok!

Alábbi alkatrészeket keresem 528i-m hez (1999):

1. jobb első kerékagy (abs jeladó ricki miatt)

2. hűtővíz szint jelző szenzor (a kiegyenlítő tartály alján lévő U csatlakozós kis jeladó)

3. szervószivattyú (1999 és 2001 közötti gyártású és benzinesről).

Infókat ajánlatokat pü-be küldjetek.

Köszi
R.

Ment a pü. :wink:

embléma

2010.10.29. 09:53

Rombusz kulcshoz keresek Bmw emblémát.

2010.11.17. 20:21

Autód adatai :525 tds

Széria kód:
Motor tipusa:
Évjárat:
Kivitel:

HozzászólásElküldve: 2010. November 17. Szerda, 18:56 Hozzászólás témája: segitség Hozzászólás az előzmény idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése
helló hölgyek urak
segítség kellene valakinek volna esetleg el fekvöbe hátsó használható alsó lengőkarja silenttel vagy hol vegyek ocsóért
e 39 97évjárat 525tds limuzin köszönöm elörre is üdv kefe

2010.11.17. 20:32

kefeferenc1971 írta:Csatlakozott: Aug 25, 2010

Széria kód:
Motor tipusa:
Évjárat:
Kivitel:

HozzászólásElküldve: 2010. November 17. Szerda, 18:56 Hozzászólás témája: segitség Hozzászólás az előzmény idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése
helló hölgyek urak
segítség kellene valakinek volna esetleg el fekvöbe hátsó használható alsó lengőkarja silenttel vagy hol vegyek ocsóért

Gondolom csak az alsó kettőt sort akartad ideírni? A többit kitudod törölni a hozzászólásod jobb felső sarkában lévő szerkeszt gombra kattintva.

Jackson, aki segít olvashatóbbá tenni

2010.11.18. 09:45

kefeferenc1971 írta:Csatlakozott: Aug 25, 2010

Széria kód:
Motor tipusa:
Évjárat:
Kivitel:

helló hölgyek urak

Nekem az első szilentek vannak ki, most lesz cserélve, szerintem a hátsókat is lehet külön cserélni, nem kell a lengőkart is. Nem vagyok benne biztos, majd hozzáértők elmondják. Szilentből viszont az újat kell venni és pár ezer forint.

2010.11.18. 21:19

Kedves kollégák!

Keresem a következőket:

-e39 hátsó italtartó!

-e60 JOBB ELSŐ ajtó ÜRESEN!

30/433-65-83

Ha írsz VAGY megcsörgetsz,szívesen visszahívlak!

Köszi előre is!

2010.11.18. 22:45

LACIKAtraffipaxboltHU írta:Kedves kollégák!

Keresem a következőket:

-e39 hátsó italtartó!

30/433-65-83

Köszi előre is!

Pech Lacika, most vittem el múlt Szombaton a Schinetzer utcsó darabját. És még volt képe emelt áron 5eFt-ért adni. De minden pénzt megér.

Jackson, aki most hibátlan pohártartóilag

2010.11.19. 12:50

jackson írta:
LACIKAtraffipaxboltHU írta:Kedves kollégák!

Keresem a következőket:

-e39 hátsó italtartó!

30/433-65-83

Köszi előre is!

Pech Lacika, most vittem el múlt Szombaton a Schinetzer utcsó darabját. És még volt képe emelt áron 5eFt-ért adni. De minden pénzt megér.

Jackson, aki most hibátlan pohártartóilag

Jackson mester.Pontosítsunk:SCHNITZER nem Schinetzer, a másik nem szombaton hanem vasárnap voltál itt, a harmadik ne mondj ilyet hogy emelt áron volt képem elkérni,mert ez nem így volt te is tudod a többi alkatrészel kapcsolatba is :twisted: .Jó árba számoltam neked.Két mondatot írtál,és ennyi hibát írtál bele"...... :lol: De most vasárnap találkozunk és megbeszéljük ezt a hamis,sértő mondatod :boxing :lo Amúgy Lacika hívott a pohártartó miatt már kedden,és mondtam neki hogy pont most adtam el Jacksonak.Erre ő:minek neki úgy is lerúgják a gyerekek megint nála.Látod elveted mástól a pohártartót,pedig tudod hogy nem sokáig lesz nálad egyben.Másnak ez örök darab.Szégyeld magad Jacki" :wink: :sör:
Vasárnap várlak :roll:

2010.11.19. 13:03

Schnitzer írta:Jackson mester.Pontosítsunk:SCHNITZER nem Schinetzer

Bocs..... :kalapács :kalapács :kalapács
Kifizettem és nem próbáltam alkudozni. Nálam ez azt jelentette tudom, hogy nincs tovább és örüljek annak ami van. Csak jól eset kicsit piszkálódni.

És azon kívül szereztem még:
- hátsó Touring ajtót ami nincs másnak csak a csodálatos Schnitzer-nek (huhhh a francba miért nincs egyszerűbb neve a tunning cégnek)
- AUC szenzort még válogathattam is.
- pöpec hátsó rolót amit azóta teszteltem és nem akad ki (az utasokra frászt hozva) nagyobb huppanón.
- a rögzitő fülecseket a hátsó rolóhoz a plafonba. Ingyé ezt nem is számolta
- egy halom csavar muhaati-nak INGYÉ. Amit majd klubbos kollegák nagyon fognak dicsérni amikor muhaati előhúz a zsebéből egy speciális ritka csavart ami pont hiányzik.
- hátsó belső villágítást amit az okos lányom letört.
- megakadályozott, hogy picit repedt első klíma befújó panelt szerezzek. Mert lebeszélt róla. És egyáltalán egyből szólt ha valami nem csilli villi állapotú. Melyik bontós ilyen. Óóóó Schnitzer (megint bepötyögtem) :lol:
- kaptam üditőt is mint vendég. Nem tudom még nem volt bontós aki üditővel kinált volna pláne amikor majd egy napig a nyakán voltam. Mások inkább a kaput mutogatták volna.
- Ja és kedves mosolyokat. :lol: :lol:
- és ami kimaradt kedves nyalásokat a kutyától igaz az csak a gatyám kaptam de ő is biztos örült neki :lol:
Az egyetlen és kimaradhatatlan Schnitzer-től (huhh megint kibetüztem) jeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Jackson, aki elbalta és szégyenli magát :cry: :lol:

2010.11.19. 13:27

jackson írta:

Vasárnap megyek és megtesztelem, hogy nekem mint földi halandónak, mit ad ebből a sok jóból "Óóóó Schnitzer"! ;) :)

2010.11.19. 13:39

Imco írta:
jackson írta:

Vasárnap megyek és megtesztelem, hogy nekem mint földi halandónak, mit ad ebből a sok jóból "Óóóó Schnitzer"! ;) :)

Imco várunk sok szeretettel,Én és a nyalakodós kutya,és még üdítőt kaphatsz,de ingyen csavar nincs mert már elfogyott :wink: De ingyen patentokkal szolgálhatok ha gondolod.
Üdv

2010.11.19. 14:32

Schnitzer írta:
Imco írta:
jackson írta:

Imco várunk sok szeretettel,Én és a nyalakodós kutya,és még üdítőt kaphatsz,de ingyen csavar nincs mert már elfogyott :wink: De ingyen patentokkal szolgálhatok ha gondolod.
Üdv

Köszi! :)

Üditőt nem kérek, csak sört, bort, páleszt! Nem én vezetek! :) ;)

Egyébként ne vigyek valamit /a nagy faluból :D /, ha már megyek?
Gumi spray nem kell?

2010.11.19. 20:09

Szia Schnitzer!

Küldtem PÜ-t, tudsz segíteni?

2010.11.20. 01:12

barbrady írta:Szia Schnitzer!

Küldtem PÜ-t, tudsz segíteni?

Persze hogy tudok.Ment a pü.

2010.11.20. 12:02

jackson írta:

- kaptam üditőt is mint vendég. Nem tudom még nem volt bontós aki üditővel kinált volna...

Jackson ha nálam a Konzol boltban annyi pénzt itt hagytál volna már mint a Schnitzer-nél akkor én már egy ebédre is simán meghínálak az üdítő mellé... :lol:

2010.11.20. 12:43

strobi írta:
jackson írta:

- kaptam üditőt is mint vendég. Nem tudom még nem volt bontós aki üditővel kinált volna...

Jackson ha nálam a Konzol boltban annyi pénzt itt hagytál volna már mint a Schnitzer-nél akkor én már egy ebédre is simán meghínálak az üdítő mellé... :lol:

Remélem azért a kutya nem csak nyalakodott, hanem pisilt is :lol:

2010.11.20. 22:52

simi64 írta:
strobi írta:
jackson írta:

Remélem azért a kutya nem csak nyalakodott, hanem pisilt is :lol:

Persze.Csak azt Jacki nem látta,mert el volt foglalva a diaggal,és akkor a kerekét megjelöltte a kutyus :lol: :offtopic

2010.11.21. 22:25

Meglátogattuk ma Schnitzert!
Üdítőt nem kaptunk, de kutyát simizhettünk! :)
Felvásároltunk mindent! ;)

Schnitzer!
Megkaptad az MMS-t?
Hozzászólás küldése

VigLink badge