![]() |
2012.07.04. 19:48
Bömbi530d írta:Sziasztok
530d klímaventilátort keresek ha van valakinek és eladná 3 szálas kompletten érdekelne.Esetleg motor és hozzá a lapát.
2012.07.04. 20:29
nagysparco írta:Bömbi530d írta:Sziasztok
530d klímaventilátort keresek ha van valakinek és eladná 3 szálas kompletten érdekelne.Esetleg motor és hozzá a lapát.
Azt kereshetsz... sehol nem fogsz találni.. Nekem van jópár db 3 vezetékes motorom. De előszeretettel megjavítom a te rossz mocidat is..Garanciával!! Idén nyáron kb a 35-ik ilyen motort javítom már.
2012.07.05. 11:06
2012.07.05. 12:24
Jerry írta:Lökhárítót cserélni kell, vagy csak ki kell fúrni? Van gyári bejelölés a műanyagon?
2012.07.05. 13:40
Jerry írta:Azt hiszem eljött az ideje, hogy beszerezzek egy komplett tolatóradar szettet a kocsihoz.
Mikre lesz szükségem?
Lökhárítót cserélni kell, vagy csak ki kell fúrni? Van gyári bejelölés a műanyagon?
Mi a különbség az aktív és a passzív PDC között? A WDS-ből olyasmi jött le, hogy az aktív szenzorok kommunikálnak a vezérlővel. Vagyis a passzívnál a hibakeresés lehet macerásabb? Más különbség van köztük?
Van esetleg valakinek egy komplett cucca elfekvőben?
Ennyi kell csak hozzá, ami a képen látszik?
2012.07.05. 15:38
PeterE39 írta:Jerry írta:Azt hiszem eljött az ideje, hogy beszerezzek egy komplett tolatóradar szettet a kocsihoz.
Mikre lesz szükségem?
Lökhárítót cserélni kell, vagy csak ki kell fúrni? Van gyári bejelölés a műanyagon?
Mi a különbség az aktív és a passzív PDC között? A WDS-ből olyasmi jött le, hogy az aktív szenzorok kommunikálnak a vezérlővel. Vagyis a passzívnál a hibakeresés lehet macerásabb? Más különbség van köztük?
Kell a 4 szenzor, a vezérlő, a vezérlő tartókonzolja, a csipogó, 1 kábelköteg a szenzorokhoz, meg egy másik kábelköteg a táp-test-Ibus-csipogóhoz,
meg szokás szerint egy csipet relé, biztosíték, türelem(a kalaptartód szedheted ki újra rutinosan)
És persze ahogy írták kelleni fog egy PDC-s díszléc szett is, mert ez tartja a szenzorokat. A lökös ki van lyukasztva eleve a megfelelő helyeken.
A szenzorok kábelét papír szerint a hátsó lámpa alatt vágott lyukon kell bevinni a kasztniba.
2012.07.05. 21:40
simi64 írta:Jerry írta:Lökhárítót cserélni kell, vagy csak ki kell fúrni? Van gyári bejelölés a műanyagon?
Én úgy tudom, hogy a szenzorok a díszlécben vannak (kivétel az M lökösnél a két középső hátsó). Tehát valószínűleg fúrnod nem kell, csak a díszléceket cserélni PDCs-re.
2012.07.05. 21:42
Jerry írta:Azt hiszem eljött az ideje, hogy beszerezzek egy komplett tolatóradar szettet a kocsihoz.
Mikre lesz szükségem?
2012.07.05. 22:18
admin írta:simi64 írta:Jerry írta:Lökhárítót cserélni kell, vagy csak ki kell fúrni? Van gyári bejelölés a műanyagon?
Én úgy tudom, hogy a szenzorok a díszlécben vannak (kivétel az M lökösnél a két középső hátsó). Tehát valószínűleg fúrnod nem kell, csak a díszléceket cserélni PDCs-re.
Meg touringnál kell furni:)
iPhone Tapatalk
2012.07.05. 22:21
Ja a limuzin egyszerü mint a fa ék:)muhaati írta:admin írta:simi64 írta:Jerry írta:Lökhárítót cserélni kell, vagy csak ki kell fúrni? Van gyári bejelölés a műanyagon?
iPhone Tapatalk
Egyszerű limuzin!!!!!
2012.07.05. 22:38
admin írta:Ja a limuzin egyszerü mint a fa ék:)muhaati írta:admin írta:simi64 írta:Jerry írta:Lökhárítót cserélni kell, vagy csak ki kell fúrni? Van gyári bejelölés a műanyagon?
iPhone Tapatalk
Egyszerű limuzin!!!!!
iPhone Tapatalk
2012.07.06. 10:01
admin írta:Ja a limuzin egyszerü mint a fa ék:)muhaati írta:admin írta:simi64 írta:Jerry írta:Lökhárítót cserélni kell, vagy csak ki kell fúrni? Van gyári bejelölés a műanyagon?
iPhone Tapatalk
Egyszerű limuzin!!!!!
iPhone Tapatalk
2012.07.06. 10:25
2012.07.06. 11:04
muhaati írta:Jerry írta:
Viszont mennyivel szebb, mint egy K O M B I!
Ebben tökéletesen igazad van a K O M B I, az AVANT , az SW, nem a legszebb. De a TOURING! az igen!
2012.07.06. 12:45
Jerry írta:muhaati írta:Jerry írta:
Ebben tökéletesen igazad van a K O M B I, az AVANT , az SW, nem a legszebb. De a TOURING! az igen!
Gyenge visszavágás.![]()
Mindenki tudja, hogy a puttonyos K O M B I, legyen szó bármilyen gyártmányról![]()
Te már nem is vagy BMW-s???
2012.07.06. 12:51
muhaati írta:Jerry írta:muhaati írta:Jerry írta:
Gyenge visszavágás.![]()
Mindenki tudja, hogy a puttonyos K O M B I, legyen szó bármilyen gyártmányról![]()
No ez volt egy igen gyenge magyarázat.Te már nem is vagy BMW-s???
![]()
Mindegy, ez itt "off" és kapunk a pofánkra!![]()
Én azért még használom egy darabig ezt a csúnya touringot.(mondjuk ebben legalább gyári a PDC
)
2012.07.10. 13:01
2012.07.16. 11:36
2012.07.16. 13:30
2012.07.16. 13:50
Gallaca írta:Váltóvédő haspáncélra lenne szükségem, van esetleg valakinek? 30d-re jó a benzinesé is?
Köszi!