Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Keresés minden után.....

2012.08.09. 09:33

roland535i írta:Uraim!!
e39-hez keresek gyürüs facelift fényszóró párt,lehetöleg fehér indexest!
P.Ü.ben
köszi

zolitds írta:Üdv Mindenkinek!
- Elektromos ablakemelők. Mind a 4 oldalhoz van. 15.000.-/db
- Első lámpa pár, új, utángyártott. Fülsérült. 50.000.-/pár.
Kép
- Klímavezérlő panel 20.000.-
Tel.: 20/988-1240 E-mail: zolitds@citromail.hu

Néha nem árt megnézni az alkatrész kínál topikot is. ;)

2012.08.09. 09:58

Jerry írta:
P.Ü.ben
köszi

Kép

Lehet, hogy látni is szeretne...

2012.08.09. 10:16

hamoriarpi írta:
Jerry írta:
P.Ü.ben
köszi

Kép

Lehet, hogy látni is szeretne...

Azt nem írta! :)
A hirdetésben szereplő lámpa tökéletesen megfelel a keresendő kritériumnak:
-e39-hez való
-gyűrűs facelift pár
-és fehér indexes.
:kalapács

2012.08.09. 11:01

?rpinak köszi
Már találtam,lehagytam hogy "maradjunk az eredetiségnél"!!!

Még egy segítséget kérnék!!!rendör ismeröstöl tudom a szabályokat,de engem az érdekelne,hogy nekem xenon lámpám van jelenleg,de nem tudom hol keressem az állító motort,nem régóta van nálam az autó,és azt sejtem hogy valamelyik elöttem lévö tulaj cserélhette ki a lámpákat,merre keressem,vagy hogy néz ki???? :shock:
köszii

2012.08.12. 11:32

Európai autóból kellene nekem egy első pohártartó! Valakinek esetleg? Üdv.

2012.08.12. 19:06

greeen54 írta:Európai autóból kellene nekem egy első pohártartó! Valakinek esetleg? Üdv.

Keresd Schnitzert. Van pohártartója és azt is elmondja, hogy hogyan lehet a jobbosból balost csinálni. Persze kell hozzá egy rossz balos...:mrgreen:

2012.08.12. 20:17

hamoriarpi írta:
greeen54 írta:Európai autóból kellene nekem egy első pohártartó! Valakinek esetleg? Üdv.

Keresd Schnitzert. Van pohártartója és azt is elmondja, hogy hogyan lehet a jobbosból balost csinálni. Persze kell hozzá egy rossz balos...:mrgreen:

Át kell baszni a 2 db kart. oszt jónapot. Nekem is van jobbos egy valaggal. :facepalm:

2012.08.13. 12:15

nagysparco írta:
hamoriarpi írta:

Át kell baszni a 2 db kart. oszt jónapot. Nekem is van jobbos egy valaggal. :facepalm:

Akkor már ajándékba is adod őket! :D

2012.08.13. 13:18

Kedves Klubtársak, 1 légzsákindítós M5 kormányt keresek! Aki tud információval szolgálni az ne tartsa magában! Köszönöm Szépen! :) :franko: :!: :!: :!: :!:

2012.08.13. 13:34

http://www.schmiedmann.hu/51-16-8-190-2 ... reses.aspx
http://www.schmiedmann.hu/51168190205U/ ... reses.aspx

2012.08.15. 22:49

Keresnék E39hez kézifékkart,lábpihentetőt fekete színben,bal első küszöbbelépőt,jobb oldali ködlámpát,kesztyűtartó zárat,motoros üléshez oldalsó külső takaró műanyagokat mindkét oldalra(tehát,amin a kapcsolók vannak)!

privát,vagy 20/3692305

2012.08.16. 10:30

Schwabisch írta:Keresnék E39hez kézifékkart,lábpihentetőt fekete színben,bal első küszöbbelépőt,jobb oldali ködlámpát,kesztyűtartó zárat,motoros üléshez oldalsó külső takaró műanyagokat mindkét oldalra(tehát,amin a kapcsolók vannak)!

privát,vagy 20/3692305

Oldalsó külső takaró műanyagjaim vannak mindkét oldalra. Igaz szürke színben és az egyik rögzítőfüle le van törve. Műanyagos kell, hogy meghegessze. Ennek megfelelően az ára is kedvező. Írj PÜ-t.

2012.08.27. 06:55

sziasztok

Keresek 4db hátsó PDC-t kábelekköteggel eggyütt, ill. bal-jobb sötétedős tükörlapot, komplett tükör is érdekelne, balos.

2012.08.27. 17:04

ÜDV!

Keresnék mk3 v mk4 navit 16:9es hez.

BMW E39 2001 525i középső kipufogó dob (18107504978)

2012.08.27. 20:19

Sziasztok!

Azért írok, mert az autómról hiányzik a középső kipufogó dob ami miatt igazán sportos a hangja. Engem idegesít a hangja ezért szeretném pótolni, vagy valamilyen megoldást találni az eredeti hang visszállításához.

A cikkszám: 18107504978

Tud esetleg valaki ilyen dobról? Vagy esetleg tudtok rá valamilyen megoldást?

Köszönöm előre is!

Z.

2012.08.27. 20:42

Sziasztok márkatársak!

Keresek e90 320d 163 LE-hez:

-makulátlan automata váltógomb (bontott,gyári nyilván)
-fekete szövet szőnyeg garnitúra (CSAK gyári...új VAGY használt)
-SZÍVÓSOR (CSAK gyári...CSAK új)

Ajánlatokat priviben NEM...KIZÁRÓLAG 30/433-65-83 VAGY traffipaxbolt@gmail.com!

Köszi!

2012.09.04. 18:28

Halihó!

Tükörlapcsere során megadta magát a mechanika a bal első ajtón. Behajthatós motoros, Toledoblau/metal színben kellene egy hamargyorsan :)
Köszi!

Üdv, Joe

2012.09.04. 19:59

seepheerd írta:Halihó!

Tükörlapcsere során megadta magát a mechanika a bal első ajtón. Behajthatós motoros, Toledoblau/metal színben kellene egy hamargyorsan :)
Köszi!

Üdv, Joe

Szia!

A tükörlap cseréjéhez csak egy kis kart kell elmozdítani a tükörlap alatt.
Mit értesz pontosan mechanika alatt? Amúgy ilyen színben nehezen fogsz
találni (nekem is ilyen van), amikor az enyémet levitte egy szembejövő, én is fényeztettem.

Odus

Ezt a hozzászólást a szerzőnek odus az itt látható tagok köszönték meg: seepheerd
Értékelés: 4.76%

2012.09.04. 20:07

odus írta:

Köszi!

Üdv, Joe

Szia!

találni (nekem is ilyen van), amikor az enyémet levitte egy szembejövő, én is fényeztettem.

Odus

Jó tudni... én jútubon figyeltem a technikát: tükörlapot befordítani, felső sarkánál bedugni az ujjam és pik-pak, lepattan... Hát a valóságban ez nem így működött :S
Gyengébb idegzetűek lapozzanak...

Először is cseszett lejönni, csavarhúzóval sikerült mögé nyúlni, repedt, törött, majd nagy nehezen leugrott...
Az újat simán felpattintottam, de ezután csak le-fel billenti a tükörlapot, oldalra nem viszi (csak minimálisat mozdít), bár hallom a mozgató motort.
Kézzel beállítva nekem jó, de a párom fele akkora és Ő nem lát semmit mert nem bírom annyira befordítani.

Üdv, Joe

2012.09.04. 20:14

seepheerd írta:
odus írta:

Köszi!

Üdv, Joe

Szia!

Odus

Jó tudni... én jútubon figyeltem a technikát: tükörlapot befordítani, felső sarkánál bedugni az ujjam és pik-pak, lepattan... Hát a valóságban ez nem így működött :S
Gyengébb idegzetűek lapozzanak...

Először is cseszett lejönni, csavarhúzóval sikerült mögé nyúlni, repedt, törött, majd nagy nehezen leugrott...
Az újat simán felpattintottam, de ezután csak le-fel billenti a tükörlapot, oldalra nem viszi (csak minimálisat mozdít), bár hallom a mozgató motort.
Kézzel beállítva nekem jó, de a párom fele akkora és Ő nem lát semmit mert nem bírom annyira befordítani.

Üdv, Joe

Off autón kézzel -izmosan- rásegítettem és jó lett! A feszegetésnél valami túlugrott.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: seepheerd
Értékelés: 4.76%
Hozzászólás küldése

VigLink badge