![]() |
2009.03.12. 15:09
2009.04.29. 20:12
2009.04.29. 20:21
Steve írta:Sziasztok.
M-pakettes E60-hoz keresek küszöb belépő M emblémát, mind a négy ajtóhoz.
Miért ? Az előző tulaj olyan tisztítószerrel pucolta, ami reakcióba lépett a felülettel és megmarta.
Sziasztok.
2009.04.29. 20:30
lepke írta:Steve írta:Sziasztok.
M-pakettes E60-hoz keresek küszöb belépő M emblémát, mind a négy ajtóhoz.
Miért ? Az előző tulaj olyan tisztítószerrel pucolta, ami reakcióba lépett a felülettel és megmarta.
Sziasztok.
Helo Steve
Öket hivjad http://www.ap-trade.eu/ a legjobbak mindenbed
üdv zoli
2009.05.14. 13:04
2009.07.20. 06:19
2009.07.20. 18:04
Cyri írta:Sziasztok! Nekem a belső levegő keringető gombom plattyant ki tegnap a helyéről ,mert le volt törve a sarka...![]()
Ilyenből kellene nekem 1db! Ha valakinek van bontottan azt megköszönném!
2009.07.20. 21:09
tomekk07 írta:Cyri írta:Sziasztok! Nekem a belső levegő keringető gombom plattyant ki tegnap a helyéről ,mert le volt törve a sarka...![]()
Megnézem, lehet, hogy van, mert nemrég cseréletem az egész panelt. csak nem sűrűn járok haza, szerintem kb 2 nap, ha tudsz addig várni!
Üdv!
Tomekk
2009.07.22. 18:06
Cyri írta:tomekk07 írta:Cyri írta:Sziasztok! Nekem a belső levegő keringető gombom plattyant ki tegnap a helyéről ,mert le volt törve a sarka...![]()
Megnézem, lehet, hogy van, mert nemrég cseréletem az egész panelt. csak nem sűrűn járok haza, szerintem kb 2 nap, ha tudsz addig várni!
Üdv!
Tomekk
Persze hogy tudok várni!! Köszönöm szépen a segítséget! Akkor majd kitaláljuk az árat, és postán megoldjuk ha úgy jó neked!!
Üdv.
Cyri
2009.07.22. 18:12
Cyri írta:Cyri írta:tomekk07 írta:Cyri írta:Sziasztok! Nekem a belső levegő keringető gombom plattyant ki tegnap a helyéről ,mert le volt törve a sarka...![]()
Üdv!
Tomekk
Persze hogy tudok várni!! Köszönöm szépen a segítséget! Akkor majd kitaláljuk az árat, és postán megoldjuk ha úgy jó neked!!
Üdv.
Cyri
Szia tomekk07!
Sikerült megtalálni a gombot??
2009.07.22. 21:21
2009.07.22. 23:36
KLM írta:Üdvözlöm a tisztelt urakat,
Nem tudom hogy ez-e a megfelelö topik, de itt teszem fel a kérdésem. Valaki használja a II-III-as biztonsági csopotba tartozó BMW gyerekülést (3-tól 12 éves korig ill. 15-36 kg)? Vásárlás elött állok és gondoltam segitene 1-2 vélemény ezen a téren. A válsztásom BMW gyári gyerekülés (amin ha jól tudom nincs isofix rögzitési lehetöség) és egy Römer tipusu isofixes gyerekülés ami egy árkategoria.
Elöre si köszönöm a válaszokat.
KLM
2009.07.23. 05:52
tomekk07 írta:Cyri írta:Cyri írta:tomekk07 írta:Cyri írta:Sziasztok! Nekem a belső levegő keringető gombom plattyant ki tegnap a helyéről ,mert le volt törve a sarka...![]()
Üdv!
Tomekk
Üdv.
Cyri
Szia tomekk07!
Szia, bocs, hogy tegnap nem válaszoltam, megnéztem, de sajnos az a gomb az nekem is törött,illetve csak az alsó fülecske törött, de az épp elég ahhoz, hogy ne maradjon bent a helyén.
Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni!
Üdv!
Tomekk
2009.07.23. 13:48
Cyri írta:tomekk07 írta:Cyri írta:Cyri írta:tomekk07 írta:Cyri írta:Sziasztok! Nekem a belső levegő keringető gombom plattyant ki tegnap a helyéről ,mert le volt törve a sarka...![]()
Üdv!
Tomekk
Üdv.
Cyri
Szia tomekk07!
Szia, bocs, hogy tegnap nem válaszoltam, megnéztem, de sajnos az a gomb az nekem is törött,illetve csak az alsó fülecske törött, de az épp elég ahhoz, hogy ne maradjon bent a helyén.
Üdv!
Tomekk
Szia! Köszi h megpróbáltál segíteni, mennyi pénz volt neked az egész mindent ott kicserélni???? Bár mondjuk az enyémnek semmi baja kivétel hogy a gomb eltörött!! Semmi kedvem nincs az egész panelt kicserélni!!
2009.07.23. 17:21
tomekk07 írta:Cyri írta:tomekk07 írta:Cyri írta:Cyri írta:tomekk07 írta:Cyri írta:Sziasztok! Nekem a belső levegő keringető gombom plattyant ki tegnap a helyéről ,mert le volt törve a sarka...![]()
Üdv!
Tomekk
Üdv.
Cyri
Szia tomekk07!
Üdv!
Tomekk
Szia! Köszi h megpróbáltál segíteni, mennyi pénz volt neked az egész mindent ott kicserélni???? Bár mondjuk az enyémnek semmi baja kivétel hogy a gomb eltörött!! Semmi kedvem nincs az egész panelt kicserélni!!
Szia!
Én az egész előlapot cseréltem, mert már több gomb is kezdet kihullani, nekem olan 15ezer volt az Nt-nél, de tuti hogy ennél olcsóbban megtudod rendelni AlpinaFan vagy Bömbölö kollegáknál!
És egyébként azt hiszem 15 ezerért már a vaterán is láttam ilyen kezelőszervet, az egészet, nem csak az alőlapot, csak kérdés, hogy milyen! Én a klubtagokat ajánlanám!
Üdv!
Tomekk
2009.07.23. 20:59
jackson írta:KLM írta:Üdvözlöm a tisztelt urakat,
Nem tudom hogy ez-e a megfelelö topik, de itt teszem fel a kérdésem. Valaki használja a II-III-as biztonsági csopotba tartozó BMW gyerekülést (3-tól 12 éves korig ill. 15-36 kg)? Vásárlás elött állok és gondoltam segitene 1-2 vélemény ezen a téren. A válsztásom BMW gyári gyerekülés (amin ha jól tudom nincs isofix rögzitési lehetöség) és egy Römer tipusu isofixes gyerekülés ami egy árkategoria.
Elöre si köszönöm a válaszokat.
KLM
Szerintem:
- a BMW jó autóban de nem gyerekülésben. Van BMW babakocsi is de a Peg-Perego Venezia 5-6ponton is messze veri azokat (legalábbis a mi felhasználási területünkön).
- a Römert istenitik de az ADAC teszteken nem tesztelnek komoly konkurenciát. Csúnyán részrehajlóak a gyerekülés tesztek. Messze nem objektivek.
- Az ISOFIX nem feltétlenül biztonságosabb mint a övfeszitős rendszerek. És próbáld meg minden alkalommal ki be pakolgatni naponta kétszer a ISOFIX durva nehéz üléseit.
- Sajnos a gyártói brand és a gyerekülés biztonsága+technológiája egyenlő. A römert nagyon istenitik, de azt nem szabad elfelejteni, hogy a nagyon reklámozott brand miatt nagyobb profittal is adják el a cuccot amit a TE zsebedből vesznek ki.
- Az egyik legnagyobb szivatás, hogy a keskeny vállú üléseket elöbb növik ki a gyerekek vállban mint súlyban.
Én a Concord- családot használom lásd: http://www.concord.de/
Igazából legelőször akkor csábultunk el felé amikor az első gyerek született és a gyerekhordozó (tehát amivel alvás közben leviszed a kocsiba, bekötöd majd megérkezéskor kiveszed) csak nekik volt a Baboo-ban felcsapódás elleni védelme.
Amikor bekötötték és megpróbálod mozditani az kocsi ülésben bekötve (HÁTRA felé!! mintha beléd mennének hátulról) akkor valami beugrik, hogy mintha ezt nem tudná a römer.
Ha kell megtudom mutatni neked a teljes Concord családot mert szép lassan beszereztük: Ultimax, Trimax.
Jackson, aki már végig járta lépcsőket
2009.08.01. 21:40
2009.08.05. 13:21
2009.08.05. 15:56
491523 írta:Üdv mindenkinek!
A gyári kárpitra behelyezhető szövet (velúr?) szőnyegeket szeretnék venni mert a régi már nagyon kopott. Kérem adjatok tanácsot, hol lehet mérethelyes szőnyegeket venni?
A válaszokat előre is köszönöm.
2009.08.06. 08:05