Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.01.28. 10:24

Helló

Keresek balos ezüst, belső ajtónyitó kart 98-as e39-hez. Ha valaki tud ilyet, légyszi szóljon

Thx

2008.01.28. 17:38

Én tavaly cseréltem,25 euró volt a gyári !

2008.01.28. 20:49

Sikerült jobbos tükröt találnom de az eladó azt mondja hogy facelift utáni én eddig úgy tudtam csak egyfajta tükör volt az e39-re úgy látszik rosszul szerintetek jó ez a tükör az én 98.10 havi e39-emhez. Ja és ha van különbség a facelift előtti és utáni tükrökben akkor mi a különbség.

2008.01.28. 21:06

528 írta:Sikerült jobbos tükröt találnom de az eladó azt mondja hogy facelift utáni én eddig úgy tudtam csak egyfajta tükör volt az e39-re úgy látszik rosszul szerintetek jó ez a tükör az én 98.10 havi e39-emhez. Ja és ha van különbség a facelift előtti és utáni tükrökben akkor mi a különbség.

van kicsi tükör meg nagy tükör , ha ugyanolyan amilyen a bal oldali akkor nyertél....

2008.01.28. 21:25

Diabolica írta:
528 írta:Sikerült jobbos tükröt találnom de az eladó azt mondja hogy facelift utáni én eddig úgy tudtam csak egyfajta tükör volt az e39-re úgy látszik rosszul szerintetek jó ez a tükör az én 98.10 havi e39-emhez. Ja és ha van különbség a facelift előtti és utáni tükrökben akkor mi a különbség.

van kicsi tükör meg nagy tükör , ha ugyanolyan amilyen a bal oldali akkor nyertél....

Ezt vágom de melyik a kicsi melyik a nagy és ha párban cserélem akkor a facelift előtti helyére felmegy a facelift utáni

2008.01.28. 23:35

Diabolica írta:

ez egyenértékű a sötétedő meg nem sötétedő jelzőkkel?

2008.01.28. 23:37

528 írta:
Diabolica írta:

Ezt vágom de melyik a kicsi melyik a nagy és ha párban cserélem akkor a facelift előtti helyére felmegy a facelift utáni

Lehet, hogy hülyeség .... de én úgy tudom, hogy a kisebbik a normál tükör. A nagyobbik az autómatikusan letompuló, amit egy gombnyomásra ki és be is tudsz hajtani. (az elektronika miatt nagyobb kb 4cm-rel)

2008.01.28. 23:42

Helló!

Ez a tükörbehajtás egyébként hogy működik? Van hozzá egy gomb?
Honnan lehet tudni, hogy van-e ilyen a kocsiban?

Ha már itt tartunk: nem lehet valahonnan egy valamiféle extralistát szerezni a kocsihoz? Mondjuk az alvázszám alapján, hogy gyárilag milyen felszereltséggel adták ki a vasat?

Üdv!

2008.01.29. 00:25

Caller írta:Helló!

Ez a tükörbehajtás egyébként hogy működik? Van hozzá egy gomb?
Honnan lehet tudni, hogy van-e ilyen a kocsiban?

Ha már itt tartunk: nem lehet valahonnan egy valamiféle extralistát szerezni a kocsihoz? Mondjuk az alvázszám alapján, hogy gyárilag milyen felszereltséggel adták ki a vasat?

Üdv!
A tükör álitó gomboknál van egy plusz gomb amivel be tudod hajtani.

VIN kód alapján le tudja kérni az eredeti extra listát az akinek van szerver hozáférése Németországba.Vagy az első ülés alá beszokták teni a meo listát azon is rajta van.Ha még valaki nem vette ki.

2008.01.29. 12:18

ghages írta:Helló

Keresek balos ezüst, belső ajtónyitó kart 98-as e39-hez. Ha valaki tud ilyet, légyszi szóljon

Thx

Fenster Bt.-nél vettem kb. 1 éve. 7-8 ezer Ft volt (gyári)

2008.01.30. 21:11

Fiúk,lányok!
Ki tudja hol lehet beszerezni touringba a csomagtérbe való faintos gumitálcát? Nagyon sajnálnám a szépséges vaj színű kárpitot össze..aszni valamivel. :P :lol: :wink:

Rossz lámpamodult vennék E39-be

2008.01.31. 10:06

Üdv mindenkinek!

Rossz, törött, félig megrágott lámpamodult vennék 97-es E39-esemhez. :wink: Ha valakinek van elfekvőben, kérem szóljon!

Zsolt

2008.01.31. 10:40

Mikeboy írta:Fiúk,lányok!
Ki tudja hol lehet beszerezni touringba a csomagtérbe való faintos gumitálcát? Nagyon sajnálnám a szépséges vaj színű kárpitot össze..aszni valamivel. :P :lol: :wink:

csomagtertalca.com

2008.01.31. 16:16

Diabolica írta:

Ezek szerint ez azt jelenti hogy faceliftes tükör nem szerelhető fel a régebbi tükör helyére?

2008.01.31. 18:29

528 írta:
Diabolica írta:

Ezek szerint ez azt jelenti hogy faceliftes tükör nem szerelhető fel a régebbi tükör helyére?

nem, nem azt jelenti.....csak az alakja más a talpa nem

2008.01.31. 19:46

Diabolica írta:
528 írta:
Diabolica írta:

nem, nem azt jelenti.....csak az alakja más a talpa nem

Szeritnem nincs facelift előtti és utánni tükör. :roll: Csak "kis és nagy" tükör van (sima és motorosan behajtható)
Az ETK nem tesz különbséget 98-as és egy 03-es tükör között. Volt valami változtatás 1997/09-től de..... az passsz :D

2008.01.31. 21:00

Att530d írta:
Mikeboy írta:Fiúk,lányok!

csomagtertalca.com

Köszi. Örök hála :wink:

2008.03.09. 11:46

sziasztok!

Már beszéltünk róla korábban, de hadd kérdezzem meg, hogy mennyibe kerül egy termosztát?
két hónapja cseréltettem és már nem mükszik jól. (94 fokon megáll) ...amúgy normális ez??

2008.03.09. 15:45

Labi írta:sziasztok!

Már beszéltünk róla korábban, de hadd kérdezzem meg, hogy mennyibe kerül egy termosztát?
két hónapja cseréltettem és már nem mükszik jól. (94 fokon megáll) ...amúgy normális ez??

Szia!!!!!!!!!
Nekem 25 D-be a termosztát 14000 /házzal együtt/, az AGR termosztát 7000 pénz. Mind a kettő gyári BMW /Somogyi Pellérd/
üdv
bezo :franko: :franko: :franko:

2008.03.09. 19:28

Sziasztok!

Nem dönthető üléses limohoz keresek gyári sízsákot.
Egyet most vittek el előlem a vaterán :sírás:

És egy szerszámkészlet is elférne nálam.

Ha valakinek van, inkább e-mail, mint priv. üz.

Köszi: csipi

ferenchorvath@freemail.hu
Hozzászólás küldése

VigLink badge