![]() |
2012.09.19. 06:46
2012.09.19. 20:37
2012.09.21. 09:07
2012.09.21. 18:16
2012.09.21. 18:33
flari írta:Sziasztok,
keresek intenzív mosó motort.
Ilyet:
2012.09.21. 20:01
Jerry írta:flari írta:Sziasztok,
Ilyet:
Kimoderáltad a moderátort a hozzászólásodból?![]()
2012.09.21. 20:54
Jerry írta:flari írta:Sziasztok,
Ilyet:
Kimoderáltad a moderátort a hozzászólásodból?![]()
2012.09.24. 00:20
2012.09.24. 11:11
2012.09.24. 11:24
leslie írta:Keresek a lökhárítóban lévő műanyag betétet, amibe belemegy a hömérséklet szenzor ( nem M-es a lökös ) . Schnitzer-nek nincs. Ha valakinek van, az ne tartsa magában
2012.09.24. 11:33
2012.09.24. 11:35
Jerry írta:AlpinaJaniéktól vajon hogy lehet vásárolni? Sikerült már valaha valakinek?
Ha írok nekik PÜ-t, arra nem válaszolnak. Ha hívom őket, akkor néha tudunk beszélni, olyankor visszahívást ígérnek, de sosem hívnak.
Kezdem azt hinni, hogy csak engem utálnak.
2012.09.24. 11:44
barbrady írta:leslie írta:Keresek a lökhárítóban lévő műanyag betétet, amibe belemegy a hömérséklet szenzor ( nem M-es a lökös ) . Schnitzer-nek nincs. Ha valakinek van, az ne tartsa magában
Ha nem M-es, akkor 3-4 ezer forint a gyári új Alpinafan-nál.
2012.09.24. 11:54
barbrady írta:Jerry írta:AlpinaJaniéktól vajon hogy lehet vásárolni? Sikerült már valaha valakinek?
Ha írok nekik PÜ-t, arra nem válaszolnak. Ha hívom őket, akkor néha tudunk beszélni, olyankor visszahívást ígérnek, de sosem hívnak.
Már egy párszor vásároltam tőlük, nem volt gond.
2012.09.24. 11:55
hamoriarpi írta:barbrady írta:Jerry írta:AlpinaJaniéktól vajon hogy lehet vásárolni? Sikerült már valaha valakinek?
Már egy párszor vásároltam tőlük, nem volt gond.
Jerry! Ezek szerint akkor B verzió.
2012.09.24. 11:56
nagysparco írta:barbrady írta:leslie írta:Keresek a lökhárítóban lévő műanyag betétet, amibe belemegy a hömérséklet szenzor ( nem M-es a lökös ) . Schnitzer-nek nincs. Ha valakinek van, az ne tartsa magában
Üdv!
3-4 ezerért maximum utángyártott rideg kemény szar van.. a gyári az drágább. olyan 6 ezer körül aszem.
utángyártottat én nem vennék.. ha 3-4 ezerér van a gyári akkor kötelező megvenni. asszem nekem van egy gyári,csak 1 kis törés hibáddzik belőle,simán hegeszthető a dolog... a vizszintes része ép.függölegesben van egy kis bibi.![]()
![]()
2012.09.24. 12:11
barbrady írta:nagysparco írta:barbrady írta:leslie írta:Keresek a lökhárítóban lévő műanyag betétet, amibe belemegy a hömérséklet szenzor ( nem M-es a lökös ) . Schnitzer-nek nincs. Ha valakinek van, az ne tartsa magában
Üdv!
3-4 ezerért maximum utángyártott rideg kemény szar van.. a gyári az drágább. olyan 6 ezer körül aszem.
utángyártottat én nem vennék.. ha 3-4 ezerér van a gyári akkor kötelező megvenni. asszem nekem van egy gyári,csak 1 kis törés hibáddzik belőle,simán hegeszthető a dolog... a vizszintes része ép.függölegesben van egy kis bibi.![]()
![]()
Fogadjunk?
2012.09.24. 12:15
leslie írta:barbrady írta:nagysparco írta:barbrady írta:leslie írta:Keresek a lökhárítóban lévő műanyag betétet, amibe belemegy a hömérséklet szenzor ( nem M-es a lökös ) . Schnitzer-nek nincs. Ha valakinek van, az ne tartsa magában
Üdv!
![]()
Fogadjunk?
Fogadjatok !Ha már arra jársz Barbrady, akkor esetleg cikkszámot tudsz ?
![]()
Most már kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a vége, mert akkor még nem hívom Alpinát. 3-4 ezret megérne az új.
2012.09.24. 12:29
2012.09.24. 13:42
barbrady írta:nagysparco írta:barbrady írta:leslie írta:Keresek a lökhárítóban lévő műanyag betétet, amibe belemegy a hömérséklet szenzor ( nem M-es a lökös ) . Schnitzer-nek nincs. Ha valakinek van, az ne tartsa magában
Üdv!
![]()
Fogadjunk?